- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #248.821
Atarsin sen o artiyi valla ne desem bilmiyorum senin hastalık durumuna kuzu tıp ve biz şaşkınlık içerisindeyiz
Kız ben evlenmeden önce senin gibiydim evlenince duzeldim sana koca bulalım
El birliğiyle evlendirecekler kızı yaKesinlikle sana katılıyorum evlenmeden önce bademcikler bir siserdi benim yatak döşek kaç gün yatardim inanirmisin evlenince geçti
Boşuna demiyola nikahta keramet vardır diye:)
Online diyetsyenle çaşlıyorm abla karar verdim. Hamilelik durumnda gebelik takibi de yapıyormş. Bir aylık ücretide ödedim kesin yapmam lazımSana kolay gelsin nigarcım
Bu arada dünkü menünü alabilirmiyim :))
Sana ne oldu kızzz
Ne yaptın bişeye karar verdinmi
Anammm orda saat 3 hay maşallah :))
Yarın sabah lanet okuyacağın kesin :))
Yazıkk hastaymış GülşahIçimizdeki hainler belli oldu
Ayy çok sevindim cnmOnline diyetsyenle çaşlıyorm abla karar verdim. Hamilelik durumnda gebelik takibi de yapıyormş. Bir aylık ücretide ödedim kesin yapmam lazım
Hastalık ölçüler yağ kas oranı vs bilgileri aldı liste hazırlayack bakalm.paylaşırımAyy çok sevindim cnm
Ne dedi Ne etti bizimlede paylaş
Bende seni tutuyorum intikamimi al Gülşah kaptanim:)
Seni mahçup etmiycem ponicimmm
Aboo bende geç kalktım ama sen akşam etmişsin:)Selam kizlar yeni uyandim yarın ne yaparım bilmem artık. Kahvemi içmeye gidiyorum.
Komsuda pişer bizede düşer hesabı bizede bilgi verirsin ponicigim hepimizin adına çok sevindimOnline diyetsyenle çaşlıyorm abla karar verdim. Hamilelik durumnda gebelik takibi de yapıyormş. Bir aylık ücretide ödedim kesin yapmam lazım
Dün dunde kaldı ablam önümüze baksak kaptanım:)Sana kolay gelsin nigarcım
Bu arada dünkü menünü alabilirmiyim :))
Sana ne oldu kızzz
Ne yaptın bişeye karar verdinmi
Anammm orda saat 3 hay maşallah :))
Yarın sabah lanet okuyacağın kesin :))
Seve seveBende seni tutuyorum intikamimi al Gülşah kaptanim:)
Sana son şans verdim nigar hanımDün dunde kaldı ablam önümüze baksak kaptanım:)
Ruyamda 36 beden elbise midi bilmem ama cok pudara rengi tiril tiril bu bluz icinde kuzenimin dugununde tas gb gordum kendimi 2 ay sobrasida benim dugun varmis baya guzel ve hos duruyodum gobek dumduz muthistimAlıntılarımı kaydettim ve uyku moduna giriyorum. Öksürük krizi gelmeden uykuya dalayımda gecen zehir olmasın yine... inşallah alıntılarım da kaybolmaz...
Herkese iyi geceler, tatlı rüyalar... rüyanızda 36 beden elbise bol gelsin inşallah
Cok zor canim bide abiler duskun oluyir ufak kardeslerine benimde abim var bana evlenmefeb once ne olursa olsun bana bir kelime etme esim hakkinda dedi. Biliyor dayanamicak. Ama sukur ben cok secerim yengemi oda beni.yehhuuuu yaşasın zeynalar
Canim eşim gönlümü aldı şükür ki görumce de gidiyor . Şımarık kız sendromu biraz evin küçüğü ya olaya hep korkudan giriyor. Birde bunun ilaç içme takıntısı vardı Karnım çok ağrıyor hoop ağrı kesici ama bi tane bile değil hastalık hastası modu. Dr ilaç içmeyi yasakladı mide kanaması geçirirsin diye bi korkuttu bitti bu durumu. Diyelim ben ağrı çekiyorum apandisit şüphesi var ameliyat oldum üstüne ertesi gün oda ağrı çeker apandisit diye hastaneye gider filan Yemez İçmez birileri ye ye diye ısrar etsin diye et yemez ama sucuk köfte etli ekmek yer öyle bi kafa:) ah ah kinamiyorum benimde kızım var ve oda halasi.
abla kendimde bi motivasyon bozukluğu görüyorum görumcede iyice gerdi beni bugunde sinirliydim epey detaya girmeyecem. Ama phafta başında toplarim kendimi gerekirse yüzde 3 yaparım :)
korkmak miii noooowww sadece biraz moralmen daginigim canım havaya giremedim ama geçecek evdeki durumlar duzelsin de
Bende agzim habite yemek istiyir bende diyorum ki millet yerkeb sen ic bol bol boylece aramazsin yicek bisey. Guzel aliskankik seninkideAman bakma sen bana bira bardağı ile içerim herşeyi yeşil çayı yatmadan içtiğim bi form çayım var bide chialı çayım var maydonoz kürünüde uydurdum kendi kendime içine yıldız anason beyaz çay yeşil çay toz zencefil zerdeçal katıyorum zararlıdır belki alışkanlık işte
Vavv baya guzel olmus afiyet olsunMenüm
Sabah 10:00
2 haşlanmış yumurta, yarım mozarella peyniri(62.5 gr), domates, salatalık, biber
Öğle 14:00
4 kaşık pırasa yemeği, 1 kase yoğurt
Akşam 18:30
1 tabak pırasa yemeği, 1 kase yoğurt
4,5lt su, 1 çay
Spor yok, misafirim vardı anca kalktılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?