- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #248.801
Atarsin sen o artiyi valla ne desem bilmiyorum senin hastalık durumuna kuzu tıp ve biz şaşkınlık içerisindeyizİyi pazarlar hanımlar, mutlu pazarlarınız olsun
Gariban ben yine öksürükten uyuyamadım. Artık sıkıldım ya, sinirden kendimi boğazlayacaktım gece gece :)))
Hastalık iyice moralimi bozmaya başladı, hayata karşı motivasyonumu düşürdü. Artık pozitif cümlelerim kar etmiyor
Ama hala gülüyorum, aklımı kaçırdım belki bilmem
Regl alarmı geldi, akşama doğru da migren tutar, ben nakavt :)))
Muhteşem bir artım var bu arada sabah ola hayrola
Kurupasta yiii nişandaHeyyy ben geldimkahvalti çok başarılıydı simdi kahvemi içiyorum birazdan spor yapacağım gelirken de süt aldım kaynasin yogurdumuz az kalmış ,akşamda nişan var günü erken kapatırım benim planlar böyle amacım haftaya eksi ile başlamak.
Oyy oyyy hemde o saatte pasta
1-2 çatal alaydın bari cnm
Bana 38 de yiterrr
Günaydınnnn iyi pazarlar 9.takimin aslanları tartıya Birgün var aman bugüne dikkat kocalarinizi uymayin onlar fit hatun ister hep simit, poğaça ,yarım sosis ,börek veya ekmeğin ucunu nasıl olduğunu anlamadığıniz cislara hoopp diye götürmeyin
Sofraya oturmadan önce içinizden hedefime az kaldı rabbim bana nefis vermiş bismillah deyip oturunhaa bide aklınıza beni getirin
Kesinlikle sana katılıyorum evlenmeden önce bademcikler bir siserdi benim yatak döşek kaç gün yatardim inanirmisin evlenince geçtiAtarsin sen o artiyi valla ne desem bilmiyorum senin hastalık durumuna kuzu tıp ve biz şaşkınlık içerisindeyiz
Kız ben evlenmeden önce senin gibiydim evlenince duzeldim sana koca bulalım
Senin arada ödrmler olabilir cnmyok abla dün gece yemeği kestim niye bu kadar artı geldim anlamadim
Değiştiremşyeceğin şeyler için çok canını sıkmamaya çalış cnmBiraz karışık durumlar ablacım, biraz sindireyim sinirim geçsin paylaşırım inşallah. Allah feraha çıkarsın inşallah tez vakitte
Maşallahh de kızz :))Kızlar kilolar patır patır gidiyo valla:)
Rabbim bol azim versin böyle devam edeyim inşallah.
Şunu anladım, suyun etkisi çok, 3 öğün ve dengeli beslenmek çok önemli. Zamanla sizlerden daha çok öğreneceklerim var inşallah.
O zaman mideni üşütmüşün cnmAynen öyle ablam bide kusup duruyorum ki
Pozitif enetji toplayıp gel canımcımMerhaba hanımlar gece uyaniktim kızım in dış sıkıntısı vardı kahvaltıyi yeni yaptık dışarı çıkacaz şimdi güzel bir pazar olsun herkese
Eminim yine güzel eksiler gösterecek bana :))Atbsen o tartiyi
Bu hafta süresi doluyor heralde@mefkurem biz bu gaciyi ne zaman alacaktır listeye listeden önce patırtı kop
Tuğçe mesajın içimi açtıİyi pazarlar hanımlar, mutlu pazarlarınız olsun
Gariban ben yine öksürükten uyuyamadım. Artık sıkıldım ya, sinirden kendimi boğazlayacaktım gece gece :)))
Hastalık iyice moralimi bozmaya başladı, hayata karşı motivasyonumu düşürdü. Artık pozitif cümlelerim kar etmiyor
Ama hala gülüyorum, aklımı kaçırdım belki bilmem
Regl alarmı geldi, akşama doğru da migren tutar, ben nakavt :)))
Muhteşem bir artım var bu arada sabah ola hayrola
Inş.herkes için iyi olurHeyyy ben geldimkahvalti çok başarılıydı simdi kahvemi içiyorum birazdan spor yapacağım gelirken de süt aldım kaynasin yogurdumuz az kalmış ,akşamda nişan var günü erken kapatırım benim planlar böyle amacım haftaya eksi ile başlamak.
Bu kocaları falakaya yatırmalıAbla profilini de güncelle bı ara 95 nedir ya kalmış orda
Hey yarabbim noluyor ulen size
Kız boşver bende küsüm kocaya iki gün önce bütün kıyafetlerini koridora attım döktüm estikçe gurledim sonra topladık birlikte şimdi küsüm hala
Hem görünce de gidiyormuş diyet kafasına dön
Aman bu saatte ne işi yarın yap
Eppekksiz eppekksiz
Beğendim su 4.5 hemde vuuu
Aynenzuhal ablanın anlattığı gibi ama ben kavanozlara bildiğim için biraz sıcak karıştırıp. Bölüp kapatıyorum daha unun ömürlü hemde eksimiyor
gıda değişiminde normal ilk etapta bayadir tutuyorsa zaten açıdigi için yapmaz bebek lavmani verecek birde bı ilaç var oda belli bir süre 3-4 gün veriliyor çok az acıyacak korkusunu yenmek için çok zordur bilirim biz çok yaşadık bol bol çeviz gibi yağlı kuruyemiş ve kayısı ver elime iki isirsa yeter bu yas grubunda çeşit yemmeekten oluyor
Hayranım size nasıl bir azimdir bu gelip biraz sürtünmek lazım size:)Heyyy ben geldimkahvalti çok başarılıydı simdi kahvemi içiyorum birazdan spor yapacağım gelirken de süt aldım kaynasin yogurdumuz az kalmış ,akşamda nişan var günü erken kapatırım benim planlar böyle amacım haftaya eksi ile başlamak.
Hayırdır canım canınimi sıktı eşinBu kocaları falakaya yatırmalı
Başım zonkluyo ya
Benim yoğurdum var bu hafta ona nasıl güzel olmuş hem taş gibi hem tatlı ,seviyorum yoğurdu ben nane pul biberi ekliyorum keyifli oluyor metoyu çalıştırdığı da yanında karSenin arada ödrmler olabilir cnm
Bide bakliyatta yardımcı olmuştur :))
Değiştiremşyeceğin şeyler için çok canını sıkmamaya çalış cnm
Allah feraha çıkarsın inş.
Maşallahh de kızz :))
O zaman mideni üşütmüşün cnm
Nane limon falan iç
Pozitif enetji toplayıp gel canımcım
Eminim yine güzel eksiler gösterecek bana :))
Bu hafta süresi doluyor heralde
Tuğçe mesajın içimi açtı
akşam topuklu ayakkabıyla çok oynayınca ondanda şişlik olur
Inş.herkes için iyi olur
Benimde süt almam lazım
Ben seni tutuyorum
Hayırlı pazarlar ablaaGünaydınnn azimli aslanlar
Günler ne çabuk geçiyor
Yarın pazartesi
sonra bi bakmışız cuma gelmiş
Yani hiç kaçamak yapmaya zaman yok
Zaten bizim kaçamakla falan ne işimiz olur
Hadi bakalım bol hareketli az kalorili huzurlu mutlu bi pazar diliyorum herkrse
Maşaallah nazar değmesinKızlar kilolar patır patır gidiyo valla:)
Rabbim bol azim versin böyle devam edeyim inşallah.
Şunu anladım, suyun etkisi çok, 3 öğün ve dengeli beslenmek çok önemli. Zamanla sizlerden daha çok öğreneceklerim var inşallah.
Nanekekik yimirta diyetini yapsana sanada iyi gelir belkiEvet evet benimde öyle bu sefer mezun olmadan gitmek yok ve çok zamanında yok ne kadar erken ı kadar iyi benim için. Hayatımı düzene sokmam lazım artık
Sana kolay gelsin nigarcımSelam kızlar gelemedim bir türlü tel şarj aleti bozulmus başka tek şarj aleti de olmuyor benimkine
Degistirmem lazım ara ara yapiyor böyle
Yarın okullar açılıyor çok şükür nasıl iyi olucak bana anlatamam erken kalkicam spora gidebilicem okul var diye pek musafirde gelmez düzenim geri gelecek iyi olucak yani
Bugün evdeyiz anasının kızı son dk bırakınca ödevleri bütün gün ödev yqpicaz çamaşır ütüyude hallederim bugün iş çok yani
Sana ne oldu kızzzBu kocaları falakaya yatırmalı
Başım zonkluyo ya
Anammm orda saat 3 hay maşallah :))Selam kizlar yeni uyandim yarın ne yaparım bilmem artık. Kahvemi içmeye gidiyorum.
Içimizdeki hainler belli olduBen seni tutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?