Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tarcinli su ayni zamanda bas agrisini da engelliyor

İlla ki her yerin iyisi kötüsü vardır buna kim karsı cıkabilir ki.. he ben sunuda savunmuyorum bizim milletimiz cok iyide onlar kötü hayır degil.. öyle birsey yok. Benim savundugum, dikte etmeye calıstıgım sey su ki bir yere gidiyorsan oranın kurallarına adapte olmak zorundasın kendi cumhuriyetini kuramazsın millet ayrımı yapmaksızın. Onlara buraya geldiler diye artık suriyedeki gibi yasayamazlar toplum kurallarına uymak zorundalar.

He bu arada herkesin tercihine saygı duymak zorundayız. Kisisellestirmek yanlıs olur bu noktada..

Ben kendi deneyimlerime göre (yan ve alt komsum suriyeli ki sitenin yarısı suriyeli oldu artık)
iyi bir suriyeliyle henüz karsılasmadım. İllaki cok iyileri cok temizleride vardır. Ama su anda varsa dahi artık toplumca öyle bir noktaya geldik ki ayrım yapılmaksızın bir arada yasamak zorlastırıldı.

He aynı bizim Türkler icinde gecerli..
Bizimkilerde kendi kurallarını baska ülkelere tasıyamazlar adapte olmak durumundalar. Tabii bizde tarihi durum baskın cıkıyor bu durumda genelde..

Bir solukta okudum. Aslında sağlıklı kiloda olmak o kadar da zor bir şey değil, yeterki beynimizi inandıralım buna

Kimin derdi tasası vardı

Gelin bakalım yavru aslanlarım

tugcetugcem tuğçeeeeem sana utanmazın biri ne dedi kızz
Sende sanki 100 kilo oldunda kafana takmışın anacım verecek münasip bi cevap bulamadınmı

@KocasininNarTanesi iremcim daha çok gençsin, ilerde nelerden kavga ediyormuşuz deyip güleceksiniz :))

@canan456 canan hanımcım senin + 2 yide gördüm eminim ödemdir değilmi :))
Yoksa hiç kaçamak falan yapmadın

Geldimmm Geldimmmmm

Uykumu almış olmasamda kalkayım dedim :)))

Hepicinize günaydınnnn

Hazırmıyız son 3 güne

Tartılar yavaş yavaş düşmeye başlasın artık
Günaydın uykucu:)
Hazırız ablam hazırız, hatta sen beni bu hafta listeye almadığına çok pişman olacaksın diyebilirim

Geldimmm Geldimmmmm

Uykumu almış olmasamda kalkayım dedim :)))

Hepicinize günaydınnnn

Hazırmıyız son 3 güne

Tartılar yavaş yavaş düşmeye başlasın artık
gunaydin abla nasilsin ben Kamile nickimi degistirdim bayadir buralardan uzaklastim kilolarida kat be kat alarak geri dondum kizmazsan geri gelebilirmiyim cunku caresiz durumdayim 82. Ye merdiven dayadim lutfen lutfeen her turlu agir cezaya raziyim

Kızlar ben de günü yarıladım. Okuldayım bütün gün ama gözüm yatakta :)) ama kararliyim bu akşamüzeri uyumayacağım.yemek yapıp yürüyüş yapacağım böylelikle uykumu düzene koyacağım insallah

uyuma tabi abla ya hem metobolizma yavaşlıyor

Günaydın uykucu:)
Hazırız ablam hazırız, hatta sen beni bu hafta listeye almadığına çok pişman olacaksın diyebilirim
Anacım geçen hafta istesemde alamıyodum :))
Kural gereği ...
Sen bu hafta güzel ver, zaten paylaşımında daha iyi ,listedesin bebek
Yanlış hatırlamıyosam bu cuma 3.bildirimin olacak değilmi

Bende öküzü devirip çevirecek istah var regldendir bı hafta önce olur genelde peki ne yaptım
60 g tavuk 50g peynir 1kase yoğurt yedim şimdi yeşil çayın demlwniyor ayın 9 u na ne kaldı uc gün
Sonra 16
Sonra 23
.
.
.
.

Bı bakmisim Mayıs gelmiş ve ben dolaptaki zulali koylardan birini giyip ustunede t-shirt g.t gobegim çıkmadan goksuda kızlarla buluşuyoruz melegimve ben M mer_4260

Kamileeee bitanecim inan geçenlerde aklımdan geçtiydin

Hele anlat bakalım ne yaptın ne ettin
Okula devammı
Çocuklar ne yapıyor

Tabi gel başla bebeğim
Ama liste için söz veremem
Istikrarına göre karar veririz
Izinden dönüşler eksi yüzdeyle olacağı için biraz sıkıntı oluyor
Bide artık hedefler baya yükseldi
Listedekilerin yüzde min. 1- 1.5 ğu yakalaması gerekiyor

1 gün uyumazsan düzene girer cnm
Hele akşama doğru uyumak insanı daha çok sersem yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…