- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #248.741
Bana 38 de yiterrrAlıntılarımı kaydettim ve uyku moduna giriyorum. Öksürük krizi gelmeden uykuya dalayımda gecen zehir olmasın yine... inşallah alıntılarım da kaybolmaz...
Herkese iyi geceler, tatlı rüyalar... rüyanızda 36 beden elbise bol gelsin inşallah
Tamam işte çıkarsın korkuları biter böylece büyüdüğünü anlar özellikle deriz Ankara yolunda görüp beğendiler diyeKız onlar sevinir görucu geldi diye görünce gıcık terstir adamları evde görsun kavga çıkarır
Ilk cümleyi hiç okumamış sayıyorumabla kendimde bi motivasyon bozukluğu görüyorum görumcede iyice gerdi beni bugunde sinirliydim epey detaya girmeyecem. Ama phafta başında toplarim kendimi gerekirse yüzde 3 yaparım :
Bende eskiden hiç maçları kaçırmazdım sonrada yorumlarAl bendende o kadar dijitürkü bağlattı bide sayesinde koyu beşiktaşlıyım bırak ilk 11i yedekleri bile sayarım o dereceyim maç sonrası yorumlar bide üstüne taraftarın kralı oldum komşular derbi ertesi gene maç vardı demi diyor bize totem bile yapıyoruz :))
Ben çocuklu olmasamda bende iş yapıcamYoo ben varım daha işlerim var bir sürü çocuklu kadının neyine gezmek diyor iç sesim
Aaaa bahara hakaretmi ediyoniyi geceler canım rakibem Kraliçe oldun hakkını ver sabah kahvaltıda güzel ye ha hadi goreyim
Bu kadarı iyi değil cnmAman bakma sen bana bira bardağı ile içerim herşeyi yeşil çayı yatmadan içtiğim bi form çayım var bide chialı çayım var maydonoz kürünüde uydurdum kendi kendime içine yıldız anason beyaz çay yeşil çay toz zencefil zerdeçal katıyorum zararlıdır belki alışkanlık işte
Ben dimedimmi bugün kırmızı alarma geçtik diyeHemen menumu yazayım
Bu arada eşim yanıma yatmış yazık yorgun da görmce geldi demin abimin yerini açtım yenge kaldirda gelsin ben yatacam diyorbende uyanirsa gonderirim dedjm bozuldu galiba fazla iyi bi yengeyim neyse yarın gidiyor keyfim yerinde
Saat 11.30 kahvaltı
1 dilim haşhaşlı ekmek(annem yapmıştı )
Salatalık
3 cerry
Yeşillik
1 dilim hindi füme
Saat 15.30
1 kepçe sulu köfte ( Bulgurlu )
Saat 19.30 alsam
Tavuk ızgara 200 gram
Salata
Su 2 litre
Spor 3 mil Leslie 135 puan @Pnrrr-20
Ya abla bu yoğurt yapma olayı beni deli ediyor bi tutuyor bir tutmuyor nasıl yapsam olur bi de siz akıl verin yaBen çocuklu olmasamda bende iş yapıcam
Oyy sevilay çok önceki listeyi alıntılamışın
Mefkurem 81.3 /76/-5.3
melegimve ben 81.7/75/-6.7
@Pnrr20 69.8/65/-4.8
M mer_4260 62.2/
eyledi 88/
@tugcekrblt 59.3/
N Nilyyyaaannn 78.6/
Warriorinside 73.8/
@nenekekik 73.4/
@KocasininNarTanesi 105.9/
Poni Bon 78.4/
@Sweetyy83 63.3/62.3/- 1
K Kyezdn 76/
I _ikra_ 119.8 /
@Beyazpapatyammm 95.7/90/-5.7
Degistir Kendini 79.9 /75/-4.9
asfarovski 67.5/65/2.5
Habinar 72.4 /
F Fitangel 60.9 /57/ 3.9
ha haa cook güldüm gece geceTamam işte çıkarsın korkuları biter böylece büyüdüğünü anlar özellikle deriz Ankara yolunda görüp beğendiler diyesonra depresyon falan derken senden uzak kalır
üzmem üzmem merak etme ablamIlk cümleyi hiç okumamış sayıyorum
Öyle bişey olamazzzz
Sen boşver görümceyi falan zaten yarın gidiyomuş
Cuma göreceğin eksileri düşün
Bak bu hafta nasıl sevindik hepimiz senin için
Tmm o kadar olmasa bile güzel bi eksi gelsin kuzucuk
Sen ablanı üzmezsin
aa olur mu hiçAaaa bahara hakaretmi ediyon
Kız ne kraliçesi ,star o starrrr
abla canım birsey hazırlamak istemedi ondan ama toparlarim merak etmeBen dimedimmi bugün kırmızı alarma geçtik diye
Niye dün yemedin haşhaşlı ekmeğini
Sıcaklığınımı ayarlıyamıyon acabaYa abla bu yoğurt yapma olayı beni deli ediyor bi tutuyor bir tutmuyor nasıl yapsam olur bi de siz akıl verin ya
Yanlış olduğunu sonradan farkettim abla sory:)Oyy sevilay çok önceki listeyi alıntılamışın
Çoğu eksik kalmış
En son nilyyyyy paylaşmıştı
Ne yapıyon Ne ediyon kuzum
Makine geldimi :))
Offf cnm yaaYanlış olduğunu sonradan farkettim abla sory:)
Makina gelmedi o siparişi iptal ettik parasını geri aldık mağazaya gidip aldık haftaya gelecek inşallah günü belli değil kızım kabızlıkla boğuşuyor benimde içim gidiyor ıkınırken ağlıyor süt vermiyorum meyve suyu veriyorumoda ne kadar faydalı bilmiyom süt kemik gelişimi için önemli pazartesi dokta gidecem inşallah düzelir bugün erik kaynattım zor içirdim iki kaşık içti bişey yemiyor çok huysuzlandı dün gece 4 te bağırarak uyandı zor sakinleştirdim sesine hepimiz uyandık bugünlerde geçer inşallah yavrum sağlığına kavuşur abla
Bugün 3 öğün çok güzel olmuş tatlımMenüm
Sabah 10:00
2 haşlanmış yumurta, yarım mozarella peyniri(62.5 gr), domates, salatalık, biber
Öğle 14:00
4 kaşık pırasa yemeği, 1 kase yoğurt
Akşam 18:30
1 tabak pırasa yemeği, 1 kase yoğurt
4,5lt su, 1 çay
Spor yok, misafirim vardı anca kalktılar.
Doğru cnm sağolasın2 ŞUBAT-2 MART HEDEF LİSTESİ
@mefkurem 81.3 /76/-5.3
@melegimve ben 81.7/75/-6.7
@Pnrr20 69.8/65/-4.8
@mer_4260 62.2/
@eyledi 88/
@tugcekrblt 59.3/58/-1,3
@Nilyyyaaannn 78.6/73.6 /5
@Warriorinside 73.8/68/5.8
@nenekekik 73.4/69/4.4
@KocasininNarTanesi 105.9/
@Poni Bon 78.4/
@Sweetyy83 63.3/62.3/-1
@Kyezdn 76/69/7
@_ikra_ 119.8 /113.5
@Beyazpapatyammm 95.7/90/5.7
@Degistir Kendini 79.9 /75/-4.9
@asfarovski 67.5/65/2.5
@Habinar 72.4 /69/3.4
@Fitangel 60.9 /57/ 3.9
İnşallah doğrudur düzelttim abla
Hepsini denedim abla elma suyu armut suyu verdim aynı değişen bişey yok Sütü lactossuz araştırıyorum bir tane buldum tarihi uzun diyor uzun tarihli süt iyi olmaz diye duydum çocuklar İçin soya sütü var onu buldum internetten bir marketin internet sitesinden baktım hem kalsiyum içerdiği için gelişiminde iyi gelir bide toz mamasını bıraktığımdan bu yana kabız tekrar yaşına uygun toz mama almayı düşünüyorum.pazartesi doktora götürecem bakalım ne diyecek buranın doktorlarında bişey anlamıyor inşallah tez zamanda geçerOfff cnm yaa
Çıkamayınca sancısı oluyordur
Şişlikten iştahıda olmaz normal o
Incir ıslat akşamdan sıcak suda sabah verebilirsen ver
Çocuk meyve suları oluyor dm de
Armutlu olanı ver
Sütüde laktozsuz ver bari cnm
Yinede dr a götürün tabi
Popoyu vazelinle kremle yumuşasın
Karnına masaj yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?