Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ara ogunlh dengeli olmus abla. Yalniz bu quark yogurdun bir cesidi midir

Cok zor canim bide abiler duskun oluyir ufak kardeslerine benimde abim var bana evlenmefeb once ne olursa olsun bana bir kelime etme esim hakkinda dedi. Biliyor dayanamicak. Ama sukur ben cok secerim yengemi oda beni.
Ayçam kardeşlik çocukken güzel galiba 3. Doğuracaktım tamimiyle kapadım o defteri habille kabileden gelen gelenek galiba miras el kızı el oğlu girince araya eski muhabbet kalmıyor galiba kızkardeşler değil genelde ama erkek kardeşlik sıkıntı
Yeni bir olaylar yaşıyoruz da onlardan çok etkilendim busira
Canım teyzemin 7 çocuğu var eskiden köyde yaşarlardı bizde giderdik yok böyle bir mutluluk kitap yazicak kadar anılarım vardır onlarla cokda güzel anlasirlardi kardeşler nezamana kadar eniştem olup miras davası başlayana kadar 2 oğlan ve karıları ortalığı karıştırdı herkesle kusler şimdi analariylada ben üzülüyorum çünkü o 7 kardeşin birarada olduğu fotoğraf kareleri artık olmiyacak

Ben çiğden çok doldurmadan üç kaşık koyarak yapmıştım canım zaten çok sismiyor

Bende biraz önce aksam yemegmi yedim kapadm mutfagi bi cay icerm heralde bakalm. Bu aralar cok yogun gecti uykusuz sacma sapan gece 2 de uyudm sabah 6da uyandm sonra uyuyamadm. Ödem siskinlik falanda oldu sanirm bugun tartida gördügmü yarn görmem umarm

Sana benimle kese atmak lazım bı heves geldin ama o hevesi bı turlu alamadık
takım kurallarını hatırlatmayı gerek yok sanırım Zuhal abla zaten sopayı göstermiş
Dün dibe çöküşümun son noktasıydı şimdi yukarı çıkma zamanım birdaha olmaması için elimden geleni yapacağım canim

@mefkurem biz bu gaciyi ne zaman alacaktır listeye listeden önce patırtı koptu
Ne zaman ne zaman???
Ne diyim ablam, Allah ‘ tan gelene boynumuz kıldan ince de şu Allah’tan korkmayan kulların ettiği insanı çileden çıkarıyor. Allah’a havale ettim ne diyim

İyi akşamlar kızlar bugün kahvaltıdan sonra bir çıktık dışarı ve yarım saat önce eve girdik daha donmezdikte telefon geldi akşama yemeğe misafir gelecekmiş mecbur döndük apar topar evi topladım süpürdüm annemde sağolsun yemek işlerini halletti ama şuan yorgunluktan ölüyorum

Tansiyon sorunum yok çok şükür baharım iyiuim
hiç sorma abla o bakliyat beni bitirdi

Ben de aynı durumdayım canım dün gece beş gibi uyudum onda uyandım tartı fena

Menüm
Kahvaltı 1:00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
Domates(çeri yiyorum ama çeri diye yazma gereği duymuyorum hani kışın hormonlu domates yiyor demeyin yani:))
3 zeytin
1dilim t.b ekmwge

Akşam 7:00
Salata yoğurt
1 kepce çorba
4 koftw

Bolca su 2 bardak bitki çayı

Kıyamam hamiş hamiş niye yoruyolar seni

Gülşah sana güldüm ama bende duştan sonra sizmisim koltukta kuzey uyurken akşam yemeğini yedikten sonra bı bulantı tuttu ki sorma

aramızdaki hainler belli oldu
Ama sen hakettin durduk yere beni yendin banene:))

Ruyamda 36 beden elbise midi bilmem ama cok pudara rengi tiril tiril bu bluz icinde kuzenimin dugununde tas gb gordum kendimi 2 ay sobrasida benim dugun varmis baya guzel ve hos duruyodum gobek dumduz muthistim

Ayyy ne güzel bir rüya, bir an önce gerçek olması ümidiyle. Bir sihirli değnek olsa dokunsa hepimize
Hayalimdeki bedeni hayal ederken ölecem bir gün

Kesinlikle sana katılıyorum evlenmeden önce bademcikler bir siserdi benim yatak döşek kaç gün yatardim inanirmisin evlenince geçti
Boşuna demiyola nikahta keramet vardır diye:)

Kocayi ilac niyetine alalim o zaman yakindir bende kurtulucamhastaliklardan o zaman sukurler olsun.

Nanekekik yimirta diyetini yapsana sanada iyi gelir belki
Nigar karisti galiba ben ayca :) yumurta diyeti yapamam ki hafta ici. H.ici disarda oluyorum yanimta tasiyamam. Bugunden hazirladim yarin yiceklerimi karabugday yicem. Cok lezetli ve guzel olmus.
Para girince insanlar degisiyor. Tabi bide araniza giren kisi iyi olcak. Cok uzucu bir durum ya

Ohhh okul baslamadan son pazar keyfi yapikmus kahvalti bile 13.00 da. Guzel menu olmus canim ama bolca su ne kadar saymadin mi. Bazen banada cok su icmisim gibi geliyor ama hepi topu 1.5 lt oluyor

Ayyy ne güzel bir rüya, bir an önce gerçek olması ümidiyle. Bir sihirli değnek olsa dokunsa hepimize
Hayalimdeki bedeni hayal ederken ölecem bir gün

Tugcecim senin cok bisi kalmadi kii kac cm oldu gobegin kalcan?

Menumu bende yazayin hazir mutfagi kapamisken

Sabah(9.00)
2 yumurtadan omlet
1 dilim beyaz peynir
1 salatalik

Oglen (13.00)
1 kucuk kase karabugday pilavi ( gr ile tarticam bidakine)
1 kase yogurt
2 yk et kavurma

Aksam(18.00)
1 kase yogurt
Yarim eksi elma

Sivi:2 lt oldu 3 yapicam yatmadab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…