Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Oncelimle canm bence hicte cocukca degil insanoglunun kirildigi alindigi seyler olabilir. Lakin sigara kullan insanlarin sigarayi birakmasi hic kolay degil. Gercekten istese bile tekrar tekra baslaniyor bide icesi geldi mi ertelemekte kolay olmuyor o yuzden kendinle bagimliligini kiyaslama bi zikkim kadar degerim yokmus diye dusunme hic. Muhtemelen sen sigaradan igrendigin icin birakcam diye geldi cuma gunu. O yuzden biraz daha esnek alan birak ona sigarayi birakma Asamasinda yoksa cidden seninle bu meret yuzunden cikan ger tartismada dahada sinirlenip yakicak bi tane daha. Tavrini koy tabi ama annemin hep dedigu sey esini isliceksin dilin cok kalin ve sivri senin az altan al yavas yavas doku bak nasil istedigin oluyor bide kendi isteyip yapiyor derdi. Ki benim nisanda cok istedigim bir sey vardi o da asla olmaz diyordu ama nisanda kendisi yapti :) ise yariyor tescilli.
Bende senin gbyim bastan tavrimi koyayim sinra istemesin diyodun ama simdi daha yumusak koyuyorum tavirlarimi

Herkese merhaba, ben geldim sonunda. 2 gündür çok da buraya gelemediğimin farkındayım, dün regl oldum , kıvranıp durdum tüm gün , anca kendime geldim. Geçmiş de bayağa birikmiş, oku-oku bitmedi

Dünkü menüm:
Kahvaltı - 12:00 : 2 yumurtalı omlet, salatalık , domates, 40-50 gr kadar beyaz peynir, 10-15 zeytin
Ara: 1 papatya çayı, 1 kaşık bal ( aslında bunu ağrılarımı alsın diye içmiştim)
Akşam - 20:00 : 8-9 yaprak dolması, yarım kase yoğurt, 1 parça şiş kebap, salata
1,5 lt su

Ay yok yapamadım zaten fatma
Bahar eli öpülesi kadın 3 öğün yumurta midem almadı inan sıcak yemek sulu yemek olacak bana kuru kuru bağırsaklarım düğümlendi sanki :))
Ben hiç çekmedim o sıkıntıyı
Üç kere imza demene gerek yoktu abla biliyorum beni çok sevdiğini
O zaman digerine fit tugce desek bana şiş tugcetabi simdilikkkkkk
,koptum

Canim bilemiyorm ama bence sende fazla abartmissin gbi geldi bana. O an sartlamis kafasinda sigara icmeliym diye bence ve bunun seninle veya sana verdigi degerle alakasi yoktur, sende öyle düsünüp üzme kendini.
Aramis özür dilemis barismissiniz sevindin cnm bunlar ufak seyler zaten kirmayin birbirinizi :)

Hadi insallah iyiles canim artik :)

Evt kendmi sartliyorm ama sartlamassamda iyice salarm diye korkuyorm bakalm ne olucak belki hedefmi biraz düsük tutabilrm enazindna hayalkirikligi olmamasi icin :)

Bence kesin yanlis görmüs o gözlüklüymüs zaten bi temizletsin onlari

herkese günaydın sonunda ekşi gördük tartıda şükür
Anca cevap veriyorm valla
Hadi hsyirli olsun cnm eksi görmüssün

Güzelmis cnm ben arada atiyorm suyuma limin tarcin iyi oluyor

Haklisin abla azim irade önemli pes etmemeliym artik bazen son raddeye geluyorm biktim biraz istedigm seyleri yiyemeyip karsi koymaktan ama az kaldi bu simdi pes edemem..

Beraber korumayida yaparz abla insallah. Tamamen birakmamak lazm zaten birden alir gider insan

Yarina ne olucak meraktayim bakalm

Bana akşam menün fazla geldi cnm
O kiloda nasıl yiyon kız bu kadar :))
Sarma porsiyonu en fazla 4-5 tanedir

Zaman Zaman hepimizde oluyor cnm bu durum
Onu yeme bunu yeme nereye kadar diyoruz
Ama sabredince karşılığınıda alıyoruz
Hayalimizdeki bedene, küçük beden kıyafetlere kavuşacaz

Bence ben mucize içecek kısmını kaçırmışım. Nedir bu içeçek?
Sabahları bir türk kahvesi ve bir hurma yarim saat veya bir saat sonra
16 dal maydonoz
1 kivi
3 salatalık
1 yeşil elma
1 limon
Presle iç yanında da 10 fındık hem bagirsaklarini çalıştırıyor hem de yağ yakıyor diyetisyenim verdi sabah kahvaltısı yerine

Ilk önce
Ilk önce hoşgeldin umarım hedefine zorlanmadan ulaşırsın. Ama bu menü olmamış bence sabah ki zeytin çok akşam ki sarma ne acaba??? Herkes bana söyler ben de sana söylüyorum su az

Bugün dediğim gibi eve geldiğimde uyumadım. Hatta temizlik bile yaptım. Üst komşu kapıyı çaldı. Birşey mi oldu temizlik yapıyorsun die:)) sonra da yemek yaptım yedik topladım derken bu saat oldu. Bünye çok alışık olmadığı için zorlandım biraz. Neyse bugünü böylelikle geçirdim. Yürüyüş yaptım geldim derken saat olur ben de uyurum

Vayyyy menü su süper olmuş
Bide spor gelince kırmızı kurdelayı hak edicen

Yarın bana tartı bildirimi yapmayı unutma tatlım

Abla ben çok yiyen biriyim, etrafımdaki her kes şok oluyo onun için hep

Ilk önce

Ilk önce hoşgeldin umarım hedefine zorlanmadan ulaşırsın. Ama bu menü olmamış bence sabah ki zeytin çok akşam ki sarma ne acaba??? Herkes bana söyler ben de sana söylüyorum su az
Sağol, canım. Sarma için haklısın aslında , biraz çok olmuş ola bilir . Ama zeytini karatay ne kadar yemek isterseniz yiyin diyor

EMZIREN ANNE MENUSU

Kahvalti. 8.30
2 lokma t b ekmegi
3 kucuk kup peynir
2 adet kucuk siyah zeytin
(Uyuyacagim icin bu kadar az oldu)

Ogle. 13.00
1 yumurta ile kiymali yumurta
4 kasik menemen
1 dilim tb ekmegi
1 kk peynir
3 adet zeytin
1 yk pekmez

Ara ogun 16.00
Yarim elma
1 adet kucuk mandalina
Yarim cay bardagi kuruyemis

Aksam yemegi:19.00
1 adet karniyarik (kizartmadan yaptim)
1 kase yogurt
Yarim dilim tb ekmegi

Su. 2.5 3 lt arasi

Spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…