Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Carsamba da tarti kontrolu mu var
Slm cnm biz tanışmadık heralde
Zühal ben
Senin adın neydi
Dün işim vardı pek gelemedim
Aslında yeni üye almama kararı almıştık ama
Bazı arkadaşlar kayboldu
Sende direk bizim takıma geldiğin için
Bi duruma bakalım, nasıl devam edeceksin

Ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettinmi

Normal tartı günü cuma
Pazarteside takım içi haftasonları kaçamaklarını önlem için ara kontrol

Cumaya belki acil bişeyler yapmamız gerekir diye
Çarşamba günleri listedekiler bana özelden tartı bildirimi yapıyolar
Ona göre son 2 günü belirliyoruz

Benim de ilk hamilelik öyle geçti canım hatta arkadaş şüphelendi sen hamilesin diye kafa sürekli düşüyordu masaya ama benimkiler biraz ipsiz tipler olunca hep güldüler bana

Ahlakın gerçekten dili yok ve o gördüklerin Suriye de de ipsiz olan tiplermis maalesef canım ama bu bir süreç şeklinde 60 yıl boyunca asimlile edilen bir toplum daha neler var anlatılacak ama mune izin vermez sen bana tel ver ben sana anlatırım

Tabi Tabi arkasından tatlı da yersiniz

Sen böreği bırakta bu haftalık hedefini tutturmaya bak
inşallah abla Allah büyük

Ayçanın dediği gibi. ..
Pazartesi artılarla gelsekde
Biz cumanın kerametine inanıyor ve çok güzel eksilerle geleceğimizi biliyorum
inanmak başarmanin yarısı demi ablaaaa

abla zey has nerde ya sanki 2 hafta için girmişti ama gelmedi sorun yok xemi merak ettim onu

Tugce canım bu mod senin mmodun değil bu bir ayrıca sen zayıfsın bu iki. Senin kadar spor yapan biri herseyden önce fittir bunu unutma. Uzun aralardan sonra yaşanan bir durum seninki. Yıl başı yıllık izin rapor derken uzak kaldığın için etkileniyorsun birtanem. Salla bu lafları savur saçını havana bak bebeğim

İnsanların laf söylemesine tahammül edemiyorum. Ben kendimi mutlu hissetmek istediğim kiloda olmayı seçiyorum, sanane. Beyne yazılması gereken bizim hedef kilo kesinlikle

İşe bayağı yoğun döndüm, aklım burda parmaklarım milletin hesabında işlem yapmakta :) Biraz artıdayım ama düşecek illaki, yemeden içmeden değil. menüler dışında bir şey yemedim.

Spora dün dönüş yaptım, haftaya daha da iyileşirsem seni tabii ki yenerim Kapışacağız tabiiki de şubatın ilk haftası bitti

spor salonu deneyimini mutlaka paylaş neler yaptın nasıldı.
Yaşasın nihayetinde seninle kapışıyorum huhu

bol bol yağların yansın, kasların artsın inşallah

Canim lezzeti nasil oldu pilav yapmissin iyi olmus

Canım ben cok seviyorum isli bir kokusu tadı var tadı benim damak zevkime çok uygun. Ama benden başkada kimse sevmedi bizden.

Cnm ben jillian i hic yapamazmisim gibi geliyo cokmu zor

Tamamen alışma ve zevk alma meselesi canım. Denemen lazım. Ben bi ara insanty diye bir seri var onu yapıyodum jillian yanında yavas kalıyordu ama şimdi jillıan yapsam çok zorlar beni. Denemeden bilemezsin

Bence cok güzel olmuş menün canım. Meyvede sabahki aranda yemişsin daha nolsun.

canımsın şu an ki girdiğim havayı anlatamam sana. Evet biraz üst üste sıkıntı yaşadım, ama toparlamak da benim elimde. ki dağıtmadım kendimi, az modumu psikolojimi bozdum. o da buraya gelince düzeliyor. teşekkür ederim tatlım

Bence ben mucize içecek kısmını kaçırmışım. Nedir bu içeçek?

Hakket kaptanım ikraya katılıyorum. Sen bizi yönlendiriyosun az olmuş menü artırın ama hocanın dediğinş tap yaptığını yapma oldu bu

O hiç belli olmaz şekerim
Cuma günü diceksin ki
Ablacım sen ne büyüksün, ne yapsam seni yenemiyorum
Hem yaş farkına hemde emzirme ye rağmen
Wuuuww hadi bakalim cuma gunu sans kimden yana gulecek
Şimdi kafanızı boş şeylerle megul etmeyin
Olurmu abla hayal etmesi bile motive etti beni
Valla evet benim ilk hedef Mayıs'ta 63 sonra 56 ay inşallah

Haha fişini içinde unut ona o gerek

Aha doğru cevabı aldım neden bu fark anladım sağol kuzum

Yeriz kız yeriz
AA bak oda olur dondurmalı
olmayacak birsey degil kuzum insallah yaza hepimiz fit vucutlarimizla girecegiz

Baharcim özellikle benimle ilgili düşüncelerin için çok teşekkür ederim bebeğim tanımadan sevilen guvenilen insansın dostsun benim için seni seviyorum kız azıcık tombis olsan da

Şaka bir yana ben bu konuda konuşmaktan rahatsız olmuyorum çünkü aslında tüm söylediklerimiz doğru. Ve onların toplumunda ahlaksızlık oranı bizden çok daha yüksek. Bunun sebebi onların kötü olması değil öncelikle bunu iyi analiz etmek lazım çünkü hiç bir bebek günahkar doğmaz islam da ve tüm inançlarda. Bu arada suriyede savaş öncesi 18 milyon insanın 1 milyonu Hristiyan di ve bu oran bizden daha yüksek ve toplum yapısında hiç bir ayrılıkları yoktu. Ama baba esad dönemi ile başlayan sistematik bir yozlaşma uygulandı onlara ve maalesef ilk kuşak bunu anlayamadı. Rüşvet hayatın her alanına yayılmış durumda. Devlet yani muhaberat komşusunu şikayet edene ödül veriyor neler neler bunlar tamamen planlı faaliyetler. Bizin asıl anlamamız gereken bence sıranın bize geleceği ve bu planlı dejenerasyonun sıradaki adımınin bence biz olduğumuz. Birbirimizden korkar duruma geldik ki istedikleri tam olarak da bu.

Rabbim kimseyi evsiz yuvasiz vatansiz ahlaksız bırakmasın.

Dip not iktidar ya da muhalefet hiç bir partiyi sevmiyorum destekleniyorum

Evet abla okudum kabul ettim
Ben Tuğçe.Takimin dolu oldugunu biliyordum ama ben yine de araya kaynayayim dedim.Ne kadar devam etsem kardir benim icin bir kilo bir kilodur

Aynen merve iki çift laf et içimiz soğusun bizimde :)

Senin boy kac canim su an ki kilo 59 gorunuyor saka mi bu ya.ben bu kiloya inmek icin daha 3 ay gecirecegim.kilon cok guzel.

Ay yok yapamadım zaten fatma
Bahar eli öpülesi kadın 3 öğün yumurta midem almadı inan sıcak yemek sulu yemek olacak bana kuru kuru bağırsaklarım düğümlendi sanki :))

inanmak başarmanin yarısı demi ablaaaa
Tabi tek inanmakda yetmiyor bebek
icraat lazım
abla zey has nerde ya sanki 2 hafta için girmişti ama gelmedi sorun yok xemi merak ettim on
Sonradan takımdan ayrıldığını yazmıştı cnm
Kaçırmışın heralde

Hakket kaptanım ikraya katılıyorum. Sen bizi yönlendiriyosun az olmuş menü artırın ama hocanın dediğinş tap yaptığını yapma oldu bu
Dün çok yoğundum bebeğim
Yoksa az olduğunun farkındayım

Yeni Nickle ben geldim
Anaaaa ajanmı geldi buraya Yoksa
Imza Imza Imza

Vayyy tartı güzel haberler verdi heralde
Evet abla okudum kabul ettim
Ben Tuğçe.Takimin dolu oldugunu biliyordum ama ben yine de araya kaynayayim dedim.Ne kadar devam etsem kardir benim icin bir kilo bir kilodur
Söylemesi ayıp biraz şişkoyuz
senide araya sıkıştırmaya çalışalım
Senin boy kac canim su an ki kilo 59 gorunuyor saka mi bu ya.ben bu kiloya inmek icin daha 3 ay gecirecegim.kilon cok guzel.
Bu tuğçede kendini şişman görüyor halâ

Ikinizde tuğçe ,nasıl ayırsak acaba
Sana nickinden dolayı fit tuğçe desek,
Ama kilodan fit olan öbür tuğçe
Ay yok yapamadım zaten fatma
Bahar eli öpülesi kadın 3 öğün yumurta midem almadı inan sıcak yemek sulu yemek olacak bana kuru kuru bağırsaklarım düğümlendi sanki :))
Son cümle beni anlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…