- Konu Sahibi Handandandan
-
- #249.481
Oooo bayağı sevmiyorsun.Hah işte onun tam tersini hayal etkereviz roka Balık koktuğu zaman pazardan koşarak uzaklaşıyorum daha yoğun alırsam Allah korusun direkt çıkarıyorum
Bilmem hiç düşünmedim.Hava çok soğuk, kızları okula yolladım, panjurları topladım ama donuyorumUfaklık uyanana kadar atladım yatağa sizi takip ediyorum.
Kızlar eşimin kuzeni ani bi karar verip mide by-pass ı listesine yazılmış. Bu ay sonuna doğru olacak ameliyatı. Ben de yakın zamana kadar düşünüyordum. İnşallah bu defa bu azimle başarırım da ona gerek kalmaz.
Siz ne düşünüyorsunuz ameliyat hakkında? Mesela olur muydunuz ihtiyaç olsa?
yemegını yemem ama salatasına bayılırım bana cıg cevız yıyor tadı verır onada bayılırım ayrıca:)Kereviz miiii ayy sana inanamıyorum fatma.bunu kerevize yapılmış bir hakaret kabul ediyorum
Pazardan alıp da eve geçerken yolda öyle güzel kokar ki bugün kereviz yapmalıyım diye düşünürüm hep.
Nereye gidiyorsunNeyse ben de kaçar sütçü gelmeden bezleri halledeyim, sonra ütü sonra yoğurt faslı derken gitme zamanı gelir
Günaydıııınn
günaydın kızlarGunaydin arkadaslar
günaydın kolay gelsin tatlım inşallah wc ye yararGünaydınlar herkese
Hazır oğlan uyuyorken kahvaltı yapayım sonra ütü var sonra da komşular toplayacağız baya kalabalık olacak araya kaynarim inşallah.
Wc problemi başladı geceden 1 incir ıslatmıstim umarım ise yarar
gunaydin canım ben ameliyatı çok çok sonra dusunurdumHava çok soğuk, kızları okula yolladım, panjurları topladım ama donuyorumUfaklık uyanana kadar atladım yatağa sizi takip ediyorum.
Kızlar eşimin kuzeni ani bi karar verip mide by-pass ı listesine yazılmış. Bu ay sonuna doğru olacak ameliyatı. Ben de yakın zamana kadar düşünüyordum. İnşallah bu defa bu azimle başarırım da ona gerek kalmaz.
günaydın canım geçmiş olsunGünaydın hanımlar bu aralar acayip basdonemesi yaşıyorum dün zirve yaptı ve akşam 9 da kızımı uyutmak için girdiğim yatakta tek başıma uyudum eşim yüz kere yalvardi gel bi bardak çay iç kendine gelirsin ama benim ihtiyacım o an uyumakti deliksiz uzun uzun. Yaptığım alerji diyetine bağlı olacağını söyledi Dr vitamin takviyesi alicam mutlaka hergün depolar bosalmis özellikle ca. 3 ay oldu süt diyetime.çok yorgun hissediyorum kendimi hala o kadar uykuya rağmen geçmişi okumadan menumu yazayım geliyorum
Ben beğendim cnm sadece ekmek yediğimiz zaman zeytini ve kuruyemişi beraber yemiyoruz
Maşallah çok güzel devam ediyosun
Ben sadece akşamı beğendim cnm
Sabah daha sağlıklı doyurucu bi kahvaltı lazım
Öğlen 1 kase tarhana 2 dil.ekm yapıyor yanında tekrar ekm.var etti 3 dil.
Bide neskafe yerine filtre kahve yada türk kahve tercih ediyoruz
Dernek başkanı olabilirmiyim
Kuzum kendini iyi hissetmediğinde atsana ağzına kuruyemiş yada kırumeyve
Sağlık herşeyden önemli
Diğer türlü iyi olmanada çok sevindim
Tabi erken yiyip sonrada bu kadar spor yaparsan belki ondan olmultur
Spordan sonra 1 bar süt yada ayran içsen nasıl olur acaba canımcım
Ooo promu yapılmış ecem hanım :))
Ewt ama ben genede fazla abartmiym diye düsündm bide aslinda corbadan midem bulandi ya
nane serptim üzerine icerken anca öle gitti tuzsuz biseysiz cok kötu tadi. Yarinki tartiya göre 1 gün dha yapicam ama iI ödem attirdi gbime geliyor
Hadi insallah kendini iyi hisset de yap cnm bende yapamadim yürüyüsler de bana iyi gelmiyo fazla bugn leslie yaptm kendime geldm valla
Gecmis olsun cnm saglik önemli tabi
Hadi insallah iyi oluyorsun tugcecim. Acligi hic sorma ya bende bugun cok fena oldm resmen dolaba gitmemek icin kendmi zor tuttum bide butun gün lahana corbasi yemekten zevk alamaz oldum
Ha bide söyle bisey duymustm cok hosuma gitmisdi " Yemek hayatta kalmak icin yenir Zevk almak icin degil" ama biz sanirim zevk aldigimiz icin yiyoruz geneldeacaba hatamiz bumu
Neyse baya uzattim :) sende yarn suyuna tarcin limon elma dilimi at cnm kan sekerni az da olsa dengeler diye düsünuyorm.
Bu arada benm moral kiloma bozuktu ama bugn - 500gördm yarinada güzel bsi gelirse süper motive olucamm
Ozamaan gelsin cumaa diyorumm
Herkese kucak dolusu sevgiler. Tam kafayi yastiga koyuyordum ki hem menunu paylasayim hem siZlere bakayim diye kosa kosa geldim takima
Sabah(7.00)
150 gr karabugday pilavi( nerden cikti demeyin vaktim yoktu yumurta pisirmeye)
Salata
Oglen(13.00)
5 cig badem
5 fistik
5 cig findik
1 bardak kahve sade neskafe
Aksam(18.00)
150 gr karabugday pilavi( bitti bu sondu)
Avuc ici kadar tavuk gogus izgara
1 kase yogurt
3 bas brokoli buharda haslanmis
Sivi: 3lt su
Spor
40 dk tempolu yurus 40*2 = 80
25 dk yuruyus bandi 25*3 = 75
5 dk kosu 5 * 4 =20
30 dk eliptik. 30*4 =120
20 dk bisiklet. 20*2 = 40
Toplam : 335 @Pnrrr-20
Kesinlikle ben 3 haftadir surdayim girdugum sey hep bu masallah takim ruhumuz var ve cuma kerametimiz de var.
Olsun olsun bitsin fark etmez sen tamm dedigin hafta ben hazirim artik. Soyle oldu formdan cok dusmusum normalde 45 dk kosu bandinda kosuo bana keyiflenirdin 5 dk kosabildim cigeerim cok kuculmus hemen soluksuz kaliyorum. Bgn agirlik calismadim. Site icindeki salona gidiyorum hica destegi istemedim. Bu hafta kardio yapip haftaya agirliklarada giricem. Hayatimi duzene koymaya calisiyirumda yapicak is cok ama zaman yok. O yuzden alistira alistira yapayim ki tepki kotu olmasin islere bi anda butakivermiyim istiyorum
Kapışalım haftaya hatta ondan sonraki hafta da rövanşınaMenu guzel spor guzel. Gel biz kapisalim haftaya
Canim vur diyince öldurmussun. Cok cok az olmus bu. Basinin agrisindan mi yiyemedin yoksa normal mi?
Bi bes kilo vereyim baslayim canim bende
Olmadi cnm iki gun sıkıcam artıkmakarna olmamış ama sen telafı edersın cnm
Canim ondada irade lazim benim halam tup mide oldu basta 25 kilo verdi sonra dikkat etmedi eski halini aldi,kilo vermek kolay degil surda 15-20 kiloyu verirken bile irade zorlaniyo,Pelin oztekine bak bambaska kadin oldu ameliyatsizda olurdu tabi ama zorHava çok soğuk, kızları okula yolladım, panjurları topladım ama donuyorumUfaklık uyanana kadar atladım yatağa sizi takip ediyorum.
Cok gusel canim,insallah aynen devam edersinsporuda halletım cok sukur dua edın bana neolur su duzenı hıc kaybetmıyım
dusu alıp esıme kahvaltı hazırlıyım bugunkı plan 1 odayı daha temızlıyım ıstıyorum hava harıka tam böyle genç kızlıktakı sarkıları açıp temızlık yapma zamanıbekarkende evden herkesı yollar acar muzugın son sesını (uzellıkle dısardan duyulması lazım) temızlık yapmaya bayılırdım hey gıdı günler hey :)
Saol tatlım ya da calimero mu demeliyim :)günaydın kızlar
günaydın kolay gelsin tatlım inşallah wc ye yarar
gunaydin canım ben ameliyatı çok çok sonra dusunurdum
günaydın canım geçmiş olsun
Hava çok soğuk, kızları okula yolladım, panjurları topladım ama donuyorumUfaklık uyanana kadar atladım yatağa sizi takip ediyorum.
sporuda halletım cok sukur dua edın bana neolur su duzenı hıc kaybetmıyım
dusu alıp esıme kahvaltı hazırlıyım bugunkı plan 1 odayı daha temızlıyım ıstıyorum hava harıka tam böyle genç kızlıktakı sarkıları açıp temızlık yapma zamanıbekarkende evden herkesı yollar acar muzugın son sesını (uzellıkle dısardan duyulması lazım) temızlık yapmaya bayılırdım hey gıdı günler hey :)
Günaydın hanımlar bu aralar acayip basdonemesi yaşıyorum dün zirve yaptı ve akşam 9 da kızımı uyutmak için girdiğim yatakta tek başıma uyudum eşim yüz kere yalvardi gel bi bardak çay iç kendine gelirsin ama benim ihtiyacım o an uyumakti deliksiz uzun uzun. Yaptığım alerji diyetine bağlı olacağını söyledi Dr vitamin takviyesi alicam mutlaka hergün depolar bosalmis özellikle ca. 3 ay oldu süt diyetime.çok yorgun hissediyorum kendimi hala o kadar uykuya rağmen geçmişi okumadan menumu yazayım geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?