Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar yapamam edememler demiyelim lütfen daha cumartesi destur bismmilla bu hafta ben bile zorlucam -100 gram bile olsa cabalicam
Oyy hamiş mervisim de burdaymis
Kiz benim kardeşim de haftaya dogum yapicak inşallah.
Oda kilolardan muzdarip, bana cok imrendi, dedim dogumdan sonra seni de alicam.
Alabilirmiyiz acaba, en azindan saglikli beslenme moduna girermi.

yuhuu

Canim ayni seyleri bende yasadm dügünde bile dügün resimlerli hic begenmedm hic büyütp eve asmadim kendmi esimkn yaninda sisko cok kötu gördm hep resimlerde ayni sekilde. Giyisi konusu zaten bsi denk gelmezdi bi ara xl- xxl bile sıkiyordu. Ama smdi bak hedefime 5 kilo kaldi :)
Sende yapcaksin basarcaksin insallah canim, yeterki azmini iradeni koru burdan ayrilma

Kızlar nasılsınız bakalım ben hemen geçmiş e göz atıp geliyorum.

Iyi cnm sagol sen nasilsin nasil oldu kp

Güzel menü canim afiyet olsun

Bana rakip kalmadımı şimdi
Kimse yoksa
Pınarıda fatmayıda ezerim ben 3 lü olabiliriz ne çirkin bi emoji buda
kilolarda aşağı yukarı aynı nasılsa
Pnrrr-12 @asfarovski

Aaa ayip ediyorsn gel cnm arada senide kaynatirm

Menüm
Sabah 13.00
1 wasa
1 yumurta
3 zeytin
1 dilim peynir
Ara
Kahve 2 tane
Akşam
120 gr et
Salata
2 lt su

Az ve öz olmus gec kalkinca. Afiyet olsun canim

Çoçukların omletlerine fln konuluyor besleyici olması diye biliyorum ben. İyi araştırmak lazım diyette öneriliyor mu diye
ben baktm netten öneriliyormus cnm tok tuttugu ve kabizligada iyi geldgi icin :)

Sabah o yulaf ezmesini neyle yen bahar? Yumurta beyaI lor ve yulaf ezmesini karıştırıp omlet yapıp öı yedin? Spor sper 45 dk eliptik müthiş.

Düzeltme: zaten açıklama gelmiş ben sırayla gittiğim için öesajı attıktam baya sonra gördüm açıklamanı

Son düzenleme:
bi sefercik oyle oldu baska ciss yok pirasa guzeldir ben nedense kis sebzelerini cok seviyorum evden eksik olmaz pirasa ispanak karnibahar lahana .. lahana dedim de bak simdi aklima lahana sarmasi dustu Allahtan usengecim de sarma isine girismiyorum

yok abla bu hafta borek actim onu yiyecegim tabiki saka sabahki menum hazir bile tost makinasinda kofte yapacagim yanina esim pattis kizartmasi istedi ama ben neiinnn asla yemem istersen sana burdan borek corek filan birseyler gonderebilirim simdi canin cekmistir

Senin göndermene gerek yok şekerim
Zaten misafire bol bol cıss yapıcam
Ama kafama silah dayasalarda tadına bile bakmak yokkkk

Hiç umutlanma yenileceksinnn

İşte görmeye alıştığımı biskuvisiz menüler bunlar. Afiyet olaun canım güzel menü olmuş

Oyy hamiş mervisim de burdaymis
Kiz benim kardeşim de haftaya dogum yapicak inşallah.
Oda kilolardan muzdarip, bana cok imrendi, dedim dogumdan sonra seni de alicam.
Alabilirmiyiz acaba, en azindan saglikli beslenme moduna girermi.
Inş.sağlıkla kucağına alsın cnm
Şöyle doğumdan 2-3 ay geçsin kendini toparlasın
Eğer gelmek isterse tabi alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…