Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar geçmişe çok dalmadan kacıcam. Spor salonunda spora baslıyorum artık bugun ıtıbarıyle burnumu dısarda yürüyüşlerden salonda spora sokmaya başlıyorum. Çok heycanlıyım. Dur durak olmadan 3 ay koyuyorum hedefimi. Başlangıç aldım bgn inş. 15 dk sonea spordayım geçmişi gelince okurum akşam yemeğimide proteinli tavuktan yapayım diyorum.

Ne aldın merak ettim kapı süsümü :)
Yok kız baya güzel bir tablo aldım vitaleden birazdan resmini atarim
abla hani bir arkadaş kapıya anahtar Asmalik yaptırmıştı bende ne zahmet ettin ne gerek vardı denistim nezaketen oda gerek olmasa almazdik demişti eve gelip hediyesini verirken de aynısını bizde bekleriz demisti

Ayy öyle diyenlere öyle gıcık oluyorumki
Sanane kardeşim benim kilomdan nasıl göründüğümden
Bana da dün aynısını diyolar
Fazla verince yüzüm kötü olmuşmuşta böyle yetermişte blaa blaa

Ay sonu hedefinin 1/3 tamamdır cicim:
Vayyy çok hızlısın bebeğim
Nihayet ayça sahalara dönüyor

abla hani bir arkadaş kapıya anahtar Asmalik yaptırmıştı bende ne zahmet ettin ne gerek vardı denistim nezaketen oda gerek olmasa almazdik demişti eve gelip hediyesini verirken de aynısını bizde bekleriz demisti
Hee hatırladım şimdi :))
O da senin tabloya ne dicek bakalım
Bişey derse ,cevap vermeden gelme kızz

Ayyy bide benim rakibem vardı dimi

Huuu zeynep hanımcım senden ne haber
Tartı güzel şeyler söyledimi

melegimve ben
Bugun tartilmadim abla dun +300 du cumaya kadar eksiye gecis yaparimda hedef tutarmi bilmiyorum sende durumlar nasil borekler corekler cikolar yeniliyormu

Ben hedefim şubatta gerçekleştimek istiyordum ama zor gibi Mayıs a kesin fit i fit oluruz :))
aman Allahim kendimi de oyle hayal ettim de ne kadar mutlu oldum mayisa ne kaldi ki ohhooo fazlaliklardan kurtulup korumaya bile geceriz. Fit anneler olarak yuruyusumuzu yapar kahve icer sohbet ederiz ayyyy ne kadar guzel
börek Tw yeriz demiii

Bugun tartilmadim abla dun +300 du cumaya kadar eksiye gecis yaparimda hedef tutarmi bilmiyorum sende durumlar nasil borekler corekler cikolar yeniliyormu
Heee dün öyle çok yedimki midem rahatsız oldu
Artanlarda var bugünde devam ederim
Zaten pastayı benden başkası yemiyor

Bende asayiş berkamal cnm
Bakalım yarına ne olcak
Zaten yarına tartı kontrolü yapıcaz
Mecbur bildircen

Ohh ohhh ne guzel mis gibi kokmustur simdi ye tabi tamam bakalim ne cikacak sonuc artida senden azdim ben seni havada karada yenerim ki

laf ederse tabloyu alır gelirim abla kendi evime asarimbi dünya para verdim o kadar borç harç içinde hem hediye hediyedir ya beğenmezlilik olnaz

Ohh ohhh ne guzel mis gibi kokmustur simdi ye tabi tamam bakalim ne cikacak sonuc artida senden azdim ben seni havada karada yenerim ki
O hiç belli olmaz şekerim
Cuma günü diceksin ki
Ablacım sen ne büyüksün, ne yapsam seni yenemiyorum
Hem yaş farkına hemde emzirme ye rağmen

aman Allahim kendimi de oyle hayal ettim de ne kadar mutlu oldum mayisa ne kaldi ki ohhooo fazlaliklardan kurtulup korumaya bile geceriz. Fit anneler olarak yuruyusumuzu yapar kahve icer sohbet ederiz ayyyy ne kadar guzel
Valla evet benim ilk hedef Mayıs'ta 63 sonra 56 ay inşallah
Bilenler bilir bı arkadasimiz vardi bize ev hediyesi aldığında bı kaç laf etmişti şimdi onlar ev aldı bende sonunda onlara bir hediye buldum hic gidesimde yok ama mecbur
Haha fişini içinde unut ona o gerek
Aha doğru cevabı aldım neden bu fark anladım sağol kuzum
Ben hedefim şubatta gerçekleştimek istiyordum ama zor gibi Mayıs a kesin fit i fit oluruz :))
börek Tw yeriz demiii
Yeriz kız yeriz
Tabi Tabi arkasından tatlı da yersiniz

Sen böreği bırakta bu haftalık hedefini tutturmaya bak
AA bak oda olur dondurmalı

Sonunda eve geldik yorulmuşum valla hediye işinin yukude uzerimden kalkti , nedense hediye beğenmegi beceremiyorum acaba beğenir mi işine yarar mı vs vs. Şimdi bir arkadaşın bebeğine hediye kaldı onada ihtiyaci olan bişey alicam haber bekliyorum onda bari rahatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…