Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bende aynı şeyi söylüyorum ama bi bakıyorum yine dağ olmuş hele kızımın utuleri minik minik birde sık sık yıka kurut hiç arkası kesilmiyor. Allah kolaylik versin

Ben cumartesi sabah resmen +1 gibiydim şoka girdim ama bugün daha iyiyim yarın da maalesef 7 de tartilcam benim için gerçekcı olmayacak salı günü kontrol ederim şimdi bile 1 .5 litre su içtim inanılmaz içim yanıyor :)
Senin ananasli menun iyi geliyor abla merak etme sen tartı yarın yüzünü güldürur inşallah
Kizlar bugunluk banada musaade sizleri seviyorum yarin guzel eksiler olsun insallah
iyi geceler canım :)

Hemen menümü yazayım yatiyorum sabah çok erken kalkicam is yerime gidip halletmem gereken şeyler var kızım da gelecek tabiki :)
Emziren ve alerji diyeti yapan anne menüsü
Saat 12.50 kahvaltı
Kıymalı mantar sote
Cerry
Salatalık
2 zeytin
Yeşillik
1 dilim tb
Saat 16.00 ara
1 yeşil elma
Saat 19.30
1 kase mercimek çorbası
5 orta boy ızgara köfte
Salata
1 dilim tb ekmek
Su 3 litre
Spor 1.5 saat tempolu yürüyüş ×2=90 puan
2 saat nt yürüyüş ×1=120 puan
Toplam 210 puan Pnrrr-12

Kondüsyonun iyiyse eliptik,bisikletten daha iyi canm ben 10 dkda kesiliyordum sattım. Bant aldm hatta ikinci el memnunum ah bir de yapsammm
Eliptik hiç kullanmadım açıkçası, nasıl olur kullanır mıyım bilemiyorum. Bisikletim de vardı geçen sene ayak altında duruyordu ayağımı çarpıp tırnağı kırınca sattım , şimdi o kadar lazım ki...

Ayyy iğyençsin ( küçük kızım böyle der), artık o bisküviyi bile görmek istemiyorum. Misafirlikteydim ev sahibi aşırı ısrarcı olunca en masum onu gördüm masada, yanında lokumda vardı gız ama elimi sürmem cızzzzz:)

Insallah cnm insanin morali duzeliyor,neyse durumun allah yardimcin olsun canim bozma moralini
İnşallah, Allah’a sığındık herkesin layığını verecek inşallah...
Öyle öyle de ablam , ahh ahh arada evlatlar olmasa gerisi teferruat....

Aaa lokumla da mı yemedin kız. Bu nişan tatlısıyla indirilmişti, lokuma ellemedim masum bi bisküvi aldım tek:)

Selamm kızlar ben hiç iyi değilim ya uyuyamıyorum.yatmadan önce kızıma babanla ben yarın okula gideceğiz sen yalnız kalma diye bakıcısının adını kızının adını söyledim gelecekler diye zatn tatilde hep resmlerine filn baktık. Ağladı uzun süre anne gelecek baba gelecek, abla pis diye. O kadar kötü oldm ki bir aydır tanıdığım biriyle bırakmak zorundayım kızımı. Ailem 10 saat uzakta ilgisizler. Eşimn ailedede bakacak kmse yok. Kaynanam bakamam dedi. Kapı komşum yaşlı ve hasta diğer komşum eşindn dolayı kafayı yemiş diğeri çalışıyo filn. Okula götüremem ek bina çok soğuk.elim kolum bağlı çok kötü bi durum bi de bir çocuk daha isterkn moralim çok bozuldu.annelik zorr çok zor

Dışarda güzel menü
Fasulye miktarını anlayamadım ama güzel
Abla ilk başladığında beni dövüp dövüp bırakmışlardı sanki ki 20dk ile başladım sonra günde iki kere yirmi şimdi 45 yapıyorum aslında 60 da yaparimda biraz zaman tanıyorum sporu artırmak için
Bende her sepetten sonra açarım üç beş parça da olsa iyi oluyor biriminde fena
İnşallah yüzünü guldurur ben bu saatte ayakta
Merve sen akillanmayacaksin tmm misafir bereket ama vakti zamanı vardır helede yemeğe öyle gün ortasında bugün önceden haber vermeli yoksa çarşıdan dönemem kimse için ha yolcudur yayılıyor çok samimiyimdir iki yumurta kirsam da yeriz geyik şamata o zaman evet ama senin gibi asla kimse kusura bakmasın hem hamile hem annemler var hem çocuk var yokkkkkk yaaaaaaaa
iyi idare etmişsin disarda

poni ikinciyi yap bol bol rapor al :)
Belki o süreçte tayin vs olur ya şöyle özel krese filan gönül rahatlığıyla verirsin
Bu abla olayı ne onu anlamadım balığının çocuğu mu var öyleyse büyük ihtimalle senin kızı eziyirdur

Rapor alamıyorz feto durumndan ikinci olursa aylıksız izne ayrılıcam zaten bnmki kalptn giderse gitsin. Bakıcının kızı bnm kızdn küçük ama aklmda soru işareti de yok değil çok zor çook

Canım evet çok zor ama onlar bizden kolay alışır merak etme. Tek aklıma takılan neden bakıcısına pis diyor özellikle. Yani demek istediğim sizin gitmenizden çok onun gelmesi mi sıkıntı acaba kızın için. Mesleğin tecrüben açısından benden iyi bilirsin canım istersen bi sor prensese

Son düzenleme:
Bu saatte niye ayaktayım rüyamda balıklar hep akvaryumdan zıplayıp zıplayip etrafa saçıldı ayy o can cekisisleri ki filesiz elimi sürmemem çok kötü uyandım hemen gidip akvaryuma baktım ve uyku kaçtı
Bahar kız nasıl bir bilinç altı o öyle kalkma yataktan kuzum öyle rüyalarda soluna üç kere tükür sonra üç kere euzu besmele çek kalktığın yönün ters tarafına yat uyu güzelim. Şeytanın senin huzurunu bozmak için gösterdiği rüyalar onlar

günaydın 9.takımın azımlı hatunları
kahvaltımı yaptım kahvemı ıcıyorum sporumu yapıcam birazdan
erken tartıldıp onunda etkısıyle cumartesı günkü dıkkatsızlıgım sonucu artıdayım maalesef
cuma 73.8
bugun 74.7
moral bozmak yok artık düşmek yok yenıden başlarcasına onume bakıp ılerlıycem
ve bu artı geldıgı gıbı gıtmesını yerınede eksıye bırakmasını bılecek okadar:)

Hadi hayırlı olsun canım inşallah bu son başlangıç olsun

benımde spor aletı almaya nıyetım olsa kesınlıkle elıptık alırım her yerı çalıştırıyor fecı terletiyor harıka bısey tek kelımeyle

Hadi hayırlı olsun canım inşallah bu son başlangıç olsun
son son arkadaşım 5 subat nıgarın dırılısı dıyebılırız:)
nıckım anlamı ıcımdekı savaşçı artık bunu gösterme zamanı geldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…