- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #249.181
Gunaudin canim aksam bulgur ve bol soganli salata yedim saat 9 gibi de baharin verdigi incir kurunu ictim. Baya etki etti bana6.5 aylık henüz :)
Hastalık sürecin bitsin bomba gibi olacaksın canim ayrıca patavatsiz insan nerden anlamış kilo aldığını :/ üstelik ki şu an inanılmaz güzel bi kilodasin takılma tatlım sakin
geçmiş olsun canım ne yedin ya o kısmı kacirmisim bu ara bende biraz sutsuz geziyorum kızım gece saat başı uyanık bu yüzden memeler suyu çekiyor o da sürekli uyanık bu yüzden
afiyet olsun canım süper menu spor da 10 numara
Bende aç ve uykusuz bı saattir mizirdiyor bilerek bakmadım gece gece istediği şeye bak ışıklı motoru
bol soğanlı salata bulgur pilavı köfte arada iki inciri bı cb sütle dilimleyip pisirceksin püre yapıp yiyebilirsin tarçınla yada 1bardak sütle pişirip sheakte yapabilirsin lıkır lıkır süt olur
Aynen öyle zaten gün içinde hiccc oturmuyorum sürekli iş güç çocuk kv lerde var oradan oraya oradan orayaÇok güzel menü spor da güzel bence bazen zaman bulamıyoruz spora ama yaptığımız isleri tempolu yaptığımız da bence iyi oluyor
Hani işlerimi hallettim diye yazmadım yürüyüş yapsaydım özellikle yazacaktım bir dahakine bakıp yazıcı inşallahHaklisin aslinda cnm nekadar hedefe yaklasinca okadar zorlasiyor bunu farkediyorm belkide cuma yedigm o 1 baklava bile fazla geldi artk bünyem hic kacamagi kaldirmiyor..
Ben yinede enazindan haftada 1 kilo gitmeli diye dusunyorm elimden geleni yapicam ama olmazsa olmaz tabi bakalm bi yandan hayal kirikligi olmamasi icin yazdiklarnida aklimda bulundurayim :)
Ah canim bugun gene yormussun kendiki büssürü spor yapmissin :)
Bi tamamen iyilesseydin de rahatlasaydik 9. Takim olarak :) regl zamani sislik oluyor cmm takma sen Allah billir yasli bi amca demisdir onu gözu yanlis görmüsdür onunsakin moral bozma cnm
Sende cok seviliyorsn
Bas agrisi kötu oluyor gecmis olsun cnm. Iyi geceler
Menün cok güzel cnm cok dengeli :) diätisyen menüsü gbi. Sporunuda saat olark bak bidhakine cnm listeye eklerdik tempoluyu x2 yapiyorz normal tempoda x1 :)
Canim ben az yemedigmde hemen arti cikiyorm kendimde kiziyorm bu duruma ama böle doyuyorm aslinda niye fazla yiyip cok cikiImki diyorm bi yandanda.. hedefe ulasiyimde yawas yawas artiricam insallah simdilik mecburen böyle devam
Herkese günaydın... Mutlu huzurlu bir gün dilerim...
Selam kızlar kahvalti yapıldı spora kaçıyorum ben
Günaydın guzel hatunlar
Gunaydin arkadaslar mutlu huzurlu gunler
herkese günaydın sonunda ekşi gördük tartıda şükürGunaydinnnn❤❤
Maşallah diyelim devamında gelir insan tartıda eksi görünce motive oluyorherkese günaydın sonunda ekşi gördük tartıda şükür
Aynen valla hiç kaçamak yok spor var dün +100 u görünce bı sinir olmadım değil neyse ki kısa sürdü bugün daha erken tartildim aslında ama iyiydiMaşallah diyelim devamında gelir insan tartıda eksi görünce motive oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?