Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Donuyorum abla.sukurler olsun. Cok zor oldu silkelenmem ama oldu sonunda. 3 aya mezun edersin abla sen beni bilemedin 4 ay bay bay derim ben kalanlara diyim fakat kopmam yinede burardan dahada. Artik Disariya giderken yaninda yemeginide goturcem disardan salataymis tavukmus hicbisi yemek yok. Sporada basladim aldim hizimi geliyorum.

Ayçaa sabah bana telden bildirim yapmayı unutma

Spor süperrr
Ama bu menü sana eksi getirirmi bilemedim
Tamm abla yazayim sabah sana. Getir kaptanim getir spor odem yapmazsa cunku dunde bu kadar karabugday yediydim -200 geldi bugun bide spir var -200 den fazla olmali fakat biraz daha suyu icmem gerekiyordu. Yemekten sonra cok susuz kaldim ama kalkip mutfaga bi alamadim onemli bir isim vardi. O hata oldu biraz sporu saat 15.30 gb gittim bu yuzden tam metabolizma calisirken susuz biraktim neyse bi dahakibe artik.

Ayçanın dediği gibi. ..
Pazartesi artılarla gelsekde
Biz cumanın kerametine inanıyor ve çok güzel eksilerle geleceğimizi biliyorum
Kesinlikle ben 3 haftadir surdayim girdugum sey hep bu masallah takim ruhumuz var ve cuma kerametimiz de var.

Olsub olsun bitsin fark etmez sen tamm dedigin hafta ben hazirim artik. Soyle oldu formdan cok dusmusum normalde 45 dk kosu bandinda kosuo bana keyiflenirdin 5 dk kosabildim cigeerim cok kuculmus hemen soluksuz kaliyorum. Bgn agirlik calismadim. Site icindeki salona gidiyorum hica destegi istemedim. Bu hafta kardio yapip haftaya agirliklarada giricem. Hayatimi duzene koymaya calisiyirumda yapicak is cok ama zaman yok. O yuzden alistira alistira yapayim ki tepki kotu olmasin islere bi anda butakivermiyim istiyorum

Canim aksamin tiyecek ozunde az olmus kaliri ozunde cok olmus gb sanki. Yaprak dolmasi kalem gb mi dolma gb nasildi bilemedim ama nefis korlicek kadar yeter diyip o guzelim kalerikeri daha besleyici seylere harcasak :)

Oo bende cok severim bu sekilde preslenmis seyleri. Bide tadi baya guzele benziyir ben resmen sadece sebze presleyip icmis bir insan olrak buna bayilirim bu neguze kivi var elma var aalatalik var ohhh miss cok sagol :)

Hadi inş.tatlım
Senin hedef 65 miydi
Senin boyun uzun istersen hedefi yukarı çekelim

Ne kadar adı sağlıklı da olsa dışardaki yemekler gerçekten yaramıyor

Senin menuleri heycanla bekliyorum. Kime nasil eliyor bilmiyorun ama emziren anne icin cok biincli ve guzel geliyor bana. Tebrik ederim.

Hadi inş.tatlım
Senin hedef 65 miydi
Senin boyun uzun istersen hedefi yukarı çekelim

Ne kadar adı sağlıklı da olsa dışardaki yemekler gerçekten yaramıyor
65 di abla. Yok cekmeyelim. 1-2 kilo mezuniyetten sonra esneklik payim olsun. Bide artik soyle incecik suzuleyim. Bide gelin olcam ben selvi gb ince uzun olayim.

Selam kızlar, deminden beri geçmişi okuyordum, bitti şükür. Hemen menümü paylaşayım benim bücür uyanmadan biraz mekik çekeyim. Karnımda öyle bi yumuşama var ki nasıl mutluyum anlatamam:). Kayınvalidem bugün sen biraz zayıfladın mı bile dedi:) Memişler biraz pörsümüş de:) Bu kadarcık kiloda fark ettiyse ben bunu 10-15 yapınca ne der acaba?
Sabah 10:00 Türk kahvesi
10:15. 1 kk beyaz peynir, domates, salatalık, biber,1 dilim esmer ekmek
14:00. Yarım tabak kapuska, bol salata
16:00. 1 avuç leblebi ve tuzsuz fıstık karışımı, 1 tane gün kurusu
18:00. 1 tabak salata, avuç içi büyüklüğünde tavuk eti( kendi suyunda pişti) derisini yemedim tabi ki:)
19:00. 1 yeşil çay,2 tane siyah çay
Su: bugün 4 lt yi de geçti sanırım, Hesabım karıştı , wc yolunu kimseye vermiyorum:).
Spor birazdan yapılacak:).
Hadi öpüldünüz şimdilik hatunlar....

Kesinlikle ben 3 haftadir surdayim girdugum sey hep bu masallah takim ruhumuz var ve cuma kerametimiz de var
Çok şükür cnm
Burda kimse sorumsuzluk yapıp aman aman kaçamak yapmaz
Takım arkadaşlarını ,takımın başarısını düşünür
Eksi olmak içinde herkes elinden geleni yapıyor
Listede olupta artı çıkan çok nadir olur

Gecmis olsun cnm

Menu guzel spor guzel. Gel biz kapisalim haftaya

İyi geceler her kese
Salı menüm:
Kahvaltı- 12:00 : 1kase sütlü yulaf lapası
Öğle-Akşam- 17:00 : 5-6 parça ciğer, salatalık, domates, 20-30 gr kadar peynir
Gece 1 bardak süt
1.5 lt su

Canim vur diyince öldurmussun. Cok cok az olmus bu. Basinin agrisindan mi yiyemedin yoksa normal mi?

Bi bes kilo vereyim baslayim canim bende

Bölgesel 30dk x 3=90puan
Geçen de 100 mekik çekmiştim süre tutmamıştım yaklaşık 14-15 dk da çektim bugün. Onu da 14x 3=42 puan
@Pnrrr-20
Bugünlük sporum bu kadar.
Bu arada ekiptik de karar kıldım yarın sipariş vericem sanırım. İnşallah memnun kalırım da odaya dekor olarak kalmaz:)

Tesekurler bilgi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…