- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #248.921
bende aynı şeyi söylüyorum ama bi bakıyorum yine dağ olmuş hele kızımın utuleri minik minik birde sık sık yıka kurut hiç arkası kesilmiyor. Allah kolaylik versinŞu ütüden nefret ediyorummmm
Herseferinde diyorum bidaha biriktirmicem diye yinede birikiyor
Bütün öğleden sonra ütü yaptım
Akşam yemeği için bıraktım
Şimdide yarın için pasta yapıcam
Menümü yazıp işlere devam edeyim
Ben cumartesi sabah resmen +1 gibiydim şoka girdim ama bugün daha iyiyim yarın da maalesef 7 de tartilcam benim için gerçekcı olmayacak salı günü kontrol ederim şimdi bile 1 .5 litre su içtim inanılmaz içim yanıyor :)Cuma ve cumartesi ne abartı bişey nede şişlik yapıcak bişey yemesemde bugün acayip bi artı gördüm
Tek açıklaması wc problemi ve yorgunluk
Dünde çok ayakta dikilmiştim
Bugünde aynı şekilde
Birazda olsa kurtarırmıyım diye bugün menü böyle oldu
10.30
2 incir ve suyu
12.30
2 parmak kalınlığında ananas
120 gr mozerralla
15.30
Ananas
Yoğurt
19.30
Ananas
2 dil.yağsız tavada tavuk göğsü
Su 2.5 lt dahada olur
iyi geceler canım :)Kizlar bugunluk banada musaade sizleri seviyorum yarin guzel eksiler olsun insallah
Eliptik hiç kullanmadım açıkçası, nasıl olur kullanır mıyım bilemiyorum. Bisikletim de vardı geçen sene ayak altında duruyordu ayağımı çarpıp tırnağı kırınca sattımKondüsyonun iyiyse eliptik,bisikletten daha iyi canm ben 10 dkda kesiliyordum sattım. Bant aldm hatta ikinci el memnunum ah bir de yapsammm
Ayyy iğyençsin ( küçük kızım böyle der), artık o bisküviyi bile görmek istemiyorum. Misafirlikteydim ev sahibi aşırı ısrarcı olunca en masum onu gördüm masada, yanında lokumda vardı gız ama elimi sürmem cızzzzz:)Petibor ne ya ebemisin sen bide çaya batırıp içine lokum çiğneyip koysaydinbu kadar igrenclikten sonra aklına ben geleyim bı daha yemezsin
Kesinlikle eliptikkkkkk manyağı olarak ben kesinlikleee on fidan terlemeye başlıyorsun ve özellikle yüksek kilolarda vücuda zarar vermeyen tek alet diyebilirim koşu bandı dizler için çok sıkıntı ayrıca mekanik disk ağırlığı 4-5 alırsan süper 500-1000 arası değişiyor letgodan bakabilirsin ama senin için 750civari sıfır tavsiye ederim Decathlon da kampanya vardı bak istersen birde elektrik derdi yok heryeri götür
ben mı hayır ama şuan çok açıp makyajı silip yatacağım göbeğimin üstüne
Zap zayıf kızlara bakıp hayal kurdumkendimi gazladım geldim 42beden kumaş nedir ya 36lardan 42lere çıktığım gibi inmesine bileceğim
havalar iyileşince sayımız artar hemde fit fit gezeriz
İnşallah, Allah’a sığındık herkesin layığını verecek inşallah...Insallah cnm insanin morali duzeliyor,neyse durumun allah yardimcin olsun canim bozma moralini
Öyle öyle de ablam , ahh ahh arada evlatlar olmasa gerisi teferruat....Karşıdakilerin ne yaptığını ne söykediğini hiç umursama cnm
Yakın zamanda bende kötü bi olay yaşadım
Tek dediğim ,kendi pisliklerinde boğulsunlar
Ben hata yapmadım yanlışım yok o yüzden içim rahat
Boşver başkalarını
Tatlım deseydin ya dışardayız işimiz var
Niye kabul ediyodsun madem
Menü güzel cnm
Spora yarınmı başlıyon
Karabuğday karışık menüde nasıl etkili olur bilmiyorum cnm
Böyle karbon yerine geçer heralde
Detoks olarak yapıcaksan
Her öğün 2 kş haşlanmış Karabuğday 1 pişmiş y.elma yeniyor
Dışarda yemediğin için tebrikler cnm
Ne kadar sağlıklı şeyler yemeye çalışsakda çok tuzlu oluyor
Her gün Menü yazılacak canımcım
Ya Her yediğimizi yazıcaz
Yada yazamıcağımız şeyi yemiyecez
Akşam sıcak bi yemek yeseydin bari cnm
Menü de sıkıntı yok Tatlım
Menüyü beğendim cnm
Hele şükür şu karnıbahardan kurtulduk :))
Kilo verdikçe otomatikman hayalletde gelecek cnm
Bana pilav biraz fazla geldi cnm
Ikracım kahvaltıyı erken yaptığın zaman lütfen öğlende bişeyler ye
Yemek yoksa bile
Biraz kuruyemiş yoğurt yada 1 meyve yoğurt gibi
Herkes eliptik demiş
Bencede güzel alet çokda etkili
Ama ben fazla kiloda onu doğru bulmuyorum
Daha öncede konusu geçmişti heralde
Belki siz 100 ün üstünü görmediğiniz için Belki hissetmediniz
Ama ben o kilolardayken denemiştim kaç gün diz ağrısı çektim
Artık Daha güzel menüler bekliyorum cnm
Cıssız temiz menüler
Aaa lokumla da mı yemedin kız. Bu nişan tatlısıyla indirilmişti, lokuma ellemedim masum bi bisküvi aldım tek:)afiyet olsun canım pirinç pilavı değilde ben daha çok bulgur pilavı yemistim gebisken. :)
Afiyet olsun canım hayatimda hiç ama hiç petibor bisküvi yemedim pasta içinde hariç tabi :)
inşallah öyle olur canım bi günle kalır
Çay benim uykumu hiç ama hiç kacirmiuor benim uykumu sadece huzursuzluk kaçırır Allah muhafaza bugün keyfim yerindeydi :)
oh maşallah iyi geceler canım
Zayıflarsin inşallah canım ben en son ne zaman bacaklarimin arasi açıktı hatırlamıyorum hiç 63 u geçmedim gebelik öncesi ama bacaklarım kalindi
iradeni tebrik ederim canım yemek için evi beklemissin ben onu pek yapamiyorum maalesef. Sabah için ekmek dilim in fazla birde portakal suyu cok olmuş biliyorsun suyu için birden fazla portakal sıkıyor lar afiyet olsun yinede:)
afiyet olsun canım eksi getirecek bir menü gibi gözüküyor
pınar canım afiyet olsun hem yumurta hem çorba hem fasulye yemeği bana karışık geldi. Akşam güzel ama
Afiyet olsun canım senlik bi menui aslında
kartvizit mikoptum o kısmı görünce afiyet olsun canım
Dışarda güzel menüKizlar menu,tabiki disardaydim oglen kaynadi
09.00 10-15 findik
10.00 2 dilim tb,7 zeytin ,biraz peynir
12.30 2 mandalina,2 dilim portakal
14.30 1 bardak sut
17.30 1 adana,salata,elim kadar cok ince lavas
20.00 1 bardak sut
2.5 su,3 mile leslie (135puanPnrrr-12 )
Fasulye miktarını anlayamadım ama güzelOyy oku oku bitmedi bir türlü girip okuyamadım bu gün burayı
Hemen menumu paylasayim
Sabah 10 da
Bir yumurta
Bir dilim peynir
,5 adet zeytin
5 adet çeri domates
Bir dilim tb ekmeği
Saat 12 de bir bardak yeşil çay ve iki tane hurma yedim
Saat 14,30 da bir yumurtayla yapılmış mantarlı omlet bir kase cacık yedim
Saat 17 gibi türk kahvesi (şekersiz ) ve 3 adet kuru kaysi yedim
Saat 7.30 gibi
Bir kase cacık kaşık kadar taze fasulye yedim
Aslında akşam yemeği faslını 6 gibi kapatıyorum ama bu gün böyle oldu haftasonu geçiliyor ne yazikki
Su 3 lt buldu
Sporda öğlen oğlumu uyutunca 3 mil leslie yapildi 45*3=135Pnrrr-12
Abla ilk başladığında beni dövüp dövüp bırakmışlardı sanki ki 20dk ile başladım sonra günde iki kere yirmi şimdi 45 yapıyorum aslında 60 da yaparimda biraz zaman tanıyorum sporu artırmak içinKarşıdakilerin ne yaptığını ne söykediğini hiç umursama cnm
Yakın zamanda bende kötü bi olay yaşadım
Tek dediğim ,kendi pisliklerinde boğulsunlar
Ben hata yapmadım yanlışım yok o yüzden içim rahat
Boşver başkalarını
Tatlım deseydin ya dışardayız işimiz var
Niye kabul ediyodsun madem
Menü güzel cnm
Spora yarınmı başlıyon
Karabuğday karışık menüde nasıl etkili olur bilmiyorum cnm
Böyle karbon yerine geçer heralde
Detoks olarak yapıcaksan
Her öğün 2 kş haşlanmış Karabuğday 1 pişmiş y.elma yeniyor
Dışarda yemediğin için tebrikler cnm
Ne kadar sağlıklı şeyler yemeye çalışsakda çok tuzlu oluyor
Her gün Menü yazılacak canımcım
Ya Her yediğimizi yazıcaz
Yada yazamıcağımız şeyi yemiyecez
Akşam sıcak bi yemek yeseydin bari cnm
Menü de sıkıntı yok Tatlım
Menüyü beğendim cnm
Hele şükür şu karnıbahardan kurtulduk :))
Kilo verdikçe otomatikman hayalletde gelecek cnm
Bana pilav biraz fazla geldi cnm
Ikracım kahvaltıyı erken yaptığın zaman lütfen öğlende bişeyler ye
Yemek yoksa bile
Biraz kuruyemiş yoğurt yada 1 meyve yoğurt gibi
Herkes eliptik demiş
Bencede güzel alet çokda etkili
Ama ben fazla kiloda onu doğru bulmuyorum
Daha öncede konusu geçmişti heralde
Belki siz 100 ün üstünü görmediğiniz için Belki hissetmediniz
Ama ben o kilolardayken denemiştim kaç gün diz ağrısı çektim
Artık Daha güzel menüler bekliyorum cnm
Cıssız temiz menüler
Bende her sepetten sonra açarım üç beş parça da olsa iyi oluyor biriminde fenaŞu ütüden nefret ediyorummmm
Herseferinde diyorum bidaha biriktirmicem diye yinede birikiyor
Bütün öğleden sonra ütü yaptım
Akşam yemeği için bıraktım
Şimdide yarın için pasta yapıcam
Menümü yazıp işlere devam edeyim
İnşallah yüzünü guldurur ben bu saatte ayaktaCuma ve cumartesi ne abartı bişey nede şişlik yapıcak bişey yemesemde bugün acayip bi artı gördüm
Tek açıklaması wc problemi ve yorgunluk
Dünde çok ayakta dikilmiştim
Bugünde aynı şekilde
Birazda olsa kurtarırmıyım diye bugün menü böyle oldu
10.30
2 incir ve suyu
12.30
2 parmak kalınlığında ananas
120 gr mozerralla
15.30
Ananas
Yoğurt
19.30
Ananas
2 dil.yağsız tavada tavuk göğsü
Su 2.5 lt dahada olur
Merve sen akillanmayacaksin tmm misafir bereket ama vakti zamanı vardır helede yemeğe öyle gün ortasında bugün önceden haber vermeli yoksa çarşıdan dönemem kimse için ha yolcudur yayılıyor çok samimiyimdir iki yumurta kirsam da yeriz geyik şamata o zaman evet ama senin gibi asla kimse kusura bakmasın hem hamile hem annemler var hem çocuk var yokkkkkk yaaaaaaaaAllah'tan annem burdada yardim etti sağolsun yoksa halim harap
Sucuğu dışardan alma yemiyorum canım bunu annemler getirdi kendilrri yaptırıyor. Suyu dışarda olunca icemedim bahar eve gelince 2 ye tamamlamaya çalıştım. Bulgur evde kalmamış mecbur pilav yaptım ve şuan acıktım doğurmadi beni
Pilav olmasa iyidi abla da şuan bile aciktirdi .. aslında dedim disardayiz diye de işte
sağol canım
iyi idare etmişsin disardaHemen menümü yazayım yatiyorum sabah çok erken kalkicam is yerime gidip halletmem gereken şeyler var kızım da gelecek tabiki :)
Emziren ve alerji diyeti yapan anne menüsü
Saat 12.50 kahvaltı
Kıymalı mantar sote
Cerry
Salatalık
2 zeytin
Yeşillik
1 dilim tb
Saat 16.00 ara
1 yeşil elma
Saat 19.30
1 kase mercimek çorbası
5 orta boy ızgara köfte
Salata
1 dilim tb ekmek
Su 3 litre
Spor 1.5 saat tempolu yürüyüş ×2=90 puan
2 saat nt yürüyüş ×1=120 puan
Toplam 210 puanPnrrr-12
poni ikinciyi yap bol bol rapor al :)Selamm kızlar ben hiç iyi değilim ya uyuyamıyorum.yatmadan önce kızıma babanla ben yarın okula gideceğiz sen yalnız kalma diye bakıcısının adını kızının adını söyledim gelecekler diye zatn tatilde hep resmlerine filn baktık. Ağladı uzun süre anne gelecek baba gelecek, abla pis diye. O kadar kötü oldm ki bir aydır tanıdığım biriyle bırakmak zorundayım kızımı. Ailem 10 saat uzakta ilgisizler. Eşimn ailedede bakacak kmse yok. Kaynanam bakamam dedi. Kapı komşum yaşlı ve hasta diğer komşum eşindn dolayı kafayı yemiş diğeri çalışıyo filn. Okula götüremem ek bina çok soğuk.elim kolum bağlı çok kötü bi durum bi de bir çocuk daha isterkn moralim çok bozuldu.annelik zorr çok zor
Rapor alamıyorz feto durumndan ikinci olursa aylıksız izne ayrılıcam zaten bnmki kalptn giderse gitsin. Bakıcının kızı bnm kızdn küçük ama aklmda soru işareti de yok değil çok zor çookDışarda güzel menü
Fasulye miktarını anlayamadım ama güzel
Abla ilk başladığında beni dövüp dövüp bırakmışlardı sanki ki 20dk ile başladım sonra günde iki kere yirmi şimdi 45 yapıyorum aslında 60 da yaparimda biraz zaman tanıyorum sporu artırmak için
Bende her sepetten sonra açarım üç beş parça da olsa iyi oluyor biriminde fena
İnşallah yüzünü guldurur ben bu saatte ayakta
Merve sen akillanmayacaksin tmm misafir bereket ama vakti zamanı vardır helede yemeğe öyle gün ortasında bugün önceden haber vermeli yoksa çarşıdan dönemem kimse için ha yolcudur yayılıyor çok samimiyimdir iki yumurta kirsam da yeriz geyik şamata o zaman evet ama senin gibi asla kimse kusura bakmasın hem hamile hem annemler var hem çocuk var yokkkkkk yaaaaaaaa
iyi idare etmişsin disarda
poni ikinciyi yap bol bol rapor al :)
Belki o süreçte tayin vs olur ya şöyle özel krese filan gönül rahatlığıyla verirsin
Bu abla olayı ne onu anlamadım balığının çocuğu mu var öyleyse büyük ihtimalle senin kızı eziyirdur
Canım evet çok zor ama onlar bizden kolay alışır merak etme. Tek aklıma takılan neden bakıcısına pis diyor özellikle. Yani demek istediğim sizin gitmenizden çok onun gelmesi mi sıkıntı acaba kızın için. Mesleğin tecrüben açısından benden iyi bilirsin canım istersen bi sor prenseseSelamm kızlar ben hiç iyi değilim ya uyuyamıyorum.yatmadan önce kızıma babanla ben yarın okula gideceğiz sen yalnız kalma diye bakıcısının adını kızının adını söyledim gelecekler diye zatn tatilde hep resmlerine filn baktık. Ağladı uzun süre anne gelecek baba gelecek, abla pis diye. O kadar kötü oldm ki bir aydır tanıdığım biriyle bırakmak zorundayım kızımı. Ailem 10 saat uzakta ilgisizler. Eşimn ailedede bakacak kmse yok. Kaynanam bakamam dedi. Kapı komşum yaşlı ve hasta diğer komşum eşindn dolayı kafayı yemiş diğeri çalışıyo filn. Okula götüremem ek bina çok soğuk.elim kolum bağlı çok kötü bi durum bi de bir çocuk daha isterkn moralim çok bozuldu.annelik zorr çok zor
Bahar kız nasıl bir bilinç altı o öyleBu saatte niye ayaktayım rüyamda balıklar hep akvaryumdan zıplayıp zıplayip etrafa saçıldı ayy o can cekisisleri ki filesiz elimi sürmemem çok kötü uyandım hemen gidip akvaryuma baktım ve uyku kaçtı
Günaydın denir mi denmez mi bilemedim şimdi canımKızlar gunaydin. Ben de hiç uyuyamadım malum hep geç yat geç kalk. Bugün bakalim nasıl bitecek hepinize iyi gunler
Anne kız kolay gelsin mervecimGünaydın herkese erkenden kalktım hazırlandım kızımı hazırladım ise gidiyoruz :)
Maalesef 6.30 da tartıldım
Cuma 62.2
Bugün 62.7
Fark +500
Hadi hayırlı olsun canım inşallah bu son başlangıç olsungünaydın 9.takımın azımlı hatunları
kahvaltımı yaptım kahvemı ıcıyorum sporumu yapıcam birazdan
erken tartıldıp onunda etkısıyle cumartesı günkü dıkkatsızlıgım sonucu artıdayım maalesef
cuma 73.8
bugun 74.7
moral bozmak yok artık düşmek yok yenıden başlarcasına onume bakıp ılerlıycem
ve bu artı geldıgı gıbı gıtmesını yerınede eksıye bırakmasını bılecek okadar:)
benımde spor aletı almaya nıyetım olsa kesınlıkle elıptık alırım her yerı çalıştırıyor fecı terletiyor harıka bısey tek kelımeyleEliptik hiç kullanmadım açıkçası, nasıl olur kullanır mıyım bilemiyorum. Bisikletim de vardı geçen sene ayak altında duruyordu ayağımı çarpıp tırnağı kırınca sattım, şimdi o kadar lazım ki...
Ayyy iğyençsin ( küçük kızım böyle der), artık o bisküviyi bile görmek istemiyorum. Misafirlikteydim ev sahibi aşırı ısrarcı olunca en masum onu gördüm masada, yanında lokumda vardı gız ama elimi sürmem cızzzzz:)
İnşallah, Allah’a sığındık herkesin layığını verecek inşallah...
Öyle öyle de ablam , ahh ahh arada evlatlar olmasa gerisi teferruat....
Aaa lokumla da mı yemedin kız. Bu nişan tatlısıyla indirilmişti, lokuma ellemedim masum bi bisküvi aldım tek:)
son son arkadaşım 5 subat nıgarın dırılısı dıyebılırız:)Hadi hayırlı olsun canım inşallah bu son başlangıç olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?