Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kız küçüktü senin dimi
6.5 aylık henüz :)

Hastalık sürecin bitsin bomba gibi olacaksın canim ayrıca patavatsiz insan nerden anlamış kilo aldığını :/ üstelik ki şu an inanılmaz güzel bi kilodasin takılma tatlım sakin
Bas agrim halen devam ediyor berbat bir gundu North River canim cok sagol yediklerim ise yaradi goguslerim doldu cok sukur guzelce emdi uyudu.

Herkese iyi geceler
geçmiş olsun canım ne yedin ya o kısmı kacirmisim bu ara bende biraz sutsuz geziyorum kızım gece saat başı uyanık bu yüzden memeler suyu çekiyor o da sürekli uyanık bu yüzden

afiyet olsun canım süper menu spor da 10 numara

Haklisin aslinda cnm nekadar hedefe yaklasinca okadar zorlasiyor bunu farkediyorm belkide cuma yedigm o 1 baklava bile fazla geldi artk bünyem hic kacamagi kaldirmiyor..
Ben yinede enazindan haftada 1 kilo gitmeli diye dusunyorm elimden geleni yapicam ama olmazsa olmaz tabi bakalm bi yandan hayal kirikligi olmamasi icin yazdiklarnida aklimda bulundurayim :)

Ah canim bugun gene yormussun kendiki büssürü spor yapmissin :)
Bi tamamen iyilesseydin de rahatlasaydik 9. Takim olarak :) regl zamani sislik oluyor cmm takma sen Allah billir yasli bi amca demisdir onu gözu yanlis görmüsdür onun sakin moral bozma cnm

Sende cok seviliyorsn

Bas agrim halen devam ediyor berbat bir gundu North River canim cok sagol yediklerim ise yaradi goguslerim doldu cok sukur guzelce emdi uyudu.

Herkese iyi geceler

Bas agrisi kötu oluyor gecmis olsun cnm. Iyi geceler

Menün cok güzel cnm cok dengeli :) diätisyen menüsü gbi. Sporunuda saat olark bak bidhakine cnm listeye eklerdik tempoluyu x2 yapiyorz normal tempoda x1 :)

Pınarım biraz az olmuş bence sıklığı arttırıp miktarı azaltır san daha iyi olur diye düşünüyorum. Ama zaten senin menün az aralarda hiç olmazsa ayran vs. Şeyler tüket

Canim ben az yemedigmde hemen arti cikiyorm kendimde kiziyorm bu duruma ama böle doyuyorm aslinda niye fazla yiyip cok cikiImki diyorm bi yandanda.. hedefe ulasiyimde yawas yawas artiricam insallah simdilik mecburen böyle devam

Kahve içtikten sonra bir hurma yesene şekeri dengeliyor tatlı krizleri bitiyor. Bir de şu bana verdiği mucize kahvaltıyı dene istersen hem tok tutuyor hem de yağ yakiyor
Hurma aklımdaydı da dışarı çıkınca almayı unutmuşum. Onun yerine incir ya da günkurusu yesem olur herhalde:)
Mucize aklımda da biraz daha kilo takılınca filan ona sığınmayı düşünüyorum.

Yazıkkk, Allah tan biz karı koca horluyoruz da sorun olmuyo:)).

Benim bugün kü artımın sebebini buldum ben. Sağ alt çenem iltihap toplamış sanırım dişlerimde sıkıntı var. Onun için antibiyotik kullanıyorum. Sanırım içtiğim ilaçlar ödem yapıyor. Ayrıca dün den beri idrarım kıpkırmızı acaba kum mu döküyorum bilemedim. Bir kaç gün daha bekleyip doktora gideceğim.

Iyi geceler kızcelerrrim

Misafirler 21.30 a doğru gittiler
Bende evi mutfağı toparladım
Benim oğlanla çocuk geldiler
Onlarda biraz önce gitti

Çok şükür bugünü kazasız belasız atlattım
Gelenler baya iltifat etti :))
Çok incelmişin Çok güzel olmuşun vs.:))
Hatta böyle iyisin daha verme falan :))

Menüme gelirsek

9.30
3 hurma

11.00
2 aktiva

15.00
3 ceviz

Çatalın ucuyla kısırın tuzuna baktım

17.30
4-5 kş yoğurtlu cevizli kereviz salatası

Su 2 lt

Neler yaptığımı yazmayım canınız istemesin :))
Benimde hiç istemedi

Geçmişe dalıyom şimdilik

Bu menü olmuş mu hiç kaptanım, nasıl durdun tüm gün bişey yememişsin ki neler yaptın de bakayım

geçmiş olsun cnm
özellikle antibşyotik alırken suyu daha fazla içmen lazım

Bu menü olmuş mu hiç kaptanım, nasıl durdun tüm gün bişey yememişsin ki neler yaptın de bakayım
Koşturmakdan yemeye fırsat varmıydı ki cnm :))

Yok söylemiyim baya bişiler vardı
Ama beyini yemicem diye kodlayınca inan canım bile istemedi

Bana ithaf edildiği için sadece bu menüyü alıntıladım :))

Güzele güzel deriz bebeğim :))
Inş.hep böyle devam etsin

Bütün menüleri okudum
Çok şükür kimsede cıss vs.yok
Bi hamiş mervenin böreğini gördüm :))

Grrçekten çok yorgunum kızlar
Bugün için kusura bakmayın
Yarın bol bol sohbet ederiz

Tarıya 3 gün kaldığını unutmayın
Eminim herkes elinden geleni yapacaktır

Iyi geceler tatlı rüyalar
Hepinizi

kekikkkk çok açımmm kekikkk
Sabah olsada yumurtamı yesem rakibemm North River
Bende aç ve uykusuz bı saattir mizirdiyor bilerek bakmadım gece gece istediği şeye bak ışıklı motoru
bol soğanlı salata bulgur pilavı köfte arada iki inciri bı cb sütle dilimleyip pisirceksin püre yapıp yiyebilirsin tarçınla yada 1bardak sütle pişirip sheakte yapabilirsin lıkır lıkır süt olur

Kavga etmedik kirildigimin farkinda ama beni sucluyor ufak tefek seyler aslinda ama bende simdiden onlemimi aliyim ilerde basim agrimasin bu ve buna benzer aliskanliklar davranislar kalp kirmasin ve dahada beteri olmasin diye cabaliyorum agac yasken egilir buna gore ilk olan olaya nasil tepki verirsem gerisi oyle sekilleniyor ve dallanip budaklaniyor o yuzden en ufak bi ters durumda ben tepkimi sert veriyorum ki bi daha oyle olmasin yoksa kotu niyetim yok kavga icin bahane aramiyorum.Yasadigim olayi soyle ozetleyim kimisine cocukca kimisine sacma gereksiz gelebilir ama insana degersizlik hissi veren bi durum bu bana gore neyse gece yatmak icin odamiza gecmistik esim dediki uykum yok ben laptopta oyalaniyim biraz sende kahve yap icelim dedi bende turk kahvesi degilde sana surpriz bir kahve yapayim dedim oda olur dedi bende ufak tefek isleri hallettim sacimi orup yapmaya basladim ev yapimi kopuklu sekilli latte yapacaktim esimle kendime yanina azar azar atisirmalik seyler hazirladim tam sutu kopurttum kahvesini hazirliyodum esimin sesini duydum bi takim zararli dumani solumak icin ayaklanmis beyefendi mutfaga balkona cikacakmis 3 dakika bekle lutfen cok az isim kaldi kahvenide alir oyle cikar icersin dedim yok diye bana alternatif sunuyo yok salonda iceyim yok odada iciyim yada yangin merdivenine cikiyim falan saate gece 1 1 bucuk falan ben dil dokuyorum 5 dakika bekle diye boyle cene calmasa coktan yapmistim bile sonra daha israr ediyo gozlerimi kapatip cikiyim balkona diye aman naparsan yap dedim icimden cevap vermeden mutfaga gectim guya gozlerini kapatip balkona gecti bakiyor bende hevesli hevesli surpriz yapicam ya ilk defa latte yapicam esime diye soyle yapiyim boyle yapiyim diye ozeniyodum baktim sutler sogumus kopukler azalmis uzeri icin cikolata eritmistim geri donmus tamam bunlarin telafisi varda hevesim kursagimda kaldi evde sutte kalmamisti bidaha yapiyim desem yoktu esim balkona cikinca dayanamadim aglamaya basladim yani beni ezip gecip o kdar dil doktugume ragmen beni kirdi cikti icti bi zikkim kadar degerim yokmus sozum gecmiyormus sana dedim hickirarak aglama tuttu beni nasil zoruma gitti ama 3 dakika sonrada icebilirdi dunyanin sonu degildi ki sonucta ben sana ozeniyorum heveslenip biseyler yapmaya calisiyorum yani niye ezip geciyosun ki demi haksiz miyim guya bide sigarayi birakacam ben diyerek geldi cuma gunu tiksiniyorum artik bende neyse istedigim gbi olmadi goturdum oldugu kadariyla gozumun yasini sildim birazda sinirle kirginlikla al canim soguk ama surpriz latte yaptim canin isterse ic dedim oda bana kirip dokturme al gotur sunlari dedi bende aldim goturdum mutfaga biraktim geldim yatti alarm kur dedi sonrada yatti falan sabahta ayni uyadirdim kahvalti falan sonrada gitti aramiz limoni cok kirginim lafini acmadi ama oda soguk dvraniyo ben hem iyiligi icin birak diyorum hemde bana ve yaptiklarima saygi duysun dikkat etsin ben ona deger verdigim icin severek ozenerek yapiyorum ama o hice saydi resmen dil dokmeme ragmen dinlemedi beni bir zikkimin ugruna kalbimi kirdi dinlemedi isteboyle oldu yani ortada bisey yok aslinda ama zoruma gidiyo benden oncelikli seylerin olmasi

Tuğçe ne bakıyorsun sen millete ya özel durum söz konusu davul gibi oluyoruz körüklü otobüs gibi tis tıs
afiyet olsun kuUcuga valla bı grupta @asfarovski bin paşa iştahlı galiba maşallah

Çok canım sıkıldı ya şubedeki herkese tek tek sordum, sen hastasın yüzün gözün çökmüş onu görmüyor göbeğini mi görüyor dediler. Neyse en azından yediklerime hala dikkat ediyorum modsuz olmama rağmen. Sporuma da başladım çok şükür. Geçecek herşey yoluna girecek

Cnm ben jillian i hic yapamazmisim gibi geliyo cokmu zor

Jillian bana hafif geliyor canım, ben daha ağır daha hareketli spor yaptığım için. Ama normal spor yapanlara göre zorluyormuş bayağı. Çok güzel yağ yaktırıyor aslında, ufaktan başla derim. Tamamen yapabilmen önemli değil, sen zaten yapmaya çalışırken enerjini sonuna kadar kullanıyorsun ve vücut yağ yakımına geçiyor.

Canim bozma moralini o kadar hastaliktan sonra enerjin dustu tabi cok normal,hastalanmadan onceki halin olsa bi soruyu sormucakti,1 haftaya biseyin kalmaz

İnşallah canım, ister istemez takıldım işte. Toparlanıyorum inşallah

Bugün atlatmış olurum can sıkıntımı, aldıysam da aldım geri veririm
Demekki insanlar 40 kilodakine bile her türlü lafı söyleyecek kapasitedeler.

Kendini her hafta -1 kg diye şartlama, aslında en büyük hatayı orda yaptığımızı söylüyor birçok beslenme uzmanı. Cısları yedikten sonra pişman olursan anında yerleşiyor vücuda, takmayıp pozitif düşünüp yola devam edecez.

Söyleyen 45 lerinde bir hanımefendiydi. Gözlüklüydü ama yanlış görme ihtimali yüksek değil mi
İyileşiyorum ya bugün daha iyiyim, sesim de çıkmaya başlamış, sabah kalkar kalkmaz ses kontrol yaptım, çok cızırtılı değil

Geçmiş olsun canım, bol su antibiyotiğin düşmanı. Kum döküyor olabilirsin, ihmal etme. Birkaç gün bekleme bence.

Ooo süpersin ablacımmm gazı almışsın kim tutar seni :))))
Dünyanın en güzel cümleleri ya, ne kadar incelmişsin, ne kadar zayıflamışsın cümleleri :))))
Ama menü hiç yok, birşeyler yemelisin vücut kıtlık çekmesin...
Yaptıklarını canımız hiç istemedi ki

Konuşmaya ortadan girdim, başı gözümden kaçmış. Sigara içen bir insanla savaşa girilmez canım. Sigarayı bırak dediğin zaman inatlaşıyorlar ve daha çok içiyorlar. Üstelik suçlarını da kabul etmiyorlar, hele de cinsiyetleri erkekse. Üzme kendini o an nikotin alarmı çaldıysa zihinlerinde yangın alarmını duymazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…