- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #248.841
Ara ogunlh dengeli olmus abla. Yalniz bu quark yogurdun bir cesidi midirMenü yazmamışımya ben
9.30
3 hurma, kahve
10.30
2 yumurtalı ıspanaklı omlet
1 avakado
14.00
Yarım kase sade quark
10 badem
17.00 alışverişte
3 dil.çeddar peyniri
19.00
1 tb soğanlı biberli kıyma kavurma
Salata
Yoğurt
Su 2 lt
Bugün iyiyim süperim hattaBen biraz ütü yapıcam sonra ev işi
Herkes uslu dursun :))
Ayçam kardeşlik çocukken güzel galiba 3. Doğuracaktım tamimiyle kapadım o defteri habille kabileden gelen gelenek galiba miras el kızı el oğlu girince araya eski muhabbet kalmıyor galiba kızkardeşler değil genelde ama erkek kardeşlik sıkıntıCok zor canim bide abiler duskun oluyir ufak kardeslerine benimde abim var bana evlenmefeb once ne olursa olsun bana bir kelime etme esim hakkinda dedi. Biliyor dayanamicak. Ama sukur ben cok secerim yengemi oda beni.
Ben çiğden çok doldurmadan üç kaşık koyarak yapmıştım canım zaten çok sismiyorHerkese kucak dolusu
Sabahtan misafirlerim vardi simdi gittiler bende temizlik yapicam simdi. Temizlik oncesi buraya bakiyim dedim bi.
Bu gun karabugday yaptim sonunda 1 kucuk kase yedim ( ne kadar yebir bilemedim) ama bir tokum bir tokum galiba aksam yemeginu es gecicem. Belki yogurt salatalik yerim.
Pinar hatlar karisti valla zuhal ablayla sonradan okudum guldum bendeallah bilir kucuksundur sen benden 34 yasindayim ben
Gülşah sana güldüm ama bende duştan sonra sizmisim koltukta kuzey uyurken akşam yemeğini yedikten sonra bı bulantı tuttu ki sormaKurupasta yiii nişanda
Ben seni tutuyorum
aramızdaki hainler belli olduBende seni tutuyorum intikamimi al Gülşah kaptanim:)
Sana benimle kese atmak lazım bı heves geldin ama o hevesi bı turlu alamadıkHayranım size nasıl bir azimdir bu gelip biraz sürtünmek lazım size:)
takım kurallarını hatırlatmayı gerek yok sanırım Zuhal abla zaten sopayı göstermişDün dunde kaldı ablam önümüze baksak kaptanım:)
Dün dibe çöküşümun son noktasıydı şimdi yukarı çıkma zamanım birdaha olmaması için elimden geleni yapacağım canimSana benimle kese atmak lazım bı heves geldin ama o hevesi bı turlu alamadık
takım kurallarını hatırlatmayı gerek yok sanırım Zuhal abla zaten sopayı göstermiş
@mefkurem biz bu gaciyi ne zaman alacaktır listeye listeden önce patırtı koptu
Ne diyim ablam, Allah ‘ tan gelene boynumuz kıldan ince de şu Allah’tan korkmayan kulların ettiği insanı çileden çıkarıyor. Allah’a havale ettim ne diyimDeğiştiremşyeceğin şeyler için çok canını sıkmamaya çalış cnm
Allah feraha çıkarsın inş.
Maşallahh de kızz :))
O zaman mideni üşütmüşün cnm
Nane limon falan iç
Pozitif enetji toplayıp gel canımcım
Eminim yine güzel eksiler gösterecek bana :))
Bu hafta süresi doluyor heralde
Tuğçe mesajın içimi açtı
akşam topuklu ayakkabıyla çok oynayınca ondanda şişlik olur
Inş.herkes için iyi olur
Benimde süt almam lazım
Tansiyon sorunum yok çok şükür baharım iyiuimannem sen benim derdimden yataklara mı düştün kıyamamdedim san çubuk ye çubuk
Ohh maşallah maşallah
İyi pazarlar abla
Atbsen o tartiyi
Kiz sen hamilesin sebep arama ödem olur vs tansiyonun ne durumda
@mefkurem biz bu gaciyi ne zaman alacaktır listeye listeden önce patırtı koptu
Ruffles ye ruffles
evet enerji depola da gel pasif rakip istemem bak Gülşah'a korkudan hasta oldu
hiç sorma abla o bakliyat beni bitirdiSenin arada ödrmler olabilir cnm
Bide bakliyatta yardımcı olmuştur :))
Değiştiremşyeceğin şeyler için çok canını sıkmamaya çalış cnm
Allah feraha çıkarsın inş.
Maşallahh de kızz :))
O zaman mideni üşütmüşün cnm
Nane limon falan iç
Pozitif enetji toplayıp gel canımcım
Eminim yine güzel eksiler gösterecek bana :))
Bu hafta süresi doluyor heralde
Tuğçe mesajın içimi açtı
akşam topuklu ayakkabıyla çok oynayınca ondanda şişlik olur
Inş.herkes için iyi olur
Benimde süt almam lazım
Ben de aynı durumdayım canım dün gece beş gibi uyudum onda uyandım tartı fenaBende biraz önce aksam yemegmi yedim kapadm mutfagi bi cay icerm heralde bakalm. Bu aralar cok yogun gecti uykusuz sacma sapan gece 2 de uyudm sabah 6da uyandm sonra uyuyamadm. Ödem siskinlik falanda oldu sanirm bugun tartida gördügmü yarn görmem umarm
Kıyamam hamiş hamiş niye yoruyolar seniİyi akşamlar kızlar bugün kahvaltıdan sonra bir çıktık dışarı ve yarım saat önce eve girdik daha donmezdikte telefon geldi akşama yemeğe misafir gelecekmiş mecbur döndük apar topar evi topladım süpürdüm annemde sağolsun yemek işlerini halletti ama şuan yorgunluktan ölüyorum
Tansiyon sorunum yok çok şükür baharım iyiuim
hiç sorma abla o bakliyat beni bitirdi
Ama sen hakettin durduk yere beni yendin banene:))Gülşah sana güldüm ama bende duştan sonra sizmisim koltukta kuzey uyurken akşam yemeğini yedikten sonra bı bulantı tuttu ki sorma
aramızdaki hainler belli oldu
Ruyamda 36 beden elbise midi bilmem ama cok pudara rengi tiril tiril bu bluz icinde kuzenimin dugununde tas gb gordum kendimi 2 ay sobrasida benim dugun varmis baya guzel ve hos duruyodum gobek dumduz muthistim
Kesinlikle sana katılıyorum evlenmeden önce bademcikler bir siserdi benim yatak döşek kaç gün yatardim inanirmisin evlenince geçti
Boşuna demiyola nikahta keramet vardır diye:)
Nigar karisti galiba ben ayca :) yumurta diyeti yapamam ki hafta ici. H.ici disarda oluyorum yanimta tasiyamam. Bugunden hazirladim yarin yiceklerimi karabugday yicem. Cok lezetli ve guzel olmus.Nanekekik yimirta diyetini yapsana sanada iyi gelir belki
Para girince insanlar degisiyor. Tabi bide araniza giren kisi iyi olcak. Cok uzucu bir durum yaAyçam kardeşlik çocukken güzel galiba 3. Doğuracaktım tamimiyle kapadım o defteri habille kabileden gelen gelenek galiba miras el kızı el oğlu girince araya eski muhabbet kalmıyor galiba kızkardeşler değil genelde ama erkek kardeşlik sıkıntı
Yeni bir olaylar yaşıyoruz da onlardan çok etkilendim busira
Canım teyzemin 7 çocuğu var eskiden köyde yaşarlardı bizde giderdik yok böyle bir mutluluk kitap yazicak kadar anılarım vardır onlarla cokda güzel anlasirlardi kardeşler nezamana kadar eniştem olup miras davası başlayana kadar 2 oğlan ve karıları ortalığı karıştırdı herkesle kusler şimdi analariylada ben üzülüyorum çünkü o 7 kardeşin birarada olduğu fotoğraf kareleri artık olmiyacak
Ben tabi surusube bereket 1.5 bardaktan yaptim ama benimki sisti baya kocaman kocaman oldu tabeleriBen çiğden çok doldurmadan üç kaşık koyarak yapmıştım canım zaten çok sismiyor
Menüm
Kahvaltı 1:00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
Domates(çeri yiyorum ama çeri diye yazma gereği duymuyorum hani kışın hormonlu domates yiyor demeyin yani:))
3 zeytin
1dilim t.b ekmwge
Akşam 7:00
Salata yoğurt
1 kepce çorba
4 koftw
Bolca su 2 bardak bitki çayı
Ayyy ne güzel bir rüya, bir an önce gerçek olması ümidiyle. Bir sihirli değnek olsa dokunsa hepimize
Hayalimdeki bedeni hayal ederken ölecem bir gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?