- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #249.461
Günaydın ilahe maşallah maşallah ne güzel erkenden kalkmıssin Allah bozmasın nasıl oldu baş ağrınGünaydıııınn
Kimin derdi tasası vardı
Gelin bakalım yavru aslanlarım
@tugcekrblt tuğçeeeeem sana utanmazın biri ne dedi kızz
Sende sanki 100 kilo oldunda kafana takmışınanacım verecek münasip bi cevap bulamadınmı
@KocasininNarTanesi iremcim daha çok gençsin, ilerde nelerden kavga ediyormuşuz deyip güleceksiniz :))
badem000 canan hanımcım senin + 2 yide gördüm eminim ödemdir değilmi :))
Yoksa hiç kaçamak falan yapmadın
benımde en ust hayelım 59 ama suan ıcın cook uzak bır ahyel gıbı geliyorCanım benim içimden geçen aslında 59 ama ben sıkiyim zaten herkes min 5 kilo eksik söyler önce 65 gelsin de devam ederim muhtemelen
Ama öyle dedikçe beynin de öyle düşünür tatlım neden uzak olsun sadece zaman lazımbenımde en ust hayelım 59 ama suan ıcın cook uzak bır ahyel gıbı geliyor
ne bılıyım yıllardır ugrasıpda hala o rakama gelemıyınce ınancımı kaybettımAma öyle dedikçe beynin de öyle düşünür tatlım neden uzak olsun sadece zaman lazım
Kv nasıl oldu bu arada umarım daha iyidir
aman dıkkat bacım zerre kaçamak kabul edılmıycek günlere geldık:)Günaydınlar herkese
Hazır oğlan uyuyorken kahvaltı yapayım sonra ütü var sonra da komşular toplayacağız baya kalabalık olacak araya kaynarim inşallah.
Wc problemi başladı geceden 1 incir ıslatmıstim umarım ise yarar
Valla ben de 10 senedir 5 ki rakam görmedim üç yıl öncesine kadar belki de 6li görmedim ama inanmakla başlıyor herşey. Iyiki burası var diyorum her zaman.ne bılıyım yıllardır ugrasıpda hala o rakama gelemıyınce ınancımı kaybettımınsaallah sayenızde azmımı motıvemı kaybetmem ve bır mucıze gelıverır
kv canım hanı cocouklarda her hastalıkta bır huy kalır ya onun hesabı oda her hastalıkta bıraz daha düşüyor
saglıgı gayet ıyı ama yataktan çıkmıyor butun gun yatıyım sadece eskılerı dusup konusuyom ıstıyor
alıcam ablam en kısa zaman normal fıltresını kullanıyorudmKağıdı olunca bi pisliği olmuyoki cnm
Bide tezgahta hazır durması lazım yoksa indir kaldır olmaz
makarna olmamış ama sen telafı edersın cnmUyyy 23 sayfa bugun bitirmeden yatmam kizlar
Menumle baslayim giremedim bugun hic,sonra atik gecmise bakarim
09.00 3 hurma
10.30 2 yumurta ,2 dilim ekmek,5 zeytin,peynir
13.30 brokoli, karnabahar,1 haslanmis pataes,yogurt
16.00 1 armut
18.00 6-7 kasik makarna (kacamagin buyugu ama dayanamadim malesef)
21. 00 1 c.bardagi sut icicem
2 litre su,3 mile leslie( 135 puan) @Pnrrr-20
haraka mıkemmel hataaİyi geceler
Bende menumu yazayım
Sabah 9 gibi
1dilim ekmek
2 tane ceviz
5 tane çeri
1tane salatalık
5 adet zeytin
Bir yumurta
Bir dilim peynir
Ogln 13.30 gibi
Bir yumurtalı mantarlı omlet
Akşam 18 gibi
Bir tabak yoğurtlu kabak yedim
4 lt su icildi
3mil leslie yapıldı 3*15=135 @Pnrrr-20
bana uyar bebekHimm olmadi cumaya 3 lu kapisma yapariz
Saabh ekmek yada yumurta olabilirdi
Öğlen yemeğinde yanına mutlaka salata yoksa bile yoğurt yağ yakıcı
canım bu detox değil iki haftalık bir diyet ama en bı hafta yaptım 3.6 gitti
Aaa pirinç çorbası nedir yahu cissss cisss
Yaglarla kaplı dünyamızda yağları kurtarıyoruz işte abla aynı hesap
Huhuuuu bı baksam mı :)
Tchibo aldım sonra Jacobs pek fark göremedim Colombia alıyorum
Kız onda süt tozu krema var
Evet sporun etkisini test edeceğim
Şey kem kum listede var dwsem kizmiycan mı
kiz kağıt kullan at ne filtresi
bı elım deyıp alamadımkı listeme kâğıt fıltre ve karabuğdayı eklıyorum alıcam en kısa zamandaArtık olur canım bende çok oldu valla ayvanin üstüne limon sıkıp ye çok iyi gelirdi bana
Yaa biliyorum aslindada sabah az yedimmi Öğleden sonra gözüm dönüyor aslında her gün böyle yemiyorum denemek amaçlı yedim korkuyorum sonra açlıktan çok yerim diye en azından sabah yediğimi bir şekilde yakarım günün sonuna kadar diye düşündüm
O zaman yarın daha da dikkat edicem
gayet ıyı tatlımOleyyy
Sabah
5 adet kepekli cubuk galete ( ufak incerden )
Sade nescafe
1domates 1 salatalik 6 zeytin
Ara 1 portakal
Öglee
Tarhana corbasi 1 kase
Marul salatasi 1 dilim ekmek
Ara turk kahwesi
Aksam
Ciger
Karisik marul salatasibol dere otlu
1 dilim ekmek
1 kupa bitki cayi
Su2lt
40 dk tempolu yuruyus
Herzaman ki ;
( meywe sebzelerim hep orta boy )
(Ekmeklerim tam bugday )
kurufasulyenın yanında ekmek yemene gerek yokmuş canımHerkese günaydın
Dünkü menüm
Sabah 2 elm ekmek 3 çatal kaşar 2 ceviz 1 çay k bal
Öğlen 14.002 baget haşlama 1 dlm ekmek
Akşam 18.30 1 dlm ekmek 1 tabak kuru fasulye 1 büyük biber turşusu 2 kaşık pilav
Gece 23.30 yarım elma
Yok zaten kilo muhabbeti açılıyor her zaman nasıl verdin falan baya kalabalık olacak ben aradan kaçarım artıkaman dıkkat bacım zerre kaçamak kabul edılmıycek günlere geldık:)
ben güzel kılo verırım yeterkı kaçamaklardan uzak duruyum acaba wc sorunum hıc olmadıgındanmı yedıgımen ufak lıflı gıdanın etkısını gorurum mısal dunku kerevız cok ıyı geldı denesenmıkı
Yok zaten kilo muhabbeti açılıyor her zaman nasıl verdin falan baya kalabalık olacak ben aradan kaçarım artık
Bana herseyi de de kereviz deme yaAllah günah yazmasın çok kötü kokuyor
dıyetdasım sen 59lara doğru ılerle ben senın pesınden gelıyım ozamanValla ben de 10 senedir 5 ki rakam görmedim üç yıl öncesine kadar belki de 6li görmedim ama inanmakla başlıyor herşey. Iyiki burası var diyorum her zaman.
Ona da zor kuzum gerçekten çocuk gibi oluyorlar Allah sabır versin hepinize babnnem de geçmişi anlatıyor sürekli oradan biliyorum. Aman sağlığı iyi ya gerisi olur gider
Kereviz miiii ayy sana inanamıyorum fatma.bunu kerevize yapılmış bir hakaret kabul ediyorumYok zaten kilo muhabbeti açılıyor her zaman nasıl verdin falan baya kalabalık olacak ben aradan kaçarım artık
Bana herseyi de de kereviz deme yaAllah günah yazmasın çok kötü kokuyor
dıyetdasım sen 59lara doğru ılerle ben senın pesınden gelıyım ozaman
oyle canım rabbım akıl karışıklığı vermesın yatalak durumuna getırmesın bunlara bınlerce kez sukr
Hah işte onun tam tersini hayal etKereviz miiii ayy sana inanamıyorum fatma.bunu kerevize yapılmış bir hakaret kabul ediyorum
Pazardan alıp da eve geçerken yolda öyle güzel kokar ki bugün kereviz yapmalıyım diye düşünürüm hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?