Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

65 di abla. Yok cekmeyelim. 1-2 kilo mezuniyetten sonra esneklik payim olsun. Bide artik soyle incecik suzuleyim. Bide gelin olcam ben selvi gb ince uzun olayim.
sen bilirsin tabi ki cnm
Ama o boyada 65 pek az gibi :))
Bide 70 den sonra vermeye zorlanmıştın geçen sefer

Bence vakit varken 70 e çekelim o zaman ister mezun olur, 65 e kadar free devam edersin
Istersen 65 e tekrar düşürürüz
Nasıl istersen öyle yaparız

İyi geceler her kese
Salı menüm:
Kahvaltı- 12:00 : 1kase sütlü yulaf lapası
Öğle-Akşam- 17:00 : 5-6 parça ciğer, salatalık, domates, 20-30 gr kadar peynir
Gece 1 bardak süt
1.5 lt su
Geç kalkınca 2 öğün olmuş
Yulaf ne kadardı
Akşam iyi gibi

Ohhh iltifatlar gelmeye başlamış bile :))
Hele sen bi 10 -15 kilo ver
O zaman gör iltifatları

Menüde çok güzel olmuşşş

Tek ayrıntı inş.lahana şişirmez
Başım neden ağrıyo bilemedim ki, akşam üzeri uyudum, uyandım başım ağrımaya başladı. Sütü de içince midem kötü oldu
zamansız uyuyunca öyle olabiliyor cnm
Biraz peynşr yada yoğurt ye belki iyi gelir

Bide şu yatıp kalkma saatlerini ayarlıyabilsen

Ya kızlar 3 akşamdır geceleri midem yanıyor napsam geçer
. Akşamları az yemeye çalış. Ben de bi de çay kahve içince de olurdu, akşam bunlardan uzak durmayı dene . Düzelme varsa suçluyu buldun demektir. Geçmiş olsun:)

Hadi inşallah bakalım, heyecanla bekliyorum o günleri:). Lahana pek etki etmiyor bana, bağırsakları bozduğu için işime de geliyor aslında:). Ama bitti şükür bir gün daha kapuska yiyemezdim:))

Sabah hedrflerinizle uyanın istedim

HEDEFLERRRR

@Pnrrr-20 69.8-1.1=68.7 %1.58

melegimve ben 81.7-1.5=80.2 %1.84

Mefkurem 81.3-1.4=79.9 %1.72

M mer_4260 62.2-0.9=61.3 %1.45

eyledi 88-1.3=86.7 %1.48

@tugcekrblt 59.3-0.8=58.5 %1.35

N Nilyyyaaannn 78.6-1.8=76.8 %2.29

North River 73.4-1.8=71.6 %2.45

Warriorinside 73.8-1.6=72.2 %2.17

K Kyezdn 76-1.5=74.5

I _ikra_ 119.8-2=117.8

@Beyazpapatyammm 95.7-2=93.7

F Fitangel 60.9-1=59.9

Poni Bon 78.4-1=77.4

@Sweetyy83 63.3-0.4=62.9

@KocasininNarTanesi 105.9-0.9=105

Degistir Kendini 79.9-1=78.9

asfarovski 67.5-0.8=66.5

Habinar 72.4-1=71.4

HEDEFLER MİNUMUMDURRR

SHOW YAPMAK SERBETTİRRRRR 

Tatlım yağ değişimi bugün ceviz ye bugün zeytin hatta hep ceviz ye daha tok tutar tuzsuz sağlıklı OMEGA ayrıca bol yeşillik tuketin onları cignerken doyacaksin bir öğünde çok yemek yerine bol bı kahve yani gunkurusu fındık ye hem keyifli hemde dağılım olur
İnan o açlığı hissrymeden gitmiyor kilo birde her öğün öncesi iki bardak süt iç kahvede iceceksen önce su iç
Pek var gibi gelmedi bana

Emzirmeden o canım ben hamilelik emzirme yıllarca çıplak gezdim şimdi yeni yeni giyinigim yinede kısa kol çorapsiz
Tamam cok sagol canim inceleyip siparisini vericem bende de makina yok zaten
Bende var ama kullanmıyorum drenaj press daha kolay
Tatlim öncelikle sende profiline girip kişisel bilgilerine boy kilo hedef yazar misin ona göre yorumluyoruz menüleri 50 kg ile 80 kg aynı yiyemez
Sabah kahvaltısı çok yetersiz peynirin yumurtan oldun ben çalışırken yumurtanın haslar soymadan götürürdüm yanımda peynirimi vs yoksa herkesler poğaça börek yiyor
Öfkenin söylemiş Zuhal abla çorba varsa ekmek yok
Ayrıca ilk sayfada sporların puanı var mesela yürüyüş 3 puanda 3*40= 220 puan olarak yazıp @Pnrrr-20 yi etketliyirsun
Hayır yok baharcim sadece kahve ama sütle içime uygun eminim son kararım
O zaman bende alırım ki
Hamilelikten önce ben de donardim resmen iclikler giyerdim badisiz kazak giyemezdim doğumdan sonra ben de yaniyrium canım hamile iken kan sulandırıcı yapıyor diyordum şimdi bilmiyorum ama
Bunu niye akıntılarının bulamadım ki
Burayı okumayinxa bı dışlanmış gibi kalıyor insan
Beğendim ama senin kilonda bu şu çok yorma böbrekleri
Sabah
1 Sarısı pişmemiş yumurta
İki ceviz

Öğle
Bir kase yoğurt
2 Haşlanmış tavuk kanat

Ara
Sekersiz türk kahvesi

Aksam
5 yk dana ciger sote
2 bardak ayran

2 lt su
Pro günü olmuş
Kız ekmeksiz eppekksiz sen ekmek yemezdin
Kizlar ben yatiyorm yarn gene sabah erken kalkicaz isimiz var disarda esimle.
Tartiya bakicam ama erken olcagindan kesin fark olcak ama ona göre lahanaya devam edicem
Pınar inşallah güzel ekşi getirir ben tadını sevmediğim şeyleri yapamıyorum çünkü böyle durumlarda aklım beynim hep kötüye çalışıyor bozup bı sucuk ekmek yediğim çok olmuştur iradene kuvvet
Kızlar bi süre yeni üye almıcaz haberiniz olsun

Ama şu andaki üyelerimizde biraz daha aktif olursa iyi olur :))
Kisaca ipinizi çekerim demiş
Buda kısaca hhaftayasonuc listesi hazırlamak sizde diyor
Ayça illa .... Cikarcan kuzum bak birşey sardimi sariyorsun bu defada karabuğdaya sarmissin yulaf lapasini hatistirim
İyi geceler her kese
Salı menüm:
Kahvaltı- 12:00 : 1kase sütlü yulaf lapası
Öğle-Akşam- 17:00 : 5-6 parça ciğer, salatalık, domates, 20-30 gr kadar peynir
Gece 1 bardak süt
1.5 lt su
Suyu artırirsan guzel

Ayy kızlar başım öğle bi ağrıyo ki, üzerine bi de süt içtim, durum fena
Geçmiş olsun bı ilaç alıp karanlık sessiz odada uyumaya çalışırken vakitsiz uykudandir
Menu guzel spor guzel. Gel biz kapisalim haftaya

Canim vur diyince öldurmussun. Cok cok az olmus bu. Basinin agrisindan mi yiyemedin yoksa normal mi?
Kız emin misin o üç yüz gr verse bı dünya yüzde ediyor
Abla bu aycayi görsen sadece üst kolunda fazlalık var bide göbeği varmış ben henüz görmedim ama varmış
oooo gidakkkkkkk

Ay abla bu ne kız hep yımmırta olmuş buralar:). Üzgünüm o pis şakayı yapmak zorunda hissediyorum kendimi :)
Gıdak gıdakkk gıt gıt gıdakkkkkk

Tamamdir ablacim mesaj alınmıştır dikkat edeceğim o zaman sabah birazcık fazla yiyorum ki öğleden sonra gözüm dönüp yemeklere saldirmayayim diye yinede dikkat edicem ilk başladığım günler çok zorlandim aciktikca gittim bir bardak su içtim ama şimdi alıştım daha
o zaman ceviz yiyeyim ben en iyisi dediğiniz gibi daha sağlıklı

Sudan yana sıkıntım yok ara zaten sabah güne suyla başlıyorum iyide oluyor

Senin menuleri heycanla bekliyorum. Kime nasil eliyor bilmiyorun ama emziren anne icin cok biincli ve guzel geliyor bana. Tebrik ederim.
cok sagol canim yediklerime dikkat etmeye calisiyorum orantili gitmeye ozen gosteriyorum bazen olmasa da. Daha once diyetisyen menum vardi onunda etkisi var tabi

Evet abla 70 te cok takilmistim kafayi yeme noltasinda kalmisti. Peki oyle yapalim 70 e cekelim. Hem bende stress yapmamis olurum.

Oo abla yumurta detoksu mu bu? Bence bu hafta yine guzel gidicek abla senden cuma atafi olcak ins

Ayy bahar hakket iyi hatirlattin. Lapadan kurtulana kadar canim cikmisti. Haslamiyim
Kara bugday yeter bu hafta 3 gun yedim kafi dogru diyosun. Taktim mi takiyorum. Bu arada -300 gitmis. Ahh olmaz mi fark o 67 lik halimle simdiyi yanyana koyuyorum abla kardes resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…