- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #248.701
Nasil tarzin degil. Ayy benimde tarzim olmayan 1 tabecik tatli olsun yaaaa dusunuyuyorun dusunuyorum yokOyy kolay gelsin sabır versin hiç çekilmez benim koca ižliyirda oğlum şimdiden denk gelirsek vs anne durbdiyor bı dikkatli bakıyor
Yazdığım dışında birşey yemedim yahu
off o waffle nedir ya TDK ne demişti ona kömbe mıhiç sevmedim hiç tarZİm değil
Anam iyiki bi star olduHerkese iyi geceler yarın kocam evdeydi eşim dostum geldi diye cozutmayin ptesiye düşünün ben kahvaltıya gideceğim sabah Star gibi miktarı yiyeceğim hihhhh
Ayy abla bitti artik yok bide elim oyle cabuktur herseyde aldigimla agzima attigim bir oldu
Bana yazdı onu :))))Kizz ne ablasi kac yasindasn senay kendmi bi hos hiissetm abla diynce
Zaten herkes yattı heraldeBen uyuyorm artk fazla konusmayn sabah okumasi zor oluyor
Walla haklısın ama tam zamanına geldik okul başlıyor çok iş olmaz tatil de bitti çok uyumam durumu toparlar giderim:))Eylem çalışıyoken yoğunsun tatilde uyuyosun
Eee ne yapacaz cnm
Anacım hiçmi merak etmedinWalla haklısın ama tam zamanına geldik okul başlıyor çok iş olmaz tatil de bitti çok uyumam durumu toparlar giderim:))
Pınarım kp hala kötü psikolojik olarak p.tesi psikiyatriste gidecekler eşimle ben de herhalde stresten kendimi uykulara vuruyorum ama az yiyorum. Yarından itibaren düzenli spora da başlayacağımyuhuu
Canim ayni seyleri bende yasadm dügünde bile dügün resimlerli hic begenmedm hic büyütp eve asmadim kendmi esimkn yaninda sisko cok kötu gördm hep resimlerde ayni sekilde. Giyisi konusu zaten bsi denk gelmezdi bi ara xl- xxl bile sıkiyordu. Ama smdi bak hedefime 5 kilo kaldi :)
Sende yapcaksin basarcaksin insallah canim, yeterki azmini iradeni koru burdan ayrilma
Iyi cnm sagol sen nasilsin nasil oldu kp
Güzel menü canim afiyet olsun
Aaa ayip ediyorsn gel cnm arada senide kaynatirm
Az ve öz olmus gec kalkinca. Afiyet olsun canim
ben baktm netten öneriliyormus cnm tok tuttugu ve kabizligada iyi geldgi icin :)
Ben bakıyorum hergün ne var ne yok biliyorum ama yazmadan kaçıyorum. Yoksa her iki saatte bir sayfaya giriyorum:) bu arada sizin takimi kaç yüzdeyle yendigimizi bile biliyorum:))) en büyük zeyna lar :)Anacım hiçmi merak etmedin
Dün takım ne yaptı ne etti diye
Nasıl takım ruhu bu
Bide mart hedrfinide yazmayı unıtma
Mart hedefim 85 kiloAnacım hiçmi merak etmedin
Dün takım ne yaptı ne etti diye
Nasıl takım ruhu bu
Bide mart hedrfinide yazmayı unıtma
85 diyorum çünkü bu ay daha yavaş veririm die düşünüyorum2 ŞUBAT-2 MART HEDEF LİSTESİ
Mefkurem 81.3 /76/-5.3
melegimve ben 81.7/75/-6.7
@Pnrr20 69.8/65/-4.8
M mer_4260 62.2/
eyledi 88/
tugcetugcem 59.3/58/-1,3
N Nilyyyaaannn 78.6/73.6 /5
Warriorinside 73.8/68/5.8
@nenekekik 73.4/69/4.4
@KocasininNarTanesi 105.9/
Poni Bon 78.4/
@Sweetyy83 63.3
K Kyezdn 76/69/7
I _ikra_ 119.8 /113.5
@Beyazpapatyammm 95.7/90/5.7
Degistir Kendini 79.9 /75/-4.9
asfarovski 67.5/65/2.5
Habinar 72.4 /69/3.4
F Fitangel 60.9 /57/ 3.9
En son bu listeyi bulabildim ben ins eksik degildir
Şimdide ben korktuuuuu git öteeeDeli gönül deli gönül
Beğendim tempolu tabi zorluk derecesi var en yüksek düzey sayılıyor yürüyüşte
Sen kaçtın canım kacirmisim o kısmı
Amnn sende çabuk pes ettin ya olmadı ki ben oynamıyorum
Gec kalktığını için normal abla
Kiz 1.5 lt mı naptın sen
Tmm abla o iş bende yanliz biraz erken tartilamadim kahvaltıya gitcem eltime
ablaHabinar i aliyim ben Merve korktuuu
Ay havanı sevsinlerAy kizlaaaar bugün dolaplari deştim biraz, bir sürü kıyafet çıktı fazlalık, kac beden büyük.
Hepsini ayirdim çünkü artık o kilolara veda ettim.
Dolabım baya hafifledi, ve farkettim ki yavaş yavaş tarzım da değişiyor.
Çünku artik hoşuma giden herseyi alabiliyorum.
Paylasmak istedim sizinle iste öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?