Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tebrikler canım baya dikkatli bir menğ olmuş

Senin göndermene gerek yok şekerim
Zaten misafire bol bol cıss yapıcam
Ama kafama silah dayasalarda tadına bile bakmak yokkkk

Hiç umutlanma yenileceksinnn
simdi o kadar yapacaksin bi lokma bari al abla yazik onlarda uzulur benim kendimden suphem yok 79.9 u gorecegim bu hafta sen daha fazla dusebiliyorsan kabulumdur

Eylem çalışıyoken yoğunsun tatilde uyuyosun
Eee ne yapacaz cnm

Ay hemen veriyorum isteyince ama gel gör ki bunu muhafaza edemiyorum sporda ekliyorum yavaş yavaş kv Ler var onlar gitsin zumba falanda yaparım havalar ısınmaya başlayınca bol yürüyüşe çıkarım yazın oğlumu arabasına koyup tempolu tempolu yürüyordum çok iyi oluyordu yine yürürüm ya dönüşü yok bu kilolar gidecek insallah

Tamamdir mesaj alınmıştır daha dikkat edicem o zaman yeşil yapraklı sebzelere yakınlaşsam iyi olacak

25 yaşındayım 7 yıllık evliyim 20 aylık oğlum var

Bgn belgrad yaptim abla. Istanbulda cok yer yok bazen yildiz parki bazen sahil kenarlari. olmadi sitenin etrafinda turlar atiyorum. Belirledigim bir guzergahim var varis 40 dk donus 40 dk tutuyir ben tam donmeden once biraz daha ice yuruyorun bazen 2 saat yapiyorun. Bir turda aksam site etrafi da Atiyorum.zaten gorsen sanirsin bebek sahil herkes site etrafini turliyor

Hislerime Tercuman oldunuz vallahi bende vereceğim inşallah sizede maşallah ne güzel iradenize sahip olmak benimde hiç düğün resmi yok hepsi bazanin altında duruyor öylece ama vericem ya koydum kafama

Kurabiye birde kalman iyi ben yapınca tepsiyi yerim o nedenle yapmıyorum herşeye hazır derim ama kurabiye zafim var şimdi bile içim gitti kaptanim Mefkurem 65 olunca bı tepsi yiyebilir miyim
Canim kaldim ama bana sor,oglumun paketli yiyeceklere alerjisi cikti malum cocuklarda ivir zivir biseyler istiyo,bi 20 gundur falan biseyler surekli yapiyorum ama donupte bakmiyodum bugun firindan cikinca kokusu fena yakaladi beni ama mutlu olmadim bu yuzden bitmistir artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…