- 16 Temmuz 2017
- 1.909
- 5.600
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #248.661
Tamamdır inşallah, hallederiz zamani gelinceInş.sağlıkla kucağına alsın cnm
Şöyle doğumdan 2-3 ay geçsin kendini toparlasın
Eğer gelmek isterse tabi alırız
Tebrikler canım baya dikkatli bir menğ olmuşAksaminiz iyi olsun inşallah
Menumu yazayım henen bu gün çok dikkat ettim
Sabah 8.30 da
Bir dilim peynir
Bir yumurta
Bir dilim ekmek
5 tane zeytin
4 tane çeri domatesi
Ve bir dilim tb ekmeği
Ara 10.30 da bir bardak yeşil çay ve iki tane hurma yedim
Öğlen 13.00 da
bir tane baget haşlama
bir kepçe kadar mercimek çorbası
Bir kase salata
Küçük kase yoğurt
Arada türk kahvesi ve 3 adet kuru kaysi
Akşamda bir tabak yoğurtlu karnabahar haşlama yedim
Şu 3 lt yı buldu
Spor öğlen oğlumu uyutunca 1mil leslie yaptım şimdi oğlumu uyutunca 1 mil daha yapicam inşallah
simdi o kadar yapacaksin bi lokma bari al abla yazik onlarda uzulurSenin göndermene gerek yok şekerim
Zaten misafire bol bol cıss yapıcam
Ama kafama silah dayasalarda tadına bile bakmak yokkkk
Hiç umutlanma yenileceksinnn
Maç bitmeden kıpırdamadi vallatv yi fisten cekiver en iyisi bu kocalar neden boyle olur anlamiyorum ki
Bu hafta pinarla sözleştik ablamSizde yaseminle yarışın
Eylem çalışıyoken yoğunsun tatilde uyuyosunYaaa tatilin son günleri diye sürekli saat 13 14 gibi uyanıyorum valla nevrim şaştı. Kahvaltı yapıyorum saat dört oluyor evi topluyorum akşam sekiz oturmadan uykum geliyor ı yüzden düzenli bakamadım buraya kusura bakmayın
Ay hemen veriyorum isteyince ama gel gör ki bunu muhafaza edemiyorum sporda ekliyorum yavaş yavaş kv Ler var onlar gitsin zumba falanda yaparım havalar ısınmaya başlayınca bol yürüyüşe çıkarım yazın oğlumu arabasına koyup tempolu tempolu yürüyordum çok iyi oluyordu yine yürürüm ya dönüşü yok bu kilolar gidecek insallahVerirsin canım biçok şey beyinde inanmakta bitiyor. Maşallah metabolizman güzel demek. Yavaş yavaş sporda eklenir. Bende öyle oldum spor aşığı biriyim ama eklemek sporu zamanımı aldı. Ki sadece yürüyüş ekleyebildim açık havada
Ohhh iyi yapmışınızMaç bitmeden kıpırdamadi vallaama sonunda gittik ve aylar sonra baş başa tavla oynadık
Valla onlara kalırsak kara kışa kalıyoruz ben kalk gidelim dedim resmenBenimki de annemler buradayken sinemaya gidelim dedi hala ses seda yok
Yasim ikinizede meydan okudu :))Bu hafta pinarla sözleştik ablam
Tamamdir mesaj alınmıştır daha dikkat edicem o zaman yeşil yapraklı sebzelere yakınlaşsam iyi olacakSonraki eklenen sporla beraber güzel olmuş cnm
Ama yarın bi tartıl bakalım karnıbaharla lahana yaramazlık yapmışmı :))
Senin için değişik ama normal bi menü olmuş
Sadece akşamki yufka fazlalık
Dengeli güzel bi menü olmuş rakibecim
Yarın simit yiyecen dimi
Bidaha cuma hariç cıss görmeyim
diğerleri güzel
Menü çok güzel olmuş
Haftasonu için sorun değil ama tartıya yakın şişlik yapıcak şeyler yemiyoruz
Bunlar bakliyat bulgur karnıbahar brokoli vs.
Menü güzel olmuş ayçam beğendim
Sürekli dağ taş nereyi geziyon kızz :))
Bitki cayini atlamisim canim ama 1.5 lt bltki cayinin bi zarari yok mu ne iciyorsun o kadar?Bahardan kaçarmı zati :)
Kiloma göre içtiğim su normal canım üzerine 1.5 litreden fazla bitki çayı tüketiyorum böbreklere zarar fazlası
Insatagram da bir kız yapmış abla egg fasting yumurta orucu diye geçiyor çok iştah açıcı geldi valla sırf o yüzden heves ettimHafta başı ne yumurtası tatlım
Senin dediğin başka bişeymi yoksa
Ikinizinde gonlu olmus o zaman sevindim tadini cikartmissinizMaç bitmeden kıpırdamadi vallaama sonunda gittik ve aylar sonra baş başa tavla oynadık
25 yaşındayım 7 yıllık evliyim 20 aylık oğlum varDeli gönül deli gönül
Beğendim tempolu tabi zorluk derecesi var en yüksek düzey sayılıyor yürüyüşte
Sen kaçtın canım kacirmisim o kısmı
Amnn sende çabuk pes ettin ya olmadı ki ben oynamıyorum
Gec kalktığını için normal abla
Kiz 1.5 lt mı naptın sen
Tmm abla o iş bende yanliz biraz erken tartilamadim kahvaltıya gitcem eltime
abla @Habinar i aliyim ben Merve korktuuu
Bgn belgrad yaptim abla. Istanbulda cok yer yok bazen yildiz parki bazen sahil kenarlari. olmadi sitenin etrafinda turlar atiyorum. Belirledigim bir guzergahim var varis 40 dk donus 40 dk tutuyir ben tam donmeden once biraz daha ice yuruyorun bazen 2 saat yapiyorun. Bir turda aksam site etrafi da Atiyorum.zaten gorsen sanirsin bebek sahil herkes site etrafini turliyorSonraki eklenen sporla beraber güzel olmuş cnm
Ama yarın bi tartıl bakalım karnıbaharla lahana yaramazlık yapmışmı :))
Senin için değişik ama normal bi menü olmuş
Sadece akşamki yufka fazlalık
Dengeli güzel bi menü olmuş rakibecim
Yarın simit yiyecen dimi
Bidaha cuma hariç cıss görmeyim
diğerleri güzel
Menü çok güzel olmuş
Haftasonu için sorun değil ama tartıya yakın şişlik yapıcak şeyler yemiyoruz
Bunlar bakliyat bulgur karnıbahar brokoli vs.
Menü güzel olmuş ayçam beğendim
Sürekli dağ taş nereyi geziyon kızz :))
Tamm ablam. Bu 2 gunun birikmisleri abla. Masallah iyi konusmussuz.Kız gecemi oldu
Daha hayat yeni başlıyor :))
Uzun süre gelmezsen böyle olur işte :))
Pazartesi bildirimini bana telden yap cnm
Hislerime Tercuman oldunuz vallahi bende vereceğim inşallah sizede maşallah ne güzel iradenize sahip olmak benimde hiç düğün resmi yok hepsi bazanin altında duruyor öylece ama vericem ya koydum kafamayuhuu
Canim ayni seyleri bende yasadm dügünde bile dügün resimlerli hic begenmedm hic büyütp eve asmadim kendmi esimkn yaninda sisko cok kötu gördm hep resimlerde ayni sekilde. Giyisi konusu zaten bsi denk gelmezdi bi ara xl- xxl bile sıkiyordu. Ama smdi bak hedefime 5 kilo kaldi :)
Sende yapcaksin basarcaksin insallah canim, yeterki azmini iradeni koru burdan ayrilma
Iyi cnm sagol sen nasilsin nasil oldu kp
Güzel menü canim afiyet olsun
Aaa ayip ediyorsn gel cnm arada senide kaynatirm
Az ve öz olmus gec kalkinca. Afiyet olsun canim
ben baktm netten öneriliyormus cnm tok tuttugu ve kabizligada iyi geldgi icin :)
Senden çok güzel bi eksi bekliyorum ayçamEvet abla sıvayalım kollarımızı. Bu hafta hem sporda hem kiloda gösterelim güçlerimizi
Canim kaldim ama bana sor,oglumun paketli yiyeceklere alerjisi cikti malum cocuklarda ivir zivir biseyler istiyo,bi 20 gundur falan biseyler surekli yapiyorum ama donupte bakmiyodum bugun firindan cikinca kokusu fena yakaladi beniKurabiye birde kalman iyi ben yapınca tepsiyi yerim o nedenle yapmıyorum herşeye hazır derim ama kurabiye zafim var şimdi bile içim gitti kaptanimMefkurem 65 olunca bı tepsi yiyebilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?