Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hosgeldin ben de zeynep. 29 yasinda evli 6.5 aylik bir kizim var. Kimya muhendisiyim ama su an calismiyorum. Dogum kilolarimi verdim simdi fazlasi icib burdayim. Yaklasik ayni kilodayiz bizde.Birlikte hedefe kisa surede ulascagiz insallah

Hayirli günler kizlarr
Bugun sersem gibiym bi isimiz vardi erken kalktik sonra iptal olunca geri yattim normal saatimde uyandm ama bi kirginlik var üzerimde sanki.
5mil leslie yapicma zaman kolluyorm ama bitürlü isim bitmiyor sanki. Simdide bi aliaverise gidicez esimle arkasindna gelcem yemekten önce leslie yapmaliym aksama kalinca hic canm istemiyor hadi hayirlisi baklm.
Bu arada lahanaya devam eksi beni tatmin etti az artim kaldi yarina insallah sabitlesem büyük vurusla güzel bi eksi gelir cumaya diye planliyorm hadi hayirlisi

Hosgeldin tekrardan canim,diledigin gibi saglikla gitsin insallah

Hoş geldin, ben de ikra , 33 yaşındayım, 3 kızım var. Burada uzun bi yolum var:)

İnşallah canım, 33 yaşımda ideal kilomda yüzümün nasıl görüneceğini çok merak ediyorum gerçekten:).

Evet aslında ben de hemen ameliyat olma taraftarı değilim ama hayattan kopmuş insanlar için de kurtuluş yolu olduğunu da düşünmüyor değilim. Allah’a şükür ben bu yola girdim , devamı da gelecek. Eşimin de kilo sorunu var benim kadar olmasa da. Kuzeni ameliyattan sonra o yasak bu yasak şu yasak deyince, - e ben onları yemesem zaten kilo veririm diyor. Ki buna ben de katılıyorum. Ben bu işi başarıcammmm....

hosgeldin canım merve ben seninle tanışmadik :)

Ay kızlar tartı sabah kalleşlik yaptı, fazla çıktım bugün . Reglim başladı ondan sanırım. Sabaha kadar açtım gitmesi gerekirken böyle olunca tahmin ettim.
Cuma’ya kadar düşüşe geçer demiii!!!!

Slm millet
Ben biraz önce eve geldim eşime kahvaltı hazırladım
Birazdanda çocuklar gelecek
Yine küçüğün çok sancısı varmış durmuyomuş
O sırada hiç gelemem
Arada hemen size bakayım dedim

asfarovski fatma cenaze kimin diye sormuşun cnm
Akşamları gittiğim kadın vardı ya
O geçen hafta vefat etti
Bunlarda önce kilisede tören yapılıyor
Sonra mezarlığa gidiliyor
Ordanda aile yakınlarını kafe gibi bi yere davet ediyolar
Orda kahvaltı pasta kahve vs.ikramı var
Bende kahvemi içip geldim

hosgeldin ben de zeynep. 29 yasinda evli 6.5 aylik bir kizim var. Kimya muhendisiyim ama su an calismiyorum. Dogum kilolarimi verdim simdi fazlasi icib burdayim. Yaklasik ayni kilodayiz bizde.Birlikte hedefe kisa surede ulascagiz insallah
Hosbulduk canim ins en kisa zamanda rabbim hepimizi ulastirsin ins hefeflerimize
Hosgeldin tekrardan canim,diledigin gibi saglikla gitsin insallah
hosbulduk gulum

hosbulduk canim acele etme burda biraz dene yinede olmazsa ozaman dusunursun ameliyati

hosgeldin canım merve ben seninle tanışmadik :)
hosbulduk Mervecim

Günaydın hanımlar

Kurunun yanında hem ekmek hem pilav olmamı s kuzu
ilk kilo bildirimimmmm
pazartesi 77.7
carsamba 75.9
Ooo baya canlı bı bildirim
Heyttt ulen biz sana liste diyoruz sen gitmeye kalkarsanız diyorsun
Hoşgeldin Kamile kilo Alman iyi olmamış tabi ama dönmem iyi oldu
şu an için açlıktan ölüyordum, maden suyuyla biraz toparladım gibi.
sersem gibiyim, gözlerim kapanıyor sürekli, bayılacak hissi.

bugünü saf protein yapıyorum ama nasıl geçecek bilmiyorum
Kuzu geçen dilim sismisti takımları gezdim 5.takimda birinin diyetisyeni maden suyu ödem yapar diye vermemiş aklında olsun çok tüketme
regldendir düşer canım ödem suyu iç

Gelelim bugüne sabah hızlı başladı eltim aradı gelirken gebelik testi al diye geçen ay espirisini yapmıştık seni bekliyorum sen kal peşine kalacağım buyugumsun demişti hiç niyetim yok sıranın sana verdim dedi oda yok ya kısa doğru diyordu ki Rabbim planları sevmez tabi ki şok oldu sonucu görünce eşi daha da şok
Kahvalti da bı suru cis vardı börek vs yemedim ekmek bile bana uygun değildi yemedim ama işler vs eve geç dönünce öldüm açlıktan sandım hemen köfte salata yaptım
Eşim diyor ki ben aç değilim masa örtüsünü de yiyecektin sigmadi ben senin gibi mi yedim dedim

Ben de günün özeti budur yemek işi bitti artık sadece sıvı alırım

Liste liste gel bana :)))

Ne zayıflama hikayeleri var internette ameliyatsız. Ki ben de ameliyatsız 43 kilo verdim. Sarkma, çatlama yok üstelik. Sadece göğüslerim yumuşadı, ona da çözüm bulacam ama daha sırası gelmedi bir türlü.
O yüzden bir insan sadece isteyip yapabileceğine inanacak. Ameliyat hikaye

Merhaba canım. Tuğçe ben 33 yaşındayım. 163 boy, 59 kiloyum. Tabi bu kiloya 103lerden geldim. Bol eksilerin olsun

Aaaa ilk defa duydum, dikkat edeyim ben o zaman.
Az önce de bir müşterimin diyetisyeni kahveyi yasaklamış. Kilo aldırıyor diye de açıklama yapmış. Detay istedim, tabii yok detay.

Biri zihnimi açsın ben bu olayı burda mı konuştum yoksa ruyamiydi

"Salataya sadece sirke koyalım boşuna kalori almayalım hem sirke selülitleri yok ediyor "

Valla rüyanın gerçekmi hatırlayamadım

Ben illdefa okuyorm sanitm rüyaydi
Kiz ne yiyon ne iciyon kafan bi dünya

Hoyyy mobilden gecmis okumakta zormus
Butun gece ateslidi kizim sabahta gec uyandik kahwalti ogle kristi offf allahim saglik nekadar onemli yarjn da kuzenime ew tasimaya yardima gidicem yumurta mi haslasam soguyunca da yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…