Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benim canım istesede
Vuruyom kafasına, susuyor

Aaaa niye böyle oldu
Bizde cananla mineyi çıkardınmı

Küstüm ben oynamıyom

Sabah bir dilim ekmek yedim iki kere yazmisim bu sefer kararliyim inşallah gidecek bu sırtımdaki çimento torbaları çok bunaldım kıyafet bulamamaktan eşimin yanına yakismamaktan bı gezmeye gidiyoruz nefes nefese kalıyorum olmuyor millet küçük beden kıyafetleri aynı modelini ucuza alırken ben iki katı parayla alıyorum zoruma gidiyor vallahi aman bu kilo konusunda çok dertliyim de işte derdimi yazsam sayfa dolar

Tamamdir su diğer bir leslie mide yapayım hesaplayıp yazarım sporumuda

Ama siz çok kilolu deilsin iz ki ben tombisim basladimmi patır patır gidiyor kilolar sonra sizi yenersem uzulmeyin
Bakalım kim üzülecek , reglden ödem ola bilir ondan 1-0 öndesin de, hadi hayırlısı, ben yine de iddialıyım
Yaş 45
3 çocuk 2 torun var cnm
Benim küçük oğlan 27 yaşında :)))
Maşallah ablacım, 27 yaş küçük olanı bi de , hem genç anne hem de genç babaanne olmuşsun, ne güzel

Bende biraz yiyip gittimde ordan oraya dolaşınca acıkıyor insan
Belki gördükçede acıkıyoruzdur :))
Biraz aldığım peynilerden yedim yolda
İyi yapmışsın abla zaten diyorum bu abur cuburları bilerek her reyona koyuyorlar nereyi donsen onlar resmen zehirliyorlar bizi düşünmüyorlar diyette olan varmı yok mu bu siskolarin dönüp noktası o reyonları
Güzel fikir , canım o kadar zararlı şeyler istiyo ki, belki bu beni motive eder
Hala motive olamadın mı kız aşk olsun
Evde dolapta cıss olunca o kadar etkilenmiyorum ama alışverişte içimdeki canavar uyanıyor heralde :)))
bizimde dolap bide kutu var dolu buzdolabının üstünde birşey fark ettim ben yemeyinve kimse yemiyor yahu kimse istemiyor çay yanına vs hep benim sebebi demek ki

Senin iş
Benim 1 çukulatı pasta yiyeceğem dememe döndü :))
Yok abla düşünsene 65i gör bı tepsi ye ertesi gün yine 67 bowww hedef cokk hedef uzun ama biz yorgun değiliz sukur
Aaaa niye böyle oldu
Bizde cananla mineyi çıkardınmı

Küstüm ben oynamıyom
cikardim abla ya bu @melegimve ben hayinlik yapmış bence bizim oistedekilere rüşvet verdi

anaaa nasil oldu bu bir yanlislik olmasin ben nasilsa siz aldiniz senin yuzdeden oturu diye hic hesaplamamistim. Ayyyy cok sevindim tum zeynalari tebrik ederim

Hepimiz aynı şeyleri yaşadık, yaşıyoruz cnm
O yüzden birbirimizi daha iyi anlıyoruz
Burda hem kendimiz hemde arkadaşlarımız kilo verince aynı oranda seviniyoruz

anaaa nasil oldu bu bir yanlislik olmasin ben nasilsa siz aldiniz senin yuzdeden oturu diye hic hesaplamamistim. Ayyyy cok sevindim tum zeynalari tebrik ederim
Seni hinnn seni aslında bende ses etmesem iyiymiş ama hainlik edemedim pammukk gibi kalbim var sevin beni
Kocaya kustum ya bı kedi modunda sevgi pitircigi oldum

Anneye babaya can dayanmıyor dimi. Biz evlatlarımız olmadığı için çok evlat kısmını bilmiyoruz eminim o da çok kötüdür ama bende aenin gibiyim içim acıyor onlar hasta olunca. Rabbim annemizi babamızı ailemizi başımızdan eksik etmesin.

Koyıdan kırpıdan girmişim yine yıldızlara. Bu hafta daha güzel olcak inş. Sıvadım kollarımı

Oldum, hem de nasıl, mesela 3 gün hiç bir zararlı şey yemedim, bu benim için çoook büyük bi şey, ki ben abur-cuburla beslenirdim hep, ev yemeği çok yemezdim, ama bilmiyorum neden bugün deli gibi canım tatlı istiyo, regl öncesi ya ondan ola bilir mi?

Göreceğiz bakalım kim kimi yenecek benimde regl yakın ama olsun bol su ile üstesinden gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…