Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Atarsin sen o artiyi valla ne desem bilmiyorum senin hastalık durumuna kuzu tıp ve biz şaşkınlık içerisindeyiz
Kız ben evlenmeden önce senin gibiydim evlenince duzeldim sana koca bulalım

Kesinlikle sana katılıyorum evlenmeden önce bademcikler bir siserdi benim yatak döşek kaç gün yatardim inanirmisin evlenince geçti
Boşuna demiyola nikahta keramet vardır diye:)
El birliğiyle evlendirecekler kızı ya biz bugün tartıştık bekarlık sultanlıkk

Sana kolay gelsin nigarcım
Bu arada dünkü menünü alabilirmiyim :))

Sana ne oldu kızzz

Ne yaptın bişeye karar verdinmi

Anammm orda saat 3 hay maşallah :))
Yarın sabah lanet okuyacağın kesin :))
Online diyetsyenle çaşlıyorm abla karar verdim. Hamilelik durumnda gebelik takibi de yapıyormş. Bir aylık ücretide ödedim kesin yapmam lazım

Online diyetsyenle çaşlıyorm abla karar verdim. Hamilelik durumnda gebelik takibi de yapıyormş. Bir aylık ücretide ödedim kesin yapmam lazım
Komsuda pişer bizede düşer hesabı bizede bilgi verirsin ponicigim hepimizin adına çok sevindim

Sana kolay gelsin nigarcım
Bu arada dünkü menünü alabilirmiyim :))

Sana ne oldu kızzz

Ne yaptın bişeye karar verdinmi

Anammm orda saat 3 hay maşallah :))
Yarın sabah lanet okuyacağın kesin :))
Dün dunde kaldı ablam önümüze baksak kaptanım:)

Herkese kucak dolusu
Sabahtan misafirlerim vardi simdi gittiler bende temizlik yapicam simdi. Temizlik oncesi buraya bakiyim dedim bi.
Bu gun karabugday yaptim sonunda 1 kucuk kase yedim ( ne kadar yebir bilemedim) ama bir tokum bir tokum galiba aksam yemeginu es gecicem. Belki yogurt salatalik yerim.

Ruyamda 36 beden elbise midi bilmem ama cok pudara rengi tiril tiril bu bluz icinde kuzenimin dugununde tas gb gordum kendimi 2 ay sobrasida benim dugun varmis baya guzel ve hos duruyodum gobek dumduz muthistim

Cok zor canim bide abiler duskun oluyir ufak kardeslerine benimde abim var bana evlenmefeb once ne olursa olsun bana bir kelime etme esim hakkinda dedi. Biliyor dayanamicak. Ama sukur ben cok secerim yengemi oda beni.

Bende agzim habite yemek istiyir bende diyorum ki millet yerkeb sen ic bol bol boylece aramazsin yicek bisey. Guzel aliskankik seninkide

Vavv baya guzel olmus afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…