- Konu Sahibi Handandandan
-
- #248.721
yehhuuuu yaşasın zeynalarZeynalar
@melegimve ben= 1.68
@Nilyyyaaannn=0.13
@Kyezdn=0.78
@Warriorinside=1.60
@Pnrrr-20=0.71
I _ikra_ =1.72
M mer_4260 =2.81
@eyledi=1.01
Ortalama = 1.305
Amazonlar
@nanekekik = 3.48
@degistirkendini0.50
@tugcekrblt= 0.68
@canan456 = bildirim yok
@KocasininNarTanesi= 0.09
Mefkurem =0.61
@mine006bildirim yok
@Poni Bon-0.38
@Sweetyy83=0
Ortalama:0.711
Zeynalar Amazonların ağzını burnunu kırmıştır
Canim eşim gönlümü aldı şükür ki görumce de gidiyor . Şımarık kız sendromu biraz evin küçüğü ya olaya hep korkudan giriyor. Birde bunun ilaç içme takıntısı vardı Karnım çok ağrıyor hoop ağrı kesici ama bi tane bile değil hastalık hastası modu. Dr ilaç içmeyi yasakladı mide kanaması geçirirsin diye bi korkuttu bitti bu durumu. Diyelim ben ağrı çekiyorum apandisit şüphesi var ameliyat oldum üstüne ertesi gün oda ağrı çeker apandisit diye hastaneye gider filan Yemez İçmez birileri ye ye diye ısrar etsin diye et yemez ama sucuk köfte etli ekmek yer öyle bi kafa:) ah ah kinamiyorum benimde kızım var ve oda halasi.Al bendende o kadar. Bu 2 gün grup çoşmuş. Tez zamanda barışırsınız inş eşinle. Kaçırdım mı emin değilim ama görümcen tek yatamıyor durumundan kaynaklı kırgınlık mı?
abla kendimde bi motivasyon bozukluğu görüyorum görumcede iyice gerdi beni bugunde sinirliydim epey detaya girmeyecem. Ama phafta başında toplarim kendimi gerekirse yüzde 3 yaparım :)Merveee hemen pesmi ediyosun
Bu hafta o kadar veremez o :))
Biraz asıl bebeğim
korkmak miii noooowww sadece biraz moralmen daginigim canım havaya giremedim ama geçecek evdeki durumlar duzelsin deDeli gönül deli gönül
Beğendim tempolu tabi zorluk derecesi var en yüksek düzey sayılıyor yürüyüşte
Sen kaçtın canım kacirmisim o kısmı
Amnn sende çabuk pes ettin ya olmadı ki ben oynamıyorum
Gec kalktığını için normal abla
Kiz 1.5 lt mı naptın sen
Tmm abla o iş bende yanliz biraz erken tartilamadim kahvaltıya gitcem eltime
ablaHabinar i aliyim ben Merve korktuuu
yehhuuuu yaşasın zeynalarZeynalar
@melegimve ben= 1.68
@Nilyyyaaannn=0.13
@Kyezdn=0.78
@Warriorinside=1.60
@Pnrrr-20=0.71
I _ikra_ =1.72
M mer_4260 =2.81
@eyledi=1.01
Ortalama = 1.305
Amazonlar
@nanekekik = 3.48
@degistirkendini0.50
@tugcekrblt= 0.68
@canan456 = bildirim yok
Mefkurem =0.61
@mine006bildirim yok
@Poni Bon-0.38
@Sweetyy83=0
Canim eşim gönlümü aldı şükür ki görumce de gidiyor . Şımarık kız sendromu biraz evin küçüğü ya olaya hep korkudan giriyor. Birde bunun ilaç içme takıntısı vardı Karnım çok ağrıyor hoop ağrı kesici ama bi tane bile değil hastalık hastası modu. Dr ilaç içmeyi yasakladı mide kanaması geçirirsin diye bi korkuttu bitti bu durumu. Diyelim ben ağrı çekiyorum apandisit şüphesi var ameliyat oldum üstüne ertesi gün oda ağrı çeker apandisit diye hastaneye gider filan Yemez İçmez birileri ye ye diye ısrar etsin diye et yemez ama sucuk köfte etli ekmek yer öyle bi kafa:) ah ah kinamiyorum benimde kızım var ve oda halasi.Al bendende o kadar. Bu 2 gün grup çoşmuş. Tez zamanda barışırsınız inş eşinle. Kaçırdım mı emin değilim ama görümcen tek yatamıyor durumundan kaynaklı kırgınlık mı?
abla kendimde bi motivasyon bozukluğu görüyorum görumcede iyice gerdi beni bugunde sinirliydim epey detaya girmeyecem. Ama phafta başında toplarim kendimi gerekirse yüzde 3 yaparım :)Merveee hemen pesmi ediyosun
Bu hafta o kadar veremez o :))
Biraz asıl bebeğim
korkmak miii noooowww sadece biraz moralmen daginigim canım havaya giremedim ama geçecek evdeki durumlar duzelsin deDeli gönül deli gönül
Beğendim tempolu tabi zorluk derecesi var en yüksek düzey sayılıyor yürüyüşte
Sen kaçtın canım kacirmisim o kısmı
Amnn sende çabuk pes ettin ya olmadı ki ben oynamıyorum
Gec kalktığını için normal abla
Kiz 1.5 lt mı naptın sen
Tmm abla o iş bende yanliz biraz erken tartilamadim kahvaltıya gitcem eltime
ablaHabinar i aliyim ben Merve korktuuu
Gördüm ablam sayfalar bitmeden yorum yazmadım ne olup bittiğini anlamadan dalmayayim diyeYasim ikinizede meydan okudu :))
Al bendende o kadar dijitürkü bağlattı bide sayesinde koyu beşiktaşlıyım bırak ilk 11i yedekleri bile sayarım o dereceyim maç sonrası yorumlar bide üstüne taraftarın kralı oldum komşular derbi ertesi gene maç vardı demi diyor bize totem bile yapıyoruz :))Kız yazdığını bilirim ben ne bileyim sonradan gömdüklerini
Ama spor güzel olmuş
Manchester maçı varmışkafede de şansına fener maçını izledi Allah muhafaza benim koca izlemezse İngiltere İspanya İtalya Almanya ligleri maç falan oynayamaz ha bir de ger sabah nba faslımız var o daha beter
Valla çok iyi geldi canımIkinizinde gonlu olmus o zaman sevindim tadini cikartmissiniz
Yazarım tabiki ablacım valla cazip gelen kısmı yumurtayı yumurtaya dürüp yemesi olduDeğişik bişey demekki
Bi sürü çeşidi var
Bi ara atarsın listeyi
Belki bizede ilham olur :))
canım senle birebir tanidmadik sanırım merve ben 28 yaşında 6.5 aylık bi kızım var benimde :)25 yaşındayım 7 yıllık evliyim 20 aylık oğlum var
Ayy tatlım yaaa bitanesin yemiş kadar oldum valla gorumcek de geldi konyadan anası çantasına 200ml siseye reçel koymuşKuzum börek kurban olsun sana hemen açarım yarın neli olsun kıymalı peynirli ama ben konyadayim şekerim otobüse veririm Ankara için
iyi geceler canım rakibem Kraliçe oldun hakkını ver sabah kahvaltıda güzel ye ha hadi goreyimHerkese iyi geceler yarın kocam evdeydi eşim dostum geldi diye cozutmayin ptesiye düşünün ben kahvaltıya gideceğim sabah Star gibi miktarı yiyeceğim hihhhh
oh oh yandan yandan kurtlarini da iyice dokmussun 1 2 kilo da öyle gitmiştir afiyet olsun canımMenüm
09:20 1 dilim hellim peyniri, 1 dilim beyaz peynir, 3 zeytin, domates salatalık, 1 tk tereyağı ve bal, 1 ,5 dilim çavdar ekmeği
13:00 sade türk kahvesi 1 adet kuru erik
15:30 120 gr kadar evde yapılmış hamburger eti, salata, kepekli hamburger ekmeğinin alt tarafı
22:00 düğünde dağıtılan yaş pastanın yarısı
Düğün yemekliydi ancak oynamaktan yemeye fırsat kalmadı, gerçi aç da değildim soğumuş bu deyip yemedim ama sıcak olsaydı da yemezdim bence ben.
3 litre su içildi
Evde 1,5 saat zumba yaptım annemlerin yokluğunu fırsat bilip
Düğünde de aralıksız 1 sa 40 dk oynamışız saat tuttuö. Sonraki oynamaları spordan saymıyorum
190 puan @Pnrrr-20
Aman bakma sen bana bira bardağı ile içerim herşeyi yeşil çayı yatmadan içtiğim bi form çayım var bide chialı çayım var maydonoz kürünüde uydurdum kendi kendime içine yıldız anason beyaz çay yeşil çay toz zencefil zerdeçal katıyorum zararlıdır belki alışkanlık işteBitki cayini atlamisim canim ama 1.5 lt bltki cayinin bi zarari yok mu ne iciyorsun o kadar?
Yoo ben varım daha işlerim var bir sürü çocuklu kadının neyine gezmek diyor iç sesimZaten herkes yattı heralde
Canım hazırlar dediğin gibi çok pahalı.İyi akşamlar kızlar eve yeni girdik eşimle çocuklara oda bakmaya gittik kafamız iyice karıştı fiyatlar uçuk ucuzlar dandik bakalım napicaz
Way way way zeynalara bak hele:)Zeynalar
@melegimve ben= 1.68
@Nilyyyaaannn=0.13
@Kyezdn=0.78
@Warriorinside=1.60
@Pnrrr-20=0.71
I _ikra_ =1.72
M mer_4260 =2.81
@eyledi=1.01
Ortalama = 1.305
Amazonlar
@nanekekik = 3.48
@degistirkendini0.50
@tugcekrblt= 0.68
@canan456 = bildirim yok
Mefkurem =0.61
@mine006bildirim yok
@Poni Bon-0.38
@Sweetyy83=0
Memnun oldum çok:))Kütüğüm kuluda canım kuluya çok giderim yazları eşimin halaları amcası kuzenleri orada merkezde
Ben kırşehirliyim ama memleketimden çok gidiyorum kuluya :)
Kululu oldum böylece
Bi ara eşim dijiturk dedi nasıl baktiysam artık adam bir anda yok oldu odadanAl bendende o kadar dijitürkü bağlattı bide sayesinde koyu beşiktaşlıyım bırak ilk 11i yedekleri bile sayarım o dereceyim maç sonrası yorumlar bide üstüne taraftarın kralı oldum komşular derbi ertesi gene maç vardı demi diyor bize totem bile yapıyoruz :))
Mezun olunca diyet olmayanı yeriz kuzum iki dilim sonra dengeleriz ne var ki sen gel yeterkicanım senle birebir tanidmadik sanırım merve ben 28 yaşında 6.5 aylık bi kızım var benimde :)
Ayy tatlım yaaa bitanesin yemiş kadar oldum valla gorumcek de geldi konyadan anası çantasına 200ml siseye reçel koymuşsöylemen yeter inşallah birgun karşılıklı diyet böreği yeriz
iyi geceler canım rakibem Kraliçe oldun hakkını ver sabah kahvaltıda güzel ye ha hadi goreyim
oh oh yandan yandan kurtlarini da iyice dokmussun 1 2 kilo da öyle gitmiştir afiyet olsun canım
Yeriz tsbiMezun olunca diyet olmayanı yeriz kuzum iki dilim sonra dengeleriz ne var ki sen gel yeterki
Görümce ile ilgili çözümü söyledim ama sen inanmadın burası Konya güven bana bi görücüye bakar o iş
Sen adresi ver özelden bir görücü ekibi ziyafet etsin görümceyi ne korku kalır ne de şımarıklık trende görmüşler derler böylece babası Ankara ya da göndermez bir dahaYeriz tsbi
Diğer meseleyi kaçırdım ya mesajın neydi yavrum kusura bakma
Kız biz mücemmiyiz ne bilelim senin geldiğini :))Ben bakıyorum hergün ne var ne yok biliyorum ama yazmadan kaçıyorum. Yoksa her iki saatte bir sayfaya giriyorum:) bu arada sizin takimi kaç yüzdeyle yendigimizi bile biliyorum:))) en büyük zeyna lar :)
3 kilomu85 diyorum çünkü bu ay daha yavaş veririm die düşünüyorum
Kız onlar sevinir görucu geldi diye görünce gıcık terstir adamları evde görsun kavga çıkarırSen adresi ver özelden bir görücü ekibi ziyafet etsin görümceyi ne korku kalır ne de şımarıklık trende görmüşler derler böylece babası Ankara ya da göndermez bir dahaKonya çok vahim bir yer inanın bana
Oyy oyyy hemde o saatte pastaMenüm
09:20 1 dilim hellim peyniri, 1 dilim beyaz peynir, 3 zeytin, domates salatalık, 1 tk tereyağı ve bal, 1 ,5 dilim çavdar ekmeği
13:00 sade türk kahvesi 1 adet kuru erik
15:30 120 gr kadar evde yapılmış hamburger eti, salata, kepekli hamburger ekmeğinin alt tarafı
22:00 düğünde dağıtılan yaş pastanın yarısı
Düğün yemekliydi ancak oynamaktan yemeye fırsat kalmadı, gerçi aç da değildim soğumuş bu deyip yemedim ama sıcak olsaydı da yemezdim bence ben.
3 litre su içildi
Evde 1,5 saat zumba yaptım annemlerin yokluğunu fırsat bilip
Düğünde de aralıksız 1 sa 40 dk oynamışız saat tuttuö. Sonraki oynamaları spordan saymıyorum
190 puan @Pnrrr-20
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?