- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #249.401
Soğuk süt yudumlamayi tavsiye ediyor canım ama denemedimYa kızlar 3 akşamdır geceleri midem yanıyor napsam geçer
Hayır yok baharcim sadece kahve ama sütle içime uygun eminim son kararımSaabh ekmek yada yumurta olabilirdi
Öğlen yemeğinde yanına mutlaka salata yoksa bile yoğurt yağ yakıcı
canım bu detox değil iki haftalık bir diyet ama en bı hafta yaptım 3.6 gitti
Aaa pirinç çorbası nedir yahu cissss cisss
Yaglarla kaplı dünyamızda yağları kurtarıyoruz işte abla aynı hesap
Huhuuuu bı baksam mı :)
Tchibo aldım sonra Jacobs pek fark göremedim Colombia alıyorum
Kız onda süt tozu krema var
Evet sporun etkisini test edeceğim
Şey kem kum listede var dwsem kizmiycan mı
kiz kağıt kullan at ne filtresi
Hamilelikten önce ben de donardim resmen iclikler giyerdim badisiz kazak giyemezdim doğumdan sonra ben de yaniyrium canım hamile iken kan sulandırıcı yapıyor diyordum şimdi bilmiyorum amaGecen annemler gelmisti ya onda da menopoz baslangici var cidden ayni seyleri yasiyoruz onceden regl olamamam etkiliyor diye dusunuyordum ama regl da oldum valla cozemedim bende.onceki senelerde corap ustu patik dururdum simdi ince corap bile yok ayagimda
tamam canim sagol tchibonun daha once kapsul kahvelerinden denemistim fena degildi oncelik onu bir arastirayim o zaman
hormonel birsey o zaman canim belki emzirdigimiz ic8n salgilanan hormanlarla alakali olabilirHamilelikten önce ben de donardim resmen iclikler giyerdim badisiz kazak giyemezdim doğumdan sonra ben de yaniyrium canım hamile iken kan sulandırıcı yapıyor diyordum şimdi bilmiyorum ama
Senin boy kac canim su an ki kilo 59 gorunuyor saka mi bu ya.ben bu kiloya inmek icin daha 3 ay gecirecegim.kilon cok guzel.
Ben beğendim cnm sadece ekmek yediğimiz zaman zeytini ve kuruyemişi beraber yemiyoruzİyi geceler
Bende menumu yazayım
Sabah 9 gibi
1dilim ekmek
2 tane ceviz
5 tane çeri
1tane salatalık
5 adet zeytin
Bir yumurta
Bir dilim peynir
Ogln 13.30 gibi
Bir yumurtalı mantarlı omlet
Akşam 18 gibi
Bir tabak yoğurtlu kabak yedim
4 lt su icildi
3mil leslie yapıldı 3*15=135 @Pnrrr-20
Ben sadece akşamı beğendim cnmOleyyy
Sabah
5 adet kepekli cubuk galete ( ufak incerden )
Sade nescafe
1domates 1 salatalik 6 zeytin
Ara 1 portakal
Öglee
Tarhana corbasi 1 kase
Marul salatasi 1 dilim ekmek
Ara turk kahwesi
Aksam
Ciger
Karisik marul salatasibol dere otlu
1 dilim ekmek
1 kupa bitki cayi
Su2lt
40 dk tempolu yuruyus
Herzaman ki ;
( meywe sebzelerim hep orta boy )
(Ekmeklerim tam bugday )
Dernek başkanı olabilirmiyimKitap okumayıp buradaki geçmişi okuyanlar derneğini kuracağım2 gündür oku oku bitiremedim, uzak kalınca böyle oluyormuş.
Şu an yorgunluktan bir gözüm kapalı yazıyorum, alıntıları kaydettim, kaybetmezsem yarın yapacağım, sadece adaşım gelmiş ona özel alıntı yapacağım:)))
Bir de ben önemli birşey kaçırmışım dün,Pnrrr-12 dün canın sıkkınmış Herşey yolunda mı?
Saat 22:30 dan beri beni çıldırtan açlığı tarif etmem mümkün değil. Sanırım hipoglisemiye girdim yine sadece başım dönmediği için farketmiyorum... Burnuma gelen hamur ve çikolata kokusundan öleceğim. Bu geceyi atlatırım da sabah çok dikkatli adım atmam gerekiyor, kan şekerini dengeleyemezsem biterim, emeklerim boşa gider ve tabiiki hasta olmak istemiyorum...
Modum sayenizde yükseldi kızlar çok sağolun, hastalığın hantallığı dışında bayağı iyiyim. Sesim daha iyi çıkıyor, öksürüğüm bayağı azaldı, boğaz ağrım tamamen geçti.
Şimdi menümü yazıp kaçacağım sanırım, diğer gözüm de kapanma yolunda
Tabi erken yiyip sonrada bu kadar spor yaparsan belki ondan olmulturMenüm
07:20 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 bardak süt
12:45 100 gr kadar ev yapımı köfte, salata, 3 yk yoğurt
15:30 1 mandalina, 1 çay bardağı tarçınlı süt, 10 çiğ badem
17:35 ton balığı ve domates
4 litre su içildi - detoks suyu dahil
60 dk cardio&pilates*3=180
15 dk zumba*1=15
15 dk koşu*4=60
25 dk nt yürüyüş*1=25
280 pıanPnrrr-12
Ooo promu yapılmış ecem hanım :))Sabah
1 Sarısı pişmemiş yumurta
İki ceviz
Öğle
Bir kase yoğurt
2 Haşlanmış tavuk kanat
Ara
Sekersiz türk kahvesi
Aksam
5 yk dana ciger sote
2 bardak ayran
2 lt su
Tamamdir ablacim mesaj alınmıştır dikkat edeceğim o zaman sabah birazcık fazla yiyorum ki öğleden sonra gözüm dönüp yemeklere saldirmayayim diye yinede dikkat edicem ilk başladığım günler çok zorlandim aciktikca gittim bir bardak su içtim ama şimdi alıştım dahaBen beğendim cnm sadece ekmek yediğimiz zaman zeytini ve kuruyemişi beraber yemiyoruz
Maşallah çok güzel devam ediyosun
Ben sadece akşamı beğendim cnm
Sabah daha sağlıklı doyurucu bi kahvaltı lazım
Öğlen 1 kase tarhana 2 dil.ekm yapıyor yanında tekrar ekm.var etti 3 dil.
Bide neskafe yerine filtre kahve yada türk kahve tercih ediyoruz
Dernek başkanı olabilirmiyim
Kuzum kendini iyi hissetmediğinde atsana ağzına kuruyemiş yada kırumeyve
Sağlık herşeyden önemli
Diğer türlü iyi olmanada çok sevindim
Tabi erken yiyip sonrada bu kadar spor yaparsan belki ondan olmultur
Spordan sonra 1 bar süt yada ayran içsen nasıl olur acaba canımcım
Ooo promu yapılmış ecem hanım :))
Çorbanın bi ölçüsü yokki
Acıktıkça onu yşyebilirsin
Melita duymadim ama bir arastirayim abla
Sertmi yumusak mi tadi birde french press le mi yapiyorsun
abla yangin ayse gibiyim sicakta cok bunaliyorum hic de sevmem sicagi zaten kisa kollu dolasiyirum kombi en dusukte ona ragmen ozellikle sabah 5 e dogru sirilsiklam cikiyorum esim yanimda uzun kollu yatiyor bende bi anormallik var. Kan degerleri desen normal. Napcagimi bende sasirdim. Birde regl vaktim geldi o da etkiliyor ooabilir
dun bas agrisi bugun kirginlik filan yapamadim canim ya bende memnum degilim bu durumdan
Yanilmiyorsam katilimim dan 3 sonra cok fazla aksilik hastalik vb. Aksilik yasadim oyuzdenPnrrr-12
Kitap okumayıp buradaki geçmişi okuyanlar derneğini kuracağım2 gündür oku oku bitiremedim, uzak kalınca böyle oluyormuş.
Şu an yorgunluktan bir gözüm kapalı yazıyorum, alıntıları kaydettim, kaybetmezsem yarın yapacağım, sadece adaşım gelmiş ona özel alıntı yapacağım:)))
Bir de ben önemli birşey kaçırmışım dün,Pnrrr-12 dün canın sıkkınmış Herşey yolunda mı?
Saat 22:30 dan beri beni çıldırtan açlığı tarif etmem mümkün değil. Sanırım hipoglisemiye girdim yine sadece başım dönmediği için farketmiyorum... Burnuma gelen hamur ve çikolata kokusundan öleceğim. Bu geceyi atlatırım da sabah çok dikkatli adım atmam gerekiyor, kan şekerini dengeleyemezsem biterim, emeklerim boşa gider ve tabiiki hasta olmak istemiyorum...
Modum sayenizde yükseldi kızlar çok sağolun, hastalığın hantallığı dışında bayağı iyiyim. Sesim daha iyi çıkıyor, öksürüğüm bayağı azaldı, boğaz ağrım tamamen geçti.
Şimdi menümü yazıp kaçacağım sanırım, diğer gözüm de kapanma yolunda
Menümü yazayım bari
Sabah 9
2 kaiık yulafla 1 su bardağı süt filtre kahve
Öğlen 14
1 tabak kabak yemeği
1 dl ekmek
2 kş yoğurt
1 mandalina
Akşam
1 porsiyon balık
Salata
1 dl ekmek
Bitki çayı su 2 litreyi geçer
Çok yemeğe alıştığımız için başlarda hepimiz zorluk çekiyoruz cnmTamamdir ablacim mesaj alınmıştır dikkat edeceğim o zaman sabah birazcık fazla yiyorum ki öğleden sonra gözüm dönüp yemeklere saldirmayayim diye yinede dikkat edicem ilk başladığım günler çok zorlandim aciktikca gittim bir bardak su içtim ama şimdi alıştım daha
Yarınki eksin tatmin etmezse devam etme cnmEwt ama ben genede fazla abartmiym diye düsündm bide aslinda corbadan midem bulandi ya
nane serptim üzerine icerken anca öle gitti tuzsuz biseysiz cok kötu tadi. Yarinki tartiya göre 1 gün dha yapicam ama iI ödem attirdi gbime
Menü güzelde cnm senin kilonda akşam ekmek olmayabilirdiMenümü yazayım bari
Sabah 9
2 kaiık yulafla 1 su bardağı süt filtre kahve
Öğlen 14
1 tabak kabak yemeği
1 dl ekmek
2 kş yoğurt
1 mandalina
Akşam
1 porsiyon balık
Salata
1 dl ekmek
Bitki çayı su 2 litreyi geçer
Ayçaa sabah bana telden bildirim yapmayı unutmaHerkese kucak dolusu sevgiler. Tam kafayi yastiga koyuyordum ki hem menunu paylasayim hem siZlere bakayim diye kosa kosa geldim takima
Sabah(7.00)
150 gr karabugday pilavi( nerden cikti demeyin vaktim yoktu yumurta pisirmeye)
Salata
Oglen(13.00)
5 cig badem
5 fistik
5 cig findik
1 bardak kahve sade neskafe
Aksam(18.00)
150 gr karabugday pilavi( bitti bu sondu)
Avuc ici kadar tavuk gogus izgara
1 kase yogurt
3 bas brokoli buharda haslanmis
Sivi: 3lt su
Spor
40 dk tempolu yurus 40*2 = 80
25 dk yuruyus bandi 25*3 = 75
5 dk kosu 5 * 4 =20
30 dk eliptik. 30*4 =120
20 dk bisiklet. 20*2 = 40
Toplam : 335Pnrrr-12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?