- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #249.361
Bugünü dinlenmen iyi olmuş cnm
Sabah menüde reçel varmıydı
Sabaha yumurta ekliyebilirsin cnm
Eğer ekmek yemiceksen kuruyemişde ilave et
Öğlen pırasanın yanında yoğurt isterdim
Akşam güzel olmuş
Ordaki bal kaymak ve ara öğün listede varmıydı fıstık
Ne özrü cnm hepimizde oluyor arada
tatlım bu havada ince yatılırmı
Sıcak tut kendini ıhlamur falan iç
Sabahtan akşama çok uzun olmuş cnm
Tahinli şey sık ve fazla olmasın
Turşu fazla değilse arada olabilir
Pirinç çor.ehh işte :)) pek sevmedim
Heee öyle olduyduk :))Yaaaa 1. Mi oldu grubumuz
Insan alışınca bağımlılık yapıyor :))
çok da kötü değildi kızz:))Merak etme abla menü kötü görünse de çok masumdu inan cuma güzel olacak
ben bı aska geldım makınesını aldım ama tembellikten kullanmıyorum turk kahvesı pratıgıme geliyorKizlar bu filtre kahve neyi onerirsiniz nereden aliyorsunuz hangi seri daha guzeldir
Çorbanın bi ölçüsü yokkiYoktu abla kahvaltida cok cnam cekti az da olsa tattimara ögünde cok acikmistm kahve yaninda en masum onlar geldi ve tuvalet icin iyi olr diye yedim ki ölede oldu
Ben onu normal caycida yapiyorum nigarcimben bı aska geldım makınesını aldım ama tembellikten kullanmıyorum turk kahvesı pratıgıme geliyor
ben mıgrostan almıstım
iddalı bırıne benziyorsun bı haftada bız kapasılım guzellıkHimmm buyuk bir meydan okuma haftaya sen ve ben demek .bak senin kilo az benim cok ona goreeeee
nasıl yapıyorsun tam atlatsana denerim bendeBen onu normal caycida yapiyorum nigarcim
Melita duymadim ama bir arastirayim ablaOrda neler var bilmiyorum cnm
Ben melita ,orta sertini alıyorum
Sertmi yumusak mi tadi birde french press le mi yapiyorsunTchibo tek geçerim bu ara black and white alıyorum
abla yangin ayse gibiyim sicakta cok bunaliyorum hic de sevmem sicagi zaten kisa kollu dolasiyirum kombi en dusukte ona ragmen ozellikle sabah 5 e dogru sirilsiklam cikiyorum esim yanimda uzun kollu yatiyor bende bi anormallik var. Kan degerleri desen normal. Napcagimi bende sasirdim. Birde regl vaktim geldi o da etkiliyor ooabilirBugünü dinlenmen iyi olmuş cnm
Sabah menüde reçel varmıydı
Sabaha yumurta ekliyebilirsin cnm
Eğer ekmek yemiceksen kuruyemişde ilave et
Öğlen pırasanın yanında yoğurt isterdim
Akşam güzel olmuş
Ordaki bal kaymak ve ara öğün listede varmıydı fıstık
Ne özrü cnm hepimizde oluyor arada
tatlım bu havada ince yatılırmı
Sıcak tut kendini ıhlamur falan iç
Sabahtan akşama çok uzun olmuş cnm
Tahinli şey sık ve fazla olmasın
Turşu fazla değilse arada olabilir
Pirinç çor.ehh işte :)) pek sevmedim
dun bas agrisi bugun kirginlik filan yapamadim canim ya bende memnum degilim bu durumdanCok güzel menü afiyet olsun canim
Güzel olmus cnm afiyet olsun, bu hafta sporsuz gecirmissin neden öyle olduki
Gene cisslar var tam olmamis. Afiyet olsun
Gelmedi gelsede yemem esime veririm o yer afiyetle hemde
Kizz senin hedef kacti hadi mezun olursn insallah benimde hedefm o ama bakalm
Güzel menü cnm afiyet olsun spor da yapilmis hadi bakalimm
colombian filan seriler var sen hangisini kullaniyorsun serrligi filan nasilben bı aska geldım makınesını aldım ama tembellikten kullanmıyorum turk kahvesı pratıgıme geliyor
ben mıgrostan almıstım
kadınların olupda karışmayan yer gormedım vallaValla doğru dedin
Sanki dünyayı kurtarıyoz
Bu filtre kahvenin kağıdını çaycınin süzgecine koyuyorum sonra normal çay demler gibi demliyorum fena olmuyornasıl yapıyorsun tam atlatsana denerim bende
kuzu hatırlamıyorum bıle aldım kavoza koydum oda duruyor baslıycam ıcmeye tekrardan amacolombian filan seriler var sen hangisini kullaniyorsun serrligi filan nasil
aynı ıs gene fıltre temızlıgı cıkıcak bana olmadı:)Bu filtre kahvenin kağıdını çaycınin süzgecine koyuyorum sonra normal çay demler gibi demliyorum fena olmuyor
canım ben senın boyundayım 64 gordum hala fazlalık vardı karında kollarda bence 62 61 cek alma payında olsunHedef 65 yazmıştık ama aşağıya çekebilirim duruma göre.
Tabiki göreceksin canım yeterli buradan kopma
Menopazamı giriyon yoksaabla yangin ayse gibiyim sicakta cok bunaliyorum hic de sevmem sicagi zaten kisa kollu dolasiyirum kombi en dusukte ona ragmen ozellikle sabah 5 e dogru sirilsiklam cikiyorum esim yanimda uzun kollu yatiyor bende bi anormallik var. Kan degerleri desen normal. Napcagimi bende sasirdim. Birde regl vaktim geldi o da etkiliyor ooabilir
Canım eğer caycinin süzgeci sık aralıklı ise kağıdı koymadan da yapabilirsinaynı ıs gene fıltre temızlıgı cıkıcak bana olmadı:)
Kağıdı olunca bi pisliği olmuyoki cnmaynı ıs gene fıltre temızlıgı cıkıcak bana olmadı:)
Bugün salı ve 9.takım üyesine yakışmayan bi menüUyyy 23 sayfa bugun bitirmeden yatmam kizlar
Menumle baslayim giremedim bugun hic,sonra atik gecmise bakarim
09.00 3 hurma
10.30 2 yumurta ,2 dilim ekmek,5 zeytin,peynir
13.30 brokoli, karnabahar,1 haslanmis pataes,yogurt
16.00 1 armut
18.00 6-7 kasik makarna (kacamagin buyugu ama dayanamadim malesef)
21. 00 1 c.bardagi sut icicem
2 litre su,3 mile leslie( 135 puan)Pnrrr-12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?