Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ama sporsuz bu ısın zor oldugunu kılo versende bı sure sonra yaglardan deıl kaslardan kaybetmeye baslıyacagını ve bunun hıc saglıklı bırsey olmadıgını bılıyorsun demı ?

En az yarım saat olsun spor yapman gerek !!! en azından eve bı kondısyon bısıkletı al hıc olmazsa hafta ıcı 4 gun yarım saat bınsen cokmu zaman kaybı olur senın ıcın ? Yememk cozum deılkı sen yeme yeme bunye kuruyo kendını ılk yedıgın yemegı depoluyo bu benı bıdaha ac bırakacak dıe...Onun ııcın dıyorlar 6 ogun yıyın az az sık sık yıyın dıe...Bence bı karar vermelıyız...Buraya gelıp sızlanmaktan baska bıldıgımız yok...Ben heralde 3 aydır 79 kılodayım bu dırencse eger bunu kırmalıyız yada kendımıze ıtıraf edıp yanlısımızı bulmalıyız...Kılo veremememızın sebeplerını bulmak yerıne bahaneler uretıyoruz sureklı O bahanelerın yerını çözümler almalı...

eddacım su lınklere bı goz gezdır ıstersen...Eve al bıtane koltukta oturacagına bunun ustune otur ızle dızılerını :)))

Voit Bk 10 Kondisyon Bisikleti - VoitBayi.com

DYNAMIC R 80 DİKEY KOND. BİSİKLETİ 1DYBSR80V1 - Spor & Fitness

ben hatamı biliyorummm
1 su içmiyorum
2 aparatif besleniyorum
3 karbonhidrat kısıtlamıyorum son günler.
4 hareketsizim
5 tuvalet sorunum var
6 nefsime hakim olamıyorum diyetteyken bilee elde yapılmış mantı görsem hayır diyemiyorumm
7 az yiyorum ama kuru şeyler hep......

bunlarrrrrr

aslında almam gerek murxhh sadece evde kaplayacagı yerden çekiniyorum yemin ederimmm
küçük birşey alınabilir aslında
o ufak olan koltuga oturupta ayaklarlamı çevrilecek??

Çıtayı yüksek tutar da veremez isem hayal kırıklığım büyük olur ve şevkim kırılır şuan 81,600 79 benim için iyi 7 li rakamlarlar ile girmek istiyorum bayrama =))

inşaalah hedeflediğim kiloya gelicem kızlar bayrama kadar...ramazan bayramında nolmuş biliyomusunuz...ben bayramda 89..90 arası idim...ananem çok üzülmüş arkamdan..kafasına takmış beni...çocugum gittikçe şişmanlıyor 120..130 kilo olan insanlara benzememden korkmuş..2 gün önce kahvaltıya geldiler bana ve beni zayıflamış görünce çok sevindi ve duygularını itiraff etti...78 yasındaki ananem bile kendini önemsiyr ve 73 kiloo....
irde yine ramazan bayramı alışverişinde annemle yasadıgım bir olayı anlatmak istiyorum sizlere...ben leopar desenini çok seviyorum bu aralar diye annem ben pantolon deniycem diye cebelleşirken bana leopar bir bluz bulup gelmiş ..ve bluzu görmeliydiniz..deseni çok güzeldi ama modeliii resmen 40,,45 yasın modeliydi ve o zaman hissettim durumumun ne kdar vahim oldugunu..anneme ddim bu çok güzel bunu sana alalım hadi dedim ve annem bu bana çokk bol gelir dedii:84::84::84:

Cnm sanırım o 2 turlude kullanılıyor hem oturarak cevırıyorsun hem ayakta hele onu ayaktayken cevırınce harcıyacagın kcl dusunemıyorum acayıp terletıyodur heralde...Arastır bı derım benım evde var her zaman kullanamasamda en azından faydasını gordum...

1. su içmeyi alıskanlık halıne getıreceksın baska yolun yok ...
2. karbonhıdratlardan uzak duracaksın acayıp tehlıkelı sular bızım ıcın
3.Nefsıne hakım olacaksın olamadıysanda ertesı gunu telfı edeceksın mutlaka
4.Hareket sorununu eve alacagın ufak aletlerle cozmeye calısacaksın sansın yok calısıyorsun evde olsan leslıe yap derım..
5.Sende benım gıbısın kuru seylerle beslenmeyı sevıyorsun ama onunda caresı var kuru olsun yagsız olsun sorun yok
6.Beyaz ekmegı tamamen cıkar hayatından kepeklı ekmek tuket
7.Wc sorunun ıcınde kuru ıncır ye kayısı ye hergun suda beklet suyunuda ıc mutlaka ıyı gelecektır...

Çıtayı yüksek tutar da veremez isem hayal kırıklığım büyük olur ve şevkim kırılır şuan 81,600 79 benim için iyi 7 li rakamlarlar ile girmek istiyorum bayrama =))

Mantıklı cnm yazdım senı 2.6 kılo vermeye calısıyorsun :)

taçsız prensescim benim de yakın hedefim 7 li rakamları görebilmek cnm..
sezeryanla doğum yapan arkadaşlar size bir sorum var..kızım pazar günü 4 atlık oluyor ve ben hala adet olmadım..siz ne kadar sürede olmuştunuz..olsamda şişliklerim ödemlerim hala geçmedi..su anda hamile kaldıgım kilonun altındayım ama çoraplarım bileklerimi sıkıyor..ödem oldugunun işaretii

leoparı bende çok severimmm
ama aartık baydı biraz herkezde var bide dediğin gibi çok fazla yaşlı işi leoparlar çıknca gençtede yaşlı gibi duruyoo...
leopar ayakkabım var bitane amaa ayakkabıda güzel duruyo ama tabiii güzel olanlarıı bide bötle rugana yapmışlar onlar iğnç basit duruyolarr

yaa ben hiç unutmuyorumm
nişanlanamadan önceki bayramm yani 3 yıl öncee magazaya gitmiştim bi kot denedimm üstüne siyah ve lameli çizgili bi bluzz kadınlar ay ne yakıştı tabi zayıf olunca yakışıyo demişlerdiii
şimdi o kot pantolon bacaklarımdan zorla giriyo ama iki düğme arasında 1 karış fark varrrr
düşüsenize bana zayıf demişlerdiiii
o bluzu hiç demeyin giyince karnımm alt kemer tarafı siyahtı öyle çekiyoki içindeki lastikler parlıyo

şimdide yanımda biriyle gezsem beni tarif için tombul olan diyolar biliyorummmmmmmmmmmmmm 14

Son düzenleme:

yeni bi arkdaşımla konuştum 1 yıla yakın olmamışş baya zorluklar çekmişş demiştii
gerçektende zordurrr

Evet bayanlar nur arkadasımınız önerisi üzerine bayrama kadar kendimize hedef belirleyip bu hedefe ulaşmaya çalışıcaz...

Mekanizma ;

Üyeler kendi yöntemleriyle 6 KASIM'a kadar hedefledikleri kiloya ulaşırlar.

Amaç ;

Her üye kendinden sorumludur...Kişi kendine uygun sistemi belirleyerek hedeflediği kilosuna ulaşır.

Liste;

Asya27:
Edda1985: 2 kilo
Ene2004:
Fadime02:
Hoppidicik :
Gulseker:
Mursh: 4 kilo
Nurkelebek: 5 kilo
taçsız prenses : 2.6 kilo
merwecik_20 :
lionesse :

eda cım seni takdir ediyorum ve bu şekilde mutu değilsen çöz cnm..ben evlenirken 52 kilo idim..önce 57.sonra 63..onra 68...75..83....le hamile kaldım ve doğuma iderken 99küsurdum...sorun küçükken çözün siz ben gibi olmayın..
inşaallah evlilik yıldönümüme kadar(eylül7)düğün kiloma inicem ve sonra bir kaç kilo aldıgımda hemen sorunu çözücem...

canımm normal ve zor durum doktor ile görüştün mü maalesef sezeryan yan etkilerinden biri

bende 5kiloyu hedefliyorum

Son düzenleme:
Bizde pzar gunu alısverıse gıttık arkadaslarla...ZAten faceden gormussunuzdur 2 kankımde tıg gıbıler...Arkadasım 34 benden pant bakarken ben 44 beden bakıyordum ve sok oldum arada 10 bedeb fark var dusunun kendımı cok kotu hıssettım ((

Ve dahada kotusu LOFT'a girdik ben bu sısme yeleklerı cok sevıyorum 2 tane var bıde kremını ıstıyordum ordada 2. urunde %50 ındırım varmıs arkadasım dedı kı bende alıcam alalım ortak oderız dedı...Yanı yelek 50 lıra bız ıkıncısını 25 lıraya aldık bıze yelekler 37 lıraya felan gelmıs oldu...Arkadasım S beden gıydı ben XL Tabı aynada baktık ondakı durusuyla bendekı durusu arasında daglar kadar fark var...

Bitmedi ordan mavı jeanse gırdık 28 benden ustu kot uretmıyorlarmıs dusune bılıyormusunuz benım kot bedenım 34 mavı den kot alabılmem ıcın 6 beden ıncelmem gerek (

Banada gecen pazar dank ettı ...Dedım kı 2. sınıf ınsan muamelesı gormek ıcınmı ben bole habur hupur yıyorum...Ben bedenıme gore kot bulabılseydımde mavıden bana yakısacakmıydı hayırrr....

Edda sen gene geç olmadan fark edıp onlem almıssın ben nerdeymısım 70 75 kıloya geldıgımde aklım almıyor...NE kor ne cahılmısız kımsede dur dememıs...

ahhh murch ahhh
zorlanınca hep yaptıgım şeyy : ahh ahhh
dikka edecem murch sana söz veriyorumm
kilomu harekete geçircemmm

Evt cnm bende aynen dusunuyorum edda sorunu buyumeden cozmelı...Yoksa ılerde cok uzulur...Sende ıns ıstedıgın tarıhte ıstedıgın kıloya ulasırsın..Bende cok kızıyorum kendıme bu kıloya gelene kadar nerdeydım dıe..

ahhh murch ahhh
zorlanınca hep yaptıgım şeyy : ahh ahhh
dikka edecem murch sana söz veriyorumm
kilomu harekete geçircemmm

Ahhh lama edda ahh lama....

Çözüm üret care bul...Çünkü ilerde çok üzüleceksin bak demedi deme.Çok güzelsin o 28 bedem kotları gıymeyı hak edıyorsun bebemmmm :)

zararın neresinden dönülse kardır kızlar..zayf kişiler 5 tl 10 tl ye indirimden güzel güzel fırsatlar yakalarken ben görüntüsüyle mulu olmadıgım gibi yüksek yüksek paralara saçma kıyafetlere büründüm 27 yasımda..ohhh kızlar iyi oldu bu diriliş hepimizee

fark ettimde ne oldu murchh önüne geçemedimkii geri gidemedimkiii
millet inebiliyo bende irade zayıffff
murxh facede benim yanımda bi kuzenim var görmüşsündür belkiii o kuzenim varsa dana gibiydiiii
bi hırs yaptı yarı kilosuna indiii

Kotlarda 30-31 giyiyorum ben bacak tarafından sorun yok ama üstten sorunum varr mide tarafıı

o şişme yelekleri bede seviyorum amaa daha şiş oluyommm giymiyorum
zayıflara çok daha yakışıyo

bende bugünkü bişeyi anlatıyımm
bugün etek giydim dizlerimde üstüne siyah eşim bana bi hırka almıştı twistten önü tamamen gerçek tavşan tüyüü
eşim niye giymiyon niye giymiyon dediği için bu sabah giydimmm ay aynaya bakıyom sankiii tosun var karşıdaaa
bugünden beri forma giyiyorum iş yerinde biraz önce arkadaşa ne dedi biliyonmuuu ayı postunu niye giymiyon eddaaaaa
gelde giyyyyyyyyyyyyyy

oo kaç yıllık evlisin ve yaşın kaçtı seninnn
çok almışsınn hamilelikte ço kbüyük etki amaa zararın neresinden dönsen kardırrr bundan sonra verirsinki veriyosunda zaten
buarda kilo çizelgen yok yapsanaa ben kaç kilo civarı oldugunu hep unutuyom

ahhht ettim 28 - 29 bedene iniyim kardeşimin o minick kotlarını alıp giycemmmmmm hırsımdann hasetşmden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…