Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yehhuuuu yaşasın zeynalar

Al bendende o kadar. Bu 2 gün grup çoşmuş. Tez zamanda barışırsınız inş eşinle. Kaçırdım mı emin değilim ama görümcen tek yatamıyor durumundan kaynaklı kırgınlık mı?
Canim eşim gönlümü aldı şükür ki görumce de gidiyor . Şımarık kız sendromu biraz evin küçüğü ya olaya hep korkudan giriyor. Birde bunun ilaç içme takıntısı vardı Karnım çok ağrıyor hoop ağrı kesici ama bi tane bile değil hastalık hastası modu. Dr ilaç içmeyi yasakladı mide kanaması geçirirsin diye bi korkuttu bitti bu durumu. Diyelim ben ağrı çekiyorum apandisit şüphesi var ameliyat oldum üstüne ertesi gün oda ağrı çeker apandisit diye hastaneye gider filan Yemez İçmez birileri ye ye diye ısrar etsin diye et yemez ama sucuk köfte etli ekmek yer öyle bi kafa:) ah ah kinamiyorum benimde kızım var ve oda halasi.
Merveee hemen pesmi ediyosun
Bu hafta o kadar veremez o :))
Biraz asıl bebeğim
abla kendimde bi motivasyon bozukluğu görüyorum görumcede iyice gerdi beni bugunde sinirliydim epey detaya girmeyecem. Ama phafta başında toplarim kendimi gerekirse yüzde 3 yaparım :)

korkmak miii noooowww sadece biraz moralmen daginigim canım havaya giremedim ama geçecek evdeki durumlar duzelsin de

yehhuuuu yaşasın zeynalar

Al bendende o kadar. Bu 2 gün grup çoşmuş. Tez zamanda barışırsınız inş eşinle. Kaçırdım mı emin değilim ama görümcen tek yatamıyor durumundan kaynaklı kırgınlık mı?
Canim eşim gönlümü aldı şükür ki görumce de gidiyor . Şımarık kız sendromu biraz evin küçüğü ya olaya hep korkudan giriyor. Birde bunun ilaç içme takıntısı vardı Karnım çok ağrıyor hoop ağrı kesici ama bi tane bile değil hastalık hastası modu. Dr ilaç içmeyi yasakladı mide kanaması geçirirsin diye bi korkuttu bitti bu durumu. Diyelim ben ağrı çekiyorum apandisit şüphesi var ameliyat oldum üstüne ertesi gün oda ağrı çeker apandisit diye hastaneye gider filan Yemez İçmez birileri ye ye diye ısrar etsin diye et yemez ama sucuk köfte etli ekmek yer öyle bi kafa:) ah ah kinamiyorum benimde kızım var ve oda halasi.
Merveee hemen pesmi ediyosun
Bu hafta o kadar veremez o :))
Biraz asıl bebeğim
abla kendimde bi motivasyon bozukluğu görüyorum görumcede iyice gerdi beni bugunde sinirliydim epey detaya girmeyecem. Ama phafta başında toplarim kendimi gerekirse yüzde 3 yaparım :)

korkmak miii noooowww sadece biraz moralmen daginigim canım havaya giremedim ama geçecek evdeki durumlar duzelsin de

Al bendende o kadar dijitürkü bağlattı bide sayesinde koyu beşiktaşlıyım bırak ilk 11i yedekleri bile sayarım o dereceyim maç sonrası yorumlar bide üstüne taraftarın kralı oldum komşular derbi ertesi gene maç vardı demi diyor bize totem bile yapıyoruz :))

25 yaşındayım 7 yıllık evliyim 20 aylık oğlum var
canım senle birebir tanidmadik sanırım merve ben 28 yaşında 6.5 aylık bi kızım var benimde :)

Kuzum börek kurban olsun sana hemen açarım yarın neli olsun kıymalı peynirli ama ben konyadayim şekerim otobüse veririm Ankara için
Ayy tatlım yaaa bitanesin yemiş kadar oldum valla gorumcek de geldi konyadan anası çantasına 200ml siseye reçel koymuş söylemen yeter inşallah birgun karşılıklı diyet böreği yeriz

Herkese iyi geceler yarın kocam evdeydi eşim dostum geldi diye cozutmayin ptesiye düşünün ben kahvaltıya gideceğim sabah Star gibi miktarı yiyeceğim hihhhh
iyi geceler canım rakibem Kraliçe oldun hakkını ver sabah kahvaltıda güzel ye ha hadi goreyim

oh oh yandan yandan kurtlarini da iyice dokmussun 1 2 kilo da öyle gitmiştir afiyet olsun canım

Bitki cayini atlamisim canim ama 1.5 lt bltki cayinin bi zarari yok mu ne iciyorsun o kadar?
Aman bakma sen bana bira bardağı ile içerim herşeyi yeşil çayı yatmadan içtiğim bi form çayım var bide chialı çayım var maydonoz kürünüde uydurdum kendi kendime içine yıldız anason beyaz çay yeşil çay toz zencefil zerdeçal katıyorum zararlıdır belki alışkanlık işte

İyi akşamlar kızlar eve yeni girdik eşimle çocuklara oda bakmaya gittik kafamız iyice karıştı fiyatlar uçuk ucuzlar dandik bakalım napicaz
Canım hazırlar dediğin gibi çok pahalı.
Bence iyi bir mobilyacı bulup istediğiniz gibi yaptırabilirsiniz odayı emin ol yarı fiyatına mal oluyor. Tr deki evimizde kızlarıma oda alacakken dolaştık dediğin gibi dandik şeylere birsürü para istiyorlar. 1.700 liraya iki yatak iki komidin ve 4 kapılı dolap yaptırdık ve çok kaliteli. Sen de düşün istersen.

Way way way zeynalara bak hele:)

Kütüğüm kuluda canım kuluya çok giderim yazları eşimin halaları amcası kuzenleri orada merkezde
Ben kırşehirliyim ama memleketimden çok gidiyorum kuluya :)
Kululu oldum böylece
Memnun oldum çok:))

Hemen menumu yazayım
Bu arada eşim yanıma yatmış yazık yorgun da görmce geldi demin abimin yerini açtım yenge kaldirda gelsin ben yatacam diyor bende uyanirsa gonderirim dedjm bozuldu galiba fazla iyi bi yengeyim neyse yarın gidiyor keyfim yerinde
Saat 11.30 kahvaltı
1 dilim haşhaşlı ekmek (annem yapmıştı )
Salatalık
3 cerry
Yeşillik
1 dilim hindi füme
Saat 15.30
1 kepçe sulu köfte ( Bulgurlu )

Saat 19.30 alsam
Tavuk ızgara 200 gram
Salata
Su 2 litre
Spor 3 mil Leslie 135 puan @Pnrrr-20

Bi ara eşim dijiturk dedi nasıl baktiysam artık adam bir anda yok oldu odadan izleyecekse laptop bir de TV veremem beyimize yaptığı yetmiyor bir de sürekli izliyor bu adam sporla bozdu kafayı

Mezun olunca diyet olmayanı yeriz kuzum iki dilim sonra dengeleriz ne var ki sen gel yeterki

Görümce ile ilgili çözümü söyledim ama sen inanmadın burası Konya güven bana bi görücüye bakar o iş

Menüm
Sabah 10:00
2 haşlanmış yumurta, yarım mozarella peyniri(62.5 gr), domates, salatalık, biber
Öğle 14:00
4 kaşık pırasa yemeği, 1 kase yoğurt
Akşam 18:30
1 tabak pırasa yemeği, 1 kase yoğurt
4,5lt su, 1 çay
Spor yok, misafirim vardı anca kalktılar.

Mezun olunca diyet olmayanı yeriz kuzum iki dilim sonra dengeleriz ne var ki sen gel yeterki

Görümce ile ilgili çözümü söyledim ama sen inanmadın burası Konya güven bana bi görücüye bakar o iş
Yeriz tsbi
Diğer meseleyi kaçırdım ya mesajın neydi yavrum kusura bakma

Yeriz tsbi
Diğer meseleyi kaçırdım ya mesajın neydi yavrum kusura bakma
Sen adresi ver özelden bir görücü ekibi ziyafet etsin görümceyi ne korku kalır ne de şımarıklık trende görmüşler derler böylece babası Ankara ya da göndermez bir daha Konya çok vahim bir yer inanın bana

Ben bakıyorum hergün ne var ne yok biliyorum ama yazmadan kaçıyorum. Yoksa her iki saatte bir sayfaya giriyorum:) bu arada sizin takimi kaç yüzdeyle yendigimizi bile biliyorum:))) en büyük zeyna lar :)
Kız biz mücemmiyiz ne bilelim senin geldiğini :))
Gelince bi ses et iki laf et

Kız onlar sevinir görucu geldi diye görünce gıcık terstir adamları evde görsun kavga çıkarır

Oyy oyyy hemde o saatte pasta
1-2 çatal alaydın bari cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…