Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

30 yasindayim.Bekarim.Boyum 1.64. Bu sabah itibariyle kilom 77.7.
ilk hedefim 10 Mayis dogum gunumde 60 kilo olmak.
ikinci hedefim 54.
Insallah bu hedeflerime ulasirim.
Kilo alma nedenim basit ...cok yemek.yemege dur diyememek.
Daha once kendi basima cok kilo verme denemelerim oldu ama hep yarim kaldi.
Bu sefer sıkı bir irade ile hazirim.

Pınar aşağıda detox demişsin detoxlarada tek tip olur ara öğün genelde olmaz bugün olmamış lahana doğru seçim mi bilemem
Kayak içinmi gittiniz ne güzel olmuştur hafta sonu tatili
Ne zamandır gidemiyorum benim ufaklık olunca herşey değişti hayatınızda her sene gezerdik pistleri
Kız atma suçu çocuğa Kayra kaç yaşında
geçmişi oku geçmişi bahsetti kendinden

Tatlım ben şunu sorguluyorum şimdi varlıklı olanlar nasıl oldu yani savaştan kaçtı bu insanlar ve savaş yasamasakta görüyoruz Allah'ta kimseye yasatmasin bırak parayı pulu insanlar neleri kaybetti
Sevginin saygının vicdanin dili dini yok ama ahlakın var bence bı düşün inananlar inanmayan aynı şekilde mi yaşıyor inandık deyip kendini kandiranda tabi

Neyse konudan cikmayalim ben çocuklara üzülüyorum 12yas 12

Aksam gayet iyi olmus canim

Her öğün yumurta yemek kolay değilmiş dimi gidakliycam yinede

Insallah öledir cnm banada öle geluyor ama bakalm nolcak

Kuzenlerimin geldigi gun bir de esim izin almis isten geldi rahatsizlanmis hem bademcik hemde bel yatti
Simdikte bursadan geldik kizim atesli allahim saglik wersin cumlemizide bizede

Cok gecmis olsun canim. Saglik cok önemli

Canim bugn tam detox yapmadm zaten yarn ve duruma göre carsamba yapicam lahana detoxnu.
Eskiden bi ara yapmistm bana iyi gelmisdi o yüzden yapiym dedm baklm nasl olcak persembeye daha özel bisiler düsüncem ama baklm

genel olarak guzel bir menu ama aksami cok erken kapatmissi n ilerleyen saatlerde acikabilirsin birde corbanin yaninda keske salata filan da olsaydi
Ben genel olarak akşam hep erken yerim istisnalar hariç:), çorba yarmalı olduğu için çok tok tuttu, hala acıkmadım. Su ile devam ediyorum:))

Ben çukurdayim
Ne aglattilar yamacimi ya
Menune gelince dedim acaba baharın detoksunumu yapıyorsun

Aşırı bir kilon yok istikrarla devam ederse bizim de destegimizle hedefe varman an meselesi

Yapicam yapariz yapicaz

Bende kıza hamileyken durur durur tam oğlani kresten alma saatine uyuyakaliridim bı uyanırdim paniklen koştur koştur bebeye yetişmeye çalışırdım:)
Ama akillanmaz ertesi gün gene uyursun:))

Kız küçüktü senin dimi

Kayak içinmi gittiniz ne güzel olmuştur hafta sonu tatili
Ne zamandır gidemiyorum benim ufaklık olunca herşey değişti hayatınızda her sene gezerdik pistleri

Eveeet kayaga gittikte senin minnos kac yasında benimki 23 aylık inanılmaaaz eglendik :))

Canım kartepedeydikkk oraya gitmisken sucuk ekmek yenmeez miii :)))) ödülüm oldu benim

Daha mı ac kalmak zorunda kalıyorsun ondan mı zorlasıyor :)) eyvah eyvah benim hic böyle sorunum yokken hamilelikte coZuttum neler yasıyorum 2. Yee tövbeleeer olsun yemem :)))

Karıstırmıs olabilirsin canım askrhpozitif degil ben yazmıstım ama belki gözümden kacmıstır o da yazmıstır :)

Bu konunun basını yakalayamadım konsantre olup okuyamadım ama ben bıktım suriyelilerden

Benim oldugum yerde cok cok fazlalar... bu kesim varlıklı olanları ama bi evde 50 kisiler pisler saygısızlar aksama kadar uyuyorlar gece hortluyolar sesler müzikler kosusturmalar siteye kac kere polis geldi bunların yüzünden..
birde piskince kendileri cagırıyor polisi onlara birsey olmuyormus
Benim askerim orada savassın sehit olsun bunlar kafaları jöleli koca göbegi leş kokusu altında bmwsi yanında 8 cocuk bir tanede anne karnında dolassın buralarda bize hava atsın iş kursun.. kınayabilirsiniz ama bu kadar iç içe oldugum için hepsinden nefret ediyorum artık ayrımcılıksa ayrımcılık.. bıktık artık belki cok sert ama nefret ettirdiler kendilerinden..

Benim uykum o kadar olmuyor da şu aralar midem eksiyoe
Ay sen hamissin.bende karbon cok olmus diyorum.o kadarda ye artik ne olacak
hamilede olsam karbonhidrat iyi değil canim

Pinarcigim en son kilolar zor gider adama japon yapistirici gibi yapışırlar resmen
Bigun eksiyi görürsün ertesi gün kayboluvermis onu sabitleyene .kadar tartı oynar durur
Nacizane tavsiyem böyle durumlara hazırlıklı olursan ,moral bozmaz hayel kirikligi oluşmaz buda motivasyonunu dusurmez .Canım benim bence haftada 300 400 ekside olsa bunu başarı olarak kabul et beklentin rakamı kafanda düşür ve çok tartilma
Sen diyetinden eminsen o tartı oynar durur ama 1 hafta sonrası eksi tıpış tıpış gelir

İşte bahar kayra ile herşey değişti onu diyom ya
Her zaman olan çocuklara oluyor bu konuda bu sonuca varır

Benim oğlan 6 yaşında ikizlerim var onlar 15 yaşında 3-4 yaşındayken başlamıştık bu küçükle hiç öyle aktivitelerimiz olmuyor yaşlandık sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…