- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #249.441
sen bilirsin tabi ki cnm65 di abla. Yok cekmeyelim. 1-2 kilo mezuniyetten sonra esneklik payim olsun. Bide artik soyle incecik suzuleyim. Bide gelin olcam ben selvi gb ince uzun olayim.
Geç kalkınca 2 öğün olmuşİyi geceler her kese
Salı menüm:
Kahvaltı- 12:00 : 1kase sütlü yulaf lapası
Öğle-Akşam- 17:00 : 5-6 parça ciğer, salatalık, domates, 20-30 gr kadar peynir
Gece 1 bardak süt
1.5 lt su
Ohhh iltifatlar gelmeye başlamış bile :))Selam kızlar, deminden beri geçmişi okuyordum, bitti şükür. Hemen menümü paylaşayım benim bücür uyanmadan biraz mekik çekeyim. Karnımda öyle bi yumuşama var ki nasıl mutluyum anlatamam:). Kayınvalidem bugün sen biraz zayıfladın mı bile dedi:) Memişler biraz pörsümüş de:) Bu kadarcık kiloda fark ettiyse ben bunu 10-15 yapınca ne der acaba?
Sabah 10:00 Türk kahvesi
10:15. 1 kk beyaz peynir, domates, salatalık, biber,1 dilim esmer ekmek
14:00. Yarım tabak kapuska, bol salata
16:00. 1 avuç leblebi ve tuzsuz fıstık karışımı, 1 tane gün kurusu
18:00. 1 tabak salata, avuç içi büyüklüğünde tavuk eti( kendi suyunda pişti) derisini yemedim tabi ki:)
19:00. 1 yeşil çay,2 tane siyah çay
Su: bugün 4 lt yi de geçti sanırım, Hesabım karıştı , wc yolunu kimseye vermiyorum:).
Spor birazdan yapılacak:).
Hadi öpüldünüz şimdilik hatunlar....
zamansız uyuyunca öyle olabiliyor cnmBaşım neden ağrıyo bilemedim ki, akşam üzeri uyudum, uyandım başım ağrımaya başladı. Sütü de içince midem kötü oldu
. Akşamları az yemeye çalış. Ben de bi de çay kahve içince de olurdu, akşam bunlardan uzak durmayı dene . Düzelme varsa suçluyu buldun demektir. Geçmiş olsun:)Ya kızlar 3 akşamdır geceleri midem yanıyor napsam geçer
Hadi inşallah bakalım, heyecanla bekliyorum o günleri:). Lahana pek etki etmiyor bana, bağırsakları bozduğu için işime de geliyor aslında:). Ama bitti şükür bir gün daha kapuska yiyemezdim:))sen bilirsin tabi ki cnm
Ama o boyada 65 pek az gibi :))
Bide 70 den sonra vermeye zorlanmıştın geçen sefer
Bence vakit varken 70 e çekelim o zaman ister mezun olur, 65 e kadar free devam edersin
Istersen 65 e tekrar düşürürüz
Nasıl istersen öyle yaparız
Geç kalkınca 2 öğün olmuş
Yulaf ne kadardı
Akşam iyi gibi
Ohhh iltifatlar gelmeye başlamış bile :))
Hele sen bi 10 -15 kilo ver
O zaman gör iltifatları
Menüde çok güzel olmuşşş
Tek ayrıntı inş.lahana şişirmez
zamansız uyuyunca öyle olabiliyor cnm
Biraz peynşr yada yoğurt ye belki iyi gelir
Bide şu yatıp kalkma saatlerini ayarlıyabilsen
Iyi geceler ablaBenden de iyi geceler
Yarın görüşürüz kızlar
Inş.eksiler gelsin Yarın
2 gun telafisini yaparim abla sozBugün salı ve 9.takım üyesine yakışmayan bi menü
Tatlım yağ değişimi bugün ceviz ye bugün zeytin hatta hep ceviz ye daha tok tutar tuzsuz sağlıklı OMEGA ayrıca bol yeşillik tuketin onları cignerken doyacaksin bir öğünde çok yemek yerine bol bı kahve yani gunkurusu fındık ye hem keyifli hemde dağılım olurYaa biliyorum aslindada sabah az yedimmi Öğleden sonra gözüm dönüyor aslında her gün böyle yemiyorum denemek amaçlı yedim korkuyorum sonra açlıktan çok yerim diye en azından sabah yediğimi bir şekilde yakarım günün sonuna kadar diye düşündüm
O zaman yarın daha da dikkat edicem
Pek var gibi gelmedi bana
Emzirmeden o canım ben hamilelik emzirme yıllarca çıplak gezdim şimdi yeni yeni giyinigimGecen annemler gelmisti ya onda da menopoz baslangici var cidden ayni seyleri yasiyoruz onceden regl olamamam etkiliyor diye dusunuyordum ama regl da oldum valla cozemedim bende.onceki senelerde corap ustu patik dururdum simdi ince corap bile yok ayagimda
tamam canim sagol tchibonun daha once kapsul kahvelerinden denemistim fena degildi oncelik onu bir arastirayim o zaman
Bende var ama kullanmıyorum drenaj press daha kolayTamam cok sagol canim inceleyip siparisini vericem bende de makina yok zaten
Tatlim öncelikle sende profiline girip kişisel bilgilerine boy kilo hedef yazar misin ona göre yorumluyoruz menüleri 50 kg ile 80 kg aynı yiyemezOleyyy
Sabah
5 adet kepekli cubuk galete ( ufak incerden )
Sade nescafe
1domates 1 salatalik 6 zeytin
Ara 1 portakal
Öglee
Tarhana corbasi 1 kase
Marul salatasi 1 dilim ekmek
Ara turk kahwesi
Aksam
Ciger
Karisik marul salatasibol dere otlu
1 dilim ekmek
1 kupa bitki cayi
Su2lt
40 dk tempolu yuruyus
Herzaman ki ;
( meywe sebzelerim hep orta boy )
(Ekmeklerim tam bugday )
O zaman bende alırım kiHayır yok baharcim sadece kahve ama sütle içime uygun eminim son kararım
Bunu niye akıntılarının bulamadım kiHamilelikten önce ben de donardim resmen iclikler giyerdim badisiz kazak giyemezdim doğumdan sonra ben de yaniyrium canım hamile iken kan sulandırıcı yapıyor diyordum şimdi bilmiyorum ama
Burayı okumayinxa bı dışlanmış gibi kalıyor insanKitap okumayıp buradaki geçmişi okuyanlar derneğini kuracağım2 gündür oku oku bitiremedim, uzak kalınca böyle oluyormuş.
Şu an yorgunluktan bir gözüm kapalı yazıyorum, alıntıları kaydettim, kaybetmezsem yarın yapacağım, sadece adaşım gelmiş ona özel alıntı yapacağım:)))
Bir de ben önemli birşey kaçırmışım dün, @Pnrrr-20 dün canın sıkkınmışHerşey yolunda mı?
Saat 22:30 dan beri beni çıldırtan açlığı tarif etmem mümkün değil. Sanırım hipoglisemiye girdim yine sadece başım dönmediği için farketmiyorum... Burnuma gelen hamur ve çikolata kokusundan öleceğim. Bu geceyi atlatırım da sabah çok dikkatli adım atmam gerekiyor, kan şekerini dengeleyemezsem biterim, emeklerim boşa gider ve tabiiki hasta olmak istemiyorum...
Modum sayenizde yükseldi kızlar çok sağolun, hastalığın hantallığı dışında bayağı iyiyim. Sesim daha iyi çıkıyor, öksürüğüm bayağı azaldı, boğaz ağrım tamamen geçti.
Şimdi menümü yazıp kaçacağım sanırım, diğer gözüm de kapanma yolunda
Beğendim ama senin kilonda bu şu çok yorma böbrekleriMenüm
07:20 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 bardak süt
12:45 100 gr kadar ev yapımı köfte, salata, 3 yk yoğurt
15:30 1 mandalina, 1 çay bardağı tarçınlı süt, 10 çiğ badem
17:35 ton balığı ve domates
4 litre su içildi - detoks suyu dahil
60 dk cardio&pilates*3=180
15 dk zumba*1=15
15 dk koşu*4=60
25 dk nt yürüyüş*1=25
280 pıan @Pnrrr-20
Pro günü olmuşSabah
1 Sarısı pişmemiş yumurta
İki ceviz
Öğle
Bir kase yoğurt
2 Haşlanmış tavuk kanat
Ara
Sekersiz türk kahvesi
Aksam
5 yk dana ciger sote
2 bardak ayran
2 lt su
Kız ekmeksiz eppekksizMenümü yazayım bari
Sabah 9
2 kaiık yulafla 1 su bardağı süt filtre kahve
Öğlen 14
1 tabak kabak yemeği
1 dl ekmek
2 kş yoğurt
1 mandalina
Akşam
1 porsiyon balık
Salata
1 dl ekmek
Bitki çayı su 2 litreyi geçer
Pınar inşallah güzel ekşi getirir ben tadını sevmediğim şeyleri yapamıyorum çünkü böyle durumlarda aklım beynim hep kötüye çalışıyor bozup bı sucuk ekmek yediğim çok olmuşturKizlar ben yatiyorm yarn gene sabah erken kalkicaz isimiz var disarda esimle.
Tartiya bakicam ama erken olcagindan kesin fark olcak ama ona göre lahanaya devam edicem
Kisaca ipinizi çekerim demişKızlar bi süre yeni üye almıcaz haberiniz olsun
Ama şu andaki üyelerimizde biraz daha aktif olursa iyi olur :))
Buda kısaca hhaftayasonuc listesi hazırlamak sizde diyor27. TUR / SEKİZİNCİ HAFTA
1. TAKIM
550. Etap => %0.235 => 1. NOTA
553. Etap => %0.080 => 2. NOTA => 1. SARI KART
555. Etap => %0.226 => 1. NOTA
2. TAKIM
549. Etap => %0.207 => 1. NOTA
550. Etap => ETAP İKİNCİSİ => 1. NOTA SİLİNDİ
551. Etap => %-0.717 => 1. NOTA
555. Etap =>%-0.222 => 2. NOTA => 1. SARI KART
3. TAKIM
551. Etap => %-0.163 => 1. NOTA
552. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => 1. NOTA SİLİNDİ
4. TAKIM
553. Etap => %0.128 => 1. NOTA
5. TAKIM
551. Etap => %-0.428 => 1. NOTA
6. TAKIM
548.Etap => %0.097 => 1.NOTA
550. Etap => %-0.461 => 2. NOTA => 1. SARI KART
551. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => 1. SARI KART SİLİNDİ
555. Etap => %-0.035 => 1. NOTA
7. TAKIM
BAŞARILI
8. TAKIM
554. Etap => %-0.018 => 1. NOTA
9. TAKIM
BAŞARILI
12. TAKIM
BAŞARILI
13. TAKIM
BAŞARILI
14. TAKIM
550. Etap => %-0.070 => 1. NOTA
552. Etap => %-0.250 => 2. NOTA => 1. SARI KART
551. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => 1. SARI KART SİLİNDİ
SONUÇ: Performans uygulaması 27. turda İki sarı kartı olan takım olmadığından, bir sonraki performans turu bitene kadar sonuç listelerini hazırlama programımız rutin olarak işleyecektir. Program karar defterinde güncellenecektir. 27. tur boyunca hiç nota almamış 7, 9, 12 ve 13. takımları tebrik ederiz
Ayça illa .... Cikarcan kuzum bak birşey sardimi sariyorsunHerkese kucak dolusu sevgiler. Tam kafayi yastiga koyuyordum ki hem menunu paylasayim hem siZlere bakayim diye kosa kosa geldim takima
Sabah(7.00)
150 gr karabugday pilavi( nerden cikti demeyin vaktim yoktu yumurta pisirmeye)
Salata
Oglen(13.00)
5 cig badem
5 fistik
5 cig findik
1 bardak kahve sade neskafe
Aksam(18.00)
150 gr karabugday pilavi( bitti bu sondu)
Avuc ici kadar tavuk gogus izgara
1 kase yogurt
3 bas brokoli buharda haslanmis
Sivi: 3lt su
Spor
40 dk tempolu yurus 40*2 = 80
25 dk yuruyus bandi 25*3 = 75
5 dk kosu 5 * 4 =20
30 dk eliptik. 30*4 =120
20 dk bisiklet. 20*2 = 40
Toplam : 335 @Pnrrr-20
İyi geceler her kese
Suyu artırirsan guzelSalı menüm:
Kahvaltı- 12:00 : 1kase sütlü yulaf lapası
Öğle-Akşam- 17:00 : 5-6 parça ciğer, salatalık, domates, 20-30 gr kadar peynir
Gece 1 bardak süt
1.5 lt su
Selam kızlar, deminden beri geçmişi okuyordum, bitti şükür. Hemen menümü paylaşayım benim bücür uyanmadan biraz mekik çekeyim. Karnımda öyle bi yumuşama var ki nasıl mutluyum anlatamam:). Kayınvalidem bugün sen biraz zayıfladın mı bile dedi:) Memişler biraz pörsümüş de:) Bu kadarcık kiloda fark ettiyse ben bunu 10-15 yapınca ne der acaba?
Sabah 10:00 Türk kahvesi
10:15. 1 kk beyaz peynir, domates, salatalık, biber,1 dilim esmer ekmek
14:00. Yarım tabak kapuska, bol salata
16:00. 1 avuç leblebi ve tuzsuz fıstık karışımı, 1 tane gün kurusu
18:00. 1 tabak salata, avuç içi büyüklüğünde tavuk eti( kendi suyunda pişti) derisini yemedim tabi ki:)
19:00. 1 yeşil çay,2 tane siyah çay
Su: bugün 4 lt yi de geçti sanırım, Hesabım karıştı , wc yolunu kimseye vermiyorum:).
Spor birazdan yapılacak:).
Hadi öpüldünüz şimdilik hatunlar....
Geçmiş olsun bı ilaç alıp karanlık sessiz odada uyumaya çalışırken vakitsiz uykudandirAyy kızlar başım öğle bi ağrıyo ki, üzerine bi de süt içtim, durum fena
Kız emin misin o üç yüz gr verse bı dünya yüzde ediyorMenu guzel spor guzel. Gel biz kapisalim haftaya
Canim vur diyince öldurmussun. Cok cok az olmus bu. Basinin agrisindan mi yiyemedin yoksa normal mi?
Abla bu aycayi görsen sadece üst kolunda fazlalık var bide göbeği varmış ben henüz görmedim ama varmışsen bilirsin tabi ki cnm
Bence vakit varken 70 e çekelim o zaman ister mezun olur, 65 e kadar free devam edersin
Yulaf ne kadardı
Akşam iyi gibi
O zaman gör iltifatları
Menüde çok güzel olmuşşş
oooo gidakkkkkkkBen menümü yazmamışım
10.30
3 h.yumurta
1 greyfurt
14.30
2 h.yumurta
1.25 wasa
Bir parça peynir
19.00
2 yumultalı yeşil salata
Su 3 lt
Bu hafta spor hiç yapamadım
Ama 3 gündür çok yoruldum bugün hertarafım ağrıyodu
Ay abla bu ne kız hep yımmırta olmuş buralar:). Üzgünüm o pis şakayı yapmak zorunda hissediyorum kendimi :)Ben menümü yazmamışım
10.30
3 h.yumurta
1 greyfurt
14.30
2 h.yumurta
1.25 wasa
Bir parça peynir
19.00
2 yumultalı yeşil salata
Su 3 lt
Tamamdir ablacim mesaj alınmıştır dikkat edeceğim o zaman sabah birazcık fazla yiyorum ki öğleden sonra gözüm dönüp yemeklere saldirmayayim diye yinede dikkat edicem ilk başladığım günler çok zorlandim aciktikca gittim bir bardak su içtim ama şimdi alıştım dahaBen beğendim cnm sadece ekmek yediğimiz zaman zeytini ve kuruyemişi beraber yemiyoruz
Maşallah çok güzel devam ediyosun
Ben sadece akşamı beğendim cnm
Sabah daha sağlıklı doyurucu bi kahvaltı lazım
Öğlen 1 kase tarhana 2 dil.ekm yapıyor yanında tekrar ekm.var etti 3 dil.
Bide neskafe yerine filtre kahve yada türk kahve tercih ediyoruz
Dernek başkanı olabilirmiyim
Kuzum kendini iyi hissetmediğinde atsana ağzına kuruyemiş yada kırumeyve
Sağlık herşeyden önemli
Diğer türlü iyi olmanada çok sevindim
Tabi erken yiyip sonrada bu kadar spor yaparsan belki ondan olmultur
Spordan sonra 1 bar süt yada ayran içsen nasıl olur acaba canımcım
Ooo promu yapılmış ecem hanım :))
o zaman ceviz yiyeyim ben en iyisi dediğiniz gibi daha sağlıklıTatlım yağ değişimi bugün ceviz ye bugün zeytin hatta hep ceviz ye daha tok tutar tuzsuz sağlıklı OMEGA ayrıca bol yeşillik tuketin onları cignerken doyacaksin bir öğünde çok yemek yerine bol bı kahve yani gunkurusu fındık ye hem keyifli hemde dağılım olur
İnan o açlığı hissrymeden gitmiyor kilo birde her öğün öncesi iki bardak süt iç kahvede iceceksen önce su iç
Emzirmeden o canım ben hamilelik emzirme yıllarca çıplak gezdim şimdi yeni yeni giyinigimyinede kısa kol çorapsiz
Bende var ama kullanmıyorum drenaj press daha kolay
Tatlim öncelikle sende profiline girip kişisel bilgilerine boy kilo hedef yazar misin ona göre yorumluyoruz menüleri 50 kg ile 80 kg aynı yiyemez
Sabah kahvaltısı çok yetersiz peynirin yumurtan oldun ben çalışırken yumurtanın haslar soymadan götürürdüm yanımda peynirimi vs yoksa herkesler poğaça börek yiyor
Öfkenin söylemiş Zuhal abla çorba varsa ekmek yok
Ayrıca ilk sayfada sporların puanı var mesela yürüyüş 3 puanda 3*40= 220 puan olarak yazıp @Pnrrr-20 yi etketliyirsun
O zaman bende alırım ki
Bunu niye akıntılarının bulamadım ki
Burayı okumayinxa bı dışlanmış gibi kalıyor insan
Beğendim ama senin kilonda bu şu çok yorma böbrekleri
Pro günü olmuş
Kız ekmeksiz eppekksizsen ekmek yemezdin
Pınar inşallah güzel ekşi getirir ben tadını sevmediğim şeyleri yapamıyorum çünkü böyle durumlarda aklım beynim hep kötüye çalışıyor bozup bı sucuk ekmek yediğim çok olmuşturiradene kuvvet
Kisaca ipinizi çekerim demiş
Buda kısaca hhaftayasonuc listesi hazırlamak sizde diyor
Ayça illa .... Cikarcan kuzum bak birşey sardimi sariyorsunbu defada karabuğdaya sarmissin yulaf lapasini hatistirim
Suyu artırirsan guzel
Geçmiş olsun bı ilaç alıp karanlık sessiz odada uyumaya çalışırken vakitsiz uykudandir
Kız emin misin o üç yüz gr verse bı dünya yüzde ediyor
Abla bu aycayi görsen sadece üst kolunda fazlalık var bide göbeği varmış ben henüz görmedim ama varmış
oooo gidakkkkkkk
cok sagol canim yediklerime dikkat etmeye calisiyorum orantili gitmeye ozen gosteriyorum bazen olmasa da. Daha once diyetisyen menum vardi onunda etkisi var tabiSenin menuleri heycanla bekliyorum. Kime nasil eliyor bilmiyorun ama emziren anne icin cok biincli ve guzel geliyor bana. Tebrik ederim.
Evet abla 70 te cok takilmistim kafayi yeme noltasinda kalmisti. Peki oyle yapalim 70 e cekelim. Hem bende stress yapmamis olurum.sen bilirsin tabi ki cnm
Yulaf ne kadardı
Akşam iyi gibi
O zaman gör iltifatları
Menüde çok güzel olmuşşş
Basınız sağ olsun ablacım tören deyince Alman mi rahmetliYarın sabahtan cenaze törenine gidecem
Öğlende gelin çocukları bırakacak
Yarın yoğun olurum
Lütfen herkes çok dikkat etsin
Son 2 günü iyi değerlendirelim
Şimdi gittim :))
Ben menümü yazmamışım
10.30
3 h.yumurta
1 greyfurt
14.30
2 h.yumurta
1.25 wasa
Bir parça peynir
19.00
2 yumultalı yeşil salata
Su 3 lt
Ayy bahar hakket iyi hatirlattin. Lapadan kurtulana kadar canim cikmisti. HaslamiyimTatlım yağ değişimi bugün ceviz ye bugün zeytin hatta hep ceviz ye daha tok tutar tuzsuz sağlıklı OMEGA ayrıca bol yeşillik tuketin onları cignerken doyacaksin bir öğünde çok yemek yerine bol bı kahve yani gunkurusu fındık ye hem keyifli hemde dağılım olur
İnan o açlığı hissrymeden gitmiyor kilo birde her öğün öncesi iki bardak süt iç kahvede iceceksen önce su iç
Emzirmeden o canım ben hamilelik emzirme yıllarca çıplak gezdim şimdi yeni yeni giyinigimyinede kısa kol çorapsiz
Bende var ama kullanmıyorum drenaj press daha kolay
Tatlim öncelikle sende profiline girip kişisel bilgilerine boy kilo hedef yazar misin ona göre yorumluyoruz menüleri 50 kg ile 80 kg aynı yiyemez
Sabah kahvaltısı çok yetersiz peynirin yumurtan oldun ben çalışırken yumurtanın haslar soymadan götürürdüm yanımda peynirimi vs yoksa herkesler poğaça börek yiyor
Öfkenin söylemiş Zuhal abla çorba varsa ekmek yok
Ayrıca ilk sayfada sporların puanı var mesela yürüyüş 3 puanda 3*40= 220 puan olarak yazıp @Pnrrr-20 yi etketliyirsun
O zaman bende alırım ki
Bunu niye akıntılarının bulamadım ki
Burayı okumayinxa bı dışlanmış gibi kalıyor insan
Beğendim ama senin kilonda bu şu çok yorma böbrekleri
Pro günü olmuş
Kız ekmeksiz eppekksizsen ekmek yemezdin
Pınar inşallah güzel ekşi getirir ben tadını sevmediğim şeyleri yapamıyorum çünkü böyle durumlarda aklım beynim hep kötüye çalışıyor bozup bı sucuk ekmek yediğim çok olmuşturiradene kuvvet
Kisaca ipinizi çekerim demiş
Buda kısaca hhaftayasonuc listesi hazırlamak sizde diyor
Ayça illa .... Cikarcan kuzum bak birşey sardimi sariyorsunbu defada karabuğdaya sarmissin yulaf lapasini hatistirim
Suyu artırirsan guzel
Geçmiş olsun bı ilaç alıp karanlık sessiz odada uyumaya çalışırken vakitsiz uykudandir
Kız emin misin o üç yüz gr verse bı dünya yüzde ediyor
Abla bu aycayi görsen sadece üst kolunda fazlalık var bide göbeği varmış ben henüz görmedim ama varmış
oooo gidakkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?