- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #248.901
Aycacim karabigdayi haslayip sademi yedin canimHerkese kucak dolusu
Sabahtan misafirlerim vardi simdi gittiler bende temizlik yapicam simdi. Temizlik oncesi buraya bakiyim dedim bi.
Bu gun karabugday yaptim sonunda 1 kucuk kase yedim ( ne kadar yebir bilemedim) ama bir tokum bir tokum galiba aksam yemeginu es gecicem. Belki yogurt salatalik yerim.
Karşıdakilerin ne yaptığını ne söykediğini hiç umursama cnmNe zaman ne zaman???
Ne diyim ablam, Allah ‘ tan gelene boynumuz kıldan ince de şu Allah’tan korkmayan kulların ettiği insanı çileden çıkarıyor. Allah’a havale ettim ne diyim
Tatlım deseydin ya dışardayız işimiz varakşamlar kızlar bugün kahvaltıdan sonra bir çıktık dışarı ve yarım saat önce eve girdik daha donmezdikte telefon geldi akşama yemeğe misafir gelecekmiş mecbur döndük apar topar evi topladım süpürdüm annemde sağolsun yemek işlerini halletti ama şuan yorgunluktan ölüyorum
Menü güzel cnmMenüm
Kahvaltı 1:00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
Domates(çeri yiyorum ama çeri diye yazma gereği duymuyorum hani kışın hormonlu domates yiyor demeyin yani:))
3 zeytin
1dilim t.b ekmwge
Akşam 7:00
Salata yoğurt
1 kepce çorba
4 koftw
Bolca su 2 bardak bitki çayı
Karabuğday karışık menüde nasıl etkili olur bilmiyorum cnmMenumu bende yazayin hazir mutfagi kapamisken
Sabah(9.00)
2 yumurtadan omlet
1 dilim beyaz peynir
1 salatalik
Oglen (13.00)
1 kucuk kase karabugday pilavi ( gr ile tarticam bidakine)
1 kase yogurt
2 yk et kavurma
Aksam(18.00)
1 kase yogurt
Yarim eksi elma
Sivi:2 lt oldu 3 yapicam yatmadab
Dışarda yemediğin için tebrikler cnmEMZIREN ANNE MENUSU
Kahvalti. 11.00
1 adet sucuklu yumurta 3 halka sucuk vardi
2 adet orta boy kofte ( tuzunu fazla kacirmisim yemedim o yuzden yumurta yaptim bende kendime)
2 dilim tb ekmegi
1 dilim peynir
5 adet siyah zeytin
2 kucuk kup kasar peyniri
2 yk pekmez
Evden cikmadan 2 adet kuru kayisi attim agzima
200 ml taze sikma portakal suyu kizilayda gezeken esim zorla alip icirdi hasta olmayim diye
Aksam yemegi:19.00
6 yk pirasa yemegi
Yarim kabak dolmasi (bulgurlu)
1 kase yogurt
salata
Su. 2.5 lt
Spor 90 dk tempolu yurusus 180 puan
30 dk nt yuruyus 30 puan
Toplam 210 puanPnrrr-12
Disarida olmak ne zormus bugun gezerken esim aciktim dedi kendime yiyecek birsey bulamadim hep fast food tarzi seyler. Yazik o da ben yemiyorum diye yiyemedi ac ac gezdik
Her gün Menü yazılacak canımcımKaptanım listede olmayı nekadar çok istediğimi biliyorsun bu dönem beni durduracak tek şey size olan sorumluluğum bunun farkında ve listenin değerini bilen biri olarak son bidahs mezun olmadan o listeden çıkış yok
Ahada bunuda buraya yazıyorum:)
Akşam sıcak bi yemek yeseydin bari cnmBen de menümü yazayım ama sanırım ben bu gece geç kapatacagim mutfağı malum üç te utandığım için ancak öğle yemeği yerine geldi.
Saat 15.30
Mucize kahvaltı
10 fındık
Saat 16.30
2 galeta
1 dilim peynir
3 dilim kırmızı pancar
Saat 19.00
2 wasa
1 yumurta
Salata
Menü de sıkıntı yok TatlımMenüm:
7:15 1 hurma, 1 kuru kayisi
7:45 1tb ekmek, 1yumurta, 1kk peynir, 6zeytin, domates salatalik, 1 ck bal ve tereyag
12:30 1 yumurta, 2kepce sebze corbasi, 6yk taze fasulye yemegi
17:45 1 tabak tavuklu kabak yemegi, 3yk kereviz havuc salatasi, 3yk yogurt
19:00 yarim greyfurt
2 fincan ödem cayi
2 fincna kiraz sapi cayi
2,5lt Su
70dk hizli t. Yürüyüs = 140puan
Dünkü ara ögünlerde kötu gelince ara ögünsüz yaptm baklm yarn tartiya nasl yansicak ama yarn güzelce uykumu alip normal düzenime dönücem insallah 5 mil lesliede yapabilrsem süper olucak
Menüyü beğendim cnmBen yediğimi hatırlamıyorum, yoğun bir pazar geçirdim
10:20 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, 3 zeytin, 1,5 dilim çavdar ekmeği
13:00 sade türk kahvesi ve diyetisyen tarifli kek (şeker,un,yumurta yok)
17:20 haşlanmış tavuk ve salata
2 lt su, yatana kadar içerim daha
Spor yok
Hele şükür şu karnıbahardan kurtulduk :))
Kilo verdikçe otomatikman hayalletde gelecek cnmAy Allah korusun , olursun inşallah.
Sadece ne fark ettim biliyor musunuz bu mesajı okurken, ben hayal bile kurmayacak kadar boş vermişim kendimi:). Ne kadar üzücü:))
Bana pilav biraz fazla geldi cnm11:30
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
2dilim sucuk
2 parça patates
1,5 dilim kızarmış tereyağlı ekmek
2 çatal süzme peynir
1 dilim kaşar peyniri
3 bardak açık cay
(20:30)
1 dilim ekmek
5 YK pilav
8 yk taze fasulye
marul salatası
pancar ve havuç salatası
Su : 1,5
spor bol bol mobilyacı gezme
Ikracım kahvaltıyı erken yaptığın zaman lütfen öğlende bişeyler yeMenüm
Sabah 10:00
1 yumurta, 1kk peynir, domates, salatalık, biber, 1 dilim esmer ekmek.
Ara:1 kahve, 1 tane petibör bisküvi
Akşam 17:30
1 tabak kapuska ( etli), 1 kase yoğurt
Su 3lt ye yakın oldu, yatana kadar 4 e tamamlarım inşallah.
Spor şimdilik yok, masayı toplayıp yapıcam şimdi.
Herkes eliptik demişKızlar, eve bi spor aleti alıcam ama karar veremedim, bisiklet mi eliptik mi sizce?
Eliptik tüm vücudu çalıştırıyor diye onu tavsiye ediyor genellikle herkes ama yapabilir miyim acaba?
Daha öncede konusu geçmişti heraldeKesinlikle eliptikkkkkk manyağı olarak ben kesinlikleee on fidan terlemeye başlıyorsun ve özellikle yüksek kilolarda vücuda zarar vermeyen tek alet diyebilirim koşu bandı dizler için çok sıkıntı ayrıca mekanik disk ağırlığı 4-5 alırsan süper 500-1000 arası değişiyor letgodan bakabilirsin ama senin için 750civari sıfır tavsiye ederim Decathlon da kampanya vardı bak istersen birde elektrik derdi yok heryeri göt
Artık Daha güzel menüler bekliyorum cnmMenüm
sabah2 sahanda yum. 5 zeytin 2 dlm ekmek.1 kk peynir
Öğlen 116.00 1 kase yayla çorbası 4 yk sulu köfte 1 dlm ekmek
Akşam
1 kase yayla çorbası
5 yi sulu köfte 3 kaşık pilav
2 kornişon turşu
gece kardeşimin doğum günü idi 1 parça pasta
Şu 1 lt spor yok
dünkü menüm
annemdeydim
Sabah 1 kk peynir 2 yum.haşlama 2 dlm ekmek
Öğlen 4 kaşık patlıcan nusakka 2 kaşık pilav
Akşam 20.00 4 kaşık kızartma 4 kaşık musakka salata 2 dlm ekmek
evet menülerimin elle tutulur bir tabi yok.
yazmak nefsime zor geldi doğrusu.utandım.
artık tatil bitti.evimdeyim. daha düzenli yemek yemek zorundayım.sabah erken kalkmak öğlen vakitli yemek zorundayım.bunlar bana iyi gelecek.
Tmm bebeğim
Ayy basima gelmis gibi hissettim ne kadar guzelsin bi taraftan yemekli misafir, cocuk hamilelik .... allah yardimcin olsunİyi akşamlar kızlar bugün kahvaltıdan sonra bir çıktık dışarı ve yarım saat önce eve girdik daha donmezdikte telefon geldi akşama yemeğe misafir gelecekmiş mecbur döndük apar topar evi topladım süpürdüm annemde sağolsun yemek işlerini halletti ama şuan yorgunluktan ölüyorum
Güzel görünüyor edamKizlar menu,tabiki disardaydim oglen kaynadi
09.00 10-15 findik
10.00 2 dilim tb,7 zeytin ,biraz peynir
12.30 2 mandalina,2 dilim portakal
14.30 1 bardak sut
17.30 1 adana,salata,elim kadar cok ince lavas
20.00 1 bardak sut
2.5 su,3 mile leslie (135puanPnrrr-12 )
Menü çok Güzel dengeli olmuş tatlımOyy oku oku bitmedi bir türlü girip okuyamadım bu gün burayı
Hemen menumu paylasayim
Sabah 10 da
Bir yumurta
Bir dilim peynir
,5 adet zeytin
5 adet çeri domates
Bir dilim tb ekmeği
Saat 12 de bir bardak yeşil çay ve iki tane hurma yedim
Saat 14,30 da bir yumurtayla yapılmış mantarlı omlet bir kase cacık yedim
Saat 17 gibi türk kahvesi (şekersiz ) ve 3 adet kuru kaysi yedim
Saat 7.30 gibi
Bir kase cacık kaşık kadar taze fasulye yedim
Aslında akşam yemeği faslını 6 gibi kapatıyorum ama bu gün böyle oldu haftasonu geçiliyor ne yazikki
Su 3 lt buldu
Sporda öğlen oğlumu uyutunca 3 mil leslie yapildi 45*3=135Pnrrr-12
Tmm bebeğim
Artık güzel eksiler görelim senden
Allah'tan annem burdada yardim etti sağolsun yoksa halim harapKıyamam hamiş hamiş niye yoruyolar seni
Sucuğu dışardan alma yemiyorum canım bunu annemler getirdi kendilrri yaptırıyor. Suyu dışarda olunca icemedim bahar eve gelince 2 ye tamamlamaya çalıştım. Bulgur evde kalmamış mecbur pilav yaptım ve şuan acıktım doğurmadi beniŞu az olmuş pilav yerine bulgur olurdu yada tam buğday makarna yada çorba
Sucuk yiyor musun ben yemezdim hamilelikte ay ne gicigim dimi
Petibor ne ya ebemisin sen bide çaya batırıp içine lokum çiğneyip koysaydinbu kadar igrenclikten sonra aklına ben geleyim bı daha yemezsin
Kesinlikle eliptikkkkkk manyağı olarak ben kesinlikleee on fidan terlemeye başlıyorsun ve özellikle yüksek kilolarda vücuda zarar vermeyen tek alet diyebilirim koşu bandı dizler için çok sıkıntı ayrıca mekanik disk ağırlığı 4-5 alırsan süper 500-1000 arası değişiyor letgodan bakabilirsin ama senin için 750civari sıfır tavsiye ederim Decathlon da kampanya vardı bak istersen birde elektrik derdi yok heryeri götür
ben mı hayır ama şuan çok açıp makyajı silip yatacağım göbeğimin üstüne
Zap zayıf kızlara bakıp hayal kurdumkendimi gazladım geldim 42beden kumaş nedir ya 36lardan 42lere çıktığım gibi inmesine bileceğim
havalar iyileşince sayımız artar hemde fit fit gezeriz
Pilav olmasa iyidi abla da şuan bile aciktirdi .. aslında dedim disardayiz diye de işteKarşıdakilerin ne yaptığını ne söykediğini hiç umursama cnm
Yakın zamanda bende kötü bi olay yaşadım
Tek dediğim ,kendi pisliklerinde boğulsunlar
Ben hata yapmadım yanlışım yok o yüzden içim rahat
Boşver başkalarını
Tatlım deseydin ya dışardayız işimiz var
Niye kabul ediyodsun madem
Menü güzel cnm
Spora yarınmı başlıyon
Karabuğday karışık menüde nasıl etkili olur bilmiyorum cnm
Böyle karbon yerine geçer heralde
Detoks olarak yapıcaksan
Her öğün 2 kş haşlanmış Karabuğday 1 pişmiş y.elma yeniyor
Dışarda yemediğin için tebrikler cnm
Ne kadar sağlıklı şeyler yemeye çalışsakda çok tuzlu oluyor
Her gün Menü yazılacak canımcım
Ya Her yediğimizi yazıcaz
Yada yazamıcağımız şeyi yemiyecez
Akşam sıcak bi yemek yeseydin bari cnm
Menü de sıkıntı yok Tatlım
Menüyü beğendim cnm
Hele şükür şu karnıbahardan kurtulduk :))
Kilo verdikçe otomatikman hayalletde gelecek cnm
Bana pilav biraz fazla geldi cnm
Ikracım kahvaltıyı erken yaptığın zaman lütfen öğlende bişeyler ye
Yemek yoksa bile
Biraz kuruyemiş yoğurt yada 1 meyve yoğurt gibi
Herkes eliptik demiş
Bencede güzel alet çokda etkili
Ama ben fazla kiloda onu doğru bulmuyorum
Daha öncede konusu geçmişti heralde
Belki siz 100 ün üstünü görmediğiniz için Belki hissetmediniz
Ama ben o kilolardayken denemiştim kaç gün diz ağrısı çektim
Artık Daha güzel menüler bekliyorum cnm
Cıssız temiz menüler
sağol canımAyy basima gelmis gibi hissettim ne kadar guzelsin bi taraftan yemekli misafir, cocuk hamilelik .... allah yardimcin olsun
Yarin eksi gelir abla kesinCuma ve cumartesi ne abartı bişey nede şişlik yapıcak bişey yemesemde bugün acayip bi artı gördüm
Tek açıklaması wc problemi ve yorgunluk
Dünde çok ayakta dikilmiştim
Bugünde aynı şekilde
Birazda olsa kurtarırmıyım diye bugün menü böyle oldu
10.30
2 incir ve suyu
12.30
2 parmak kalınlığında ananas
120 gr mozerralla
15.30
Ananas
Yoğurt
19.30
Ananas
2 dil.yağsız tavada tavuk göğsü
Su 2.5 lt dahada olur
Canim iyi geceler dinlen tabiKızlar geçmiş pek yapamadm alıntılarla baktım ve yatıyorum ölüyorum yorgunluktan hepinize iyi geceler
afiyet olsun canım pirinç pilavı değilde ben daha çok bulgur pilavı yemistim gebisken. :)11:30
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
2dilim sucuk
2 parça patates
1,5 dilim kızarmış tereyağlı ekmek
2 çatal süzme peynir
1 dilim kaşar peyniri
3 bardak açık cay
(20:30)
1 dilim ekmek
5 YK pilav
8 yk taze fasulye
marul salatası
pancar ve havuç salatası
Su : 1,5
spor bol bol mobilyacı gezme
Afiyet olsun canım hayatimda hiç ama hiç petibor bisküvi yemedim pasta içinde hariç tabi :)Menüm
Sabah 10:00
1 yumurta, 1kk peynir, domates, salatalık, biber, 1 dilim esmer ekmek.
Ara:1 kahve, 1 tane petibör bisküvi
Akşam 17:30
1 tabak kapuska ( etli), 1 kase yoğurt
Su 3lt ye yakın oldu, yatana kadar 4 e tamamlarım inşallah.
Spor şimdilik yok, masayı toplayıp yapıcam şimdi.
inşallah öyle olur canım bi günle kalırSadece yarın için mi bu işe gitme
Çay benim uykumu hiç ama hiç kacirmiuor benim uykumu sadece huzursuzluk kaçırır Allah muhafaza bugün keyfim yerindeydi :)Afiyet olsun canım.bende icicektim ama yarın erken kalkicaz malum okullar açılıyor erken yatıcam şimdi uykumu kaçırır ne gerek var Didim icmedim
oh maşallah iyi geceler canımDersler bitti banyolar yapılıp çantalar ayarlandı çocuklar daha yatmadı alıştılar geç yatmaya kavga gürültülü onları yatiriyim beyim gelir onu doyurup bende yatayım sabahları kalkınca yatmak istemiyorum ama uykumuda alamiyinca mal gibi oluyorum elim kolum kalkmıyor uykusuz kaldıgimls kalıyorum ,benim istediğim uykumu almışım zinde güne başlamışim spor yapılmış evdeki işler planlı bir şekilde bitirilmiş kendimede cocuklarada vakit ayrılmış bir düzen
İnşallah olucak bı gün
Hadi iyi geceler kizanlar öperim sizi
Zayıflarsin inşallah canım ben en son ne zaman bacaklarimin arasi açıktı hatırlamıyorum hiç 63 u geçmedim gebelik öncesi ama bacaklarım kalindiBirara Yasemin Soysal in tek şişman beynimiz kitabını okudum orda uzun uzun hayel kurun diyordu giydiğiniz kiyafetten parmaklarınızin inceligine kadar benim hayalim kotumu giymişim bacaklarimin arasin 10cm genişlikte açık kalıyor okadar ince yani bacaklar:)
Üzerimde beyaz badi bel kollar incecik
Ah ah daha okadar hiç zayıflayan adım
iradeni tebrik ederim canım yemek için evi beklemissin ben onu pek yapamiyorum maalesef. Sabah için ekmek dilim in fazla birde portakal suyu cok olmuş biliyorsun suyu için birden fazla portakal sıkıyor lar afiyet olsun yinede:)EMZIREN ANNE MENUSU
Kahvalti. 11.00
1 adet sucuklu yumurta 3 halka sucuk vardi
2 adet orta boy kofte ( tuzunu fazla kacirmisim yemedim o yuzden yumurta yaptim bende kendime)
2 dilim tb ekmegi
1 dilim peynir
5 adet siyah zeytin
2 kucuk kup kasar peyniri
2 yk pekmez
Evden cikmadan 2 adet kuru kayisi attim agzima
200 ml taze sikma portakal suyu kizilayda gezeken esim zorla alip icirdi hasta olmayim diye
Aksam yemegi:19.00
6 yk pirasa yemegi
Yarim kabak dolmasi (bulgurlu)
1 kase yogurt
salata
Su. 2.5 lt
Spor 90 dk tempolu yurusus 180 puan
30 dk nt yuruyus 30 puan
Toplam 210 puanPnrrr-12
Disarida olmak ne zormus bugun gezerken esim aciktim dedi kendime yiyecek birsey bulamadim hep fast food tarzi seyler. Yazik o da ben yemiyorum diye yiyemedi ac ac gezdik
afiyet olsun canım eksi getirecek bir menü gibi gözüküyorBen de menümü yazayım ama sanırım ben bu gece geç kapatacagim mutfağı malum üç te utandığım için ancak öğle yemeği yerine geldi.
Saat 15.30
Mucize kahvaltı
10 fındık
Saat 16.30
2 galeta
1 dilim peynir
3 dilim kırmızı pancar
Saat 19.00
2 wasa
1 yumurta
Salata
pınar canım afiyet olsun hem yumurta hem çorba hem fasulye yemeği bana karışık geldi. Akşam güzel amaMenüm:
7:15 1 hurma, 1 kuru kayisi
7:45 1tb ekmek, 1yumurta, 1kk peynir, 6zeytin, domates salatalik, 1 ck bal ve tereyag
12:30 1 yumurta, 2kepce sebze corbasi, 6yk taze fasulye yemegi
17:45 1 tabak tavuklu kabak yemegi, 3yk kereviz havuc salatasi, 3yk yogurt
19:00 yarim greyfurt
2 fincan ödem cayi
2 fincna kiraz sapi cayi
2,5lt Su
70dk hizli t. Yürüyüs = 140puan
Dünkü ara ögünlerde kötu gelince ara ögünsüz yaptm baklm yarn tartiya nasl yansicak ama yarn güzelce uykumu alip normal düzenime dönücem insallah 5 mil lesliede yapabilrsem süper olucak
Afiyet olsun canım senlik bi menui aslındaBen yediğimi hatırlamıyorum, yoğun bir pazar geçirdim
10:20 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, 3 zeytin, 1,5 dilim çavdar ekmeği
13:00 sade türk kahvesi ve diyetisyen tarifli kek (şeker,un,yumurta yok)
17:20 haşlanmış tavuk ve salata
2 lt su, yatana kadar içerim daha
Spor yok
kartvizit mi
Bu kocaları falakaya yatırmalı
Başım zonkluyo ya
Yeni bi fikir buldum
Bundan sonra haftalık hedefini tutturamayanlar çürük elma listesinde yer alacaklar
Online diyetsyenle çaşlıyorm abla karar verdim. Hamilelik durumnda gebelik takibi de yapıyormş. Bir aylık ücretide ödedim kesin yapmam lazım
Ben de aynı durumdayım canım dün gece beş gibi uyudum onda uyandım tartı fena
Pnrrr-12
Malzemelerde zevkine göre değişiklik yapabilirsin. Ben bir çok şeyi çıkardım yaparken
Eki Görüntüle 2106201 Eki Görüntüle 2106203
Cuma ve cumartesi ne abartı bişey nede şişlik yapıcak bişey yemesemde bugün acayip bi artı gördüm
Tek açıklaması wc problemi ve yorgunluk
Dünde çok ayakta dikilmiştim
Bugünde aynı şekilde
Birazda olsa kurtarırmıyım diye bugün menü böyle oldu
10.30
2 incir ve suyu
12.30
2 parmak kalınlığında ananas
120 gr mozerralla
15.30
Ananas
Yoğurt
19.30
Ananas
2 dil.yağsız tavada tavuk göğsü
Su 2.5 lt dahada olur
Kızlar geçmiş pek yapamadm alıntılarla baktım ve yatıyorum ölüyorum yorgunluktan hepinize iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?