Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canim hani tlc de bir program var agir yasamlar.orada doktor ilk geleni hemen ameliyat etmiyor.kendisinin 3_5 ay kilo verio gelmesini istiyor.ameliyat bir sure yemeyi etkiler gerisi yine senin iraden o kadar agir kilon da yok surada yaz ayina birseyin kalmaz

Zaten bu yola girdikten sonra onu düşünmüyorum ama beceremezsem diye de tereddüt etmiyor değilim. Elimden geldiğince mücadele edicem bu sefer, yılmak yok. Burasının bana çok pozitif dönüşleri oluyor, kendimi sorumlu hissediyorum. Gitmeye kalkarsam kafamı kırın olur muuuu:)))

Gunaydinlrlar bayanlar ben kamile belki hatirlayanlar vardir kkkmevsim5 ti eski nickim 33yasindayim boy 158kilo 81.5 burada daha once 86 lardan 72lere inmisligim var ama tabi burdan ayrilip bogaxida tutamayinca geri 81leri gorduk ins tekrardan ayni kilolari gorebilir hatta 6 li sayilarida gorebilirim tek amacim bu evliyim sinif ogretmeniyim bi kiz bi oglan iki cocugum var ve buyuk bi azime kilo vermek istiyorum ins birbirimize destek oluruz ve kurtuluruz bu dertten ben cok yavas ilerledigimi hatta hic ilerlwmedigimi dusunuyordum burdan ayrilmadan once ama simdi giderkenki halimden on kilo fazla olunca demekki burada cok ilerlemesemde gerilemiyormusumda dedm artik buyuk donusum baslasin zaten mefkusum herzaman hepimize destektir ins onun vede sizin desteginizle bu kilo illettinden kurtulacagiz

Hoşgeldin canım bende eylem 43 yaşındayım matematik öğretmeniyim.

Ben kahvalti hazirlamaya kizlar bebekler bekliyo,sonrada temizlik,spor ve tabiki disariya cikcam

Günaydınnnnn

Çoook dikkatliiii çarşambalarrr millet :))

Ben hazırlanıp birazdan çıkıcam
Az bi geçmişe bakayım cevap yazmaya vaktim yok

ilk kilo bildirimimmmm
pazartesi 77.7
carsamba 75.9

Bu arada zuhal abla yumurta diyeti mi ooooooooo
haftaya rakibelerim var bende yapacam bende yapacammmm.
bende yapıcam hafta bı kac gun bakalım hangımıze daha ıyı gelecek

Kızlar kahvaltıya geldik satış berkemal
o konuda hıc supemız yok azımlı melegım
Bende sana bakıyordummm
Ohhh misafirlik hee
Süperrr
sen ne alewdesın gulsah yenebılıcenmı ayferı
buraya gırıs kolaydır ama cıkıs zordur canım anca hedefe ulasacan oyle bacısı

hosgeldın kamılecegım

Hoşgeldin canım bende eylem 43 yaşındayım matematik öğretmeniyim.
on yaş varmış aramızda sıze abla dıyebılırmıyım:)

hosbulduk canim

benım düşünmem amelıyat olunca mucızeler olup ıdeal kılona ınıvermıyorsun kılo vermen ıcın gene boğazını tutup ıradene sahıp çıkıp spor yapman lazım e ozaman okadar rıskı almaya değmez canım bence

Katiliyorum sana ameliyat olup kwndini dyrduk yere cizfirecegine bogazina sahip cikip zayifla ameliyat olmadan yuz kilodan fazla veren bi suru insan var sonucta hic gerek yok sonunda zaten yine sabredeceksin yine yemeyeceksin bunun yerine bastan yeme daha evla

Menu guzel spor guzel. Gel biz kapisalim haftaya

Canim vur diyince öldurmussun. Cok cok az olmus bu. Basinin agrisindan mi yiyemedin yoksa normal mi?
Aslında biraz öyle oldu, ama 2 gün bayağa kaçırmıştım, telafi olsun diye böyle yaptım

Sağol canım, doğru söylüyosun, uyudum, uyanınca bir şey kalmamıştı

Günaydın ilahe maşallah maşallah ne güzel erkenden kalkmıssin Allah bozmasın nasıl oldu baş ağrın
Sağol canım, derslerim var, onun için erken kalkmak zorundayım. Uyuyunca geçti, şükür

Çok güzel gidiyosun canım, Maşallah, insan sana bakınca spor yapası geliyo

Ablacım, Allah şifa versin, neye alerjin vardı ki senin? ( galiba yine türkçeyi birazcık bozdum )

Elden birsey gelmiyor canım
Ben de senin gibiyim, canım, bazın şeylerin kokusuna tahammül edemiyorum, seni çok iyi anlıyorum

Yulaf nerdeyse 2-3 yemek kaşığı kadardı. Aslında bu uyku saatlerim düzene girse iyi olacak da, sınava hazırlanıyorum diye dersler yetişmiyo. Benim için de dua edin şu sınavlarımı sağ-salim güzel sonuçlarla vereyim , İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…