Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benim hiç iştahım yok
Tuuu Tuuu maşallahhhh bana

Şubatın ilk haftası bitiyor bile
Kaldı 3 hafta
Hedeflerrrrr Hedeflerrrrr

Geçmiş olsun canım
Horlama için bi kbbye gidebilirsin benim burun kemiğim eğri hamileyken oldu birde çok yorgun olunca horluyorum sanırım :)) bazen geniz eti de yapabiliyor

Geçmiş olsun canım
Horlama için bi kbbye gidebilirsin benim burun kemiğim eğri hamileyken oldu birde çok yorgun olunca horluyorum sanırım :)) bazen geniz eti de yapabiliyor
Bende uyku apnesi var makineyle uyuyorum sebebi hem kilo hem sigara

Yaş kaç canım
O anda eşininin canı istemiş bu bağımlılık malesef irade meselesi kendinle sigarayı eşdeğer tutup öncelik meselesi haline getirmen çok çocukça geldi bana bu sebeple hıçkırarak ağlamanda olayın ilginç tarafı ısrarcı olup kendini dinletmeye ille dediğini yaptırmaya çalışman son nokta olmuş üstüne ağlama krizi geçirip hiçbirşey yokmuş gibi kahveyi götürüp kaldığın yerden devam etmeyi beklemek bilmiyorum yaaaa
Ben çok düz bir insanım böyle meseleler yüzünden hayatı ne kendime nede başkasına zehir edemem

Bildiğin depresyona soktu abla beni, çok içerledim modum düştü ama pes etme noktasına gelmedim çok şükür. Bugün de sürekli kızlara gidip 'inmiş mi küçülmüş müyüm' diyorum. Az kaldı dayak yemeye
Veremedim cevap ya, aslında çok da hazır cevapçıyımdır, ağzım kitlendi :))))

Bende kahvaltımı yaptım ama hepsini yiyemedim ,şiştim
Midemme güçülmüş ne

Güçülen midelere ölümsüzlük

Muhteşem. ben kalp hayallerin... Gerçekleşsin , fotoğraf isteriz

Benim hiç iştahım yok

Kaldı 3 hafta

tükürem o hedeflere
ben hala artıdayım, detoks suyuna başladım bugün, yarın ödem çayına başlicam. yediğim bir şey de yok...

Selam kızçeler
Sabah kursum vardı ufaklığı okuldan alıp market yaptım eve geldim öğle yemeğine başlamadan selam veriyim dedim yemek saatim gecikiyor
Halledip ev işlerine koyulacam sonra akşam yemeği yoğunluğu seviyorum ben sanırım
Yıllarca çalıştıktan sonra ev hayatı monotonluktan aldım bu kiloları zati
Haydi hepinizi yüreklendiriyor iradenizi konuşturun diyerek yemeğe koyuluyorum

Bi dayak şimdi benden gelecekkk
ben 120 kiloyken bile önemsemezdim :))
Bana ne millet ne düşürse düşünsün
Hadi almış olsan, birazcık üzülebilirsin
eee o da yok
tükürem o hedeflere
ben hala artıdayım, detoks suyuna başladım bugün, yarın ödem çayına başlicam. yediğim bir şey de yok
Hiç yemek değil doğru yemek önemli bitanecim
Sen çarş.perş.planını bi at bakayım bana telden

Ben monoton hayatı seviyorum heralde :))
Çok ekşınlı hareketli hayat bana göre değil

Okula devam abla cocuklar da iyi cok sukur liste onemli degil abla yeterki burada olayim zaten biraktigim kilonun cok ustundeyim bikac gun sadece gunduz girerim netim yok evde oyuzden ama siki bi performansla iki haftaya 79 u gormek istiyorum ins sizinde desteginizle

Tmm cnm o zaman bismillah diyelim
Sen arkadaşlara kendini tanıt hele

Bu arada kilomuz aynıymış

aman Allahim kendimi de oyle hayal ettim de ne kadar mutlu oldum mayisa ne kaldi ki ohhooo fazlaliklardan kurtulup korumaya bile geceriz. Fit anneler olarak yuruyusumuzu yapar kahve icer sohbet ederiz ayyyy ne kadar guzel

Pnrrr-12 pınarrr gel bakayım kuzucum

Bugün daha iyimisin
Ben her artı geldiğimde diyeti bırakmış olsaydım
Heralde 45 kilo vermezdim :))

Sabreden derviş muradına erermişş :))

abla bugun - 500gördm mutluym suanda 5 mil lesliede yaptm ödem suyumu iciyorm lahanaya devam bakalm yarina ne olucak hala 900gr artidaym ama halletcem insallah.
Haklisin pes etmek yok abla sen süpersin zaten gene yeniden yilmadan devam ediyorsun azmine hayranim

Aman kuzucum hayat bunları takmıcak kadar kısa
Bazen artı oluruz Bazen eksi no problem
Yeterki biz pes etmeden devam edelim
Hem ne güzel seninde düşmüş bak
Yarına daha da düşer eminim
Bide sanki yürüyüş sende o kadar etkili olmuyor
Leslie daha iyi yarıyor sana

Heee ben her konuda çok azimliyim :))
Almada da vermede de
inş.bu sefer korumada da azimli oluruz hep beraber
Bilenler bilir bı arkadasimiz vardi bize ev hediyesi aldığında bı kaç laf etmişti şimdi onlar ev aldı bende sonunda onlara bir hediye buldum hic gidesimde yok ama mecbur
Ne dimişlerdi unuttum ben yaa negatif bişeydi onu hatırlıyorum

Sende laf sokmadan gelme

Yasim 22 esimde 25 yasinda kendiside el aliskanligim var bagimli degilim diyor kendide birakma esiginde zaten normalde boyle yapmazdi simdi icme dedigimde icmezdi dumani boguyor nefes alamiyorum dedigimde ya bosver derdi yada yanimda icmezdi yani dediklerime hep uydugu icin bu sefer dil dokmeme ragmen beni dinlemeyince sok oldumilk defa boyle sozumu tutmayinca zoruma gitti aglama tuttu bide regliydim alingan zamanimdi esimde bugun aradi ozur diledi zaten sozunu dinlemedim diye gec oldu ama farketti sukur kendisinin zararina degil yararina diyorum zaten kendim icin degil kendi icindi kizmamda alinmamada sizin yasiniz evliliginiz oturmus coluk cocuga karismissiniz ne guzel ama benim daha yeni ve sundan korkuyorum simdi istemedigim seylere goz yumarsam ilerde dahada buyuk sıkıntılara yol acabilir daha cok canim sıkılabilir suan degil ilerde hayatim zehir olmasin diye bastan onlem almak istiyorum her defasinda degil ilk oldugunda kavga edip birdaha tekrarlanmamasi bence daha mantikli herseyi olduguyla kabul edemem herkesin eksisi artisi var ama eksigimizi gormemiz duzeltmemiz gerek ben onun icin birseyler dusunuyor iyiligi icin diyorsam oda benim icin desin birbirimizin yanlislarini eksiklerini giderelim etraftakiler degil biz kendimiz birbirimizi uyaralim diyorum ve dogru biseyler icin ugrastigimi dusunuyorum ev duzenimiz olmadan basta aramizdaki duzeni kuralim gerisi zaten kolay olur

Son kilolarda herkes zayıfladın daha napcaksın diyor ya insan beynen etkileniyor. Veremiyosun istiyorsun ama sürekli zayıfladın sözlerini duyan beynin etkileniyor. Bir filmde vardı buna benzer bir konu adam macta baska bşr adamla iddaya giriyor ditor ki 100 kişilik takımdan senin hangi rakamı soylicebi bilicem hatta ben değil kız arkadasım bilicek diyor ve biliyorda. Ama adamın beynini o rakamı giç anlasılmadan yerleştiriyolar her yerde kucucuk oecetede bile aynı rakamı gösterip duruyolarnadam rakamın farkına varmıyor ama beynine yazılıyor böyle biseydi işte bu zayıflamada öyle millet verdin yeter artık dedikce vermen yavasşıyor cunlu beynine inanıyor zayıfladın artık yeter diye.

Ammada uzun yazdım.

Buarada baya karısmıs. Geldimi diyetin peki

Yaaa tugceeee bizde gecmiş yaparken senın yazılarına alısmısız. Buarada bosver milleti tartıda hala artı olmadı diğerleri ödem onları attıkca incek karnın bosver onları. Ama gelde sporda kapısalım artık seninle. Haftaya ne dersin ?

Anacım geçen hafta istesemde alamıyodum :))
Kural gereği ...
Sen bu hafta güzel ver, zaten paylaşımında daha iyi ,listedesin bebek
Yanlış hatırlamıyosam bu cuma 3.bildirimin olacak değilmi
Anlaştık:) , evet 3. Olacak ablacım...

Benim hiç iştahım yok

Kaldı 3 hafta
Ay sonu hedefinin 1/3 tamamdır cicim:)

Baharcim tabiki sor zaten haklısın da ama önce belirteyim 7 çocuk üç geline ait yani dağılım 3-3-2

Öncelikle belirteyim çarşıda Suriyeli lerin yoğun olduğu bölge var eşim oraya hiç bir şekilde yolumun düşmesini dahi istemiyor. Çünkü o kadar pislikler ama görüştüğüm iki aile var ikisi de gayet biz gibiler kızlarını erkeklerinden öncelikle okutuyurlar mesela. Ama şu da bir gerçek oradaki alt kesim orta ve en üst kesim ayrımı çok uçurum. Devlet sigortası kavramı yok sosyal devlet yok yani savaştan önce de yok. Halebin merkezinde bile çöp tenekesi park gibi en sıradan sosyal hayat yok. Dış dünya ile bağlantılı olanlar gerçeğin farkındalar diğerleri ise sadece sosyal medya peşinde kendilerini bu hale getiriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…