- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #249.241
Yok kız baya güzel bir tablo aldım vitaleden birazdan resmini atarimNe aldın merak ettim kapı süsümü :)
abla hani bir arkadaş kapıya anahtar Asmalik yaptırmıştı bende ne zahmet ettin ne gerek vardı denistim nezaketen oda gerek olmasa almazdik demişti eve gelip hediyesini verirken de aynısını bizde bekleriz demistiAman kuzucum hayat bunları takmıcak kadar kısa
Bazen artı oluruz Bazen eksi no problem
Yeterki biz pes etmeden devam edelim
Hem ne güzel seninde düşmüş bak
Yarına daha da düşer eminim
Bide sanki yürüyüş sende o kadar etkili olmuyor
Leslie daha iyi yarıyor sana
Heee ben her konuda çok azimliyim :))
Almada da vermede de
inş.bu sefer korumada da azimli oluruz hep beraber
Ne dimişlerdi unuttum ben yaa negatif bişeydi onu hatırlıyorum
Sende laf sokmadan gelme
Ayy öyle diyenlere öyle gıcık oluyorumkion kilolarda herkes zayıfladın daha napcaksın diyor ya insan beynen etkileniyor. Veremiyosun istiyorsun ama sürekli zayıfladın sözlerini duyan beynin etkileniyor. Bir filmde vardı buna benzer bir konu adam macta baska bşr adamla iddaya giriyor ditor ki 100 kişilik takımdan senin hangi rakamı soylicebi bilicem hatta ben değil kız arkadasım bilicek diyor ve biliyorda. Ama adamın beynini o rakamı giç anlasılmadan yerleştiriyolar her yerde kucucuk oecetede bile aynı rakamı gösterip duruyolarnadam rakamın farkına varmıyor ama beynine yazılıyor böyle biseydi işte bu zayıflamada öyle millet verdin yeter artık dedikce vermen yavasşıyor cunlu beynine inanıyor zayıfladın artık yeter diye.
Vayyy çok hızlısın bebeğimAy sonu hedefinin 1/3 tamamdır cicim:
Nihayet ayça sahalara dönüyorKızlar geçmişe çok dalmadan kacıcam. Spor salonunda spora baslıyorum artık bugun ıtıbarıyle burnumu dısarda yürüyüşlerden salonda spora sokmaya başlıyorum. Çok heycanlıyım. Dur durak olmadan 3 ay koyuyorum hedefimi. Başlangıç aldım bgn inş. 15 dk sonea spordayım geçmişi gelince okurum akşam yemeğimide proteinli tavuktan yapayım diyorum.
Hee hatırladım şimdi :))abla hani bir arkadaş kapıya anahtar Asmalik yaptırmıştı bende ne zahmet ettin ne gerek vardı denistim nezaketen oda gerek olmasa almazdik demişti eve gelip hediyesini verirken de aynısını bizde bekleriz demisti
Bugun tartilmadim abla dun +300 du cumaya kadar eksiye gecis yaparimda hedef tutarmi bilmiyorum sende durumlar nasil borekler corekler cikolar yeniliyormuAyyy bide benim rakibem vardı dimi
Huuu zeynep hanımcım senden ne haber
Tartı güzel şeyler söyledimi
melegimve ben
Ben hedefim şubatta gerçekleştimek istiyordum ama zor gibi Mayıs a kesin fit i fit oluruz :))Bende öküzü devirip çevirecek istah var regldendir bı hafta önce olur genelde peki ne yaptım
60 g tavuk 50g peynir 1kase yoğurt yedim şimdi yeşil çayın demlwniyor ayın 9 u na ne kaldı uc gün
Sonra 16
Sonra 23
.
.
.
.
Bı bakmisim Mayıs gelmiş ve ben dolaptaki zulali koylardan birini giyip ustunede t-shirt g.t gobegim çıkmadan goksuda kızlarla buluşuyoruzmelegimve ben M mer_4260
börek Tw yeriz demiiiaman Allahim kendimi de oyle hayal ettim de ne kadar mutlu oldum mayisa ne kaldi ki ohhooo fazlaliklardan kurtulup korumaya bile geceriz. Fit anneler olarak yuruyusumuzu yapar kahve icer sohbet ederiz ayyyy ne kadar guzel
Heee dün öyle çok yedimki midem rahatsız olduBugun tartilmadim abla dun +300 du cumaya kadar eksiye gecis yaparimda hedef tutarmi bilmiyorum sende durumlar nasil borekler corekler cikolar yeniliyormu
Tabi Tabi arkasından tatlı da yersinizbörek Tw yeriz demiii
Ohh ohhh ne guzel mis gibi kokmustur simdi ye tabiHeee dün öyle çok yedimki midem rahatsız oldu
Artanlarda var bugünde devam ederim
Zaten pastayı benden başkası yemiyor
Bende asayiş berkamal cnm
Bakalım yarına ne olcak
Zaten yarına tartı kontrolü yapıcaz
Mecbur bildircen
O zamana hedefe ulasmis olacagimiz icin yiyebiliriz zannimca iki tur fazladan ativeririz nolcakBen hedefim şubatta gerçekleştimek istiyordum ama zor gibi Mayıs a kesin fit i fit oluruz :))
börek Tw yeriz demiii
laf ederse tabloyu alır gelirim abla kendi evime asarimAyy öyle diyenlere öyle gıcık oluyorumki
Sanane kardeşim benim kilomdan nasıl göründüğümden
Bana da dün aynısını diyolar
Fazla verince yüzüm kötü olmuşmuşta böyle yetermişte blaa blaa
Vayyy çok hızlısın bebeğim
Nihayet ayça sahalara dönüyor
Hee hatırladım şimdi :))
O da senin tabloya ne dicek bakalım
Bişey derse ,cevap vermeden gelme kızz
O hiç belli olmaz şekerimOhh ohhh ne guzel mis gibi kokmustur simdi ye tabitamam bakalim ne cikacak sonuc artida senden azdim ben seni havada karada yenerim ki
Belki o da sana gerek yoktu derlaf ederse tabloyu alır gelirim abla kendi evime asarimbi dünya para verdim o kadar borç harç içinde hem hediye hediyedir ya beğenmezlilik olnaz
Şimdi kafanızı boş şeylerle megul etmeyinO zamana hedefe ulasmis olacagimiz icin yiyebiliriz zannimca iki tur fazladan ativeririz nolcak
Onun öylesine derim valla ablaBelki o da sana gerek yoktu der
Gerek yoksa geri götüreyim de bari
Carsamba da tarti kontrolu mu varHeee dün öyle çok yedimki midem rahatsız oldu
Artanlarda var bugünde devam ederim
Zaten pastayı benden başkası yemiyor
Bende asayiş berkamal cnm
Bakalım yarına ne olcak
Zaten yarına tartı kontrolü yapıcaz
Mecbur bildircen
Valla evet benim ilk hedef Mayıs'ta 63 sonra 56 ay inşallahaman Allahim kendimi de oyle hayal ettim de ne kadar mutlu oldum mayisa ne kaldi ki ohhooo fazlaliklardan kurtulup korumaya bile geceriz. Fit anneler olarak yuruyusumuzu yapar kahve icer sohbet ederiz ayyyy ne kadar guzel
Haha fişini içinde unut ona o gerekBilenler bilir bı arkadasimiz vardi bize ev hediyesi aldığında bı kaç laf etmişti şimdi onlar ev aldıbende sonunda onlara bir hediye buldum hic gidesimde yok ama mecbur
Aha doğru cevabı aldım neden bu fark anladım sağol kuzumBaharcim tabiki sor zaten haklısın daama önce belirteyim 7 çocuk üç geline ait yani dağılım 3-3-2
Öncelikle belirteyim çarşıda Suriyeli lerin yoğun olduğu bölge var eşim oraya hiç bir şekilde yolumun düşmesini dahi istemiyor. Çünkü o kadar pislikler ama görüştüğüm iki aile var ikisi de gayet biz gibiler kızlarını erkeklerinden öncelikle okutuyurlar mesela. Ama şu da bir gerçek oradaki alt kesim orta ve en üst kesim ayrımı çok uçurum. Devlet sigortası kavramı yok sosyal devlet yok yani savaştan önce de yok. Halebin merkezinde bile çöp tenekesi park gibi en sıradan sosyal hayat yok. Dış dünya ile bağlantılı olanlar gerçeğin farkındalar diğerleri ise sadece sosyal medya peşinde kendilerini bu hale getiriyorlar
Yeriz kız yerizBen hedefim şubatta gerçekleştimek istiyordum ama zor gibi Mayıs a kesin fit i fit oluruz :))
börek Tw yeriz demiii
AA bak oda olur dondurmalıTabi Tabi arkasından tatlı da yersiniz
Sen böreği bırakta bu haftalık hedefini tutturmaya bak
Attım fişiniValla evet benim ilk hedef Mayıs'ta 63 sonra 56 ay inşallah
Haha fişini içinde unut ona o gerek
Aha doğru cevabı aldım neden bu fark anladım sağol kuzum
Yeriz kız yeriz
AA bak oda olur dondurmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?