- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #248.781
Zor tabi insallah atlatir cnm psikiyatris iyi gelir umarim. Sende sıkmamaya calis canini artk. Cok güzel veriyorsn bak 95kalmis profilinde ama suan 88kilodasin süpersn :)
Bi ara benimde öleydi cnm bi oluyodu bi olmuyodu deliriyordm ama artk hep tutuyor cok sükür.
Cok sicak mayaliyormusum eskiden ortasina serce parmagimla bakiyorm 7 kadar sayiyorm dayanabiliyorsam mayaliyordum aslinda heryerde öle yaziyor ondan öle yapiyordm ama artk bi tık daha ilikken mayaliyorm yani en az 12kadar sayiyorm. Bide iyice sarmak önemli ben bi ara 1 kat sariyordm onunda etkisi vardi sanirm ve en az 5 saat beklemeli.
Planlar planlar bu zuhal acimiyordu kimseye
Abla ptesi napcan
Kolay gelsin
akşamki yemeğe ben olsam ekmek banardjm eskiden
Günaydın deyim bende
Gunaydin erkencisin
kuzu sarıp sarmalsyinca 5 saatte kayayı az veriyorsun yada hala bira ılık yoksa üç saat yeter ama bak fırında iyi oluyor akşama kalmışsa hiç sarmadam direk fırına koyuyorum sabah alıyorum
Günaydınnnn iyi pazarlar 9.takimin aslanları tartıya Birgün var aman bugüne dikkat kocalarinizi uymayin onlar fit hatun ister hep simit, poğaça ,yarım sosis ,börek veya ekmeğin ucunu nasıl olduğunu anlamadığıniz cislara hoopp diye götürmeyin
Sofraya oturmadan önce içinizden hedefime az kaldı rabbim bana nefis vermiş bismillah deyip oturunhaa bide aklınıza beni getirin
Günaydınlar efenim
Pinar hatlar karisti valla zuhal ablayla sonradan okudum guldum bendeKizz ne ablasi kac yasindasn senay kendmi bi hos hiissetm abla diynce
Oohh abla guzel menu cesitli bide gozum gonlum doydu vallaMenü yazmamışımya ben
9.30
3 hurma, kahve
10.30
2 yumurtalı ıspanaklı omlet
1 avakado
14.00
Yarım kase sade quark
10 badem
17.00 alışverişte
3 dil.çeddar peyniri
19.00
1 tb soğanlı biberli kıyma kavurma
Salata
Yoğurt
Su 2 lt
hayırdır cnm ne olduEvet abla , sabahları ceviz yiyordum ama unutmuşum tabağıma almayı:). Suya gelince 750 ml lik şişeye limon dilimleri koyup suyumu bu şişede içtiğim için tam hesaplayabildim. Temizlik yaparken gidip gelip içtim, hem açlığımı bastırdı hem susuzluğumu:). Bi de kötü bi haber aldım dün içimdeki ateşi su söndürür diye dikip durdum
dün başlamıyomuydun sen :))Günaydin kizlar
Bugün menü paylaşımına bende başlayacağım için bir heyecan sardı beni dün bakliyat yemistim o sanırım sisirdi hadi bismillah diyerek tartımi koyuyorumEki Görüntüle 2105975
Geçmiş olsun gülşahım
Benim tartı pek memnun olmadı bu menüye :))O
Oohh abla guzel menu cesitli bide gozum gonlum doydu valla
Ohhh ne güzel haberGunaydin kizlar ,eksideyim cok sukur,karnim falan indi devami guzel olcak insallah
Bide ekmek yesem ne olacaktı acxbaakşamki yemeğe ben olsam ekmek banardjm eskiden
yok abla dün gece yemeği kestim niye bu kadar artı geldim anlamadimhayırdır cnm ne oldu
Anlatmak istersen dinleriz
dün başlamıyomuydun sen :))
Aman dikkat 82 görünmüş
Geçmiş olsun gülşahım
Hastayken canın bişeyde yemek istemez :)))
Benim tartı pek memnun olmadı bu menüye :))
Ohhh ne güzel haber
Darısı bana inş
Biraz karışık durumlar ablacım, biraz sindireyim sinirim geçsin paylaşırım inşallah. Allah feraha çıkarsın inşallah tez vakittehayırdır cnm ne oldu
Amin canım allan yardımcın olsunBiraz karışık durumlar ablacım, biraz sindireyim sinirim geçsin paylaşırım inşallah. Allah feraha çıkarsın inşallah tez vakitte
Gunaydin kizlar ,eksideyim cok sukur,karnim falan indi devami guzel olcak insallah
Aynen öyle ablam bide kusup duruyorum kihayırdır cnm ne oldu
Aman dikkat 82 görünmüş
Geçmiş olsun gülşahım
Ohhh ne güzel haber
Darısı bana inş
annem sen benim derdimden yataklara mı düştün kıyamam
Ohh maşallah maşallahGunaydin kizlar ,eksideyim cok sukur,karnim falan indi devami guzel olcak insallah
İyi pazarlar ablaGünaydınnn azimli aslanlar
Günler ne çabuk geçiyor
Yarın pazartesi
sonra bi bakmışız cuma gelmiş
Yani hiç kaçamak yapmaya zaman yok
Zaten bizim kaçamakla falan ne işimiz olur
Hadi bakalım bol hareketli az kalorili huzurlu mutlu bi pazar diliyorum herkrse
Atbsen o tartiyihayırdır cnm ne oldu
Aman dikkat 82 görünmüş
Geçmiş olsun gülşahım
Ohhh ne güzel haber
Darısı bana inş
Kiz sen hamilesin sebep arama ödem olur vs tansiyonun ne durumdayok abla dün gece yemeği kestim niye bu kadar artı geldim anlamadim
@mefkurem biz bu gaciyi ne zaman alacaktır listeye listeden önce patırtı koptuKızlar kilolar patır patır gidiyo valla:)
Rabbim bol azim versin böyle devam edeyim inşallah.
Şunu anladım, suyun etkisi çok, 3 öğün ve dengeli beslenmek çok önemli. Zamanla sizlerden daha çok öğreneceklerim var inşallah.
Ruffles ye rufflesAynen öyle ablam bide kusup duruyorum ki
evet enerji depola da gel pasif rakip istemem bak Gülşah'a korkudan hasta olduMerhaba hanımlar gece uyaniktim kızım in dış sıkıntısı vardı kahvaltıyi yeni yaptık dışarı çıkacaz şimdi güzel bir pazar olsun herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?