- Konu Sahibi Handandandan
-
- #249.321
Bu yumurta diyeti nasil birsey kiPeki tartı ne alemde tatlım
Kız abla ben de yarın tartı bikdireyim miVayyyy menü su süper olmuş
Bide spor gelince kırmızı kurdelayı hak edicen
Yarın bana tartı bildirimi yapmayı unutma tatlım
Bu arada nickini etiketleyemedigim pinarrrrrr yeneceğim seni dün moralin bozuk diye ellemedim ama kork benden.
@Habinar yaseminnnnnnn yumurta kolisine düşsen kaçış yok bebeğim
Cuma bombayı patlayacağım inşallah
Bana akşam menün fazla geldi cnm
O kiloda nasıl yiyon kız bu kadar :))
Sarma porsiyonu en fazla 4-5 tanedir
Zaman Zaman hepimizde oluyor cnm bu durum
Onu yeme bunu yeme nereye kadar diyoruz
Ama sabredince karşılığınıda alıyoruz
Hayalimizdeki bedene, küçük beden kıyafetlere kavuşacaz
Bugün dediğim gibi eve geldiğimde uyumadım. Hatta temizlik bile yaptım. Üst komşu kapıyı çaldı. Birşey mi oldu temizlik yapıyorsun die:)) sonra da yemek yaptım yedik topladım derken bu saat oldu. Bünye çok alışık olmadığı için zorlandım biraz. Neyse bugünü böylelikle geçirdim. Yürüyüş yaptım geldim derken saat olur ben de uyurum
Menü
Sabah (9:00)
2 yumdan omlet yağsız
1kk peynir
1/2 dlm kızarmış ekmek 1t kaşığı light reçel şekersiz
Öğle(13:30)
50 g tavuk 50 g peynir 1 kase yoğurt
Akşam(18:45)
6kofte
1bardak ayran
Şu:3.5 sporff
Menum
sabah 10.00
1 salatalik
5 zeytin
1 kk peynir
Ogle 14.00
2 gun kurusu
1 tbk pirasa
Ara
1 elma 7 badem
Aksam
tavuk sote salata
2.5 lt su
40 dk yuruyus
Türk yargısı mi Alman yargısı mi? Bence asıl kısım o olmalıBizim tartı bildirimleriyle yargımı ilgenecek artık
Ay ne bileyim geleli üç ay oldu belki eskilerdendir diye şey ettimKız benden başka kim var hamiş tabiki ben
abla ben gene iddiamı koruyorumonda sıkıntı yok da menüm baya kötü örnek etkilemek istemem kimseyi
Eskilerdenim hemde çokAy ne bileyim geleli üç ay oldu belki eskilerdendir diye şey ettim
Yumurta üstadı @nanekekik bahar canımBu yumurta diyeti nasil birsey ki
Vavvvvv ustad demek valla isteyenle baslayabilirim tabi oyle cok gun bayar. Arada bir gun yapilir ama etkili mi ki nanekekik neredesinYumurta üstadı @nanekekik bahar canımona sormak lazım. Benim araştırdığım instagram da gördüm yumurta orucu eggs fasting diye geçiyor ama hala araştırıyorum başlamadım henüz
Anlaşılan benim ellerimle açtığım su böreği henüz gelmemiş elineAbowww eksi görüldü sanirim
Bakalim görücez artim var diye benide aklinda devre disi birakma biz ne artilar gördük yavrum
Haftaya var misin kapışmaya ama ağlamak yok sonraBurda birileri birilerinin rakibesi mi
cuma bende isterimmm
Aa mezuniyet kacta.Anlaşılan benim ellerimle açtığım su böreği henüz gelmemiş eline
Valla kork benden anacım o kadar söylüyorum şubat bana yarayacak mezun olacağımbu hafta liste için herşey
Himmm buyuk bir meydan okuma haftaya sen ve ben demek .bak senin kilo az benim cok ona goreeeeeHaftaya var misin kapışmaya ama ağlamak yok sonra
Hedef 65 yazmıştık ama aşağıya çekebilirim duruma göre.Aa mezuniyet kacta.
baslangic kilo ve boyumuz birbirine yakinmis ne guzel insallahhhhh bende o gunleri aranizda gormeyi basaracagimmmm
Kilo fark etmez bebeğim yuzdeler yarışacak nasılsaHimmm buyuk bir meydan okuma haftaya sen ve ben demek .bak senin kilo az benim cok ona goreeeee
Tamam o zaman cuma kilo bildirimi yapilir ve yaris baslarrrrrKilo fark etmez bebeğim yuzdeler yarışacak nasılsa
Üyelerimi riske atmak istemembla ben gene iddiamı koruyorumonda sıkıntı yok da menüm baya kötü örnek etkilemek istemem kimsey
Valla doğru dedinsonunda o olacak bu yarışmalarin sonu demedi demeyin
Sana şimdilik ekstra bişeyler yasak :))Bu yumurta diyeti nasil birsey ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?