Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi akşamlar hatta iyi geceler takımın fit hatunları...
günler sonra işe başladım, resmen tüm yoğunluğu çekmişim. Ben yokken herkes boş boi oturuyormuş, bugün sadece 1 kere wc ye kalkabildim, onun dışında durmadan çalıştım. Hastalığın etkisiyle de çok yoruldum ve modum çok düşük. Pozitif ve enerjik olmaya çalışıyorum ama sürekli tökezliyorum galiba. Umarım hastalıktan ya da regl’dan gelen bir hassasiyettir ve geçicidir.

Bugün bir müşterim bana kilo almışsın dedi, ‘keşke bana öl deseydin’ canım daha az acırdı dedim. İlaçtan, günlerdir sürekli yatmaktan, regldan ve mide fıtığımın büyümesinden kaynaklı karın bölgemde bir şişlik var evet ama kilo almışsın ne ya, bu sözün üstüne ‘şişkosun sen’ diye başlayan hakaretin alasını ettim kendime.

Ayrıca bugün yokluğunuzu çok aradım, geçmişi çok parça okudum, herkes iyi mi, herşey yolunda mı? Benim için çok değerlisiniz, hepinizi çok seviyorum...

Menüm

06:30 limonlu ılık su, 07:00 1 tk keçiboynuzu özü(şeker ilavesiz) ve 1-2 damla limon ( öksürüğü azaltıyormuş(
07:15 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 4 zeytin, maydanoz, 1 ince dilim ananas
12:35 3 yk yoğurt ve közlenmiş patlıcan
15:00 1 çay barsağı tarçınlı süt ve minnak muzcum
17:39 100 gr kadar ızgara et, 2 yk patlıcanlı salata

3 litre su içildi
60 dk jilliandan hızlı bir sporla sert giriş yaptım*4= 240
40 dk nt yürüyüş*1=40

280 puan @Pnrrr-20

Tuğçe ne bakıyorsun sen millete ya özel durum söz konusu davul gibi oluyoruz körüklü otobüs gibi tis tıs
Bas agrim halen devam ediyor berbat bir gundu North River canim cok sagol yediklerim ise yaradi goguslerim doldu cok sukur guzelce emdi uyudu.

Herkese iyi geceler
afiyet olsun kuUcuga valla bı grupta asfarovski bin paşa iştahlı galiba maşallah

Meraba kizlar
Menum

09.00 15 findik
10.00 2 yumurta,1 dilim ekmek,5 zeytin,peynir

12.30 1 armut

15.30 3 gun kurusu

19.30 5 kofte ,firinda karisik sebze(brokoli karnabahar,1 kucuk patates yemisimdir)

21.20 1 fincan sut( tokum aslinda ama sut kuru yaptgim icin aksatmak istemedim)

2 lt su,
spor hic yapasim yok kutuk gibiyim,aksami gec saate biraktim sinirlerim alt ust oldu

Canim lezzeti nasil oldu pilav yapmissin iyi olmus

Cnm ben jillian i hic yapamazmisim gibi geliyo cokmu zor

Canim bozma moralini o kadar hastaliktan sonra enerjin dustu tabi cok normal,hastalanmadan onceki halin olsa bi soruyu sormucakti,1 haftaya biseyin kalmaz

Hadi canım inşallah güldürür yüzünü
Dur ki sakın herkes bir değil bak konu nereye geldi bak şu konuda evet herkesin hem fikri kadınlar ve çocuklar gelsin ama savaşa bilecek gençler kalsın peki savaş kime neye karşı her millet aynı ruhta değil bunu gördük aslında , Türkmenler de sığındı dönerken otobüs kazasında olenler aslında ölümden kaçış yok zulümden kaçış var ve yaşamadan konuşmamak gerek dün ışıklarda gecenin onunda çocuklar onları çalıştıran orda bı yerde izliyor hepsimi sureyeli hyir bence hepsi vicdansız ve bazı şeyler sabahlara kadar şükretme sebebidir
Mesela KKTC'DE de Türkleri sevmiyorlar biz Türkler glemden kaoilarimiza kilit vurmazdik onlar geldi olaylar başladı hırsızlık vs vs yani Almanlar da sevmez hesabı bu iş hep böyledir kötü insan heryerden kötüdür .Bolu depremi heryer karmakarışık yıldız evler sitesi çöktü insanların çığlıkları kanımız dondu otoban yolu ikiye bölünmüş bütün bunlar olurken evlerimize hırsız girdi kimdi bu hırsızlar yıllar öncesi düşün komşularımızdi belkıde bilmiyoruz. Yan komşum maşallah biri doğdu yine hamile kavga gürültü küfürler cocuklara dayak hiç bitmiyor yüzunede desem anlamayan cinsten kendi çocuğuna o... Çocuğu diye bağırıyor kadın
Yani anlayacağın heryerin iyisi kötüsü var kültür farkida törpüler yada sivriltir
asfarovski Fatma'nın eşi Suriyeli ki Fatma burda tanıdığım kadarıyla ile titiz özenli bebeğine hazır bez bile kullamiyor o kadar cins hepsi kötü olsa Fatma neden evlensin
İşte bahar kayra ile herşey değişti onu diyom ya
Her zaman olan çocuklara oluyor bu konuda bu sonuca varır
sonuç evet bu olayda buydu konu saptı yahu dilimi eşek arısı soksun

Hayırlı geceler

Menumu yazayım

Yataktan kalkarkalkmaz iki bardak ılık limonlu su içtim

Saat 8.30 da
Bir dilim ekmek
5 çeri domates
İki dilim peynir
5 zeytin yedim

Arada 10.30 gibi
Bir tane elma yedim

Öğlen 13 gibi
Bir parca haşlanmış tavuk göğsü
Bir kaşık bulgur pilavı
Bir bardak ayran

Ara 16da
iki adet ceviz
Türk kahvesi

Akşam 18.30 gibi

6 kaşık taze fasulye
Bir kase cacık
Bir kase salata yedim

Şu 4 lt yı buldu

Sporda 11.000 adım atmışım iki kere pazara gittim bir kere markete gittim eczaneye gittim bayada tempolu yürüdüm bilerek sırf spor olsun diye bütün işlerimi hallettim bu gün

Kahve içtikten sonra bir hurma yesene şekeri dengeliyor tatlı krizleri bitiyor. Bir de şu bana verdiği mucize kahvaltıyı dene istersen hem tok tutuyor hem de yağ yakiyor

Çok güzel menü spor da güzel bence bazen zaman bulamıyoruz spora ama yaptığımız isleri tempolu yaptığımız da bence iyi oluyor

Pınarım biraz az olmuş bence sıklığı arttırıp miktarı azaltır san daha iyi olur diye düşünüyorum. Ama zaten senin menün az aralarda hiç olmazsa ayran vs. Şeyler tüket

:)))) sen yine hamileyken horluyormus sun. Ben sürekli horluyorum kadınlar kocalarını uyandırır benim esim beni dürtüyor:)))) kabus gibi inan o yüzden kimseye annemlere bile gidip kalamam. Annemlere gitsem babam ikinci gün evine git kuzum der. Uyuyamazmış sabaha kadar:)))) o yüzden kocamı çok severler başkası olsa katlanamaz der babam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…