Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Degilmi ya ama aynı mevsimindeki gibi tadı
Valla sende haklısın :))

Karabuğdayi hemen alıyorum ozaman

Kızlar, eve bi spor aleti alıcam ama karar veremedim, bisiklet mi eliptik mi sizce?
Eliptik tüm vücudu çalıştırıyor diye onu tavsiye ediyor genellikle herkes ama yapabilir miyim acaba?

Kızlar, eve bi spor aleti alıcam ama karar veremedim, bisiklet mi eliptik mi sizce?
Eliptik tüm vücudu çalıştırıyor diye onu tavsiye ediyor genellikle herkes ama yapabilir miyim acaba?
Kondüsyonun iyiyse eliptik,bisikletten daha iyi canm ben 10 dkda kesiliyordum sattım. Bant aldm hatta ikinci el memnunum ah bir de yapsammm

hafta sonu fena orasi zaten araba park edecek yer bile bulunmuyor orta kavsak trafik kilit en iyisi hafta ici dedigin gibi hem temiz havamizi aliriz hem bebisleri gezdiririz

inşallah haberleselim görüşelim ya kızları gezdiririz bahar da gelir fatma da oo şimdiden 4 olduk benim bildigim tabi sayı artar da

Şu az olmuş pilav yerine bulgur olurdu yada tam buğday makarna yada çorba
Sucuk yiyor musun ben yemezdim hamilelikte ay ne gicigim dimi
Petibor ne ya ebemisin sen bide çaya batırıp içine lokum çiğneyip koysaydin bu kadar igrenclikten sonra aklına ben geleyim bı daha yemezsin
Kesinlikle eliptikkkkkk manyağı olarak ben kesinlikleee on fidan terlemeye başlıyorsun ve özellikle yüksek kilolarda vücuda zarar vermeyen tek alet diyebilirim koşu bandı dizler için çok sıkıntı ayrıca mekanik disk ağırlığı 4-5 alırsan süper 500-1000 arası değişiyor letgodan bakabilirsin ama senin için 750civari sıfır tavsiye ederim Decathlon da kampanya vardı bak istersen birde elektrik derdi yok heryeri götür
Neee nişanda bi kurupasta atmadın mı ağzına
ben mı hayır ama şuan çok açıp makyajı silip yatacağım göbeğimin üstüne
Zap zayıf kızlara bakıp hayal kurdum kendimi gazladım geldim 42beden kumaş nedir ya 36lardan 42lere çıktığım gibi inmesine bileceğim
inşallah haberleselim görüşelim ya kızları gezdiririz bahar da gelir fatma da oo şimdiden 4 olduk benim bildigim tabi sayı artar da
havalar iyileşince sayımız artar hemde fit fit gezeriz

Canim kekin tarifini alabilirmiyim :)

Orjinalini ekleyeyim, ben malzemelerden çok çaldım yaparken çünkü, kendimce değişiklikler yaptım

Ay Allah korusun , olursun inşallah.
Sadece ne fark ettim biliyor musunuz bu mesajı okurken, ben hayal bile kurmayacak kadar boş vermişim kendimi:). Ne kadar üzücü:))

Demekki napıyoruz, silkelenip kendimize geliyoruz ve hayal kurmaya başlıyoruz...
2014-2015 temmuz öncesine kadar ben de öyleydim, hiç aynaya bakmamışım, daha kötüsü gardorumu ne zaman değiştirdiğimi hatırlamıyorum. Büyük beden almak yerine kilo aldığını dolabındakilerin olmadığını farket değil mi, yok hiç farketmemişim. Sadece hastanelerden kurtulmak, Adanaya dönmek, dönemeyeceksem ölmek filan istiyordum. Şimdi çok kızıyorum kendime, olan oldu ve zarardan döndüm...

Hadi hayal et bu gece istediğin bedeni

Valla bilmem evlenince geçti onu bilirim :)risk almaya değer:)
Valla hep hayatlar ve hayeller yaşadık inşaallah bu sefer hayellerimizdnde öte güzellikler yaşarız

Peki ben bi koca arayışına gireyim :))))

Karabuğdayi hemen alıyorum ozaman

Faydasını göreceksin canım

Eliptik
Kullanışlısından, alışana kadar ayak tabanların baldırların ağrıcak sonra zevk alacaksın

Koca candır tuğcecigim:))

Bi çıktık evden 10 a doğru eve girdik kızımı yikadim uyudu eşimle çay içiyoruz sabah da erken kalkicaz is yerime gidicez kizimla hemen geçmişi okuyayım geliyorum
Afiyet olsun canım.bende icicektim ama yarın erken kalkicaz malum okullar açılıyor erken yatıcam şimdi uykumu kaçırır ne gerek var Didim icmedim

Dersler bitti banyolar yapılıp çantalar ayarlandı çocuklar daha yatmadı alıştılar geç yatmaya kavga gürültülü onları yatiriyim beyim gelir onu doyurup bende yatayım sabahları kalkınca yatmak istemiyorum ama uykumuda alamiyinca mal gibi oluyorum elim kolum kalkmıyor uykusuz kaldıgimls kalıyorum ,benim istediğim uykumu almışım zinde güne başlamışim spor yapılmış evdeki işler planlı bir şekilde bitirilmiş kendimede cocuklarada vakit ayrılmış bir düzen
İnşallah olucak bı gün
Hadi iyi geceler kizanlar öperim sizi

Kaysi suyu falan verseniz kıyamam ya kabızlık gibisi yok hamile iken çok çektim ki bebiş ne yapsın

Menüm
sabah2 sahanda yum. 5 zeytin 2 dlm ekmek.1 kk peynir
Öğlen 116.00 1 kase yayla çorbası 4 yk sulu köfte 1 dlm ekmek

Akşam
1 kase yayla çorbası
5 yi sulu köfte 3 kaşık pilav
2 kornişon turşu

gece kardeşimin doğum günü idi 1 parça pasta
Şu 1 lt spor yok

dünkü menüm
annemdeydim
Sabah 1 kk peynir 2 yum.haşlama 2 dlm ekmek
Öğlen 4 kaşık patlıcan nusakka 2 kaşık pilav
Akşam 20.00 4 kaşık kızartma 4 kaşık musakka salata 2 dlm ekmek

evet menülerimin elle tutulur bir tabi yok.
yazmak nefsime zor geldi doğrusu.utandım.

artık tatil bitti.evimdeyim. daha düzenli yemek yemek zorundayım.sabah erken kalkmak öğlen vakitli yemek zorundayım.bunlar bana iyi gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…