Warriorinside
B.75,6**G.72.8**H.62 9 .TAKIM, AŞKIN DİĞER ADI;)
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 28 Aralık 2017
- 774
- 1.435
- 28
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #248.881
Degilmi ya ama aynı mevsimindeki gibi tadıMenüyü beğendim de çeri hormonsuz mu sanki
Durduk yere değil sen yediğin için ben yendim
Aynen bana uyar hafta içi olsa daha süper olur hafta sonu çok kalabalık kaşmir in muteaitleri bizim akraba kasmire oturanların sikayeti mangal dumanı
o bı günlük canım karabuğday yoğurt detox gibi
Karabuğdayi hemen alıyorum ozamanEvlenince nasıl geçiyor hastalıklar yahu.Warriorinside bir açıklık getir hele canım bu hastalıklarla koca almaz beni hassasiyet had safhada bazen, annem&babam tahammül edemiyor. Fabrika hatası, defolu ürün çıkartmışsınız deyip topu direkt fırlatıyorum
Göbüşüm az biraz var ya, bölgesele ağırlık verip inceltmem lazım ama dizde ve kasıkta sakatlığım olduğu için o ağırlığı veremiyorum.
Ayyy ben ne hayaller kuruyorum kendimle ilgili, hatta hafta sonu sabahları yatakta ayna karşısında ne kadar inceldiğimi, hedefe ne kadar kaldığını hesaplıyorum. Bazen ‘canım ben’ deyip kendimi severken, bazen hakaret edip ters bir şekilde yataktan kalkıyorum
Ama o hayaller çok işe yarıyor. Sana tavsiye
Karabuğday hem faydalı, hem tok tutuyor hem de muhteşem yağdan zayıflatıyor
Atladım amaKızlar, eve bi spor aleti alıcam ama karar veremedim, bisiklet mi eliptik mi sizce?
Eliptik tüm vücudu çalıştırıyor diye onu tavsiye ediyor genellikle herkes ama yapabilir miyim acaba?
Bencede kesinlikle eliptik vucudu cok guzel topluyor...Atladım ama
Kesinlikle eliptikk
Koşubandı falan hikaye
Kondüsyonun iyiyse eliptik,bisikletten daha iyi canm ben 10 dkda kesiliyordum sattım. Bant aldm hatta ikinci el memnunum ah bir de yapsammmKızlar, eve bi spor aleti alıcam ama karar veremedim, bisiklet mi eliptik mi sizce?
Eliptik tüm vücudu çalıştırıyor diye onu tavsiye ediyor genellikle herkes ama yapabilir miyim acaba?
hafta sonu fena orasi zaten araba park edecek yer bile bulunmuyor orta kavsak trafik kilit en iyisi hafta ici dedigin gibi hem temiz havamizi aliriz hem bebisleri gezdiririzMenüyü beğendim de çeri hormonsuz mu sanki
Durduk yere değil sen yediğin için ben yendim
Aynen bana uyar hafta içi olsa daha süper olur hafta sonu çok kalabalık kaşmir in muteaitleri bizim akraba kasmire oturanların sikayeti mangal dumanı
o bı günlük canım karabuğday yoğurt detox gibi
inşallah haberleselim görüşelim ya kızları gezdiririz bahar da gelir fatma da oo şimdiden 4 olduk benim bildigim tabi sayı artar dakuzum ne guzel olurdu hem mesajini yeni gordum hemde bugun kizilaya gittik aksami orda yaptim neyse havalar biraz daha isinsin goksunun tadi oyle daha guzel cikar plan yapar toplasiriz olmadiNorth River sen ne dersin
ne guzel bir ruyaymis insallah en kisa surede ulasasirsin o gorunume canim
Şu az olmuş pilav yerine bulgur olurdu yada tam buğday makarna yada çorba11:30
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
2dilim sucuk
2 parça patates
1,5 dilim kızarmış tereyağlı ekmek
2 çatal süzme peynir
1 dilim kaşar peyniri
3 bardak açık cay
(20:30)
1 dilim ekmek
5 YK pilav
8 yk taze fasulye
marul salatası
pancar ve havuç salatası
Su : 1,5
spor bol bol mobilyacı gezme
Petibor ne ya ebemisin sen bide çaya batırıp içine lokum çiğneyip koysaydinMenüm
Sabah 10:00
1 yumurta, 1kk peynir, domates, salatalık, biber, 1 dilim esmer ekmek.
Ara:1 kahve, 1 tane petibör bisküvi
Akşam 17:30
1 tabak kapuska ( etli), 1 kase yoğurt
Su 3lt ye yakın oldu, yatana kadar 4 e tamamlarım inşallah.
Spor şimdilik yok, masayı toplayıp yapıcam şimdi.
Kesinlikle eliptikkkkkk manyağı olarak ben kesinlikleee on fidan terlemeye başlıyorsun ve özellikle yüksek kilolarda vücuda zarar vermeyen tek alet diyebilirim koşu bandı dizler için çok sıkıntı ayrıca mekanik disk ağırlığı 4-5 alırsan süper 500-1000 arası değişiyor letgodan bakabilirsin ama senin için 750civari sıfır tavsiye ederim Decathlon da kampanya vardı bak istersen birde elektrik derdi yok heryeri götürKızlar, eve bi spor aleti alıcam ama karar veremedim, bisiklet mi eliptik mi sizce?
Neee nişanda bi kurupasta atmadın mı ağzına
havalar iyileşince sayımız artar hemde fit fit gezerizinşallah haberleselim görüşelim ya kızları gezdiririz bahar da gelir fatma da oo şimdiden 4 olduk benim bildigim tabi sayı artar da
Sadece yarın için mi bu işe gitmeBi çıktık evden 10 a doğru eve girdik kızımı yikadim uyudu eşimle çay içiyoruz sabah da erken kalkicaz is yerime gidicez kizimla hemen geçmişi okuyayım geliyorum
Canim kekin tarifini alabilirmiyim :)
Ay Allah korusun , olursun inşallah.
Sadece ne fark ettim biliyor musunuz bu mesajı okurken, ben hayal bile kurmayacak kadar boş vermişim kendimi:). Ne kadar üzücü:))
Valla bilmem evlenince geçti onu bilirim :)risk almaya değer:)
Valla hep hayatlar ve hayeller yaşadık inşaallah bu sefer hayellerimizdnde öte güzellikler yaşarız
Karabuğdayi hemen alıyorum ozaman
Kızlar, eve bi spor aleti alıcam ama karar veremedim, bisiklet mi eliptik mi sizce?
Koca candır tuğcecigim:))Orjinalini ekleyeyim, ben malzemelerden çok çaldım yaparken çünkü, kendimce değişiklikler yaptım
Demekki napıyoruz, silkelenip kendimize geliyoruz ve hayal kurmaya başlıyoruz...
2014-2015 temmuz öncesine kadar ben de öyleydim, hiç aynaya bakmamışım, daha kötüsü gardorumu ne zaman değiştirdiğimi hatırlamıyorum. Büyük beden almak yerine kilo aldığını dolabındakilerin olmadığını farket değil mi, yok hiç farketmemişim. Sadece hastanelerden kurtulmak, Adanaya dönmek, dönemeyeceksem ölmek filan istiyordum. Şimdi çok kızıyorum kendime, olan oldu ve zarardan döndüm...
Hadi hayal et bu gece istediğin bedeni
Peki ben bi koca arayışına gireyim :))))
Faydasını göreceksin canım
Eliptik
Kullanışlısından, alışana kadar ayak tabanların baldırların ağrıcak sonra zevk alacaksın
Afiyet olsun canım.bende icicektim ama yarın erken kalkicaz malum okullar açılıyor erken yatıcam şimdi uykumu kaçırır ne gerek var Didim icmedimBi çıktık evden 10 a doğru eve girdik kızımı yikadim uyudu eşimle çay içiyoruz sabah da erken kalkicaz is yerime gidicez kizimla hemen geçmişi okuyayım geliyorum
Kaysi suyu falan verseniz kıyamam ya kabızlık gibisi yok hamile iken çok çektim ki bebiş ne yapsınÖnce yemesi çok iyiydi abla süt meyve suyu fazla içmiyordu uyurken süt içiyordu sadece iştahı kesilince süt meyve suyu vermeye başladım. Toz mamayı 3 ay önce bıraktık abla büyüdü artık normal süt içsin dedim ama ondan sonra kabızlık sorunu başladı en iyisi dediğin gibi lactossuz süt Alıyım bide onu deneyim dediğin gibi önce doktora soruyum
Insallah cnm insanin morali duzeliyor,neyse durumun allah yardimcin olsun canim bozma moralini.
Ben de karnımdaki yumuşamayı hissedebiliyorum artık, inşallah birlikte daha da iyi kilolar vericez....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?