- Konu Sahibi Handandandan
-
- #249.121
30 yasindayim.Bekarim.Boyum 1.64. Bu sabah itibariyle kilom 77.7.Menü yazıp çukura gidiyom
Sabah 9
2 yumurta 1 dl ekmek tost filtre kahve
Öğlen 14
2 yumurta 1 dl ekmek tost filre kahve
Ahhh akşamlar olmasa
Akşam 19
1 kase sulu köfte 1 kase salata
2 kaşık yoğurt
Yumurta yiyecektim midem almadı
Su 2 litre
Yeşil çay karışık bitki çayı
Spor yok
Pınar aşağıda detox demişsin detoxlarada tek tip olur ara öğün genelde olmaz bugün olmamış lahana doğru seçim mi bilememMenüm:
11:30 1hurma , 1 yk zeytinyag
12:15 1 tb ekmek, 1 yumurta, 1kk peynir, 5zeytin, domates salatalik biber
16:00 az sütlü Kahve, 2kuru kayisi
18:15 1,5 kase lahana corbasi, avuc ici kadar tavuk, 3yk kadar Salata
2 fincan kiraz sapli yesil cay
3lt Su
30dk n.t + 30dk h.tempo yürüyüs = 90puan
Kız atma suçu çocuğa Kayra kaç yaşındaKayak içinmi gittiniz ne güzel olmuştur hafta sonu tatili
Ne zamandır gidemiyorum benim ufaklık olunca herşey değişti hayatınızda her sene gezerdik pistleri
geçmişi oku geçmişiHoşgeldin canım ilk sayfanın sonunda form var doldur seni biraz tanıyalım istersen
Arkadaşlar ilk menüne yorum yapmışlar zaten az olmuş az yersen vücut kıtlığa girer ilerde hiç veremezsin sağlıklı yiyeceksin ki meto çalışsın yaksın bi diyetisyen yada destek alıyormusum daha önce kilo verdinmi yenimi başlıyorsun
Bahar 5 parmağın 5i bir olurmu hiç
Bak zeytin dalı oğerasyonuna destek vermek için suriyeli insan evlatları delikanlı çocuklar savaşa gitti kendi vatanları için ösoya katıldılar peki burada vatanı umurunda olmayan suriyelilere ne demeli
Kısaca Ahlakın insanlığın dili dini ırkı yoktur
Aksam gayet iyi olmus canimMenü yazıp çukura gidiyom
Sabah 9
Öğlen 14
Ahhh akşamlar olmasa
Akşam 19
2 kaşık yoğurt
Su 2 litre
Spor yok
Her öğün yumurta yemek kolay değilmiş dimiMenü yazıp çukura gidiyom
Sabah 9
Öğlen 14
Ahhh akşamlar olmasa
Akşam 19
2 kaşık yoğurt
Su 2 litre
Spor yok
Bu kadar buyuk artilar 2 gunde gelmez pinar çok yemedıysen ki çok yemedin. Az bir rakam değil 1.4. Odem toplamis olabilirsin. Sen yavastan odem cayı iç.
Cumartesım az pazarın ekmekli olmus. Dengesiz olmus canım.
Ooo iyiymişsin sen s giyiyorsun. Ben fark etmemişim kilonu senin
Kuzenlerimin geldigi gun bir de esim izin almis isten geldi rahatsizlanmis hem bademcik hemde bel yatti
Simdikte bursadan geldik kizim atesli allahim saglik wersin cumlemizide bizede
Pınar aşağıda detox demişsin detoxlarada tek tip olur ara öğün genelde olmaz bugün olmamış lahana doğru seçim mi bilemem
Kız atma suçu çocuğa Kayra kaç yaşında
geçmişi oku geçmişibahsetti kendinden
Tatlım ben şunu sorguluyorum şimdi varlıklı olanlar nasıl oldu yani savaştan kaçtı bu insanlar ve savaş yasamasakta görüyoruz Allah'ta kimseye yasatmasin bırak parayı pulu insanlar neleri kaybetti
Sevginin saygının vicdanin dili dini yok ama ahlakın var bence bı düşün inananlar inanmayan aynı şekilde mi yaşıyor inandık deyip kendini kandiranda tabi
Neyse konudan cikmayalim ben çocuklara üzülüyorum 12yas 12
Ben genel olarak akşam hep erken yerim istisnalar hariç:), çorba yarmalı olduğu için çok tok tuttu, hala acıkmadım. Su ile devam ediyorum:))genel olarak guzel bir menu ama aksami cok erken kapatmissi n ilerleyen saatlerde acikabilirsin birde corbanin yaninda keske salata filan da olsaydi
Ben çukurdayimMenü yazıp çukura gidiyom
Sabah 9
Öğlen 14
Ahhh akşamlar olmasa
Akşam 19
2 kaşık yoğurt
Su 2 litre
Spor yok
Aşırı bir kilon yok istikrarla devam ederse bizim de destegimizle hedefe varman an meselesi30 yasindayim.Bekarim.Boyum 1.64. Bu sabah itibariyle kilom 77.7.
ilk hedefim 10 Mayis dogum gunumde 60 kilo olmak.
ikinci hedefim 54.
Insallah bu hedeflerime ulasirim.
Kilo alma nedenim basit ...cok yemek.yemege dur diyememek.
Daha once kendi basima cok kilo verme denemelerim oldu ama hep yarim kaldi.
Bu sefer sıkı bir irade ile hazirim.
O geldi benim aklımada bozuluyor Mus birde:))Kizzzzzz bozulmasin simdi.tv de var ya skec te keske benim olsa diyor
Yapicam yapariz yapicazSenin kiz en azindan soyleyebiliyor canim konus kizinla beden pis diyor bakicisina. cok zor boyle seyler. Benim kuzende cok ugrasmisti en son yasina telefonuna kadar sorup sorusturdu bakici alirken. Ama onunkini daha cok kucuktu. Bide ilk bakisicisiyla talihsizlik yasamislardi ama sukur simdi cocuk cok mutlu bakicisi gelince kosup boynuna atliyor kadincagizin.
Bence sen yaparsin ara verince biraz duzenin sasti ama ben ilk geldigimde seni baya hirsli gorduydum. Simdide toparlar cumaya - ile gelirsib sen
Yaa bizim takim muthis her hafta sasirtiyor beni pazartesi geliyir boyle artilar sonra cumaya - oluyir. Yine toparlariz biz ins.
Bende kıza hamileyken durur durur tam oğlani kresten alma saatine uyuyakaliridim bı uyanırdim paniklen koştur koştur bebeye yetişmeye çalışırdım:)Ay merveee ben hamleyken bi uyku bastırırdı sorma birden aniden bide çalışıyorum ofiste şöyle iğrençti açık ofis 5 erkek 1 bayan benim anaaas kafayı pat masaya koyup gidiyordum şaka gibi birde horlama başladı hamileyken kendi horlamamla ofiste uyandığımı biliyorum iş arkadaşlarım bir gün bile utandırmadılar saolsunlar ben utanarak uyanıyordum aha gene uyumuşum diye hayır onlar kadın hamile uyusun diyorlardırda horlama ne horlamaaaaaa :)
Kız küçüktü senin dimiSelam hanimlar bugün benim için yorgun bi gündü kızım is yerinde hiç durmadı sürekli ağladı islerimi halletmek zor oldu bu yüzden kimin kucağına verdiysem durmadı uyumadidaeve geldiğimiz de pert olmuştuk ikimizde uyuduk abimlere çaya geldik şimdi mutfak kapandı çok oldu menümu yazayım hemen
Kayak içinmi gittiniz ne güzel olmuştur hafta sonu tatili
Ne zamandır gidemiyorum benim ufaklık olunca herşey değişti hayatınızda her sene gezerdik pistleri
Bu kadar buyuk artilar 2 gunde gelmez pinar çok yemedıysen ki çok yemedin. Az bir rakam değil 1.4. Odem toplamis olabilirsin. Sen yavastan odem cayı iç.
Cumartesım az pazarın ekmekli olmus. Dengesiz olmus canım.
Ooo iyiymişsin sen s giyiyorsun. Ben fark etmemişim kilonu senin
Asıl zorlu dönem şimdi başlıyor o zaman sana insanlar aaa ne güzel kilo verdin dedikce insana bi gaz geliyor diyet yapmak dahada zorlasıyor
Yanlış mı hatırlıyorum ben karıstırdım mı online diyetisyenden destek almıcakmıydın canım sen?
Pınar aşağıda detox demişsin detoxlarada tek tip olur ara öğün genelde olmaz bugün olmamış lahana doğru seçim mi bilemem
Tatlım ben şunu sorguluyorum şimdi varlıklı olanlar nasıl oldu yani savaştan kaçtı bu insanlar ve savaş yasamasakta görüyoruz Allah'ta kimseye yasatmasin bırak parayı pulu insanlar neleri kaybetti
Sevginin saygının vicdanin dili dini yok ama ahlakın var bence bı düşün inananlar inanmayan aynı şekilde mi yaşıyor inandık deyip kendini kandiranda tabi
Benim uykum o kadar olmuyor da şu aralar midem eksiyoeAy merveee ben hamleyken bi uyku bastırırdı sorma birden aniden bide çalışıyorum ofiste şöyle iğrençti açık ofis 5 erkek 1 bayan benim anaaas kafayı pat masaya koyup gidiyordum şaka gibi birde horlama başladı hamileyken kendi horlamamla ofiste uyandığımı biliyorum iş arkadaşlarım bir gün bile utandırmadılar saolsunlar ben utanarak uyanıyordum aha gene uyumuşum diye hayır onlar kadın hamile uyusun diyorlardırda horlama ne horlamaaaaaa :)
hamilede olsam karbonhidrat iyi değil canimAy sen hamissin.bende karbon cok olmus diyorum.o kadarda ye artik ne olacak
Pinarcigim en son kilolar zor gider adama japon yapistirici gibi yapışırlar resmenCok güzelmis canim :)
olabillir abla ama 1 baklavanin bedeli bu olmamali.
Kahvaltiyi yapmis bulundm 1tb ekmek gitti ama bakalm zaten smdi lahana detoxu yapcm iyi gelck diye umuyorum abla
Detox cayida yapcm smdi yarn icin.
Insallah öyledir cnm ya bakalm bencede var bsi kilo olamaz diyorm ama icten icede kiziyorm istesenin nasil gidiyor cnm listeye nezmn basliyorsn
Hosgeldin cnm ilk en önemli adimi buraya gelerk atmissin zaten insallah mayisa kadar 60a ulasirsin :) bende pinar 24 yasindaym evliym, daha sıkı ksynasiriz zamanla
Haklisin canim
Silkelendim kendime geldim
Canim ne güzel parktada tanidiginiz bi Aileyle karsilasmissiniz günün daha güzel gecmis cnm yürüyüs de yapmissin oh daha ne olsn :)
Benimde bugunum gene bol aksiyon kosturmali gecti valla aksam ne ara oldu anliyamiyorm bu aralar
Canim cok sagol yazdiklarn cok motive etti
insallah pes etmeden hedefime ulasicam buralara geldim bazen nankörluk ediyorm vucuduma sanirm arada oda cozutabilir
Ne güzel cnm böyle düsünceler motive ediyor gercekten
İşte bahar kayra ile herşey değişti onu diyom yaPınar aşağıda detox demişsin detoxlarada tek tip olur ara öğün genelde olmaz bugün olmamış lahana doğru seçim mi bilemem
Hemende çaktın he Yapmaya çalışıyorum diyelimBen çukurdayim
Ne aglattilar yamacimi ya
Menune gelince dedim acaba baharın detoksunumu yapıyorsun
Benim oğlan 6 yaşında ikizlerim var onlar 15 yaşında 3-4 yaşındayken başlamıştık bu küçükle hiç öyle aktivitelerimiz olmuyor yaşlandık sanırımEveeet kayaga gittikte senin minnos kac yasında benimki 23 aylık inanılmaaaz eglendik :))
Canım kartepedeydikkk oraya gitmisken sucuk ekmek yenmeez miii :)))) ödülüm oldu benim
Daha mı ac kalmak zorunda kalıyorsun ondan mı zorlasıyor :)) eyvah eyvah benim hic böyle sorunum yokken hamilelikte coZuttum neler yasıyorum 2. Yee tövbeleeer olsun yemem :)))
Karıstırmıs olabilirsin canımaskrhpozitif degil ben yazmıstım ama belki gözümden kacmıstır o da yazmıstır :)
Bu konunun basını yakalayamadım konsantre olup okuyamadım ama ben bıktım suriyelilerden
Benim oldugum yerde cok cok fazlalar... bu kesim varlıklı olanları ama bi evde 50 kisiler pisler saygısızlar aksama kadar uyuyorlar gece hortluyolar sesler müzikler kosusturmalar siteye kac kere polis geldi bunların yüzünden..
birde piskince kendileri cagırıyor polisi onlara birsey olmuyormus
Benim askerim orada savassın sehit olsun bunlar kafaları jöleli koca göbegi leş kokusu altında bmwsi yanında 8 cocuk bir tanede anne karnında dolassın buralarda bize hava atsın iş kursun.. kınayabilirsiniz ama bu kadar iç içe oldugum için hepsinden nefret ediyorum artık ayrımcılıksa ayrımcılık.. bıktık artık belki cok sert ama nefret ettirdiler kendilerinden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?