Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

1 ı gitti zuhal abla

Herkese günaydın
Dünkü menüm
Sabah 2 elm ekmek 3 çatal kaşar 2 ceviz 1 çay k bal
Öğlen 14.002 baget haşlama 1 dlm ekmek
Akşam 18.30 1 dlm ekmek 1 tabak kuru fasulye 1 büyük biber turşusu 2 kaşık pilav
Gece 23.30 yarım elma

Canım benim içimden geçen aslında 59 ama ben sıkiyim zaten herkes min 5 kilo eksik söyler önce 65 gelsin de devam ederim muhtemelen
benımde en ust hayelım 59 ama suan ıcın cook uzak bır ahyel gıbı geliyor

günaydın kızlar tatrtıya kalan son ıkı gun ben sabıt sayılırım 300 gr fazla çıktım ama erken tartılmanın odemı sayıyoyorum onu bu ıkı günde eksılerı getırecem ınsaallah

kahvaltımı yaptım kahvemı ıcıp leslıe yapmayı planlıyorum

Ama öyle dedikçe beynin de öyle düşünür tatlım neden uzak olsun sadece zaman lazım

Kv nasıl oldu bu arada umarım daha iyidir
ne bılıyım yıllardır ugrasıpda hala o rakama gelemıyınce ınancımı kaybettım ınsaallah sayenızde azmımı motıvemı kaybetmem ve bır mucıze gelıverır

kv canım hanı cocouklarda her hastalıkta bır huy kalır ya onun hesabı oda her hastalıkta bıraz daha düşüyor
saglıgı gayet ıyı ama yataktan çıkmıyor butun gun yatıyım sadece eskılerı dusup konusuyom ıstıyor

aman dıkkat bacım zerre kaçamak kabul edılmıycek günlere geldık:)
ben güzel kılo verırım yeterkı kaçamaklardan uzak duruyum acaba wc sorunum hıc olmadıgındanmı yedıgımen ufak lıflı gıdanın etkısını gorurum mısal dunku kerevız cok ıyı geldı denesenmıkı

Valla ben de 10 senedir 5 ki rakam görmedim üç yıl öncesine kadar belki de 6li görmedim ama inanmakla başlıyor herşey. Iyiki burası var diyorum her zaman.

Ona da zor kuzum gerçekten çocuk gibi oluyorlar Allah sabır versin hepinize babnnem de geçmişi anlatıyor sürekli oradan biliyorum. Aman sağlığı iyi ya gerisi olur gider

Kağıdı olunca bi pisliği olmuyoki cnm

Bide tezgahta hazır durması lazım yoksa indir kaldır olmaz
alıcam ablam en kısa zaman normal fıltresını kullanıyorudm

makarna olmamış ama sen telafı edersın cnm
haraka mıkemmel hataa
Himm olmadi cumaya 3 lu kapisma yapariz
bana uyar bebek

Artık olur canım bende çok oldu valla ayvanin üstüne limon sıkıp ye çok iyi gelirdi bana
bı elım deyıp alamadımkı listeme kâğıt fıltre ve karabuğdayı eklıyorum alıcam en kısa zamanda

gayet ıyı tatlım

kurufasulyenın yanında ekmek yemene gerek yokmuş canım

Yok zaten kilo muhabbeti açılıyor her zaman nasıl verdin falan baya kalabalık olacak ben aradan kaçarım artık

Bana herseyi de de kereviz deme ya Allah günah yazmasın çok kötü kokuyor

dıyetdasım sen 59lara doğru ılerle ben senın pesınden gelıyım ozaman

oyle canım rabbım akıl karışıklığı vermesın yatalak durumuna getırmesın bunlara bınlerce kez sukr

Yok zaten kilo muhabbeti açılıyor her zaman nasıl verdin falan baya kalabalık olacak ben aradan kaçarım artık

Bana herseyi de de kereviz deme ya Allah günah yazmasın çok kötü kokuyor
Kereviz miiii ayy sana inanamıyorum fatma.bunu kerevize yapılmış bir hakaret kabul ediyorum
Pazardan alıp da eve geçerken yolda öyle güzel kokar ki bugün kereviz yapmalıyım diye düşünürüm hep.

Kereviz miiii ayy sana inanamıyorum fatma.bunu kerevize yapılmış bir hakaret kabul ediyorum
Pazardan alıp da eve geçerken yolda öyle güzel kokar ki bugün kereviz yapmalıyım diye düşünürüm hep.
Hah işte onun tam tersini hayal et kereviz roka Balık koktuğu zaman pazardan koşarak uzaklaşıyorum daha yoğun alırsam Allah korusun direkt çıkarıyorum

Hava çok soğuk, kızları okula yolladım, panjurları topladım ama donuyorum Ufaklık uyanana kadar atladım yatağa sizi takip ediyorum.
Kızlar eşimin kuzeni ani bi karar verip mide by-pass ı listesine yazılmış. Bu ay sonuna doğru olacak ameliyatı. Ben de yakın zamana kadar düşünüyordum. İnşallah bu defa bu azimle başarırım da ona gerek kalmaz.
Siz ne düşünüyorsunuz ameliyat hakkında? Mesela olur muydunuz ihtiyaç olsa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…