- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #249.421
Donuyorum abla.sukurler olsun. Cok zor oldu silkelenmem ama oldu sonunda. 3 aya mezun edersin abla sen beni bilemedin 4 ay bay bay derim ben kalanlara diyimAyy öyle diyenlere öyle gıcık oluyorumki
Sanane kardeşim benim kilomdan nasıl göründüğümden
Bana da dün aynısını diyolar
Fazla verince yüzüm kötü olmuşmuşta böyle yetermişte blaa blaa
Vayyy çok hızlısın bebeğim
Nihayet ayça sahalara dönüyor
Hee hatırladım şimdi :))
O da senin tabloya ne dicek bakalım
Bişey derse ,cevap vermeden gelme kızz
Tamm abla yazayim sabah sana. Getir kaptanim getir spor odem yapmazsa cunku dunde bu kadar karabugday yediydim -200 geldi bugun bide spir var -200 den fazla olmali fakat biraz daha suyu icmem gerekiyordu. Yemekten sonra cok susuz kaldim ama kalkip mutfaga bi alamadim onemli bir isim vardi. O hata oldu biraz sporu saat 15.30 gb gittim bu yuzden tam metabolizma calisirken susuz biraktim neyse bi dahakibe artik.Ayçaa sabah bana telden bildirim yapmayı unutma
Spor süperrr
Ama bu menü sana eksi getirirmi bilemedim
Kesinlikle ben 3 haftadir surdayim girdugum sey hep bu masallah takim ruhumuz var ve cuma kerametimiz de var.Ayçanın dediği gibi. ..
Pazartesi artılarla gelsekde
Biz cumanın kerametine inanıyor ve çok güzel eksilerle geleceğimizi biliyorum
İnsanların laf söylemesine tahammül edemiyorum. Ben kendimi mutlu hissetmek istediğim kiloda olmayı seçiyorum, sanane. Beyne yazılması gereken bizim hedef kilo kesinlikle
İşe bayağı yoğun döndüm, aklım burda parmaklarım milletin hesabında işlem yapmakta :) Biraz artıdayım ama düşecek illaki, yemeden içmeden değil. menüler dışında bir şey yemedim.
Spora dün dönüş yaptım, haftaya daha da iyileşirsem seni tabii ki yenerimKapışacağız tabiiki de şubatın ilk haftası bitti
spor salonu deneyimini mutlaka paylaş neler yaptın nasıldı.
Yaşasın nihayetinde seninle kapışıyorum huhu
bol bol yağların yansın, kasların artsın inşallah
Dünkü menüm:
Kahvaltı - 12:00 : 2 yumurtalı omlet, salatalık , domates, 40-50 gr kadar beyaz peynir, 10-15 zeytin
Ara: 1 papatya çayı, 1 kaşık bal ( aslında bunu ağrılarımı alsın diye içmiştim)
Akşam - 20:00 : 8-9 yaprak dolması, yarım kase yoğurt, 1 parça şiş kebap, salata
1,5 lt su
Oo bende cok severim bu sekilde preslenmis seyleri. Bide tadi baya guzele benziyir ben resmen sadece sebze presleyip icmis bir insan olrak buna bayilirim bu neguze kivi var elma var aalatalik var ohhh miss cok sagol :)Sabahları bir türk kahvesi ve bir hurma yarim saat veya bir saat sonra
16 dal maydonoz
1 kivi
3 salatalık
1 yeşil elma
1 limon
Presle iç yanında da 10 fındık hem bagirsaklarini çalıştırıyor hem de yağ yakıyor diyetisyenim verdi sabah kahvaltısı yerine
Hadi inş.tatlımDonuyorum abla.sukurler olsun. Cok zor oldu silkelenmem ama oldu sonunda. 3 aya mezun edersin abla sen beni bilemedin 4 ay bay bay derim ben kalanlara diyimfakat kopmam yinede burardan dahada. Artik Disariya giderken yaninda yemeginide goturcem disardan salataymis tavukmus hicbisi yemek yok. Sporada basladim aldim hizimi geliyorum.
Senin menuleri heycanla bekliyorum. Kime nasil eliyor bilmiyorun ama emziren anne icin cok biincli ve guzel geliyor bana. Tebrik ederim.EMZIREN ANNE MENUSU
Kahvalti. 8.30
2 lokma t b ekmegi
3 kucuk kup peynir
2 adet kucuk siyah zeytin
(Uyuyacagim icin bu kadar az oldu)
Ogle. 13.00
1 yumurta ile kiymali yumurta
4 kasik menemen
1 dilim tb ekmegi
1 kk peynir
3 adet zeytin
1 yk pekmez
Ara ogun 16.00
Yarim elma
1 adet kucuk mandalina
Yarim cay bardagi kuruyemis
Aksam yemegi:19.00
1 adet karniyarik (kizartmadan yaptim)
1 kase yogurt
Yarim dilim tb ekmegi
Su. 2.5 3 lt arasi
Spor yok
65 di abla. Yok cekmeyelim. 1-2 kilo mezuniyetten sonra esneklik payim olsun. Bide artik soyle incecik suzuleyim. Bide gelin olcam ben selvi gb ince uzun olayim.Hadi inş.tatlım
Senin hedef 65 miydi
Senin boyun uzun istersen hedefi yukarı çekelim
Ne kadar adı sağlıklı da olsa dışardaki yemekler gerçekten yaramıyor
Çok şükür cnmKesinlikle ben 3 haftadir surdayim girdugum sey hep bu masallah takim ruhumuz var ve cuma kerametimiz de var
Ne oldu cnm hayırdırAyy kızlar başım öğle bi ağrıyo ki, üzerine bi de süt içtim, durum fena
Başım neden ağrıyo bilemedim ki, akşam üzeri uyudum, uyandım başım ağrımaya başladı. Sütü de içince midem kötü olduNe oldu cnm hayırdır
Sütle alakası Ne anlamadım
Gecmis olsun cnmBenim bugün kü artımın sebebini buldum ben. Sağ alt çenem iltihap toplamış sanırım dişlerimde sıkıntı var. Onun için antibiyotik kullanıyorum. Sanırım içtiğim ilaçlar ödem yapıyor. Ayrıca dün den beri idrarım kıpkırmızı acaba kum mu döküyorum bilemedim. Bir kaç gün daha bekleyip doktora gideceğim.
Menüm
07:20 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 bardak süt
12:45 100 gr kadar ev yapımı köfte, salata, 3 yk yoğurt
15:30 1 mandalina, 1 çay bardağı tarçınlı süt, 10 çiğ badem
17:35 ton balığı ve domates
4 litre su içildi - detoks suyu dahil
60 dk cardio&pilates*3=180
15 dk zumba*1=15
15 dk koşu*4=60
25 dk nt yürüyüş*1=25
280 pıan @Pnrrr-20
İyi geceler her kese
Salı menüm:
Kahvaltı- 12:00 : 1kase sütlü yulaf lapası
Öğle-Akşam- 17:00 : 5-6 parça ciğer, salatalık, domates, 20-30 gr kadar peynir
Gece 1 bardak süt
1.5 lt su
Bi bes kilo vereyim baslayim canim bendeJillian bana hafif geliyor canım, ben daha ağır daha hareketli spor yaptığım için. Ama normal spor yapanlara göre zorluyormuş bayağı. Çok güzel yağ yaktırıyor aslında, ufaktan başla derim. Tamamen yapabilmen önemli değil, sen zaten yapmaya çalışırken enerjini sonuna kadar kullanıyorsun ve vücut yağ yakımına geçiyor.
Iyi gecelr kuzumBir insanin mesaji nasil kaybolabilir yaaa((
Yarin sabah 7 de kalkicakta olsam arkamda gecmis birakmadim ve bunun huzru ile gidiyorum uyumaya. Hepinizeiyi gecelerrr
Tesekurler bilgi icinKızlar Taylan Kümeli' nin yazılarını okurken dikkatimi çekti. Sizlerle paylaşmak istedim. Olduğu gibi kopyaladım.
1 çubuk tarçın, 1 dilim elma, 1 dilim limon, 2-3 tane karabiber, 1 parça zencefil (1 kaşık toz zencefil de olur…) Bunları bardağınıza koyun, bardağın yarısına kadar kaynar suyla doldurun. İki dakika sonra bardağı soğuk suyla tamamlayıp için… 5 dakika sonra kahvaltınızı edin… Ta ta… O da ne? Tokluk hissi
Gün içerisinde açlık ya da tatlı atakları gelirse bu iksiri deneyebilirsiniz ya da tatlı krizleri için başka bir formülü daha var Taylan Kümeli’nin…
1 dilim limon, 1 çay kaşığı toz tarçın… Bunları bardağa koyun, yarıya kadar kaynar su, diğer yarısını da soğuk suyla tamamlayıp için…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?