Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çaresizim mecbur bu veda
Kokun üzerimde gidiyorum uzaklara

Siginip anilara bu hasrete dayaniriz elbet
Ümidimiz muradina erecek sabret

Sabret inci tanem bekle beni
Dönecegim mutlaka sabret
Aglama ne olur vazgeçme bekle beni
Dönecegim mutlaka sabret

lise yıllarımın şarkısııı
dinliyorum çok duygulanabildimmm

Son düzenleme:
Evet bayanlar nur arkadasımınız önerisi üzerine bayrama kadar kendimize hedef belirleyip bu hedefe ulaşmaya çalışıcaz...

Mekanizma ;

Üyeler kendi yöntemleriyle 6 KASIM'a kadar hedefledikleri kiloya ulaşırlar.

Amaç ;

Her üye kendinden sorumludur...Kişi kendine uygun sistemi belirleyerek hedeflediği kilosuna ulaşır.

Liste;

Asya27:
Edda1985: 2 kilo
Ene2004:
Fadime02: 5 kilo
Hoppidicik :
Gulseker:
Mursh: 4 kilo
Nurkelebek: 5 kilo
taçsız prenses : 2.6 kilo
merwecik_20 :
lionesse :

83 lüyüm canım ve eylülde 4 yılımız bitti..3 yılın bitiminde hamile kaldım..eşim 1 yılın bitiminde çocuk istedi hep ben de onu zayıflıycam diye hp durdurdum ve her yıl bir sürü kilo aldım...

Edda bızım ıs yerıne yenı 2 eleman alındı cocuklar benle yasıt bana 2 3 gun ABLA ABLA die seslendıler bır moralım bozuldu demekkı 30 yasında abla gıbı gosterıyorum bende agızlarının paylarını verdım ...Bılmıyorum ben cok yaslı gosterıyorum bılmıyorum onların gorgusuzlugu senın arkadasında oyle gorgusuzluk yapmıs ıste...

Ayy sorma edda o yelekler daha sısman gosterıyor ama ben vazgecemıyorum onlardan cok tatlılar

ahhht ettim 28 - 29 bedene iniyim kardeşimin o minick kotlarını alıp giycemmmmmm hırsımdann hasetşmden

Edda ısın zor benımde dal gıbı bı kardesım olsa bende catlardım heralde ortadan ıkıye

83 lüyüm canım ve eylülde 4 yılımız bitti..3 yılın bitiminde hamile kaldım..eşim 1 yılın bitiminde çocuk istedi hep ben de onu zayıflıycam diye hp durdurdum ve her yıl bir sürü kilo aldım...

Edda duyyy duyyy bak kılo vercem dıe beklemıs ama veremeden hamıle kalmıs bak goruyormusun..

sema nerelerdesin sen çalışıyormusun az giriyorsun bu aralar

mrb canım çalışmıyorum bir düzensizlik var bu ara giremiyorum istediğim gibi topiğe eşim vardiyeli çalışıyor 2 çocuğum okula gidiyor derken ödevler yemek ev işi pek vakit olmuyor inşlh bir düzene oturur :44:

menüm yazayım hesapladığım listeyi eklemeyi düşünüyorum bundan sonra ayrıca bayrama kadar hedef belirlemişsiniz bende 3 kilo vermeyi hedefliyorum inşaalhh

2011-10-05 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Ev Temizlemek 45 dak 37.3275
[2] Yürümek (Hafif Eğim - yokuş) 25 dak 161.95
[3] Yeşil Üzüm 1 100 gr 57
[4] dankek dilim üzümlü (35gr) 1 adet 131
[5] Karışık Tost 0.25 ADET 70
[6] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[7] Kaymak 10 GRAM 20.8
[8] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55
[9] Kısır 6 YEMEK KAŞIĞI 375
[10] Ev Poğaçası 2 ADET 200
[11] Sade Kek 1 DİLİM 146
Toplam : 866.5225

bol suu

anasınıfıda zor ilgi ister ZAMAN BULDUKÇA GİRERSİN

evet zor gerçekten kilo şimdilik vermedim gibi bakıcam cumaya birde diyete uzun zaman ara verdim canım vücut alışmadı daha kilo almamak için dikkat ettim sadece bakalım inşlh veririm birde bende hipotroid var zor kilo veriyorum hayırlısı 3 kilo hedefledim inşl verririmm senin diyet nasıl gidiyor
ara verdinmi hiç ?

ben çok yavaş veriyorum migren ilacı alıyorum günlük 2 tane 3 gün önce dr bir tane antideprasan verdi tpolam günlük 3 ilaç alıyorum şimdilik iyi gidiyor inşallah dr son verdigi ilaç kilo yapmaz bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…