Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu arada nickini etiketleyemedigim pinarrrrrr yeneceğim seni dün moralin bozuk diye ellemedim ama kork benden.

@Habinar yaseminnnnnnn yumurta kolisine düşsen kaçış yok bebeğim

Cuma bombayı patlayacağım inşallah

Abowww eksi görüldü sanirim
Bakalim görücez artim var diye benide aklinda devre disi birakma biz ne artilar gördük yavrum

Evet onlar her yemekten daha güzel hayali bile cok güzel

Güzel gecmis bugun sevindm canim :) uyu uyu nerye kadar iyi yapmissin

Güzel olmus baharcim afiyet olsun

Menum
sabah 10.00
1 salatalik
5 zeytin
1 kk peynir

Ogle 14.00
2 gun kurusu
1 tbk pirasa

Ara
1 elma 7 badem

Aksam
tavuk sote salata

2.5 lt su
40 dk yuruyus

Afiyet olsn cnm güzel menü. Kahvaltida yumurta yada ekmek aradi gözüm :)
Canum sporlari puanliyoruz listemiz var sende beki etiketle puanlarda ilk sayfada yaziyor yürüyüs tempoluysa x2 normal tempoysa x1 carpiliyor cnm

Yumurta üstadı @nanekekik bahar canım ona sormak lazım. Benim araştırdığım instagram da gördüm yumurta orucu eggs fasting diye geçiyor ama hala araştırıyorum başlamadım henüz
Vavvvvv ustad demek valla isteyenle baslayabilirim tabi oyle cok gun bayar. Arada bir gun yapilir ama etkili mi ki nanekekik neredesin

Abowww eksi görüldü sanirim
Bakalim görücez artim var diye benide aklinda devre disi birakma biz ne artilar gördük yavrum
Anlaşılan benim ellerimle açtığım su böreği henüz gelmemiş eline

Valla kork benden anacım o kadar söylüyorum şubat bana yarayacak mezun olacağım bu hafta liste için herşey

Anlaşılan benim ellerimle açtığım su böreği henüz gelmemiş eline

Valla kork benden anacım o kadar söylüyorum şubat bana yarayacak mezun olacağım bu hafta liste için herşey
Aa mezuniyet kacta.
baslangic kilo ve boyumuz birbirine yakinmis ne guzel insallahhhhh bende o gunleri aranizda gormeyi basaracagimmmm

Bugünün menüsü

Kahvaltı 10:00
2 haşlanmış yumurta
Peynir 6 zeytin
Tahinli patlıcan ezmesi
Azıcık ev yapımı kahvaltı sosu

Ara 12:00
Filtre kahve

Ara 14:00
1 mandalina

Akşam 19:30
1 kepçe et sulu pirinç çorbası
Kabak yemeği
Bol yoğurt
Acı turşu

Su 2.5 geçer
Spor 1 saat tempolu yürüyüş 120 puan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…