- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #248.861
kuzum ne guzel olurdu hem mesajini yeni gordum hemde bugun kizilaya gittik aksami orda yaptim neyse havalar biraz daha isinsin goksunun tadi oyle daha guzel cikar plan yapar toplasiriz olmadiZeyneppp canım göksu da yürüyüş yapıyoruz kap gel kızımelegimve ben
ne guzel bir ruyaymis insallah en kisa surede ulasasirsin o gorunume canimRuyamda 36 beden elbise midi bilmem ama cok pudara rengi tiril tiril bu bluz icinde kuzenimin dugununde tas gb gordum kendimi 2 ay sobrasida benim dugun varmis baya guzel ve hos duruyodum gobek dumduz muthistim
Birara Yasemin Soysal in tek şişman beynimiz kitabını okudum orda uzun uzun hayel kurun diyordu giydiğiniz kiyafetten parmaklarınızin inceligine kadar benim hayalim kotumu giymişim bacaklarimin arasin 10cm genişlikte açık kalıyor okadar ince yani bacaklar:)Ayyy ne güzel bir rüya, bir an önce gerçek olması ümidiyle. Bir sihirli değnek olsa dokunsa hepimize
Hayalimdeki bedeni hayal ederken ölecem bir gün
Harika menü olmuşMenumu bende yazayin hazir mutfagi kapamisken
Sabah(9.00)
2 yumurtadan omlet
1 dilim beyaz peynir
1 salatalik
Oglen (13.00)
1 kucuk kase karabugday pilavi ( gr ile tarticam bidakine)
1 kase yogurt
2 yk et kavurma
Aksam(18.00)
1 kase yogurt
Yarim eksi elma
Sivi:2 lt oldu 3 yapicam yatmadab
Normalde 2lt surahim var ona koyuyorum ama bugün koymadım bardak bardak içtim 2lt olmuştur amaOhhh okul baslamadan son pazar keyfi yapikmus kahvalti bile 13.00 da. Guzel menu olmus canim ama bolca su ne kadar saymadin mi. Bazen banada cok su icmisim gibi geliyor ama hepi topu 1.5 lt oluyor
Tugcecim senin cok bisi kalmadi kii kac cm oldu gobegin kalcan?
Spor harika emziren anneye göre menüde güzelEMZIREN ANNE MENUSU
Kahvalti. 11.00
1 adet sucuklu yumurta 3 halka sucuk vardi
2 adet orta boy kofte ( tuzunu fazla kacirmisim yemedim o yuzden yumurta yaptim bende kendime)
2 dilim tb ekmegi
1 dilim peynir
5 adet siyah zeytin
2 kucuk kup kasar peyniri
2 yk pekmez
Evden cikmadan 2 adet kuru kayisi attim agzima
200 ml taze sikma portakal suyu kizilayda gezeken esim zorla alip icirdi hasta olmayim diye
Aksam yemegi:19.00
6 yk pirasa yemegi
Yarim kabak dolmasi (bulgurlu)
1 kase yogurt
salata
Su. 2.5 lt
Spor 90 dk tempolu yurusus 180 puan
30 dk nt yuruyus 30 puan
Toplam 210 puanPnrrr-12
Disarida olmak ne zormus bugun gezerken esim aciktim dedi kendime yiyecek birsey bulamadim hep fast food tarzi seyler. Yazik o da ben yemiyorum diye yiyemedi ac ac gezdik
Ben baharın diyetini yap demiştim :)Kocayi ilac niyetine alalim o zamanyakindir bende kurtulucamhastaliklardan o zaman sukurler olsun.
Nigar karisti galiba ben ayca :) yumurta diyeti yapamam ki hafta ici. H.ici disarda oluyorum yanimta tasiyamam. Bugunden hazirladim yarin yiceklerimi karabugday yicem. Cok lezetli ve guzel olmus.
Para girince insanlar degisiyor. Tabi bide araniza giren kisi iyi olcak. Cok uzucu bir durum ya
Kaptanım listede olmayı nekadar çok istediğimi biliyorsun bu dönem beni durduracak tek şey size olan sorumluluğum bunun farkında ve listenin değerini bilen biri olarak son bidahs mezun olmadan o listeden çıkış yokSana son şans verdim nigar hanım
Listeye almayı bilen atmasınıda bilir
Menüyü beğendim de çeri hormonsuz mu sankiMenüm
Kahvaltı 1:00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
Domates(çeri yiyorum ama çeri diye yazma gereği duymuyorum hani kışın hormonlu domates yiyor demeyin yani:))
3 zeytin
1dilim t.b ekmwge
Akşam 7:00
Salata yoğurt
1 kepce çorba
4 koftw
Bolca su 2 bardak bitki çayı
Durduk yere değil sen yediğin için ben yendimAma sen hakettin durduk yere beni yendin banene:))
Aynen bana uyar hafta içi olsa daha süper olur hafta sonu çok kalabalık kaşmir in muteaitleri bizim akraba kasmire oturanların sikayeti mangal dumanıkuzum ne guzel olurdu hem mesajini yeni gordum hemde bugun kizilaya gittik aksami orda yaptim neyse havalar biraz daha isinsin goksunun tadi oyle daha guzel cikar plan yapar toplasiriz olmadiNorth River sen ne dersin
ne guzel bir ruyaymis insallah en kisa surede ulasasirsin o gorunume canim
o bı günlük canım karabuğday yoğurt detox gibiBen baharın diyetini yap demiştim :)
Karabuğday sanki karbonhidrat ya kilo verdirmez diye düşünmüştüm hep
Kocayi ilac niyetine alalim o zamanyakindir bende kurtulucamhastaliklardan o zaman sukurler olsun.
Nigar karisti galiba ben ayca :) yumurta diyeti yapamam ki hafta ici. H.ici disarda oluyorum yanimta tasiyamam. Bugunden hazirladim yarin yiceklerimi karabugday yicem. Cok lezetli ve guzel olmus.
Para girince insanlar degisiyor. Tabi bide araniza giren kisi iyi olcak. Cok uzucu bir durum ya
Ohhh okul baslamadan son pazar keyfi yapikmus kahvalti bile 13.00 da. Guzel menu olmus canim ama bolca su ne kadar saymadin mi. Bazen banada cok su icmisim gibi geliyor ama hepi topu 1.5 lt oluyor
Tugcecim senin cok bisi kalmadi kii kac cm oldu gobegin kalcan?
Birara Yasemin Soysal in tek şişman beynimiz kitabını okudum orda uzun uzun hayel kurun diyordu giydiğiniz kiyafetten parmaklarınızin inceligine kadar benim hayalim kotumu giymişim bacaklarimin arasin 10cm genişlikte açık kalıyor okadar ince yani bacaklar:)
Üzerimde beyaz badi bel kollar incecik
Ah ah daha okadar hiç zayıflayan adım
Ben baharın diyetini yap demiştim :)
Karabuğday sanki karbonhidrat ya kilo verdirmez diye düşünmüştüm hep
Ben yediğimi hatırlamıyorum, yoğun bir pazar geçirdim
10:20 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, 3 zeytin, 1,5 dilim çavdar ekmeği
13:00 sade türk kahvesi ve diyetisyen tarifli kek (şeker,un,yumurta yok)
17:20 haşlanmış tavuk ve salata
2 lt su, yatana kadar içerim daha
Spor yok
Ay Allah korusun , olursun inşallah.Ayyy ne güzel bir rüya, bir an önce gerçek olması ümidiyle. Bir sihirli değnek olsa dokunsa hepimize
Hayalimdeki bedeni hayal ederken ölecem bir gün
Valla bilmem evlenince geçti onu bilirim :)risk almaya değer:)Evlenince nasıl geçiyor hastalıklar yahu.Warriorinside bir açıklık getir hele canım bu hastalıklarla koca almaz beni hassasiyet had safhada bazen, annem&babam tahammül edemiyor. Fabrika hatası, defolu ürün çıkartmışsınız deyip topu direkt fırlatıyorum
Göbüşüm az biraz var ya, bölgesele ağırlık verip inceltmem lazım ama dizde ve kasıkta sakatlığım olduğu için o ağırlığı veremiyorum.
Ayyy ben ne hayaller kuruyorum kendimle ilgili, hatta hafta sonu sabahları yatakta ayna karşısında ne kadar inceldiğimi, hedefe ne kadar kaldığını hesaplıyorum. Bazen ‘canım ben’ deyip kendimi severken, bazen hakaret edip ters bir şekilde yataktan kalkıyorum
Ama o hayaller çok işe yarıyor. Sana tavsiye
Karabuğday hem faydalı, hem tok tutuyor hem de muhteşem yağdan zayıflatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?