- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #248.581
Ya ne bileyim utanırım böyle işte canım falan demeye alışırım bende zamanla insallah"siz" ne kızz :))
Devlet dairesindemiyiz :))
Biz bi aileyiz tatlıcım
Benim canım istesedeAyneskden bende oyleydim niye bilmiyorum şimdi hiç öyle canım bişi istemiyor yiyecek deilde bende direk temizlik reyonunda kaçıyorum abur cubur ilgimi çekmiyor belki de diyete başladım ya o yüzden canım istemiyor
Kafada bitirdim ya bu abur cubur kırıntı yeme işlerin inşallah devamı gelir ya
CanımmmmmmmmYa ne bileyim utanırım böyle işte canım falan demeye alışırım bende zamanla insallah
Kaçırmışım herhaldeKuralları okumadınmı bebeğim ilk sayfada yazıyor
Takım içi tartı kontrolü yapıyoruz
Haftasonu kaçamaklarını önlemek için
Aaaa niye böyle olduZeynalar
melegimve ben = 1.68
N Nilyyyaaannn =0.13
@Kyezdn=0.78
@Warriorinside=1.60
@Pnrrr-20=0.71
@_ikra_=1.72
@mer_4260=2.81
@eyledi=1.01
Ortalama = 1.305
Amazonlar
North River = 3.48
@degistirkendini0.50
@tugcekrblt= 0.68
@canan456 = bildirim yok
@KocasininNarTanesi= 0.09
Mefkurem =0.61
@mine006bildirim yok
Poni Bon -0.38
@Sweetyy83=0
Ortalama:0.711
Zeynalar Amazonların ağzını burnunu kırmıştır
Sabah bir dilim ekmek yedim iki kere yazmisimCok güzel cnm afiyet olsun. Sporun üzerine koymussun zaten daha ne olsun :)
Afiyet olsun canim tam emziren Anne menüsü dolu dolu ama kacamaksiz
Afiyet olsun cnm kurabiye disinda güzel ondada iyi 1 de kalmissin.
Sicak sütle veya kahveyle ne güzel gidiyor kurabiye un kurabiyesine bayilirm
Süpermis ya bende yawas yawas giydiklermin cuk oturmasindan yana cok mutlu oluyorum
Bi kadin icin dünyadaki en güzel duygulardan biri sanirim
Güzel menü afiyet olsun sabah 2 dilim ekmekmi yedn yada birni fazladanmi yazdn kafam karisdi. Ama ölede bölede güzel.
Spor da puanini ilk Sayfadan hesaplayip beni etiketlersen senide Spor listesine aliyim canim
Meselabı çoğu size abla diyor bende desem sakıncası yoktur inşallah öyle öyle ortama uyum sağlayacamCanımmmmmmmm
Bakalım kim üzülecekAma siz çok kilolu deilsin iz ki ben tombisim basladimmi patır patır gidiyor kilolar sonra sizi yenersem uzulmeyin
Maşallah ablacım, 27 yaş küçük olanı bi de , hem genç anne hem de genç babaanne olmuşsun, ne güzelYaş 45
3 çocuk 2 torun var cnm
Benim küçük oğlan 27 yaşında :)))
İyi yapmışsın abla zaten diyorum bu abur cuburları bilerek her reyona koyuyorlar nereyi donsen onlar resmen zehirliyorlar bizi düşünmüyorlar diyette olan varmı yok mu bu siskolarin dönüp noktası o reyonlarıBende biraz yiyip gittimde ordan oraya dolaşınca acıkıyor insan
Belki gördükçede acıkıyoruzdur :))
Biraz aldığım peynilerden yedim yolda
Hala motive olamadın mı kız aşk olsunGüzel fikir, canım o kadar zararlı şeyler istiyo ki, belki bu beni motive eder
bizimde dolap bide kutu var dolu buzdolabının üstünde birşey fark ettim ben yemeyinve kimse yemiyor yahu kimse istemiyor çay yanına vs hep benim sebebi demek kiEvde dolapta cıss olunca o kadar etkilenmiyorum ama alışverişte içimdeki canavar uyanıyor heralde :)))
Yok abla düşünsene 65i gör bı tepsi ye ertesi gün yine 67 bowww hedef cokk hedef uzun ama biz yorgun değiliz sukurSenin iş
Benim 1 çukulatı pasta yiyeceğem dememe döndü :))
cikardim abla ya bu @melegimve ben hayinlik yapmış bence bizim oistedekilere rüşvet verdiAaaa niye böyle oldu
Bizde cananla mineyi çıkardınmı
Küstüm ben oynamıyom
anaaa nasil oldu bu bir yanlislik olmasin ben nasilsa siz aldiniz senin yuzdeden oturu diye hic hesaplamamistim. Ayyyy cok sevindim tum zeynalari tebrik ederimZeynalar
melegimve ben = 1.68
N Nilyyyaaannn =0.13
@Kyezdn=0.78
@Warriorinside=1.60
@Pnrrr-20=0.71
@_ikra_=1.72
@mer_4260=2.81
@eyledi=1.01
Ortalama = 1.305
Amazonlar
North River = 3.48
@degistirkendini0.50
@tugcekrblt= 0.68
@canan456 = bildirim yok
@KocasininNarTanesi= 0.09
Mefkurem =0.61
@mine006bildirim yok
Poni Bon -0.38
@Sweetyy83=0
Ortalama:0.711
Zeynalar Amazonların ağzını burnunu kırmıştır
Gel kız sarilalim birşeycikMeselabı çoğu size abla diyor bende desem sakıncası yoktur inşallah öyle öyle ortama uyum sağlayacam
Hepimiz aynı şeyleri yaşadık, yaşıyoruz cnmSabah bir dilim ekmek yedim iki kere yazmisimbu sefer kararliyim inşallah gidecek bu sırtımdaki çimento torbaları çok bunaldım kıyafet bulamamaktan eşimin yanına yakismamaktan bı gezmeye gidiyoruz nefes nefese kalıyorum olmuyor millet küçük beden kıyafetleri aynı modelini ucuza alırken ben iki katı parayla alıyorum zoruma gidiyor vallahi aman bu kilo konusunda çok dertliyim de işte derdimi yazsam sayfa dolar
Tamamdir su diğer bir leslie mide yapayım hesaplayıp yazarım sporumuda
Seni hinnn seni aslında bende ses etmesem iyiymiş ama hainlik edemedim pammukk gibi kalbim var sevin benianaaa nasil oldu bu bir yanlislik olmasin ben nasilsa siz aldiniz senin yuzdeden oturu diye hic hesaplamamistim. Ayyyy cok sevindim tum zeynalari tebrik ederim
Ayy kiyamam kuzum gel bizde sarilalimSeni hinnn seni aslında bende ses etmesem iyiymiş ama hainlik edemedim pammukk gibi kalbim var sevin beni
Kocaya kustum ya bı kedi modunda sevgi pitircigi oldum
Anneye babaya can dayanmıyor dimi. Biz evlatlarımız olmadığı için çok evlat kısmını bilmiyoruz eminim o da çok kötüdür ama bende aenin gibiyim içim acıyor onlar hasta olunca. Rabbim annemizi babamızı ailemizi başımızdan eksik etmesin.Günlerden sonra ilk defa dışarı çıktım. Annem bronşit olmuş, doktora götürdüm. Annemin derdini, kullandığı ilaçları anlatırken o kadar yoruldum ki sanırsınız taş taşıdım
Ses düzelmedi daha, anneme üzülüyorum bir de yarın Kıbrısa ablamın yanına gidecek. Ablam ameliyat olacak bel ve boyun fıtığındam lazerle. Ben 2 hafta daha hasta olayım annem iyileşsin yeterki
Spor listesi Sonuclar
(800 üzeri puan) Spor Yıldızları:
1. @KocasininNarTanesi (1.955puan)
2. melegimve ben (1.245puan)
3. @Pnrrr-20 (1.008puan)
4. N Nilyyyaaannn (840puan)
(400 -800 puan) Fit Kalanlar:
5. North River (784puan)
6. Poni Bon (730puan)
7. @mer_4260 (720puan)
8. @tugcekrblt (580puan)
9. Mefkurem (514puan)
10. @Warriorinside (497puan)
11. @Degistir Kendini (420puan)
11. @_ikra_ (420puan)
(150 - 400 puan) Az da olsa Hareket edenler:
(0 - 150 puan) Toto Büyütenler:
@eyledi (40puan)
@Kyezdn
@canan456
@asfarovski (canim sen spor yapmissin sanirim ama ben bilmedigim icin buraya ekledim :))
@Beyazpapatyammm
Öncelikle birden dörde kadarda yer alan Spor yildizlarimizi tebrik ederimmm
Haftaya daha güzel ve daha cok Spor puanlari olur insallah Toto büyütenleride kurtarmamiz lazim Sporsuzluktan
Oldum, hem de nasıl, mesela 3 gün hiç bir zararlı şey yemedim, bu benim için çoook büyük bi şey, ki ben abur-cuburla beslenirdim hep, ev yemeği çok yemezdim, ama bilmiyorum neden bugün deli gibi canım tatlı istiyoİyi yapmışsın abla zaten diyorum bu abur cuburları bilerek her reyona koyuyorlar nereyi donsen onlar resmen zehirliyorlar bizi düşünmüyorlar diyette olan varmı yok mu bu siskolarin dönüp noktası o reyonları
Hala motive olamadın mı kız aşk olsun
bizimde dolap bide kutu var dolu buzdolabının üstünde birşey fark ettim ben yemeyinve kimse yemiyor yahu kimse istemiyor çay yanına vs hep benim sebebi demek ki
Yok abla düşünsene 65i gör bı tepsi ye ertesi gün yine 67 bowww hedef cokk hedef uzun ama biz yorgun değiliz sukur
cikardim abla ya bu @melegimve ben hayinlik yapmış bence bizim oistedekilere rüşvet verdi
Benim son hedefim 65 olduğu için yiyebilirimYok abla düşünsene 65i gör bı tepsi ye ertesi gün yine 67 bowww hedef cokk hedef uzun ama biz yorgun değiliz sukur
Göreceğiz bakalım kim kimi yenecek benimde regl yakın ama olsun bol su ile üstesinden gelirimBakalım kim üzülecek, reglden ödem ola bilir ondan 1-0 öndesin de, hadi hayırlısı, ben yine de iddialıyım
Maşallah ablacım, 27 yaş küçük olanı bi de , hem genç anne hem de genç babaanne olmuşsun, ne güzel
Sağolasın cnm küçük yaşta evlenince öyle oldu :))Maşallah ablacım, 27 yaş küçük olanı bi de , hem genç anne hem de genç babaanne olmuşsun, ne gü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?