Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kuzum seninki 2 yaşında falan değilmi
Daha niye toz mama falan veriyon
Onun normal yemek yemesi lazım
Sen dr a sor tabiki
Ama soya sütüde pek sağlıklı bişey değil
Soya genetiği değiştirilmişlerin başında geliyor
Yoğurt falan versen yemşyomu

Ama laktoz hassasiyeti varsa mecbur laktozsuz kullanman lazım

Önce yemesi çok iyiydi abla süt meyve suyu fazla içmiyordu uyurken süt içiyordu sadece iştahı kesilince süt meyve suyu vermeye başladım. Toz mamayı 3 ay önce bıraktık abla büyüdü artık normal süt içsin dedim ama ondan sonra kabızlık sorunu başladı en iyisi dediğin gibi lactossuz süt Alıyım bide onu deneyim dediğin gibi önce doktora soruyum

85 diyorum çünkü bu ay daha yavaş veririm die düşünüyorum
Abla profilini de güncelle bı ara 95 nedir ya kalmış orda
Şimdide ben korktuuuuu git öteee
Hey yarabbim noluyor ulen size
Kız boşver bende küsüm kocaya iki gün önce bütün kıyafetlerini koridora attım döktüm estikçe gurledim sonra topladık birlikte şimdi küsüm hala
Hem görünce de gidiyormuş diyet kafasına dön
Yoo ben varım daha işlerim var bir sürü çocuklu kadının neyine gezmek diyor iç sesim
Aman bu saatte ne işi yarın yap
Eppekksiz eppekksiz
Beğendim su 4.5 hemde vuuu
Aaaa bahara hakaretmi ediyon
Kız ne kraliçesi ,star o starrrr

Ya abla bu yoğurt yapma olayı beni deli ediyor bi tutuyor bir tutmuyor nasıl yapsam olur bi de siz akıl verin ya
Aynenzuhal ablanın anlattığı gibi ama ben kavanozlara bildiğim için biraz sıcak karıştırıp. Bölüp kapatıyorum daha unun ömürlü hemde eksimiyor

gıda değişiminde normal ilk etapta bayadir tutuyorsa zaten açıdigi için yapmaz bebek lavmani verecek birde bı ilaç var oda belli bir süre 3-4 gün veriliyor çok az acıyacak korkusunu yenmek için çok zordur bilirim biz çok yaşadık bol bol çeviz gibi yağlı kuruyemiş ve kayısı ver elime iki isirsa yeter bu yas grubunda çeşit yemmeekten oluyor

Bi saatte kimse kalmamış tabi ben öğlen uyandığım için cin gibi oturuyorum artik yarin aksam kalkinca gorusuruz
Gece kuşu burdaaa :))

Bende ütü yapıyodum
Daha bitmedi ama yoruldum bıraktım sabah devam edecem
Bitki çayı içip yatıyorum

Pınarım kp hala kötü psikolojik olarak p.tesi psikiyatriste gidecekler eşimle ben de herhalde stresten kendimi uykulara vuruyorum ama az yiyorum. Yarından itibaren düzenli spora da başlayacağım

Zor tabi insallah atlatir cnm psikiyatris iyi gelir umarim. Sende sıkmamaya calis canini artk. Cok güzel veriyorsn bak 95kalmis profilinde ama suan 88kilodasin süpersn :)

Ya abla bu yoğurt yapma olayı beni deli ediyor bi tutuyor bir tutmuyor nasıl yapsam olur bi de siz akıl verin ya

Bi ara benimde öleydi cnm bi oluyodu bi olmuyodu deliriyordm ama artk hep tutuyor cok sükür.
Cok sicak mayaliyormusum eskiden ortasina serce parmagimla bakiyorm 7 kadar sayiyorm dayanabiliyorsam mayaliyordum aslinda heryerde öle yaziyor ondan öle yapiyordm ama artk bi tık daha ilikken mayaliyorm yani en az 12kadar sayiyorm. Bide iyice sarmak önemli ben bi ara 1 kat sariyordm onunda etkisi vardi sanirm ve en az 5 saat beklemeli.

memnun oldum rabbim prensesinizi size bağışlasın inşallah

Ben hedefi az tutup fazla vermek taraftariyim:))
Planlar planlar bu zuhal acimiyordu kimseye
Bi saatte kimse kalmamış tabi ben öğlen uyandığım için cin gibi oturuyorum artik yarin aksam kalkinca gorusuruz
Abla ptesi napcan
Gece kuşu burdaaa :))

Bende ütü yapıyodum
Daha bitmedi ama yoruldum bıraktım sabah devam edecem
Bitki çayı içip yatıyorum
Kolay gelsin
akşamki yemeğe ben olsam ekmek banardjm eskiden

9.takıma ve ziyaretcilere iyi gecelerrr :)))
Günaydın deyim bende
Gunaydin erkencisin
kuzu sarıp sarmalsyinca 5 saatte kayayı az veriyorsun yada hala bira ılık yoksa üç saat yeter ama bak fırında iyi oluyor akşama kalmışsa hiç sarmadam direk fırına koyuyorum sabah alıyorum

Günaydınnnn iyi pazarlar 9.takimin aslanları tartıya Birgün var aman bugüne dikkat kocalarinizi uymayin onlar fit hatun ister hep simit, poğaça ,yarım sosis ,börek veya ekmeğin ucunu nasıl olduğunu anlamadığıniz cislara hoopp diye götürmeyin
Sofraya oturmadan önce içinizden hedefime az kaldı rabbim bana nefis vermiş bismillah deyip oturun haa bide aklınıza beni getirin

Bugün 3 öğün çok güzel olmuş tatlım
Sabah ekmek olmadığı için biraz kuruyemiş ilave edebilirsin
Faydalı yağlarada ihtiyacımız var
Su da maşallah
O da fazlamı olmuş ne :))
Evet abla , sabahları ceviz yiyordum ama unutmuşum tabağıma almayı:). Suya gelince 750 ml lik şişeye limon dilimleri koyup suyumu bu şişede içtiğim için tam hesaplayabildim. Temizlik yaparken gidip gelip içtim, hem açlığımı bastırdı hem susuzluğumu:). Bi de kötü bi haber aldım dün içimdeki ateşi su söndürür diye dikip durdum

Teşekkür ederim ablacım mayalamistim dunkunu bakalım ne çıkacak bir daha üzerini orteyim dediğin gibi şimdi fırına koydum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…