- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #249.141
Tuğçe ne bakıyorsun sen millete ya özel durum söz konusu davul gibi oluyoruz körüklü otobüs gibi tis tısİyi akşamlar hatta iyi geceler takımın fit hatunları...
günler sonra işe başladım, resmen tüm yoğunluğu çekmişim. Ben yokken herkes boş boi oturuyormuş, bugün sadece 1 kere wc ye kalkabildim, onun dışında durmadan çalıştım. Hastalığın etkisiyle de çok yoruldum ve modum çok düşük. Pozitif ve enerjik olmaya çalışıyorum ama sürekli tökezliyorum galiba. Umarım hastalıktan ya da regl’dan gelen bir hassasiyettir ve geçicidir.
Bugün bir müşterim bana kilo almışsın dedi, ‘keşke bana öl deseydin’ canım daha az acırdı dedim. İlaçtan, günlerdir sürekli yatmaktan, regldan ve mide fıtığımın büyümesinden kaynaklı karın bölgemde bir şişlik var evet ama kilo almışsın ne ya, bu sözün üstüne ‘şişkosun sen’ diye başlayan hakaretin alasını ettim kendime.
Ayrıca bugün yokluğunuzu çok aradım, geçmişi çok parça okudum, herkes iyi mi, herşey yolunda mı? Benim için çok değerlisiniz, hepinizi çok seviyorum...
afiyet olsun kuUcuga valla bı gruptaBas agrim halen devam ediyor berbat bir gunduNorth River canim cok sagol yediklerim ise yaradi goguslerim doldu cok sukur guzelce emdi uyudu.
Herkese iyi geceler
Canim lezzeti nasil oldu pilav yapmissin iyi olmusYok canim soyle yaptim ben suya sogan dogradim soganlar yumusadi suda iyice cekti azcik zeytin yagi puskurttum tencereye kara bugday cve kuru domates attim ( kuru domates bu arafa yagli degil katir kutur yani kuru) biraz kavrulduktab sinra karabugday. su attim icine.
Iyi geceler cnmİyi geceler kızlar
Cnm ben jillian i hic yapamazmisim gibi geliyo cokmu zorMenüm
06:30 limonlu ılık su, 07:00 1 tk keçiboynuzu özü(şeker ilavesiz) ve 1-2 damla limon ( öksürüğü azaltıyormuş(
07:15 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 4 zeytin, maydanoz, 1 ince dilim ananas
12:35 3 yk yoğurt ve közlenmiş patlıcan
15:00 1 çay barsağı tarçınlı süt ve minnak muzcum
17:39 100 gr kadar ızgara et, 2 yk patlıcanlı salata
3 litre su içildi
60 dk jilliandan hızlı bir sporla sert giriş yaptım*4= 240
40 dk nt yürüyüş*1=40
280 puan @Pnrrr-20
Canim bozma moralini o kadar hastaliktan sonra enerjin dustu tabi cok normal,hastalanmadan onceki halin olsa bi soruyu sormucakti,1 haftaya biseyin kalmazİyi akşamlar hatta iyi geceler takımın fit hatunları...
günler sonra işe başladım, resmen tüm yoğunluğu çekmişim. Ben yokken herkes boş boi oturuyormuş, bugün sadece 1 kere wc ye kalkabildim, onun dışında durmadan çalıştım. Hastalığın etkisiyle de çok yoruldum ve modum çok düşük. Pozitif ve enerjik olmaya çalışıyorum ama sürekli tökezliyorum galiba. Umarım hastalıktan ya da regl’dan gelen bir hassasiyettir ve geçicidir.
Bugün bir müşterim bana kilo almışsın dedi, ‘keşke bana öl deseydin’ canım daha az acırdı dedim. İlaçtan, günlerdir sürekli yatmaktan, regldan ve mide fıtığımın büyümesinden kaynaklı karın bölgemde bir şişlik var evet ama kilo almışsın ne ya, bu sözün üstüne ‘şişkosun sen’ diye başlayan hakaretin alasını ettim kendime.
Ayrıca bugün yokluğunuzu çok aradım, geçmişi çok parça okudum, herkes iyi mi, herşey yolunda mı? Benim için çok değerlisiniz, hepinizi çok seviyorum...
Hadi canım inşallah güldürür yüzünüInsallah öledir cnm banada öle geluyor ama bakalm nolcak
Cok gecmis olsun canim. Saglik cok önemli
Canim bugn tam detox yapmadm zaten yarn ve duruma göre carsamba yapicam lahana detoxnu.
Eskiden bi ara yapmistm bana iyi gelmisdi o yüzden yapiym dedm baklm nasl olcak persembeye daha özel bisiler düsüncem ama baklm
Dur ki sakın herkes bir değil bak konu nereye geldi bak şu konuda evet herkesin hem fikri kadınlar ve çocuklar gelsin ama savaşa bilecek gençler kalsın peki savaş kime neye karşı her millet aynı ruhta değil bunu gördük aslında , Türkmenler de sığındı dönerken otobüs kazasında olenler aslında ölümden kaçış yok zulümden kaçış var ve yaşamadan konuşmamak gerek dün ışıklarda gecenin onunda çocuklar onları çalıştıran orda bı yerde izliyor hepsimi sureyeli hyir bence hepsi vicdansız ve bazı şeyler sabahlara kadar şükretme sebebidirEveeet kayaga gittikte senin minnos kac yasında benimki 23 aylık inanılmaaaz eglendik :))
Canım kartepedeydikkk oraya gitmisken sucuk ekmek yenmeez miii :)))) ödülüm oldu benim
Daha mı ac kalmak zorunda kalıyorsun ondan mı zorlasıyor :)) eyvah eyvah benim hic böyle sorunum yokken hamilelikte coZuttum neler yasıyorum 2. Yee tövbeleeer olsun yemem :)))
Karıstırmıs olabilirsin canım @askrhpozitif degil ben yazmıstım ama belki gözümden kacmıstır o da yazmıstır :)
Bu konunun basını yakalayamadım konsantre olup okuyamadım ama ben bıktım suriyelilerden
Benim oldugum yerde cok cok fazlalar... bu kesim varlıklı olanları ama bi evde 50 kisiler pisler saygısızlar aksama kadar uyuyorlar gece hortluyolar sesler müzikler kosusturmalar siteye kac kere polis geldi bunların yüzünden..
birde piskince kendileri cagırıyor polisi onlara birsey olmuyormus
Benim askerim orada savassın sehit olsun bunlar kafaları jöleli koca göbegi leş kokusu altında bmwsi yanında 8 cocuk bir tanede anne karnında dolassın buralarda bize hava atsın iş kursun.. kınayabilirsiniz ama bu kadar iç içe oldugum için hepsinden nefret ediyorum artık ayrımcılıksa ayrımcılık.. bıktık artık belki cok sert ama nefret ettirdiler kendilerinden..
sonuç evet bu olayda buydu konu saptı yahu dilimi eşek arısı soksunİşte bahar kayra ile herşey değişti onu diyom ya
Her zaman olan çocuklara oluyor bu konuda bu sonuca varır
Ben 1 i demiştim de yapamamıştım bence zor insan sıkıliyor tabi bu benim dusuncemCnm ben jillian i hic yapamazmisim gibi geliyo cokmu zor
Kahve içtikten sonra bir hurma yesene şekeri dengeliyor tatlı krizleri bitiyor. Bir de şu bana verdiği mucize kahvaltıyı dene istersen hem tok tutuyor hem de yağ yakiyorSelam hanımlar
Menüm
Sabah:
9:30 da bir tane Türk kahvesi (3 gündür devam ediyorum buna)
10:30. 1 kk beyaz peynir, domates, salatalık, biber ,yarım dilim esmer ekmek,5 çatal menemen
( yarısını yiyebildim bu tabağın, kalanını da 13:30 da yedim).
16:30 1 kase(2 kepçe ) yoğurt çorbası (yarmalı)ve bol pul biberli
18:00 10 tane leblebi, 5 tane fıstık,1 tane gün kurusu kayısı
1 yeşil çay
Su 4 lt
Spor henüz yok
Çok güzel menü spor da güzel bence bazen zaman bulamıyoruz spora ama yaptığımız isleri tempolu yaptığımız da bence iyi oluyorHayırlı geceler
Menumu yazayım
Yataktan kalkarkalkmaz iki bardak ılık limonlu su içtim
Saat 8.30 da
Bir dilim ekmek
5 çeri domates
İki dilim peynir
5 zeytin yedim
Arada 10.30 gibi
Bir tane elma yedim
Öğlen 13 gibi
Bir parca haşlanmış tavuk göğsü
Bir kaşık bulgur pilavı
Bir bardak ayran
Ara 16da
iki adet ceviz
Türk kahvesi
Akşam 18.30 gibi
6 kaşık taze fasulye
Bir kase cacık
Bir kase salata yedim
Şu 4 lt yı buldu
Sporda 11.000 adım atmışım iki kere pazara gittim bir kere markete gittim eczaneye gittim bayada tempolu yürüdüm bilerek sırf spor olsun diye bütün işlerimi hallettim bu gün
Pınarım biraz az olmuş bence sıklığı arttırıp miktarı azaltır san daha iyi olur diye düşünüyorum. Ama zaten senin menün az aralarda hiç olmazsa ayran vs. Şeyler tüketMenüm:
11:30 1hurma , 1 yk zeytinyag
12:15 1 tb ekmek, 1 yumurta, 1kk peynir, 5zeytin, domates salatalik biber
16:00 az sütlü Kahve, 2kuru kayisi
18:15 1,5 kase lahana corbasi, avuc ici kadar tavuk, 3yk kadar Salata
2 fincan kiraz sapli yesil cay
3lt Su
30dk n.t + 30dk h.tempo yürüyüs = 90puan
:)))) sen yine hamileyken horluyormus sun. Ben sürekli horluyorum kadınlar kocalarını uyandırır benim esim beni dürtüyor:)))) kabus gibi inan o yüzden kimseye annemlere bile gidip kalamam. Annemlere gitsem babam ikinci gün evine git kuzum der. Uyuyamazmış sabaha kadar:)))) o yüzden kocamı çok severler başkası olsa katlanamaz der babamAy merveee ben hamleyken bi uyku bastırırdı sorma birden aniden bide çalışıyorum ofiste şöyle iğrençti açık ofis 5 erkek 1 bayan benim anaaas kafayı pat masaya koyup gidiyordum şaka gibi birde horlama başladı hamileyken kendi horlamamla ofiste uyandığımı biliyorum iş arkadaşlarım bir gün bile utandırmadılar saolsunlar ben utanarak uyanıyordum aha gene uyumuşum diye hayır onlar kadın hamile uyusun diyorlardırda horlama ne horlamaaaaaa :)
Çok geçmiş olsun.Kuzenlerimin geldigi gun bir de esim izin almis isten geldi rahatsizlanmis hem bademcik hemde bel yatti
Simdikte bursadan geldik kizim atesli allahim saglik wersin cumlemizide bizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?