- Konu Sahibi Handandandan
-
- #249.501
evet canım nick değiştim az da böyle takilayinSaol tatlım ya da calimero mu demeliyim :)
Nick değişmiş canım
Canim hani tlc de bir program var agir yasamlar.orada doktor ilk geleni hemen ameliyat etmiyor.kendisinin 3_5 ay kilo verio gelmesini istiyor.ameliyat bir sure yemeyi etkiler gerisi yine senin iraden o kadar agir kilon da yok surada yaz ayina birseyin kalmazHava çok soğuk, kızları okula yolladım, panjurları topladım ama donuyorumUfaklık uyanana kadar atladım yatağa sizi takip ediyorum.
Kızlar eşimin kuzeni ani bi karar verip mide by-pass ı listesine yazılmış. Bu ay sonuna doğru olacak ameliyatı. Ben de yakın zamana kadar düşünüyordum. İnşallah bu defa bu azimle başarırım da ona gerek kalmaz.
Siz ne düşünüyorsunuz ameliyat hakkında? Mesela olur muydunuz ihtiyaç olsa?
Elden birsey gelmiyor canımOooo bayağı sevmiyorsun.
Rokayı da ha.
E balığa ne demeli ne kadar faydalı.
Komşu oturması var canımNereye gidiyorsun
Bende sana bakıyordummmKızlar kahvaltıya geldik satış berkemal
Zaten bu yola girdikten sonra onu düşünmüyorum ama beceremezsem diye de tereddüt etmiyor değilim. Elimden geldiğince mücadele edicem bu sefer, yılmak yok. Burasının bana çok pozitif dönüşleri oluyor, kendimi sorumlu hissediyorum. Gitmeye kalkarsam kafamı kırın olur muuuu:)))Canim hani tlc de bir program var agir yasamlar.orada doktor ilk geleni hemen ameliyat etmiyor.kendisinin 3_5 ay kilo verio gelmesini istiyor.ameliyat bir sure yemeyi etkiler gerisi yine senin iraden o kadar agir kilon da yok surada yaz ayina birseyin kalmaz
Tamam abla hemen tanitayim kilomuz syniysa bol bol yarisabiliriz ozaman seninleTmm cnm o zaman bismillah diyelim
Sen arkadaşlara kendini tanıt hele
Bu arada kilomuz aynıymış
Hoşgeldin canım bende eylem 43 yaşındayım matematik öğretmeniyim.Gunaydinlrlar bayanlar ben kamile belki hatirlayanlar vardir kkkmevsim5 ti eski nickim 33yasindayim boy 158kilo 81.5 burada daha once 86 lardan 72lere inmisligim var ama tabi burdan ayrilip bogaxida tutamayinca geri 81leri gorduk ins tekrardan ayni kilolari gorebilir hatta 6 li sayilarida gorebilirim tek amacim bu evliyim sinif ogretmeniyim bi kiz bi oglan iki cocugum var ve buyuk bi azime kilo vermek istiyorum ins birbirimize destek oluruz ve kurtuluruz bu dertten ben cok yavas ilerledigimi hatta hic ilerlwmedigimi dusunuyordum burdan ayrilmadan once ama simdi giderkenki halimden on kilo fazla olunca demekki burada cok ilerlemesemde gerilemiyormusumda dedm artik buyuk donusum baslasin zaten mefkusum herzaman hepimize destektir ins onun vede sizin desteginizle bu kilo illettinden kurtulacagiz
Emziren ve alerji diyeti yapan anne menüsü
Saat 10.00 kahvaltı
1 dilim hindi füme
Salatalık
Cerry
Yeşili
2 zeytin
1 dilim tb
1 tatlı ks reçel
Arada birsey yemek istemedi canım
Saat 18.00 akşam
1 kepçe susuz etli nohut yemeği
Salata
Su 2 litre
Spor yok
Ben kahvalti hazirlamaya kizlar bebekler bekliyo,sonrada temizlik,spor ve tabiki disariya cikcam
Ameliyatı hiç tasvip etmiyorum, ameliyat olup tekrar kilo alan, vücudu deforme olan çok insan var çevremde. Tabii Allah korusun ameliyat sonrası hayatını kaybeden de. Mide bu, içine nasıl besin gönderirsen o şekli alır. Yani ameliyat sonrası normal yeme düzenine dönüp yine homidi gırtlak yerse yine aynı olur, hatta daha fazlası. Bence onu diyete ikna et, diyette değil sağlıklı beslenme. Herşeyden ölçülü olarak yiyecek. 70 li kilolardayken çok durağanlık yaşamıştım, o an düşündüm, hatta gittim doktora ameliyat etsin beni diye. Kızım evine git, bir kahve iç, sonra da uyu demişti bana
Bu düzeni kaybetmezsin, çünkü birkaç gün sonra artık spor yaşam biçimi haline gelecek. Ne kadar yorgun, ne kadar mutsuz , ne kadar hasta olursan ol, sporun seni iyileştireceğinden emin olursun ve gidersin.
Böyle devam et
Geçmiş olsun canım, aman dikkat et ihmal etme hiçbir şeyi
Günaydınnnnn
Çoook dikkatliiii çarşambalarrr millet :))
Ben hazırlanıp birazdan çıkıcam
Az bi geçmişe bakayım cevap yazmaya vaktim yok
Canim hani tlc de bir program var agir yasamlar.orada doktor ilk geleni hemen ameliyat etmiyor.kendisinin 3_5 ay kilo verio gelmesini istiyor.ameliyat bir sure yemeyi etkiler gerisi yine senin iraden o kadar agir kilon da yok surada yaz ayina birseyin kalmaz
ilk kilo bildirimimmmm
pazartesi 77.7
carsamba 75.9
bende yapıcam hafta bı kac gun bakalım hangımıze daha ıyı gelecekBu arada zuhal abla yumurta diyeti mi ooooooooo
haftaya rakibelerim var bende yapacam bende yapacammmm.
o konuda hıc supemız yok azımlı melegımKızlar kahvaltıya geldik satış berkemal
sen ne alewdesın gulsah yenebılıcenmı ayferıBende sana bakıyordummm
Ohhh misafirlik hee
Süperrr
buraya gırıs kolaydır ama cıkıs zordur canım anca hedefe ulasacan oyle bacısıZaten bu yola girdikten sonra onu düşünmüyorum ama beceremezsem diye de tereddüt etmiyor değilim. Elimden geldiğince mücadele edicem bu sefer, yılmak yok. Burasının bana çok pozitif dönüşleri oluyor, kendimi sorumlu hissediyorum. Gitmeye kalkarsam kafamı kırın olur muuuu:)))
hosgeldın kamılecegımGunaydinlrlar bayanlar ben kamile belki hatirlayanlar vardir kkkmevsim5 ti eski nickim 33yasindayim boy 158kilo 81.5 burada daha once 86 lardan 72lere inmisligim var ama tabi burdan ayrilip bogaxida tutamayinca geri 81leri gorduk ins tekrardan ayni kilolari gorebilir hatta 6 li sayilarida gorebilirim tek amacim bu evliyim sinif ogretmeniyim bi kiz bi oglan iki cocugum var ve buyuk bi azime kilo vermek istiyorum ins birbirimize destek oluruz ve kurtuluruz bu dertten ben cok yavas ilerledigimi hatta hic ilerlwmedigimi dusunuyordum burdan ayrilmadan once ama simdi giderkenki halimden on kilo fazla olunca demekki burada cok ilerlemesemde gerilemiyormusumda dedm artik buyuk donusum baslasin zaten mefkusum herzaman hepimize destektir ins onun vede sizin desteginizle bu kilo illettinden kurtulacagiz
on yaş varmış aramızda sıze abla dıyebılırmıyım:)Hoşgeldin canım bende eylem 43 yaşındayım matematik öğretmeniyim.
Hosbulduk canim memnun oldum burda baya ogretmenimiz var galiba yine oncedende vardi cunkuHoşgeldin canım bende eylem 43 yaşındayım matematik öğretmeniyim.
hosbulduk canimbende yapıcam hafta bı kac gun bakalım hangımıze daha ıyı gelecek
o konuda hıc supemız yok azımlı melegım
sen ne alewdesın gulsah yenebılıcenmı ayferı
buraya gırıs kolaydır ama cıkıs zordur canım anca hedefe ulasacan oyle bacısı
hosgeldın kamılecegım
on yaş varmış aramızda sıze abla dıyebılırmıyım:)
benım düşünmem amelıyat olunca mucızeler olup ıdeal kılona ınıvermıyorsun kılo vermen ıcın gene boğazını tutup ıradene sahıp çıkıp spor yapman lazım e ozaman okadar rıskı almaya değmez canım benceHava çok soğuk, kızları okula yolladım, panjurları topladım ama donuyorumUfaklık uyanana kadar atladım yatağa sizi takip ediyorum.
Kızlar eşimin kuzeni ani bi karar verip mide by-pass ı listesine yazılmış. Bu ay sonuna doğru olacak ameliyatı. Ben de yakın zamana kadar düşünüyordum. İnşallah bu defa bu azimle başarırım da ona gerek kalmaz.
Siz ne düşünüyorsunuz ameliyat hakkında? Mesela olur muydunuz ihtiyaç olsa?
Katiliyorum sana ameliyat olup kwndini dyrduk yere cizfirecegine bogazina sahip cikip zayifla ameliyat olmadan yuz kilodan fazla veren bi suru insan var sonucta hic gerek yok sonunda zaten yine sabredeceksin yine yemeyeceksin bunun yerine bastan yeme daha evlabenım düşünmem amelıyat olunca mucızeler olup ıdeal kılona ınıvermıyorsun kılo vermen ıcın gene boğazını tutup ıradene sahıp çıkıp spor yapman lazım e ozaman okadar rıskı almaya değmez canım bence
Aslında biraz öyle oldu, ama 2 gün bayağa kaçırmıştım, telafi olsun diye böyle yaptımMenu guzel spor guzel. Gel biz kapisalim haftaya
Canim vur diyince öldurmussun. Cok cok az olmus bu. Basinin agrisindan mi yiyemedin yoksa normal mi?
Sağol canım, doğru söylüyosun, uyudum, uyanınca bir şey kalmamıştıTatlım yağ değişimi bugün ceviz ye bugün zeytin hatta hep ceviz ye daha tok tutar tuzsuz sağlıklı OMEGA ayrıca bol yeşillik tuketin onları cignerken doyacaksin bir öğünde çok yemek yerine bol bı kahve yani gunkurusu fındık ye hem keyifli hemde dağılım olur
İnan o açlığı hissrymeden gitmiyor kilo birde her öğün öncesi iki bardak süt iç kahvede iceceksen önce su iç
Emzirmeden o canım ben hamilelik emzirme yıllarca çıplak gezdim şimdi yeni yeni giyinigimyinede kısa kol çorapsiz
Bende var ama kullanmıyorum drenaj press daha kolay
Tatlim öncelikle sende profiline girip kişisel bilgilerine boy kilo hedef yazar misin ona göre yorumluyoruz menüleri 50 kg ile 80 kg aynı yiyemez
Sabah kahvaltısı çok yetersiz peynirin yumurtan oldun ben çalışırken yumurtanın haslar soymadan götürürdüm yanımda peynirimi vs yoksa herkesler poğaça börek yiyor
Öfkenin söylemiş Zuhal abla çorba varsa ekmek yok
Ayrıca ilk sayfada sporların puanı var mesela yürüyüş 3 puanda 3*40= 220 puan olarak yazıp @Pnrrr-20 yi etketliyirsun
O zaman bende alırım ki
Bunu niye akıntılarının bulamadım ki
Burayı okumayinxa bı dışlanmış gibi kalıyor insan
Beğendim ama senin kilonda bu şu çok yorma böbrekleri
Pro günü olmuş
Kız ekmeksiz eppekksizsen ekmek yemezdin
Pınar inşallah güzel ekşi getirir ben tadını sevmediğim şeyleri yapamıyorum çünkü böyle durumlarda aklım beynim hep kötüye çalışıyor bozup bı sucuk ekmek yediğim çok olmuşturiradene kuvvet
Kisaca ipinizi çekerim demiş
Buda kısaca hhaftayasonuc listesi hazırlamak sizde diyor
Ayça illa .... Cikarcan kuzum bak birşey sardimi sariyorsunbu defada karabuğdaya sarmissin yulaf lapasini hatistirim
Suyu artırirsan guzel
Geçmiş olsun bı ilaç alıp karanlık sessiz odada uyumaya çalışırken vakitsiz uykudandir
Kız emin misin o üç yüz gr verse bı dünya yüzde ediyor
Abla bu aycayi görsen sadece üst kolunda fazlalık var bide göbeği varmış ben henüz görmedim ama varmış
oooo gidakkkkkkk
Sağol canım, derslerim var, onun için erken kalkmak zorundayım. Uyuyunca geçti, şükürGünaydın ilahe maşallah maşallah ne güzel erkenden kalkmıssin Allah bozmasın nasıl oldu baş ağrın
Çok güzel gidiyosun canım, Maşallah, insan sana bakınca spor yapası geliyosporuda halletım cok sukur dua edın bana neolur su duzenı hıc kaybetmıyım
dusu alıp esıme kahvaltı hazırlıyım bugunkı plan 1 odayı daha temızlıyım ıstıyorum hava harıka tam böyle genç kızlıktakı sarkıları açıp temızlık yapma zamanıbekarkende evden herkesı yollar acar muzugın son sesını (uzellıkle dısardan duyulması lazım) temızlık yapmaya bayılırdım hey gıdı günler hey :)
Ablacım, Allah şifa versin, neye alerjin vardı ki senin? ( galiba yine türkçeyi birazcık bozdumEmziren ve alerji diyeti yapan anne menüsü
Saat 10.00 kahvaltı
1 dilim hindi füme
Salatalık
Cerry
Yeşili
2 zeytin
1 dilim tb
1 tatlı ks reçel
Arada birsey yemek istemedi canım
Saat 18.00 akşam
1 kepçe susuz etli nohut yemeği
Salata
Su 2 litre
Spor yok
Ben de senin gibiyim, canım, bazın şeylerin kokusuna tahammül edemiyorum, seni çok iyi anlıyorumElden birsey gelmiyor canım
Yulaf nerdeyse 2-3 yemek kaşığı kadardı. Aslında bu uyku saatlerim düzene girse iyi olacak da, sınava hazırlanıyorum diye dersler yetişmiyosen bilirsin tabi ki cnm
Ama o boyada 65 pek az gibi :))
Bide 70 den sonra vermeye zorlanmıştın geçen sefer
Bence vakit varken 70 e çekelim o zaman ister mezun olur, 65 e kadar free devam edersin
Istersen 65 e tekrar düşürürüz
Nasıl istersen öyle yaparız
Geç kalkınca 2 öğün olmuş
Yulaf ne kadardı
Akşam iyi gibi
Ohhh iltifatlar gelmeye başlamış bile :))
Hele sen bi 10 -15 kilo ver
O zaman gör iltifatları
Menüde çok güzel olmuşşş
Tek ayrıntı inş.lahana şişirmez
zamansız uyuyunca öyle olabiliyor cnm
Biraz peynşr yada yoğurt ye belki iyi gelir
Bide şu yatıp kalkma saatlerini ayarlıyabilsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?