- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #249.261
Slm cnm biz tanışmadık heraldeCarsamba da tarti kontrolu mu var
Anaaa yardımcının ettiğine bakkkAA bak oda olur dondurmalı
Benim de ilk hamilelik öyle geçti canım hatta arkadaş şüphelendi sen hamilesin diye kafa sürekli düşüyordu masayaAy merveee ben hamleyken bi uyku bastırırdı sorma birden aniden bide çalışıyorum ofiste şöyle iğrençti açık ofis 5 erkek 1 bayan benim anaaas kafayı pat masaya koyup gidiyordum şaka gibi birde horlama başladı hamileyken kendi horlamamla ofiste uyandığımı biliyorum iş arkadaşlarım bir gün bile utandırmadılar saolsunlar ben utanarak uyanıyordum aha gene uyumuşum diye hayır onlar kadın hamile uyusun diyorlardırda horlama ne horlamaaaaaa :)
Ahlakın gerçekten dili yok ve o gördüklerin Suriye de de ipsiz olan tiplermis maalesef canımPınar aşağıda detox demişsin detoxlarada tek tip olur ara öğün genelde olmaz bugün olmamış lahana doğru seçim mi bilemem
Kız atma suçu çocuğa Kayra kaç yaşında
geçmişi oku geçmişibahsetti kendinden
Tatlım ben şunu sorguluyorum şimdi varlıklı olanlar nasıl oldu yani savaştan kaçtı bu insanlar ve savaş yasamasakta görüyoruz Allah'ta kimseye yasatmasin bırak parayı pulu insanlar neleri kaybetti
Sevginin saygının vicdanin dili dini yok ama ahlakın var bence bı düşün inananlar inanmayan aynı şekilde mi yaşıyor inandık deyip kendini kandiranda tabi
Neyse konudan cikmayalim ben çocuklara üzülüyorum 12yas 12
inşallah abla Allah büyükTabi Tabi arkasından tatlı da yersiniz
Sen böreği bırakta bu haftalık hedefini tutturmaya bak
inanmak başarmanin yarısı demi ablaaaaAyçanın dediği gibi. ..
Pazartesi artılarla gelsekde
Biz cumanın kerametine inanıyor ve çok güzel eksilerle geleceğimizi biliyorum
abla zey has nerde ya sanki 2 hafta için girmişti ama gelmedi sorun yok xemi merak ettim onuSlm cnm biz tanışmadık heralde
Zühal ben
Senin adın neydi
Dün işim vardı pek gelemedim
Aslında yeni üye almama kararı almıştık ama
Bazı arkadaşlar kayboldu
Sende direk bizim takıma geldiğin için
Bi duruma bakalım, nasıl devam edeceksin
Ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettinmi
Normal tartı günü cuma
Pazarteside takım içi haftasonları kaçamaklarını önlem için ara kontrol
Cumaya belki acil bişeyler yapmamız gerekir diye
Çarşamba günleri listedekiler bana özelden tartı bildirimi yapıyolar
Ona göre son 2 günü belirliyoruz
Tugce canım bu mod senin mmodun değil bu bir ayrıca sen zayıfsın bu iki. Senin kadar spor yapan biri herseyden önce fittir bunu unutma. Uzun aralardan sonra yaşanan bir durum seninki. Yıl başı yıllık izin rapor derken uzak kaldığın için etkileniyorsun birtanem. Salla bu lafları savur saçını havana bak bebeğimİyi akşamlar hatta iyi geceler takımın fit hatunları...
günler sonra işe başladım, resmen tüm yoğunluğu çekmişim. Ben yokken herkes boş boi oturuyormuş, bugün sadece 1 kere wc ye kalkabildim, onun dışında durmadan çalıştım. Hastalığın etkisiyle de çok yoruldum ve modum çok düşük. Pozitif ve enerjik olmaya çalışıyorum ama sürekli tökezliyorum galiba. Umarım hastalıktan ya da regl’dan gelen bir hassasiyettir ve geçicidir.
Bugün bir müşterim bana kilo almışsın dedi, ‘keşke bana öl deseydin’ canım daha az acırdı dedim. İlaçtan, günlerdir sürekli yatmaktan, regldan ve mide fıtığımın büyümesinden kaynaklı karın bölgemde bir şişlik var evet ama kilo almışsın ne ya, bu sözün üstüne ‘şişkosun sen’ diye başlayan hakaretin alasını ettim kendime.
Ayrıca bugün yokluğunuzu çok aradım, geçmişi çok parça okudum, herkes iyi mi, herşey yolunda mı? Benim için çok değerlisiniz, hepinizi çok seviyorum...
Son kilolarda herkes zayıfladın daha napcaksın diyor ya insan beynen etkileniyor. Veremiyosun istiyorsun ama sürekli zayıfladın sözlerini duyan beynin etkileniyor. Bir filmde vardı buna benzer bir konu adam macta baska bşr adamla iddaya giriyor ditor ki 100 kişilik takımdan senin hangi rakamı soylicebi bilicem hatta ben değil kız arkadasım bilicek diyor ve biliyorda. Ama adamın beynini o rakamı giç anlasılmadan yerleştiriyolar her yerde kucucuk oecetede bile aynı rakamı gösterip duruyolarnadam rakamın farkına varmıyor ama beynine yazılıyor böyle biseydi işte bu zayıflamada öyle millet verdin yeter artık dedikce vermen yavasşıyor cunlu beynine inanıyor zayıfladın artık yeter diye.
Ammada uzun yazdım.
Buarada baya karısmıs. Geldimi diyetin peki
Yaaa tugceeeebizde gecmiş yaparken senın yazılarına alısmısız. Buarada bosver milleti tartıda hala artı olmadı diğerleri ödem onları attıkca incek karnın bosver onları. Ama gelde sporda kapısalım artık seninle. Haftaya ne dersin ?
Kızlar geçmişe çok dalmadan kacıcam. Spor salonunda spora baslıyorum artık bugun ıtıbarıyle burnumu dısarda yürüyüşlerden salonda spora sokmaya başlıyorum. Çok heycanlıyım. Dur durak olmadan 3 ay koyuyorum hedefimi. Başlangıç aldım bgn inş. 15 dk sonea spordayım geçmişi gelince okurum akşam yemeğimide proteinli tavuktan yapayım diyorum.
Canim lezzeti nasil oldu pilav yapmissin iyi olmus
Cnm ben jillian i hic yapamazmisim gibi geliyo cokmu zor
Bence cok güzel olmuş menün canım. Meyvede sabahki aranda yemişsin daha nolsun.Hayırlı geceler
Menumu yazayım
Yataktan kalkarkalkmaz iki bardak ılık limonlu su içtim
Saat 8.30 da
Bir dilim ekmek
5 çeri domates
İki dilim peynir
5 zeytin yedim
Arada 10.30 gibi
Bir tane elma yedim
Öğlen 13 gibi
Bir parca haşlanmış tavuk göğsü
Bir kaşık bulgur pilavı
Bir bardak ayran
Ara 16da
iki adet ceviz
Türk kahvesi
Akşam 18.30 gibi
6 kaşık taze fasulye
Bir kase cacık
Bir kase salata yedim
Şu 4 lt yı buldu
Sporda 11.000 adım atmışım iki kere pazara gittim bir kere markete gittim eczaneye gittim bayada tempolu yürüdüm bilerek sırf spor olsun diye bütün işlerimi hallettim bu gün
Tugce canım bu mod senin mmodun değil bu bir ayrıca sen zayıfsın bu iki. Senin kadar spor yapan biri herseyden önce fittir bunu unutma. Uzun aralardan sonra yaşanan bir durum seninki. Yıl başı yıllık izin rapor derken uzak kaldığın için etkileniyorsun birtanem. Salla bu lafları savur saçını havana bak bebeğim
Bence ben mucize içecek kısmını kaçırmışım. Nedir bu içeçek?Bende menümü yazıp uyuyacağım.
Sabah 08.30
1 türk kahvesi
1 hurma
Saat 09.30
Mucize içecek
10 fındık
Saat 11.00
2 galeta
1 ayran
Öğle 14.00
2 yumurta
2 dilim peynir
2 wasa
Akşam 19.30
4 yk etli ıspanak
Yogurt
Saat 21.00
Yarim ananas
2 lt su
Hakket kaptanım ikraya katılıyorum. Sen bizi yönlendiriyosun az olmuş menü artırın ama hocanın dediğinş tap yaptığını yapma oldu buIyi geceler kızcelerrrim
Misafirler 21.30 a doğru gittiler
Bende evi mutfağı toparladım
Benim oğlanla çocuk geldiler
Onlarda biraz önce gitti
Çok şükür bugünü kazasız belasız atlattım
Gelenler baya iltifat etti :))
Çok incelmişin Çok güzel olmuşun vs.:))
Hatta böyle iyisin daha verme falan :))
Menüme gelirsek
9.30
3 hurma
11.00
2 aktiva
15.00
3 ceviz
Çatalın ucuyla kısırın tuzuna baktım
17.30
4-5 kş yoğurtlu cevizli kereviz salatası
Su 2 lt
Neler yaptığımı yazmayım canınız istemesin :))
Benimde hiç istemedi
Geçmişe dalıyom şimdilik
Wuuuww hadi bakalim cuma gunu sans kimden yana gulecekO hiç belli olmaz şekerim
Cuma günü diceksin ki
Ablacım sen ne büyüksün, ne yapsam seni yenemiyorum
Hem yaş farkına hemde emzirme ye rağmen
Olurmu abla hayal etmesi bile motive etti beniŞimdi kafanızı boş şeylerle megul etmeyin
olmayacak birsey degil kuzum insallah yaza hepimiz fit vucutlarimizla girecegizValla evet benim ilk hedef Mayıs'ta 63 sonra 56 ay inşallah
Haha fişini içinde unut ona o gerek
Aha doğru cevabı aldım neden bu fark anladım sağol kuzum
Yeriz kız yeriz
AA bak oda olur dondurmalı
Baharcim özellikle benimle ilgili düşüncelerin için çok teşekkür ederim bebeğim tanımadan sevilen guvenilen insansın dostsun benim içinHadi canım inşallah güldürür yüzünü
Dur ki sakın herkes bir değil bak konu nereye geldi bak şu konuda evet herkesin hem fikri kadınlar ve çocuklar gelsin ama savaşa bilecek gençler kalsın peki savaş kime neye karşı her millet aynı ruhta değil bunu gördük aslında , Türkmenler de sığındı dönerken otobüs kazasında olenler aslında ölümden kaçış yok zulümden kaçış var ve yaşamadan konuşmamak gerek dün ışıklarda gecenin onunda çocuklar onları çalıştıran orda bı yerde izliyor hepsimi sureyeli hyir bence hepsi vicdansız ve bazı şeyler sabahlara kadar şükretme sebebidir
Mesela KKTC'DE de Türkleri sevmiyorlar biz Türkler glemden kaoilarimiza kilit vurmazdik onlar geldi olaylar başladı hırsızlık vs vs yani Almanlar da sevmez hesabı bu iş hep böyledir kötü insan heryerden kötüdür .Bolu depremi heryer karmakarışık yıldız evler sitesi çöktü insanların çığlıkları kanımız dondu otoban yolu ikiye bölünmüş bütün bunlar olurken evlerimize hırsız girdi kimdi bu hırsızlar yıllar öncesi düşün komşularımızdi belkıde bilmiyoruz. Yan komşum maşallah biri doğdu yine hamile kavga gürültü küfürler cocuklara dayak hiç bitmiyor yüzunede desem anlamayan cinsten kendi çocuğuna o... Çocuğu diye bağırıyor kadın
Yani anlayacağın heryerin iyisi kötüsü var kültür farkida törpüler yada sivriltir
asfarovski Fatma'nın eşi Suriyeli ki Fatma burda tanıdığım kadarıyla ile titiz özenli bebeğine hazır bez bile kullamiyor o kadar cins hepsi kötü olsa Fatma neden evlensin
sonuç evet bu olayda buydu konu saptı yahu dilimi eşek arısı soksun
Evet abla okudum kabul ettimSlm cnm biz tanışmadık heralde
Zühal ben
Senin adın neydi
Dün işim vardı pek gelemedim
Aslında yeni üye almama kararı almıştık ama
Bazı arkadaşlar kayboldu
Sende direk bizim takıma geldiğin için
Bi duruma bakalım, nasıl devam edeceksin
Ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettinmi
Normal tartı günü cuma
Pazarteside takım içi haftasonları kaçamaklarını önlem için ara kontrol
Cumaya belki acil bişeyler yapmamız gerekir diye
Çarşamba günleri listedekiler bana özelden tartı bildirimi yapıyolar
Ona göre son 2 günü belirliyoruz
Aynen merve iki çift laf et içimiz soğusun bizimde :)Ayy öyle diyenlere öyle gıcık oluyorumki
Sanane kardeşim benim kilomdan nasıl göründüğümden
Bana da dün aynısını diyolar
Fazla verince yüzüm kötü olmuşmuşta böyle yetermişte blaa blaa
Vayyy çok hızlısın bebeğim
Nihayet ayça sahalara dönüyor
Hee hatırladım şimdi :))
O da senin tabloya ne dicek bakalım
Bişey derse ,cevap vermeden gelme kızz
Senin boy kac canim su an ki kilo 59 gorunuyor saka mi bu ya.ben bu kiloya inmek icin daha 3 ay gecirecegim.kilon cok guzel.Bildiğin depresyona soktu abla beni, çok içerledim modum düştü ama pes etme noktasına gelmedim çok şükür. Bugün de sürekli kızlara gidip 'inmiş mi küçülmüş müyüm' diyorum. Az kaldı dayak yemeye
Veremedim cevap ya, aslında çok da hazır cevapçıyımdır, ağzım kitlendi :))))
Güçülen midelere ölümsüzlük
Muhteşem. ben kalp hayallerin... Gerçekleşsin , fotoğraf isteriz
tükürem o hedeflere
ben hala artıdayım, detoks suyuna başladım bugün, yarın ödem çayına başlicam. yediğim bir şey de yok...
Ay yok yapamadım zaten fatmaBu arada nickini etiketleyemedigim pinarrrrrr yeneceğim seni dün moralin bozuk diye ellemedim ama kork benden.
Habinar yaseminnnnnnn yumurta kolisine düşsen kaçış yok bebeğim
Cuma bombayı patlayacağım inşallah
Tabi tek inanmakda yetmiyor bebekinanmak başarmanin yarısı demi ablaaaa
Sonradan takımdan ayrıldığını yazmıştı cnmabla zey has nerde ya sanki 2 hafta için girmişti ama gelmedi sorun yok xemi merak ettim on
Dün çok yoğundum bebeğimHakket kaptanım ikraya katılıyorum. Sen bizi yönlendiriyosun az olmuş menü artırın ama hocanın dediğinş tap yaptığını yapma oldu bu
Anaaaa ajanmı geldi buraya YoksaYeni Nickle ben geldim
Imza Imza ImzaBaharcim özellikle benimle ilgili düşüncelerin için çok teşekkür ederim bebeğim tanımadan sevilen guvenilen insansın dostsun benim içinseni seviyorum kız azıcık tombis olsan da
Şaka bir yana ben bu konuda konuşmaktan rahatsız olmuyorum çünkü aslında tüm söylediklerimiz doğru. Ve onların toplumunda ahlaksızlık oranı bizden çok daha yüksek. Bunun sebebi onların kötü olması değil öncelikle bunu iyi analiz etmek lazım çünkü hiç bir bebek günahkar doğmaz islam da ve tüm inançlarda. Bu arada suriyede savaş öncesi 18 milyon insanın 1 milyonu Hristiyan di ve bu oran bizden daha yüksek ve toplum yapısında hiç bir ayrılıkları yoktu. Ama baba esad dönemi ile başlayan sistematik bir yozlaşma uygulandı onlara ve maalesef ilk kuşak bunu anlayamadı. Rüşvet hayatın her alanına yayılmış durumda. Devlet yani muhaberat komşusunu şikayet edene ödül veriyor neler neler bunlar tamamen planlı faaliyetler. Bizin asıl anlamamız gereken bence sıranın bize geleceği ve bu planlı dejenerasyonun sıradaki adımınin bence biz olduğumuz. Birbirimizden korkar duruma geldik ki istedikleri tam olarak da bu.
Rabbim kimseyi evsiz yuvasiz vatansiz ahlaksız bırakmasın.
Dip not iktidar ya da muhalefet hiç bir partiyi sevmiyorum destekleniyorum
Vayyy tartı güzel haberler verdi heraldeBu arada nickini etiketleyemedigim pinarrrrrr yeneceğim seni dün moralin bozuk diye ellemedim ama kork benden.
Habinar yaseminnnnnnn yumurta kolisine düşsen kaçış yok bebeğim
Cuma bombayı patlayacağım inşallah
Söylemesi ayıp biraz şişkoyuzEvet abla okudum kabul ettim
Ben Tuğçe.Takimin dolu oldugunu biliyordum ama ben yine de araya kaynayayim dedim.Ne kadar devam etsem kardir benim icin bir kilo bir kilodur
Bu tuğçede kendini şişman görüyor halâSenin boy kac canim su an ki kilo 59 gorunuyor saka mi bu ya.ben bu kiloya inmek icin daha 3 ay gecirecegim.kilon cok guzel.
Son cümle beni anlatıyorAy yok yapamadım zaten fatma
Bahar eli öpülesi kadın 3 öğün yumurta midem almadı inan sıcak yemek sulu yemek olacak bana kuru kuru bağırsaklarım düğümlendi sanki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?