- Konu Sahibi Handandandan
-
- #24.901
kızlar bişe sorcam ben şekersiz çay içemiyorum tek kahvaltıda büyük kupama 3 tatlandırıcı atıyorum diyetisyen kullanabilirsin dedi ama hergün tv bişe çıkıyo kafam karışıyo kullanan varmı başka kullanmıyorum yeşil çayımı şekersiz içiyorum yanında kepekli form bisküviyle dr vermişti
hadi kızlarrrr kendimize bayram hedefiii koyalım ve canla başla bayrama kadar sıkalım kendimizi...ben su an 82 kusurlardayım v hedefim 77.....
canım şu anki hızda gidersem verebilirim..bi de tabi kaçamak yapmazsam..yaptıgım kaçamaklar tartıda hemen artı 1 oluyor bende..karatay diyetiyle genelde haftada bir kilo veriyorlar ben bir de emzirdiğim için 5 kilo istiyorummmmbayrama kadar 5 kilo verebiliecekmisin 1 aydaaa
benim bayram hedefim 65 olsam yeterrrr 2 kilocuk yaniii
canım şu anki hızda gidersem verebilirim..bi de tabi kaçamak yapmazsam..yaptıgım kaçamaklar tartıda hemen artı 1 oluyor bende..karatay diyetiyle genelde haftada bir kilo veriyorlar ben bir de emzirdiğim için 5 kilo istiyorummmm
Hadi arkadaşlar bayrama kadar akşam yemeklerimize çok dikkat edelim genelde salata ve haşlama agırlıklı beslenelimm:26:
EDA senin menülerin hiç kabarık olmuyor dikkatimi çekti..karatay dietini hafiften bir incele istersen cnm.çççkk çokkk kolay bir diet ve güzel verdiriyor..senin zaten çok aşırı kilon yok ayda 3kilo rahat verirsin hem de aç kalmadan...dukandaki gibi özel hazırlanması gereken yemekler falan gerekmiyor..
ALLAH SENİ NE ETMESİNNN ZİLLİİİİ SENİİİİ
canımm o salatadan çektiii tavuk gogsunden çektii mercimek köfteden çektiiii börekten çektiiiii ayy canımın çekmediği kaldımııııı
hadi kızlarrrr kendimize bayram hedefiii koyalım ve canla başla bayrama kadar sıkalım kendimizi...ben su an 82 kusurlardayım v hedefim 77.....
bayrama kadar 5 kilo verebiliecekmisin 1 aydaaa
benim bayram hedefim 65 olsam yeterrrr 2 kilocuk yaniii
vazgeçtim börek yapıp yemicem ne o hemen nefsime yenildim bu bir sınav bu sınavı bitirmem lazım her 1o kiloda 1 gün ziyafet verme kararı aldım şimdi
bugünkü menüm
sabah 1 poğaça yedim
yanında çay
ara yok
öğle tavuk sote ekmeksiz
biraz üzüm
ara ıcetea
akşam salata yiycemmmm (evett akşamları önemli zaten salata yesek çorba içsek hareketsiz oldugumuz akşamları kazanmış oluruzzz )))
inşallah bayrama azcık toplanmış oluruzz
aslında bunu hırs edebilirizzz
ben bu aralar çok saldım yaa
sizlere karşıda mahçup hissediyoum kendimii
edacım bir kere karataydaki gibi kahvaltı yap bak nasıl da doyuyorsun ekmeksiz ve acıkmıyorsun..
akşam zeytinleri suya ısla..peynirin her türlü çeşidi...domate salatalık..kuru kayısı...ve ceviz...ceviz badem fındık fıstık bunlar o kadar çok tok tutuyor ki...yalnız önemli nokta kuruyemişler kavrulmamış ve tussuz olucak..pyman alıyorum ben marketten..kuruyemiş yiye yiye kilo vermek..ve kahvaltda 2 yumurta zorunlu...
akşam 8 den sonra asla hiçbirşey yenmiycek..ayran süt serbest ve ara öğün yasak..
Offf offf offff ellerıne saglık mısafırlıge gelenler yasadı...
Yok edda cekmesın hıc canın....Cıss annem onlar cısss
Hıc bısey deıl azcık sıksan dısını 3 haftada verırsın 2 kıloyu rahat rahat hemde...
evet edda bu aralar bıraz deıl baya baya saldın kendını bende baskı yapmak ıstemıyorum ama boyle gıderse ıkımızde bu kılolarda takılıp kalcaz...
Sen 67 de ben 79 da takıldık kaldık spor yapmamız gerek hıc spor yapma ımkanın yokmu yarım saat olsada?Baska turlu bunye harekete geçmiycek çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?