Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Insallah canin insallah gidicek. Kv ler ne zaman gidicek peki :)

Insatagram da bir kız yapmış abla egg fasting yumurta orucu diye geçiyor çok iştah açıcı geldi valla sırf o yüzden heves ettim
Değişik bişey demekki
Bi sürü çeşidi var
Bi ara atarsın listeyi
Belki bizede ilham olur :))

Oyy hamiş mervisim de burdaymis
Kiz benim kardeşim de haftaya dogum yapicak inşallah.
Oda kilolardan muzdarip, bana cok imrendi, dedim dogumdan sonra seni de alicam.
Alabilirmiyiz acaba, en azindan saglikli beslenme moduna girermi.
Allah bir avazda kurtarsın inşallah canim, sağlıkla yavrusunu alsinda gelir elbet canım Zuhal ablamda demiş zaten gelsin diye
Bütün işkence aletlerimi hazır edecem :))

Hedefini tutturamayan yüz karası olacak

Valla onlara kalırsak kara kışa kalıyoruz ben kalk gidelim dedim resmen
iyi yapmışsın

Kız yazdığını bilirim ben ne bileyim sonradan gömdüklerini

Ama spor güzel olmuş

Manchester maçı varmış kafede de şansına fener maçını izledi Allah muhafaza benim koca izlemezse İngiltere İspanya İtalya Almanya ligleri maç falan oynayamaz ha bir de ger sabah nba faslımız var o daha beter

Kararli olduktan sonra gider hepai kilolarin. Erkeklerinde hormonlari iste yakiyor yediklerini benimkide 2 kosustursun hemen kilo veriyor nisanda nasil stres yaptiysak ben bir beden buyudum o bir beden kuculmus. Ayaklari bile kuculmus. Ayakkabilar com rahatsiz olmaya basladi diyordu bir gittik ayakkabi almaya meger agaklari 43 olmus. Hal boyle olunca kendimizi daha kaba hisediyirum yaninda bende. Zaten senin metabolizmanda hizliymis onemli olan karai olmam sadece gerisi gelicek

Ay sormayın benim eşimdede bı yemek yer bı yemek yer adam fit desen fit yani her akşam bir tüm ekmek yer 3 tabak yemek yer çayla birlikte abur cubur yer ben onun kadar yesem 250 olmuştum bile

Ay vericem yaa böyle çok kararlıyım sizlerin sayesinde de daha da hirslaniyorumum

Oyy kolay gelsin sabır versin hiç çekilmez benim koca ižliyirda oğlum şimdiden denk gelirsek vs anne durbdiyor bı dikkatli bakıyor
Yazdığım dışında birşey yemedim yahu
Ayyy bende bende. Cikolatasindan pizzasi tabuk kizwrtmarindan baklavalarina. Off waffle olsa immmm
off o waffle nedir ya TDK ne demişti ona kömbe mı hiç sevmedim hiç tarZİm değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…