- Konu Sahibi Handandandan
-
- #249.381
Himm olmadi cumaya 3 lu kapisma yapariziddalı bırıne benziyorsun bı haftada bız kapasılım guzellık
Saabh ekmek yada yumurta olabilirdiMenum
sabah 10.00
1 salatalik
5 zeytin
1 kk peynir
Ogle 14.00
2 gun kurusu
1 tbk pirasa
Ara
1 elma 7 badem
Aksam
tavuk sote salata
2.5 lt su
40 dk yuruyus
canım bu detox değil iki haftalık bir diyet ama en bı hafta yaptım 3.6 gittiVavvvvv ustad demek valla isteyenle baslayabilirim tabi oyle cok gun bayar. Arada bir gun yapilir ama etkili mi ki nanekekik neredesin
Aaa pirinç çorbası nedir yahu cissss cisssBugünün menüsü
Kahvaltı 10:00
2 haşlanmış yumurta
Peynir 6 zeytin
Tahinli patlıcan ezmesi
Azıcık ev yapımı kahvaltı sosu
Ara 12:00
Filtre kahve
Ara 14:00
1 mandalina
Akşam 19:30
1 kepçe et sulu pirinç çorbası
Kabak yemeği
Bol yoğurt
Acı turşu
Su 2.5 geçer
Spor 1 saat tempolu yürüyüş 120 puan
Yaglarla kaplı dünyamızda yağları kurtarıyoruz işte abla aynı hesapValla doğru dedin
Sanki dünyayı kurtarıyoz
Huhuuuu bı baksam mı :)Bende duydum onu google bşraz baktım ama instaya bakmadım daha
Tchibo aldım sonra Jacobs pek fark göremedim Colombia alıyorumKizlar bu filtre kahve neyi onerirsiniz nereden aliyorsunuz hangi seri daha guzeldir
Kız onda süt tozu krema varTchibo tek geçerim bu ara black and white alıyorum
Evet sporun etkisini test edeceğimBugünü dinlenmen iyi olmuş cnm
Sabah menüde reçel varmıydı
Sabaha yumurta ekliyebilirsin cnm
Eğer ekmek yemiceksen kuruyemişde ilave et
Öğlen pırasanın yanında yoğurt isterdim
Akşam güzel olmuş
Ordaki bal kaymak ve ara öğün listede varmıydı fıstık
Ne özrü cnm hepimizde oluyor arada
tatlım bu havada ince yatılırmı
Sıcak tut kendini ıhlamur falan iç
Sabahtan akşama çok uzun olmuş cnm
Tahinli şey sık ve fazla olmasın
Turşu fazla değilse arada olabilir
Pirinç çor.ehh işte :)) pek sevmedim
kiz kağıt kullan at ne filtresiaynı ıs gene fıltre temızlıgı cıkıcak bana olmadı:)
Menü güzel ama aklında olsun iki ceviz 5 zeytin ediyor yani ya ceviz ya zeytin tercih etmelisinİyi geceler
Bende menumu yazayım
Sabah 9 gibi
1dilim ekmek
2 tane ceviz
5 tane çeri
1tane salatalık
5 adet zeytin
Bir yumurta
Bir dilim peynir
Ogln 13.30 gibi
Bir yumurtalı mantarlı omlet
Akşam 18 gibi
Bir tabak yoğurtlu kabak yedim
4 lt su icildi
3mil leslie yapıldı 3*15=135 @Pnrrr-20
Artık olur canım bende çok oldu valla ayvanin üstüne limon sıkıp ye çok iyi gelirdi banaYa kızlar 3 akşamdır geceleri midem yanıyor napsam geçer
Yağlı ,hamurişimi yedinYa kızlar 3 akşamdır geceleri midem yanıyor napsam geçer
Yaa biliyorum aslindada sabah az yedimmi Öğleden sonra gözüm dönüyor aslında her gün böyle yemiyorum denemek amaçlı yedim korkuyorum sonra açlıktan çok yerim diye en azından sabah yediğimi bir şekilde yakarım günün sonuna kadar diye düşündümMenü güzel ama aklında olsun iki ceviz 5 zeytin ediyor yani ya ceviz ya zeytin tercih etmelisin
Pek var gibi gelmedi banaEvet sporun etkisini test edeceğim
Şey kem kum listede var dwsem kizmiycan mı
Deneyeyim baharArtık olur canım bende çok oldu valla ayvanin üstüne limon sıkıp ye çok iyi gelirdi bana
evet abla o hiç aklıma gelmedi hamur işi yağlı şeyler yapıyor sanırımYağlı ,hamurişimi yedin
Dün akşamda börek vardı
Bana ılık süt iyi geliyor
Gecen annemler gelmisti ya onda da menopoz baslangici var cidden ayni seyleri yasiyoruz onceden regl olamamam etkiliyor diye dusunuyordum ama regl da oldum valla cozemedim bende.onceki senelerde corap ustu patik dururdum simdi ince corap bile yok ayagimdaMenopazamı giriyon yoksa
tamam canim sagol tchibonun daha once kapsul kahvelerinden denemistim fena degildi oncelik onu bir arastirayim o zamanSaabh ekmek yada yumurta olabilirdi
Öğlen yemeğinde yanına mutlaka salata yoksa bile yoğurt yağ yakıcı
canım bu detox değil iki haftalık bir diyet ama en bı hafta yaptım 3.6 gitti
Aaa pirinç çorbası nedir yahu cissss cisss
Yaglarla kaplı dünyamızda yağları kurtarıyoruz işte abla aynı hesap
Huhuuuu bı baksam mı :)
Tchibo aldım sonra Jacobs pek fark göremedim Colombia alıyorum
Kız onda süt tozu krema var
Evet sporun etkisini test edeceğim
Şey kem kum listede var dwsem kizmiycan mı
kiz kağıt kullan at ne filtresi
Güzelim şimdiden az yersenBende bugun cok kacirdim diye vicdan yapmistim kendime
Bence çok sert değil ben zaten kahvesini normalden az koyarak seviyorum canım. Evet frenchpress de yapıyorum makinem yokMelita duymadim ama bir arastirayim abla
Sertmi yumusak mi tadi birde french press le mi yapiyorsun
abla yangin ayse gibiyim sicakta cok bunaliyorum hic de sevmem sicagi zaten kisa kollu dolasiyirum kombi en dusukte ona ragmen ozellikle sabah 5 e dogru sirilsiklam cikiyorum esim yanimda uzun kollu yatiyor bende bi anormallik var. Kan degerleri desen normal. Napcagimi bende sasirdim. Birde regl vaktim geldi o da etkiliyor ooabilir
dun bas agrisi bugun kirginlik filan yapamadim canim ya bende memnum degilim bu durumdan
Kapsül kahvelerinin çoğu kremalı süt tozlu oluyor cnmtamam canim sagol tchibonun daha once kapsul kahvelerinden denemistim fena degildi oncelik onu bir arastirayim o zaman
Tamam cok sagol canim inceleyip siparisini vericem bende de makina yok zatenBence çok sert değil ben zaten kahvesini normalden az koyarak seviyorum canım. Evet frenchpress de yapıyorum makinem yok
Gecmis zaman abla isyerinde tchibonun makinasi vardi orda iciyordum. Simdi icmiyorum yani asayis berkemal merak etmeKapsül kahvelerinin çoğu kremalı süt tozlu oluyor cnm
Sadesi varmı bilmiyorum
Canım benim içimden geçen aslında 59 ama ben sıkiyim zaten herkes min 5 kilo eksik söyler önce 65 gelsin de devam ederim muhtemelencanım ben senın boyundayım 64 gordum hala fazlalık vardı karında kollarda bence 62 61 cek alma payında olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?