- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #249.221
Benim hiç iştahım yokBende öküzü devirip çevirecek istah var regldendir bı hafta önce olur genelde peki ne yaptım
60 g tavuk 50g peynir 1kase yoğurt yedim şimdi yeşil çayın demlwniyor ayın 9 u na ne kaldı uc gün
Sonra 16
Sonra 23
.
.
.
.
Bı bakmisim Mayıs gelmiş ve ben dolaptaki zulali koylardan birini giyip ustunede t-shirt g.t gobegim çıkmadan goksuda kızlarla buluşuyoruzmelegimve ben @mer_4260
Geçmiş olsun canımBenim bugün kü artımın sebebini buldum ben. Sağ alt çenem iltihap toplamış sanırım dişlerimde sıkıntı var. Onun için antibiyotik kullanıyorum. Sanırım içtiğim ilaçlar ödem yapıyor. Ayrıca dün den beri idrarım kıpkırmızı acaba kum mu döküyorum bilemedim. Bir kaç gün daha bekleyip doktora gideceğim.
Bende uyku apnesi var makineyle uyuyorum sebebi hem kilo hem sigaraGeçmiş olsun canım
Horlama için bi kbbye gidebilirsin benim burun kemiğim eğri hamileyken oldu birde çok yorgun olunca horluyorum sanırım :)) bazen geniz eti de yapabiliyor
Yaş kaç canımKavga etmedik kirildigimin farkinda ama beni sucluyor ufak tefek seyler aslinda ama bende simdiden onlemimi aliyim ilerde basim agrimasin bu ve buna benzer aliskanliklar davranislar kalp kirmasin ve dahada beteri olmasin diye cabaliyorum agac yasken egilir buna gore ilk olan olaya nasil tepki verirsem gerisi oyle sekilleniyor ve dallanip budaklaniyor o yuzden en ufak bi ters durumda ben tepkimi sert veriyorum ki bi daha oyle olmasin yoksa kotu niyetim yok kavga icin bahane aramiyorum.Yasadigim olayi soyle ozetleyim kimisine cocukca kimisine sacma gereksiz gelebilir ama insana degersizlik hissi veren bi durum bu bana gore neyse gece yatmak icin odamiza gecmistik esim dediki uykum yok ben laptopta oyalaniyim biraz sende kahve yap icelim dedi bende turk kahvesi degilde sana surpriz bir kahve yapayim dedim oda olur dedi bende ufak tefek isleri hallettim sacimi orup yapmaya basladim ev yapimi kopuklu sekilli latte yapacaktim esimle kendime yanina azar azar atisirmalik seyler hazirladim tam sutu kopurttum kahvesini hazirliyodum esimin sesini duydum bi takim zararli dumani solumak icin ayaklanmis beyefendi mutfaga balkona cikacakmis 3 dakika bekle lutfen cok az isim kaldi kahvenide alir oyle cikar icersin dedim yok diye bana alternatif sunuyo yok salonda iceyim yok odada iciyim yada yangin merdivenine cikiyim falan saate gece 1 1 bucuk falan ben dil dokuyorum 5 dakika bekle diye boyle cene calmasa coktan yapmistim bile sonra daha israr ediyo gozlerimi kapatip cikiyim balkona diye aman naparsan yap dedim icimden cevap vermeden mutfaga gectim guya gozlerini kapatip balkona gecti bakiyor bende hevesli hevesli surpriz yapicam ya ilk defa latte yapicam esime diye soyle yapiyim boyle yapiyim diye ozeniyodum baktim sutler sogumus kopukler azalmis uzeri icin cikolata eritmistim geri donmus tamam bunlarin telafisi varda hevesim kursagimda kaldi evde sutte kalmamisti bidaha yapiyim desem yoktu esim balkona cikinca dayanamadim aglamaya basladim yani beni ezip gecip o kdar dil doktugume ragmen beni kirdi cikti icti bi zikkim kadar degerim yokmus sozum gecmiyormus sana dedim hickirarak aglama tuttu beni nasil zoruma gitti ama 3 dakika sonrada icebilirdi dunyanin sonu degildi ki sonucta ben sana ozeniyorum heveslenip biseyler yapmaya calisiyorum yani niye ezip geciyosun ki demi haksiz miyim guya bide sigarayi birakacam ben diyerek geldi cuma gunu tiksiniyorum artik bende neyse istedigim gbi olmadi goturdum oldugu kadariyla gozumun yasini sildim birazda sinirle kirginlikla al canim soguk ama surpriz latte yaptim canin isterse ic dedim oda bana kirip dokturme al gotur sunlari dedi bende aldim goturdum mutfaga biraktim geldim yatti alarm kur dedi sonrada yatti falan sabahta ayni uyadirdim kahvalti falan sonrada gitti aramiz limoni cok kirginim lafini acmadi ama oda soguk dvraniyo ben hem iyiligi icin birak diyorum hemde bana ve yaptiklarima saygi duysun dikkat etsin ben ona deger verdigim icin severek ozenerek yapiyorum ama o hice saydi resmen dil dokmeme ragmen dinlemedi beni bir zikkimin ugruna kalbimi kirdi dinlemedi isteboyle oldu yani ortada bisey yok aslinda ama zoruma gidiyo benden oncelikli seylerin olmasi
Kimin derdi tasası vardı
Gelin bakalım yavru aslanlarım
tugcetugcem tuğçeeeeem sana utanmazın biri ne dedi kızz
Sende sanki 100 kilo oldunda kafana takmışınanacım verecek münasip bi cevap bulamadınmı
Pufuduks iremcim daha çok gençsin, ilerde nelerden kavga ediyormuşuz deyip güleceksiniz :))
@canan456 canan hanımcım senin + 2 yide gördümeminim ödemdir değilmi :))
Yoksa hiç kaçamak falan yapmadın
Bende kahvaltımı yaptım ama hepsini yiyemedim ,şiştim
Midemme güçülmüş ne
Bende öküzü devirip çevirecek istah var regldendir bı hafta önce olur genelde peki ne yaptım
60 g tavuk 50g peynir 1kase yoğurt yedim şimdi yeşil çayın demlwniyor ayın 9 u na ne kaldı uc gün
Sonra 16
Sonra 23
.
.
.
.
Bı bakmisim Mayıs gelmiş ve ben dolaptaki zulali koylardan birini giyip ustunede t-shirt g.t gobegim çıkmadan goksuda kızlarla buluşuyoruzmelegimve ben @mer_4260
Benim hiç iştahım yok
Tuuu Tuuu maşallahhhh bana
Şubatın ilk haftası bitiyor bile
Kaldı 3 hafta
Hedeflerrrrr Hedeflerrrrr
Ooo geçmiş olsun canım sonuçta sağlık sorunu eşin ne desin bu duruma saygı duymak zorunda elinde olan bişey değilBende uyku apnesi var makineyle uyuyorum sebebi hem kilo hem sigara
Bi dayak şimdi benden gelecekkkBildiğin depresyona soktu abla beni, çok içerledim modum düştü ama pes etme noktasına gelmedim çok şükür. Bugün de sürekli kızlara gidip 'inmiş mi küçülmüş müyüm' diyorum. Az kaldı dayak yemeye
Veremedim cevap ya, aslında çok da hazır cevapçıyımdır, ağzım kitlendi
Hiç yemek değil doğru yemek önemli bitanecimtükürem o hedeflere
ben hala artıdayım, detoks suyuna başladım bugün, yarın ödem çayına başlicam. yediğim bir şey de yok
Ben monoton hayatı seviyorum heralde :))Selam kızçeler
Sabah kursum vardı ufaklığı okuldan alıp market yaptım eve geldim öğle yemeğine başlamadan selam veriyim dedim yemek saatim gecikiyor
Halledip ev işlerine koyulacam sonra akşam yemeği yoğunluğu seviyorum ben sanırım
Yıllarca çalıştıktan sonra ev hayatı monotonluktan aldım bu kiloları zati
Haydi hepinizi yüreklendiriyor iradenizi konuşturun diyerek yemeğe koyuluyorum
Okula devam abla cocuklar da iyi cok sukur liste onemli degil abla yeterki burada olayim zaten biraktigim kilonun cok ustundeyim bikac gun sadece gunduz girerim netim yok evde oyuzden ama siki bi performansla iki haftaya 79 u gormek istiyorum ins sizinde desteginizleKamileeee bitaneciminan geçenlerde aklımdan geçtiydin
Hele anlat bakalım ne yaptın ne ettin
Okula devammı
Çocuklar ne yapıyor
Tabi gel başla bebeğim
Ama liste için söz veremem
Istikrarına göre karar veririz
Izinden dönüşler eksi yüzdeyle olacağı için biraz sıkıntı oluyor
Bide artık hedefler baya yükseldi
Listedekilerin yüzde min. 1- 1.5 ğu yakalaması gerekiyor
Tmm cnm o zaman bismillah diyelimOkula devam abla cocuklar da iyi cok sukur liste onemli degil abla yeterki burada olayim zaten biraktigim kilonun cok ustundeyim bikac gun sadece gunduz girerim netim yok evde oyuzden ama siki bi performansla iki haftaya 79 u gormek istiyorum ins sizinde desteginizle
aman Allahim kendimi de oyle hayal ettim de ne kadar mutlu oldum mayisa ne kaldi ki ohhooo fazlaliklardan kurtulup korumaya bile geceriz. Fit anneler olarak yuruyusumuzu yapar kahve icer sohbet ederiz ayyyy ne kadar guzelBende öküzü devirip çevirecek istah var regldendir bı hafta önce olur genelde peki ne yaptım
Sonra 16
Sonra 23
.
.
.
.
Pnrrr-12 pınarrr gel bakayım kuzucum
Bugün daha iyimisin
Ben her artı geldiğimde diyeti bırakmış olsaydım
Heralde 45 kilo vermezdim :))
Sabreden derviş muradına erermişş :))
Ne aldın merak ettim kapı süsümü :)Bilenler bilir bı arkadasimiz vardi bize ev hediyesi aldığında bı kaç laf etmişti şimdi onlar ev aldıbende sonunda onlara bir hediye buldum hic gidesimde yok ama mecbur
Aman kuzucum hayat bunları takmıcak kadar kısaabla bugun - 500gördm mutluym suanda 5 mil lesliede yaptm ödem suyumu iciyorm lahanaya devam bakalm yarina ne olucak hala 900gr artidaym ama halletcem insallah.
Haklisin pes etmek yokabla sen süpersin zaten gene yeniden yilmadan devam ediyorsun azmine hayranim
Ne dimişlerdi unuttum ben yaa negatif bişeydi onu hatırlıyorumBilenler bilir bı arkadasimiz vardi bize ev hediyesi aldığında bı kaç laf etmişti şimdi onlar ev aldıbende sonunda onlara bir hediye buldum hic gidesimde yok ama mecbur
Yasim 22 esimde 25 yasinda kendiside el aliskanligim var bagimli degilim diyor kendide birakma esiginde zaten normalde boyle yapmazdi simdi icme dedigimde icmezdi dumani boguyor nefes alamiyorum dedigimde ya bosver derdi yada yanimda icmezdi yani dediklerime hep uydugu icin bu sefer dil dokmeme ragmen beni dinlemeyince sok oldumilk defa boyle sozumu tutmayinca zoruma gitti aglama tuttu bide regliydim alingan zamanimdi esimde bugun aradi ozur diledi zaten sozunu dinlemedim diye gec oldu ama farketti sukur kendisinin zararina degil yararina diyorum zaten kendim icin degil kendi icindi kizmamda alinmamada sizin yasiniz evliliginiz oturmus coluk cocuga karismissiniz ne guzel ama benim daha yeni ve sundan korkuyorum simdi istemedigim seylere goz yumarsam ilerde dahada buyuk sıkıntılara yol acabilir daha cok canim sıkılabilir suan degil ilerde hayatim zehir olmasin diye bastan onlem almak istiyorum her defasinda degil ilk oldugunda kavga edip birdaha tekrarlanmamasi bence daha mantikli herseyi olduguyla kabul edemem herkesin eksisi artisi var ama eksigimizi gormemiz duzeltmemiz gerek ben onun icin birseyler dusunuyor iyiligi icin diyorsam oda benim icin desin birbirimizin yanlislarini eksiklerini giderelim etraftakiler degil biz kendimiz birbirimizi uyaralim diyorum ve dogru biseyler icin ugrastigimi dusunuyorum ev duzenimiz olmadan basta aramizdaki duzeni kuralim gerisi zaten kolay olurYaş kaç canım
O anda eşininin canı istemiş bu bağımlılık malesef irade meselesi kendinle sigarayı eşdeğer tutup öncelik meselesi haline getirmen çok çocukça geldi bana bu sebeple hıçkırarak ağlamanda olayın ilginç tarafı ısrarcı olup kendini dinletmeye ille dediğini yaptırmaya çalışman son nokta olmuş üstüne ağlama krizi geçirip hiçbirşey yokmuş gibi kahveyi götürüp kaldığın yerden devam etmeyi beklemek bilmiyorum yaaaa
Ben çok düz bir insanım böyle meseleler yüzünden hayatı ne kendime nede başkasına zehir edemem
Eveeet kayaga gittikte senin minnos kac yasında benimki 23 aylık inanılmaaaz eglendik :))
Canım kartepedeydikkk oraya gitmisken sucuk ekmek yenmeez miii :)))) ödülüm oldu benim
Daha mı ac kalmak zorunda kalıyorsun ondan mı zorlasıyor :)) eyvah eyvah benim hic böyle sorunum yokken hamilelikte coZuttum neler yasıyorum 2. Yee tövbeleeer olsun yemem :)))
Karıstırmıs olabilirsin canımaskrhpozitif degil ben yazmıstım ama belki gözümden kacmıstır o da yazmıstır :)
Bu konunun basını yakalayamadım konsantre olup okuyamadım ama ben bıktım suriyelilerden
Benim oldugum yerde cok cok fazlalar... bu kesim varlıklı olanları ama bi evde 50 kisiler pisler saygısızlar aksama kadar uyuyorlar gece hortluyolar sesler müzikler kosusturmalar siteye kac kere polis geldi bunların yüzünden..
birde piskince kendileri cagırıyor polisi onlara birsey olmuyormus
Benim askerim orada savassın sehit olsun bunlar kafaları jöleli koca göbegi leş kokusu altında bmwsi yanında 8 cocuk bir tanede anne karnında dolassın buralarda bize hava atsın iş kursun.. kınayabilirsiniz ama bu kadar iç içe oldugum için hepsinden nefret ediyorum artık ayrımcılıksa ayrımcılık.. bıktık artık belki cok sert ama nefret ettirdiler kendilerinden..
İyi akşamlar hatta iyi geceler takımın fit hatunları...
günler sonra işe başladım, resmen tüm yoğunluğu çekmişim. Ben yokken herkes boş boi oturuyormuş, bugün sadece 1 kere wc ye kalkabildim, onun dışında durmadan çalıştım. Hastalığın etkisiyle de çok yoruldum ve modum çok düşük. Pozitif ve enerjik olmaya çalışıyorum ama sürekli tökezliyorum galiba. Umarım hastalıktan ya da regl’dan gelen bir hassasiyettir ve geçicidir.
Bugün bir müşterim bana kilo almışsın dedi, ‘keşke bana öl deseydin’ canım daha az acırdı dedim. İlaçtan, günlerdir sürekli yatmaktan, regldan ve mide fıtığımın büyümesinden kaynaklı karın bölgemde bir şişlik var evet ama kilo almışsın ne ya, bu sözün üstüne ‘şişkosun sen’ diye başlayan hakaretin alasını ettim kendime.
Ayrıca bugün yokluğunuzu çok aradım, geçmişi çok parça okudum, herkes iyi mi, herşey yolunda mı? Benim için çok değerlisiniz, hepinizi çok seviyorum...
Anlaştık:) , evet 3. Olacak ablacım...Anacım geçen hafta istesemde alamıyodum :))
Kural gereği ...
Sen bu hafta güzel ver, zaten paylaşımında daha iyi ,listedesin bebek
Yanlış hatırlamıyosam bu cuma 3.bildirimin olacak değilmi
Ay sonu hedefinin 1/3 tamamdır cicim:)Benim hiç iştahım yok
Tuuu Tuuu maşallahhhh bana
Şubatın ilk haftası bitiyor bile
Kaldı 3 hafta
Hedeflerrrrr Hedeflerrrrr
Baharcim tabiki sor zaten haklısın daFatma birşey soracağım 7 çocuk deyince merak ettim mesela Bolu'daki Suriyeliler çok zengin yani onların kullandığı bebek arabalarını şahsen ben almam hani şu 7-8 binlikleeden kadınların altında jiplee vs çocukları küçükte olsa kapalı
Birde Ankara'da mesela annemlerin apartmanda var Allah günah yazmasın çok pistler hiç eşya yok kızlar bildiğin cozutmus daha 15 yaşındaki görücü geliyor geçen 12de birini nişanlandılar giren çıkan belli degil çocuklar desem görünce için açıyor
En iyi içinde olduğun için soruyorum nedir bu tezatllik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?