- Konu Sahibi Handandandan
-
- #249.281
Oncelimle canm bence hicte cocukca degil insanoglunun kirildigi alindigi seyler olabilir. Lakin sigara kullan insanlarin sigarayi birakmasi hic kolay degil. Gercekten istese bile tekrar tekra baslaniyor bide icesi geldi mi ertelemekte kolay olmuyor o yuzden kendinle bagimliligini kiyaslama bi zikkim kadar degerim yokmus diye dusunme hic. Muhtemelen sen sigaradan igrendigin icin birakcam diye geldi cuma gunu. O yuzden biraz daha esnek alan birak ona sigarayi birakma Asamasinda yoksa cidden seninle bu meret yuzunden cikan ger tartismada dahada sinirlenip yakicak bi tane daha. Tavrini koy tabi ama annemin hep dedigu sey esini isliceksin dilin cok kalin ve sivri senin az altan al yavas yavas doku bak nasil istedigin oluyor bide kendi isteyip yapiyor derdi. Ki benim nisanda cok istedigim bir sey vardi o da asla olmaz diyordu ama nisanda kendisi yapti :) ise yariyor tescilli.Kavga etmedik kirildigimin farkinda ama beni sucluyor ufak tefek seyler aslinda ama bende simdiden onlemimi aliyim ilerde basim agrimasin bu ve buna benzer aliskanliklar davranislar kalp kirmasin ve dahada beteri olmasin diye cabaliyorum agac yasken egilir buna gore ilk olan olaya nasil tepki verirsem gerisi oyle sekilleniyor ve dallanip budaklaniyor o yuzden en ufak bi ters durumda ben tepkimi sert veriyorum ki bi daha oyle olmasin yoksa kotu niyetim yok kavga icin bahane aramiyorum.Yasadigim olayi soyle ozetleyim kimisine cocukca kimisine sacma gereksiz gelebilir ama insana degersizlik hissi veren bi durum bu bana gore neyse gece yatmak icin odamiza gecmistik esim dediki uykum yok ben laptopta oyalaniyim biraz sende kahve yap icelim dedi bende turk kahvesi degilde sana surpriz bir kahve yapayim dedim oda olur dedi bende ufak tefek isleri hallettim sacimi orup yapmaya basladim ev yapimi kopuklu sekilli latte yapacaktim esimle kendime yanina azar azar atisirmalik seyler hazirladim tam sutu kopurttum kahvesini hazirliyodum esimin sesini duydum bi takim zararli dumani solumak icin ayaklanmis beyefendi mutfaga balkona cikacakmis 3 dakika bekle lutfen cok az isim kaldi kahvenide alir oyle cikar icersin dedim yok diye bana alternatif sunuyo yok salonda iceyim yok odada iciyim yada yangin merdivenine cikiyim falan saate gece 1 1 bucuk falan ben dil dokuyorum 5 dakika bekle diye boyle cene calmasa coktan yapmistim bile sonra daha israr ediyo gozlerimi kapatip cikiyim balkona diye aman naparsan yap dedim icimden cevap vermeden mutfaga gectim guya gozlerini kapatip balkona gecti bakiyor bende hevesli hevesli surpriz yapicam ya ilk defa latte yapicam esime diye soyle yapiyim boyle yapiyim diye ozeniyodum baktim sutler sogumus kopukler azalmis uzeri icin cikolata eritmistim geri donmus tamam bunlarin telafisi varda hevesim kursagimda kaldi evde sutte kalmamisti bidaha yapiyim desem yoktu esim balkona cikinca dayanamadim aglamaya basladim yani beni ezip gecip o kdar dil doktugume ragmen beni kirdi cikti icti bi zikkim kadar degerim yokmus sozum gecmiyormus sana dedim hickirarak aglama tuttu beni nasil zoruma gitti ama 3 dakika sonrada icebilirdi dunyanin sonu degildi ki sonucta ben sana ozeniyorum heveslenip biseyler yapmaya calisiyorum yani niye ezip geciyosun ki demi haksiz miyim guya bide sigarayi birakacam ben diyerek geldi cuma gunu tiksiniyorum artik bende neyse istedigim gbi olmadi goturdum oldugu kadariyla gozumun yasini sildim birazda sinirle kirginlikla al canim soguk ama surpriz latte yaptim canin isterse ic dedim oda bana kirip dokturme al gotur sunlari dedi bende aldim goturdum mutfaga biraktim geldim yatti alarm kur dedi sonrada yatti falan sabahta ayni uyadirdim kahvalti falan sonrada gitti aramiz limoni cok kirginim lafini acmadi ama oda soguk dvraniyo ben hem iyiligi icin birak diyorum hemde bana ve yaptiklarima saygi duysun dikkat etsin ben ona deger verdigim icin severek ozenerek yapiyorum ama o hice saydi resmen dil dokmeme ragmen dinlemedi beni bir zikkimin ugruna kalbimi kirdi dinlemedi isteboyle oldu yani ortada bisey yok aslinda ama zoruma gidiyo benden oncelikli seylerin olmasi
Biz iradeli hatunlariz burda konsuunca hiccc canımız istemez kiAnaaa yardımcının ettiğine bakkk
Burda cıss yazmak yasakkkk
Hoşgeldin canım, ben İlahe. İnşallah hepberaber vereceğiz bu kilolarıEn buyuk motivasyonum yaz aylarinin gelmesi.yazlari dogru duzgun birsey giyememek yuzunden tadini cikaramadim.bu sefer citir olup yaza merhaba diyecegim
Baş üstüne ablacım, kızma banaTatlım zaten cuma tartıdan sonra sabah yada öğlen çok istediğin bişeyi yiyebilirsin ama abartmadan
Menüyüde bundan sonra eksiksiz istiyorum
Öyle yedim yazmıcam olmaz
Yazamıcağın bişeyi yeme o zaman
Ben hiç çekmedim o sıkıntıyıAy yok yapamadım zaten fatma
Bahar eli öpülesi kadın 3 öğün yumurta midem almadı inan sıcak yemek sulu yemek olacak bana kuru kuru bağırsaklarım düğümlendi sanki :))
Üç kere imza demene gerek yoktu abla biliyorum beni çok sevdiğiniTabi tek inanmakda yetmiyor bebek
icraat lazım
Sonradan takımdan ayrıldığını yazmıştı cnm
Kaçırmışın heralde
Dün çok yoğundum bebeğim
Yoksa az olduğunun farkındayım
Anaaaa ajanmı geldi buraya Yoksa
Imza Imza Imza
Vayyy tartı güzel haberler verdi heralde
Söylemesi ayıp biraz şişkoyuz
senide araya sıkıştırmaya çalışalım
Bu tuğçede kendini şişman görüyor halâ
Ikinizde tuğçe ,nasıl ayırsak acaba
Sana nickinden dolayı fit tuğçe desek,
Ama kilodan fit olan öbür tuğçe
Son cümle beni anlatıyor
,koptumO zaman digerine fit tugce desek bana şiş tugcetabi simdilikkkkkk
Kavga etmedik kirildigimin farkinda ama beni sucluyor ufak tefek seyler aslinda ama bende simdiden onlemimi aliyim ilerde basim agrimasin bu ve buna benzer aliskanliklar davranislar kalp kirmasin ve dahada beteri olmasin diye cabaliyorum agac yasken egilir buna gore ilk olan olaya nasil tepki verirsem gerisi oyle sekilleniyor ve dallanip budaklaniyor o yuzden en ufak bi ters durumda ben tepkimi sert veriyorum ki bi daha oyle olmasin yoksa kotu niyetim yok kavga icin bahane aramiyorum.Yasadigim olayi soyle ozetleyim kimisine cocukca kimisine sacma gereksiz gelebilir ama insana degersizlik hissi veren bi durum bu bana gore neyse gece yatmak icin odamiza gecmistik esim dediki uykum yok ben laptopta oyalaniyim biraz sende kahve yap icelim dedi bende turk kahvesi degilde sana surpriz bir kahve yapayim dedim oda olur dedi bende ufak tefek isleri hallettim sacimi orup yapmaya basladim ev yapimi kopuklu sekilli latte yapacaktim esimle kendime yanina azar azar atisirmalik seyler hazirladim tam sutu kopurttum kahvesini hazirliyodum esimin sesini duydum bi takim zararli dumani solumak icin ayaklanmis beyefendi mutfaga balkona cikacakmis 3 dakika bekle lutfen cok az isim kaldi kahvenide alir oyle cikar icersin dedim yok diye bana alternatif sunuyo yok salonda iceyim yok odada iciyim yada yangin merdivenine cikiyim falan saate gece 1 1 bucuk falan ben dil dokuyorum 5 dakika bekle diye boyle cene calmasa coktan yapmistim bile sonra daha israr ediyo gozlerimi kapatip cikiyim balkona diye aman naparsan yap dedim icimden cevap vermeden mutfaga gectim guya gozlerini kapatip balkona gecti bakiyor bende hevesli hevesli surpriz yapicam ya ilk defa latte yapicam esime diye soyle yapiyim boyle yapiyim diye ozeniyodum baktim sutler sogumus kopukler azalmis uzeri icin cikolata eritmistim geri donmus tamam bunlarin telafisi varda hevesim kursagimda kaldi evde sutte kalmamisti bidaha yapiyim desem yoktu esim balkona cikinca dayanamadim aglamaya basladim yani beni ezip gecip o kdar dil doktugume ragmen beni kirdi cikti icti bi zikkim kadar degerim yokmus sozum gecmiyormus sana dedim hickirarak aglama tuttu beni nasil zoruma gitti ama 3 dakika sonrada icebilirdi dunyanin sonu degildi ki sonucta ben sana ozeniyorum heveslenip biseyler yapmaya calisiyorum yani niye ezip geciyosun ki demi haksiz miyim guya bide sigarayi birakacam ben diyerek geldi cuma gunu tiksiniyorum artik bende neyse istedigim gbi olmadi goturdum oldugu kadariyla gozumun yasini sildim birazda sinirle kirginlikla al canim soguk ama surpriz latte yaptim canin isterse ic dedim oda bana kirip dokturme al gotur sunlari dedi bende aldim goturdum mutfaga biraktim geldim yatti alarm kur dedi sonrada yatti falan sabahta ayni uyadirdim kahvalti falan sonrada gitti aramiz limoni cok kirginim lafini acmadi ama oda soguk dvraniyo ben hem iyiligi icin birak diyorum hemde bana ve yaptiklarima saygi duysun dikkat etsin ben ona deger verdigim icin severek ozenerek yapiyorum ama o hice saydi resmen dil dokmeme ragmen dinlemedi beni bir zikkimin ugruna kalbimi kirdi dinlemedi isteboyle oldu yani ortada bisey yok aslinda ama zoruma gidiyo benden oncelikli seylerin olmasi
Çok canım sıkıldı ya şubedeki herkese tek tek sordum, sen hastasın yüzün gözün çökmüş onu görmüyor göbeğini mi görüyor dediler. Neyse en azından yediklerime hala dikkat ediyorum modsuz olmama rağmen. Sporuma da başladım çok şükür. Geçecek herşey yoluna girecek
Jillian bana hafif geliyor canım, ben daha ağır daha hareketli spor yaptığım için. Ama normal spor yapanlara göre zorluyormuş bayağı. Çok güzel yağ yaktırıyor aslında, ufaktan başla derim. Tamamen yapabilmen önemli değil, sen zaten yapmaya çalışırken enerjini sonuna kadar kullanıyorsun ve vücut yağ yakımına geçiyor.
İnşallah canım, ister istemez takıldım işte. Toparlanıyorum inşallah
Bugün atlatmış olurum can sıkıntımı, aldıysam da aldım geri veririm
Demekki insanlar 40 kilodakine bile her türlü lafı söyleyecek kapasitedeler.
Kendini her hafta -1 kg diye şartlama, aslında en büyük hatayı orda yaptığımızı söylüyor birçok beslenme uzmanı. Cısları yedikten sonra pişman olursan anında yerleşiyor vücuda, takmayıp pozitif düşünüp yola devam edecez.
Söyleyen 45 lerinde bir hanımefendiydi. Gözlüklüydü ama yanlış görme ihtimali yüksek değil mi
İyileşiyorum ya bugün daha iyiyim, sesim de çıkmaya başlamış, sabah kalkar kalkmaz ses kontrol yaptım, çok cızırtılı değil
Geçmiş olsun canım, bol su antibiyotiğin düşmanı. Kum döküyor olabilirsin, ihmal etme. Birkaç gün bekleme bence.
Ooo süpersin ablacımmm gazı almışsın kim tutar seni :))))
Dünyanın en güzel cümleleri ya, ne kadar incelmişsin, ne kadar zayıflamışsın cümleleri :))))
Ama menü hiç yok, birşeyler yemelisin vücut kıtlık çekmesin...
Yaptıklarını canımız hiç istemedi ki
Konuşmaya ortadan girdim, başı gözümden kaçmış. Sigara içen bir insanla savaşa girilmez canım. Sigarayı bırak dediğin zaman inatlaşıyorlar ve daha çok içiyorlar. Üstelik suçlarını da kabul etmiyorlar, hele de cinsiyetleri erkekse. Üzme kendini o an nikotin alarmı çaldıysa zihinlerinde yangın alarmını duymazlar.
Anca cevap veriyorm vallaherkese günaydın sonunda ekşi gördük tartıda şükür
Kızlar Taylan Kümeli' nin yazılarını okurken dikkatimi çekti. Sizlerle paylaşmak istedim. Olduğu gibi kopyaladım.
1 çubuk tarçın, 1 dilim elma, 1 dilim limon, 2-3 tane karabiber, 1 parça zencefil (1 kaşık toz zencefil de olur…) Bunları bardağınıza koyun, bardağın yarısına kadar kaynar suyla doldurun. İki dakika sonra bardağı soğuk suyla tamamlayıp için… 5 dakika sonra kahvaltınızı edin… Ta ta… O da ne? Tokluk hissi
Gün içerisinde açlık ya da tatlı atakları gelirse bu iksiri deneyebilirsiniz ya da tatlı krizleri için başka bir formülü daha var Taylan Kümeli’nin…
1 dilim limon, 1 çay kaşığı toz tarçın… Bunları bardağa koyun, yarıya kadar kaynar su, diğer yarısını da soğuk suyla tamamlayıp için…
Aman kuzucum hayat bunları takmıcak kadar kısa
Bazen artı oluruz Bazen eksi no problem
Yeterki biz pes etmeden devam edelim
Hem ne güzel seninde düşmüş bak
Yarına daha da düşer eminim
Bide sanki yürüyüş sende o kadar etkili olmuyor
Leslie daha iyi yarıyor sana
Heee ben her konuda çok azimliyim :))
Almada da vermede de
inş.bu sefer korumada da azimli oluruz hep beraber
Ne dimişlerdi unuttum ben yaa negatif bişeydi onu hatırlıyorum
Sende laf sokmadan gelme
Yok kızzz kıyamammO zaman digerine fit tugce desek bana şiş tugcetabi simdilikkkkkk
Üç kere imza demene gerek yoktu abla biliyorum beni çok sevdiğini
Bana akşam menün fazla geldi cnmDünkü menüm:
Kahvaltı - 12:00 : 2 yumurtalı omlet, salatalık , domates, 40-50 gr kadar beyaz peynir, 10-15 zeytin
Ara: 1 papatya çayı, 1 kaşık bal ( aslında bunu ağrılarımı alsın diye içmiştim)
Akşam - 20:00 : 8-9 yaprak dolması, yarım kase yoğurt, 1 parça şiş kebap, salata
1,5 lt su
Zaman Zaman hepimizde oluyor cnm bu durumHaklisin abla azim irade önemli pes etmemeliym artik bazen son raddeye geluyorm biktim biraz istedigm seyleri yiyemeyip karsi koymaktan ama az kaldi bu simdi pes edemem..
Beraber korumayida yaparz abla insallah. Tamamen birakmamak lazm zaten birden alir gider insan
Yarina ne olucak meraktayim bakalm
Sabahları bir türk kahvesi ve bir hurma yarim saat veya bir saat sonraBence ben mucize içecek kısmını kaçırmışım. Nedir bu içeçek?
Ilk önce hoşgeldin umarım hedefine zorlanmadan ulaşırsın. Ama bu menü olmamış bence sabah ki zeytin çok akşam ki sarma ne acaba??? Herkes bana söyler ben de sana söylüyorum su azDünkü menüm:
Kahvaltı - 12:00 : 2 yumurtalı omlet, salatalık , domates, 40-50 gr kadar beyaz peynir, 10-15 zeytin
Ara: 1 papatya çayı, 1 kaşık bal ( aslında bunu ağrılarımı alsın diye içmiştim)
Akşam - 20:00 : 8-9 yaprak dolması, yarım kase yoğurt, 1 parça şiş kebap, salata
1,5 lt su
Vayyyy menü su süper olmuşMenüm
Sabah
1 kahve
1 hurma
Mucize içecek
Öğle
7 kaşık etli fasulye yemeği
Yogurt yarim kase
Ara 16.00
1 ananas
Akşam 18.30
6 kofte
Salata
2.5 lt su bugün rekor kırdım suda:))
Birazdan yürüyüşe çıkacağım
Peki yapacağım mutlakaVayyyy menü su süper olmuş
Bide spor gelince kırmızı kurdelayı hak edicen
Yarın bana tartı bildirimi yapmayı unutma tatlım
Abla ben çok yiyen biriyim, etrafımdaki her kes şok oluyo onun için hepBana akşam menün fazla geldi cnm
O kiloda nasıl yiyon kız bu kadar :))
Sarma porsiyonu en fazla 4-5 tanedir
Zaman Zaman hepimizde oluyor cnm bu durum
Onu yeme bunu yeme nereye kadar diyoruz
Ama sabredince karşılığınıda alıyoruz
Hayalimizdeki bedene, küçük beden kıyafetlere kavuşacaz
Sağol, canım. Sarma için haklısın aslında , biraz çok olmuş ola bilirIlk önce
Ilk önce hoşgeldin umarım hedefine zorlanmadan ulaşırsın. Ama bu menü olmamış bence sabah ki zeytin çok akşam ki sarma ne acaba??? Herkes bana söyler ben de sana söylüyorum su az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?