Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hah işte onun tam tersini hayal et kereviz roka Balık koktuğu zaman pazardan koşarak uzaklaşıyorum daha yoğun alırsam Allah korusun direkt çıkarıyorum
Oooo bayağı sevmiyorsun.
Rokayı da ha.
E balığa ne demeli ne kadar faydalı.

Bilmem hiç düşünmedim.
Ama olmamayı denerdim.şartları zorlardım herhalde.

Kereviz miiii ayy sana inanamıyorum fatma.bunu kerevize yapılmış bir hakaret kabul ediyorum
Pazardan alıp da eve geçerken yolda öyle güzel kokar ki bugün kereviz yapmalıyım diye düşünürüm hep.
yemegını yemem ama salatasına bayılırım bana cıg cevız yıyor tadı verır onada bayılırım ayrıca:)

sporuda halletım cok sukur dua edın bana neolur su duzenı hıc kaybetmıyım

dusu alıp esıme kahvaltı hazırlıyım bugunkı plan 1 odayı daha temızlıyım ıstıyorum hava harıka tam böyle genç kızlıktakı sarkıları açıp temızlık yapma zamanı bekarkende evden herkesı yollar acar muzugın son sesını (uzellıkle dısardan duyulması lazım) temızlık yapmaya bayılırdım hey gıdı günler hey :)

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar bu aralar acayip basdonemesi yaşıyorum dün zirve yaptı ve akşam 9 da kızımı uyutmak için girdiğim yatakta tek başıma uyudum eşim yüz kere yalvardi gel bi bardak çay iç kendine gelirsin ama benim ihtiyacım o an uyumakti deliksiz uzun uzun. Yaptığım alerji diyetine bağlı olacağını söyledi Dr vitamin takviyesi alicam mutlaka hergün depolar bosalmis özellikle ca. 3 ay oldu süt diyetime.çok yorgun hissediyorum kendimi hala o kadar uykuya rağmen geçmişi okumadan menumu yazayım geliyorum

Günaydıııınn

Gunaydin arkadaslar
günaydın kızlar

günaydın kolay gelsin tatlım inşallah wc ye yarar

gunaydin canım ben ameliyatı çok çok sonra dusunurdum

günaydın canım geçmiş olsun

Dernek başkanı olabilirsin tabii ki, senden iyi başkan mı bulacam ben
Son raddeye gelene kadar farketmiyorum ben, sorunum orda işte, düzenli olarak tüketmem gerekiyor saati saatine.
Spordan sonra geç oluyor ya, 22:10 gibi eve geliyorum o saatte su dışında bir şey yiyip içmek istemiyorum.

Bu aralar tatsız şeyleri yapamıyorum ben ya , gözüm yemiyor açıkçası. Demekki zamanında çok zorlamışım kendimi. Evet biz zevk için yemek yiyenlerdeniz. Allah bizi böyle yaratmış yapacak bir şey yok
Suyumda tarçın, zencefil ve limon dilimleri var bugün. Yeşil çayıma da kabuk tarçın atayım da toparlanayım. Hala düşük kan şekerim, bildiğin direniyorum
Kilodaki artıya ben de bozuktum bayağı, çok şükür bugün eksiyi gördüm:) Kendimi geçtim, takımın yüzdesini düşünüp dertlendim. Ama neyse normale döndüm, kısmetse hedef tamamdır bu hafta.

Karabuğdaycı eksi devam mı :) Şu spora bak ya 335 puan yapmış , kıskandım
Brokoli yemiş ne güzel, en sevdiğim. Ben de hafta sonu alayım da yapayım kendime, annem evde olmayınca fırsat bulamıyorum hiçbir şeye.

Birden yüklenme sakın gaza gelip de, ben bile 2 hafta aradan sonra spora dönünce , 2 harekette nefes nefese kalıyorum.
Düşüncen çok mantıklı, sıkılıp pes etme olasılığı ortadan da kalkar. Ben yoğun, sen benden yoğun. :)

Menu guzel spor guzel. Gel biz kapisalim haftaya

Canim vur diyince öldurmussun. Cok cok az olmus bu. Basinin agrisindan mi yiyemedin yoksa normal mi?
Kapışalım haftaya hatta ondan sonraki hafta da rövanşına

Bi bes kilo vereyim baslayim canim bende

Yaparsın, şu an kilona göre spor yapmaya devam et. Sağlık önemli, özellikle uzuv sağlığımız daha önemli. Sakat biri olaraktan konuşuyorum

Herkeseee günaydınnnn,

Yine yoğun bir günden kahvemi yudumlarken, burada olmanın mutluluğunu yaşıyorum.

Alıntılarımın bir kısmı gitmiş,

4 litre su bana çok gelmiyor, hem susuzluğa dayanamıyorum, hem de ben terlemiyorum, idrar yoluyla atıyorum. Bir de sürekli boğazım kuruyor, ıslatmanın tek yolu su. Şu an su içmemek için zor tutuyorum mesela kendimi

Canim ondada irade lazim benim halam tup mide oldu basta 25 kilo verdi sonra dikkat etmedi eski halini aldi,kilo vermek kolay degil surda 15-20 kiloyu verirken bile irade zorlaniyo,Pelin oztekine bak bambaska kadin oldu ameliyatsizda olurdu tabi ama zor

Cok gusel canim,insallah aynen devam edersin

Ameliyatı hiç tasvip etmiyorum, ameliyat olup tekrar kilo alan, vücudu deforme olan çok insan var çevremde. Tabii Allah korusun ameliyat sonrası hayatını kaybeden de. Mide bu, içine nasıl besin gönderirsen o şekli alır. Yani ameliyat sonrası normal yeme düzenine dönüp yine homidi gırtlak yerse yine aynı olur, hatta daha fazlası. Bence onu diyete ikna et, diyette değil sağlıklı beslenme. Herşeyden ölçülü olarak yiyecek. 70 li kilolardayken çok durağanlık yaşamıştım, o an düşündüm, hatta gittim doktora ameliyat etsin beni diye. Kızım evine git, bir kahve iç, sonra da uyu demişti bana

Bu düzeni kaybetmezsin, çünkü birkaç gün sonra artık spor yaşam biçimi haline gelecek. Ne kadar yorgun, ne kadar mutsuz , ne kadar hasta olursan ol, sporun seni iyileştireceğinden emin olursun ve gidersin.

Böyle devam et

Geçmiş olsun canım, aman dikkat et ihmal etme hiçbir şeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…