Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Atarsin sen o artiyi valla ne desem bilmiyorum senin hastalık durumuna kuzu tıp ve biz şaşkınlık içerisindeyiz
Kız ben evlenmeden önce senin gibiydim evlenince duzeldim sana koca bulalım

Oyy oyyy hemde o saatte pasta
1-2 çatal alaydın bari cnm

3 çatala denk geldi ama çatal dolu dolu değildi tabi.

Bana 38 de yiterrr

36 iyidir 36

Günaydın tatlım... Aklına uyacak kocam yok, yemek kokularıyla aklımı alacak annemler de yok... ayyy ben aç kaldımmmm

Selam kızlar gelemedim bir türlü tel şarj aleti bozulmus başka tek şarj aleti de olmuyor benimkine
Degistirmem lazım ara ara yapiyor böyle
Yarın okullar açılıyor çok şükür nasıl iyi olucak bana anlatamam erken kalkicam spora gidebilicem okul var diye pek musafirde gelmez düzenim geri gelecek iyi olucak yani
Bugün evdeyiz anasının kızı son dk bırakınca ödevleri bütün gün ödev yqpicaz çamaşır ütüyude hallederim bugün iş çok yani

Atarsin sen o artiyi valla ne desem bilmiyorum senin hastalık durumuna kuzu tıp ve biz şaşkınlık içerisindeyiz
Kız ben evlenmeden önce senin gibiydim evlenince duzeldim sana koca bulalım
Kesinlikle sana katılıyorum evlenmeden önce bademcikler bir siserdi benim yatak döşek kaç gün yatardim inanirmisin evlenince geçti
Boşuna demiyola nikahta keramet vardır diye:)

yok abla dün gece yemeği kestim niye bu kadar artı geldim anlamadim
Senin arada ödrmler olabilir cnm
Bide bakliyatta yardımcı olmuştur :))

Biraz karışık durumlar ablacım, biraz sindireyim sinirim geçsin paylaşırım inşallah. Allah feraha çıkarsın inşallah tez vakitte
Değiştiremşyeceğin şeyler için çok canını sıkmamaya çalış cnm
Allah feraha çıkarsın inş.

Maşallahh de kızz :))
Aynen öyle ablam bide kusup duruyorum ki
O zaman mideni üşütmüşün cnm
Nane limon falan iç

Merhaba hanımlar gece uyaniktim kızım in dış sıkıntısı vardı kahvaltıyi yeni yaptık dışarı çıkacaz şimdi güzel bir pazar olsun herkese
Pozitif enetji toplayıp gel canımcım

Atbsen o tartiyi
Eminim yine güzel eksiler gösterecek bana :))

@mefkurem biz bu gaciyi ne zaman alacaktır listeye listeden önce patırtı kop
Bu hafta süresi doluyor heralde

Tuğçe mesajın içimi açtı
akşam topuklu ayakkabıyla çok oynayınca ondanda şişlik olur
Inş.herkes için iyi olur
Benimde süt almam lazım

Bu kocaları falakaya yatırmalı
Başım zonkluyo ya

Hayranım size nasıl bir azimdir bu gelip biraz sürtünmek lazım size:)

Benim yoğurdum var bu hafta ona nasıl güzel olmuş hem taş gibi hem tatlı ,seviyorum yoğurdu ben nane pul biberi ekliyorum keyifli oluyor metoyu çalıştırdığı da yanında kar

Hayırlı pazarlar ablaa

Evet evet benimde öyle bu sefer mezun olmadan gitmek yok ve çok zamanında yok ne kadar erken ı kadar iyi benim için. Hayatımı düzene sokmam lazım artık
Nanekekik yimirta diyetini yapsana sanada iyi gelir belki

Sana kolay gelsin nigarcım
Bu arada dünkü menünü alabilirmiyim :))
Bu kocaları falakaya yatırmalı
Başım zonkluyo ya
Sana ne oldu kızzz

Ne yaptın bişeye karar verdinmi

Selam kizlar yeni uyandim yarın ne yaparım bilmem artık. Kahvemi içmeye gidiyorum.
Anammm orda saat 3 hay maşallah :))
Yarın sabah lanet okuyacağın kesin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…