- Konu Sahibi Handandandan
-
- #24.941
oo kaç yıllık evlisin ve yaşın kaçtı seninnn
çok almışsınn hamilelikte ço kbüyük etki amaa zararın neresinden dönsen kardırrr bundan sonra verirsinki veriyosunda zaten
buarda kilo çizelgen yok yapsanaa ben kaç kilo civarı oldugunu hep unutuyom
ben kaçtım kızlarrrrr
görüşürüz iyi akşamlarrrr
akşam yemiycem bişeee salata yapcam sadeceeee
fark ettimde ne oldu murchh önüne geçemedimkii geri gidemedimkiii
millet inebiliyo bende irade zayıffff
murxh facede benim yanımda bi kuzenim var görmüşsündür belkiii o kuzenim varsa dana gibiydiiii
bi hırs yaptı yarı kilosuna indiii
Kotlarda 30-31 giyiyorum ben bacak tarafından sorun yok ama üstten sorunum varr mide tarafıı
o şişme yelekleri bede seviyorum amaa daha şiş oluyommm giymiyorum
zayıflara çok daha yakışıyo
bende bugünkü bişeyi anlatıyımm
bugün etek giydim dizlerimde üstüne siyah eşim bana bi hırka almıştı twistten önü tamamen gerçek tavşan tüyüü
eşim niye giymiyon niye giymiyon dediği için bu sabah giydimmm ay aynaya bakıyom sankiii tosun var karşıdaaa
bugünden beri forma giyiyorum iş yerinde biraz önce arkadaşa ne dedi biliyonmuuu ayı postunu niye giymiyon eddaaaaa
gelde giyyyyyyyyyyyyyy
ahhht ettim 28 - 29 bedene iniyim kardeşimin o minick kotlarını alıp giycemmmmmm hırsımdann hasetşmden
83 lüyüm canım ve eylülde 4 yılımız bitti..3 yılın bitiminde hamile kaldım..eşim 1 yılın bitiminde çocuk istedi hep ben de onu zayıflıycam diye hp durdurdum ve her yıl bir sürü kilo aldım...
sema nerelerdesin sen çalışıyormusun az giriyorsun bu aralar
mrb canım çalışmıyorum bir düzensizlik var bu ara giremiyorum istediğim gibi topiğe eşim vardiyeli çalışıyor 2 çocuğum okula gidiyor derken ödevler yemek ev işi pek vakit olmuyor inşlh bir düzene oturur :44:
1. sınıfa giden çocugun varsa işn zor
oğlum 6. sınıfkızım anasınıfı
anasınıfıda zor ilgi ister ZAMAN BULDUKÇA GİRERSİN
evet zor gerçekten kilo şimdilik vermedim gibi bakıcam cumaya birde diyete uzun zaman ara verdim canım vücut alışmadı daha kilo almamak için dikkat ettim sadece bakalım inşlh veririm birde bende hipotroid var zor kilo veriyorum hayırlısı 3 kilo hedefledim inşl verririmm senin diyet nasıl gidiyor
ara verdinmi hiç ?
ben çok yavaş veriyorum migren ilacı alıyorum günlük 2 tane 3 gün önce dr bir tane antideprasan verdi tpolam günlük 3 ilaç alıyorum şimdilik iyi gidiyor inşallah dr son verdigi ilaç kilo yapmaz bende
Sana doyum olmuyo ama şimdi gelir eşim salata yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?