- Konu Sahibi Handandandan
-
- #249.521
hosgeldin ben de zeynep. 29 yasinda evli 6.5 aylik bir kizim var. Kimya muhendisiyim ama su an calismiyorum. Dogum kilolarimi verdim simdi fazlasi icib burdayim. Yaklasik ayni kilodayiz bizde.Birlikte hedefe kisa surede ulascagiz insallahGunaydinlrlar bayanlar ben kamile belki hatirlayanlar vardir kkkmevsim5 ti eski nickim 33yasindayim boy 158kilo 81.5 burada daha once 86 lardan 72lere inmisligim var ama tabi burdan ayrilip bogaxida tutamayinca geri 81leri gorduk ins tekrardan ayni kilolari gorebilir hatta 6 li sayilarida gorebilirim tek amacim bu evliyim sinif ogretmeniyim bi kiz bi oglan iki cocugum var ve buyuk bi azime kilo vermek istiyorum ins birbirimize destek oluruz ve kurtuluruz bu dertten ben cok yavas ilerledigimi hatta hic ilerlwmedigimi dusunuyordum burdan ayrilmadan once ama simdi giderkenki halimden on kilo fazla olunca demekki burada cok ilerlemesemde gerilemiyormusumda dedm artik buyuk donusum baslasin zaten mefkusum herzaman hepimize destektir ins onun vede sizin desteginizle bu kilo illettinden kurtulacagiz
Hosgeldin tekrardan canim,diledigin gibi saglikla gitsin insallahGunaydinlrlar bayanlar ben kamile belki hatirlayanlar vardir kkkmevsim5 ti eski nickim 33yasindayim boy 158kilo 81.5 burada daha once 86 lardan 72lere inmisligim var ama tabi burdan ayrilip bogaxida tutamayinca geri 81leri gorduk ins tekrardan ayni kilolari gorebilir hatta 6 li sayilarida gorebilirim tek amacim bu evliyim sinif ogretmeniyim bi kiz bi oglan iki cocugum var ve buyuk bi azime kilo vermek istiyorum ins birbirimize destek oluruz ve kurtuluruz bu dertten ben cok yavas ilerledigimi hatta hic ilerlwmedigimi dusunuyordum burdan ayrilmadan once ama simdi giderkenki halimden on kilo fazla olunca demekki burada cok ilerlemesemde gerilemiyormusumda dedm artik buyuk donusum baslasin zaten mefkusum herzaman hepimize destektir ins onun vede sizin desteginizle bu kilo illettinden kurtulacagiz
Hoş geldin, ben de ikra , 33 yaşındayım, 3 kızım var. Burada uzun bi yolum var:)Gunaydinlrlar bayanlar ben kamile belki hatirlayanlar vardir kkkmevsim5 ti eski nickim 33yasindayim boy 158kilo 81.5 burada daha once 86 lardan 72lere inmisligim var ama tabi burdan ayrilip bogaxida tutamayinca geri 81leri gorduk ins tekrardan ayni kilolari gorebilir hatta 6 li sayilarida gorebilirim tek amacim bu evliyim sinif ogretmeniyim bi kiz bi oglan iki cocugum var ve buyuk bi azime kilo vermek istiyorum ins birbirimize destek oluruz ve kurtuluruz bu dertten ben cok yavas ilerledigimi hatta hic ilerlwmedigimi dusunuyordum burdan ayrilmadan once ama simdi giderkenki halimden on kilo fazla olunca demekki burada cok ilerlemesemde gerilemiyormusumda dedm artik buyuk donusum baslasin zaten mefkusum herzaman hepimize destektir ins onun vede sizin desteginizle bu kilo illettinden kurtulacagiz
İnşallah canım, 33 yaşımda ideal kilomda yüzümün nasıl görüneceğini çok merak ediyorum gerçekten:).bende yapıcam hafta bı kac gun bakalım hangımıze daha ıyı gelecek
o konuda hıc supemız yok azımlı melegım
sen ne alewdesın gulsah yenebılıcenmı ayferı
buraya gırıs kolaydır ama cıkıs zordur canım anca hedefe ulasacan oyle bacısı
hosgeldın kamılecegım
on yaş varmış aramızda sıze abla dıyebılırmıyım:)
benım düşünmem amelıyat olunca mucızeler olup ıdeal kılona ınıvermıyorsun kılo vermen ıcın gene boğazını tutup ıradene sahıp çıkıp spor yapman lazım e ozaman okadar rıskı almaya değmez canım bence
Evet aslında ben de hemen ameliyat olma taraftarı değilim ama hayattan kopmuş insanlar için de kurtuluş yolu olduğunu da düşünmüyor değilim. Allah’a şükür ben bu yola girdim , devamı da gelecek. Eşimin de kilo sorunu var benim kadar olmasa da. Kuzeni ameliyattan sonra o yasak bu yasak şu yasak deyince, - e ben onları yemesem zaten kilo veririm diyor. Ki buna ben de katılıyorum. Ben bu işi başarıcammmm....Katiliyorum sana ameliyat olup kwndini dyrduk yere cizfirecegine bogazina sahip cikip zayifla ameliyat olmadan yuz kilodan fazla veren bi suru insan var sonucta hic gerek yok sonunda zaten yine sabredeceksin yine yemeyeceksin bunun yerine bastan yeme daha evla
hosgeldin canım merve ben seninle tanışmadik :)Gunaydinlrlar bayanlar ben kamile belki hatirlayanlar vardir kkkmevsim5 ti eski nickim 33yasindayim boy 158kilo 81.5 burada daha once 86 lardan 72lere inmisligim var ama tabi burdan ayrilip bogaxida tutamayinca geri 81leri gorduk ins tekrardan ayni kilolari gorebilir hatta 6 li sayilarida gorebilirim tek amacim bu evliyim sinif ogretmeniyim bi kiz bi oglan iki cocugum var ve buyuk bi azime kilo vermek istiyorum ins birbirimize destek oluruz ve kurtuluruz bu dertten ben cok yavas ilerledigimi hatta hic ilerlwmedigimi dusunuyordum burdan ayrilmadan once ama simdi giderkenki halimden on kilo fazla olunca demekki burada cok ilerlemesemde gerilemiyormusumda dedm artik buyuk donusum baslasin zaten mefkusum herzaman hepimize destektir ins onun vede sizin desteginizle bu kilo illettinden kurtulacagiz
Hosbulduk canim ins en kisa zamanda rabbim hepimizi ulastirsin ins hefeflerimizehosgeldin ben de zeynep. 29 yasinda evli 6.5 aylik bir kizim var. Kimya muhendisiyim ama su an calismiyorum. Dogum kilolarimi verdim simdi fazlasi icib burdayim. Yaklasik ayni kilodayiz bizde.Birlikte hedefe kisa surede ulascagiz insallah
hosbulduk gulumHosgeldin tekrardan canim,diledigin gibi saglikla gitsin insallah
hosbulduk canim acele etme burda biraz dene yinede olmazsa ozaman dusunursun ameliyatiHoş geldin, ben de ikra , 33 yaşındayım, 3 kızım var. Burada uzun bi yolum var:)
İnşallah canım, 33 yaşımda ideal kilomda yüzümün nasıl görüneceğini çok merak ediyorum gerçekten:).
Evet aslında ben de hemen ameliyat olma taraftarı değilim ama hayattan kopmuş insanlar için de kurtuluş yolu olduğunu da düşünmüyor değilim. Allah’a şükür ben bu yola girdim , devamı da gelecek. Eşimin de kilo sorunu var benim kadar olmasa da. Kuzeni ameliyattan sonra o yasak bu yasak şu yasak deyince, - e ben onları yemesem zaten kilo veririm diyor. Ki buna ben de katılıyorum. Ben bu işi başarıcammmm....
hosbulduk Mervecimhosgeldin canım merve ben seninle tanışmadik :)
Günaydın hanımlar
Kurunun yanında hem ekmek hem pilav olmamı s kuzuHerkese günaydın
Dünkü menüm
Sabah 2 elm ekmek 3 çatal kaşar 2 ceviz 1 çay k bal
Öğlen 14.002 baget haşlama 1 dlm ekmek
Akşam 18.30 1 dlm ekmek 1 tabak kuru fasulye 1 büyük biber turşusu 2 kaşık pilav
Gece 23.30 yarım elma
Ooo baya canlı bı bildirimilk kilo bildirimimmmm
pazartesi 77.7
carsamba 75.9
Heyttt ulenZaten bu yola girdikten sonra onu düşünmüyorum ama beceremezsem diye de tereddüt etmiyor değilim. Elimden geldiğince mücadele edicem bu sefer, yılmak yok. Burasının bana çok pozitif dönüşleri oluyor, kendimi sorumlu hissediyorum. Gitmeye kalkarsam kafamı kırın olur muuuu:)))
Hoşgeldin Kamile kilo Alman iyi olmamış tabiGunaydinlrlar bayanlar ben kamile belki hatirlayanlar vardir kkkmevsim5 ti eski nickim 33yasindayim boy 158kilo 81.5 burada daha once 86 lardan 72lere inmisligim var ama tabi burdan ayrilip bogaxida tutamayinca geri 81leri gorduk ins tekrardan ayni kilolari gorebilir hatta 6 li sayilarida gorebilirim tek amacim bu evliyim sinif ogretmeniyim bi kiz bi oglan iki cocugum var ve buyuk bi azime kilo vermek istiyorum ins birbirimize destek oluruz ve kurtuluruz bu dertten ben cok yavas ilerledigimi hatta hic ilerlwmedigimi dusunuyordum burdan ayrilmadan once ama simdi giderkenki halimden on kilo fazla olunca demekki burada cok ilerlemesemde gerilemiyormusumda dedm artik buyuk donusum baslasin zaten mefkusum herzaman hepimize destektir ins onun vede sizin desteginizle bu kilo illettinden kurtulacagiz
Kuzu geçen dilim sismisti takımları gezdim 5.takimda birinin diyetisyeni maden suyu ödem yapar diye vermemiş aklında olsun çok tüketmeşu an için açlıktan ölüyordum, maden suyuyla biraz toparladım gibi.
sersem gibiyim, gözlerim kapanıyor sürekli, bayılacak hissi.
bugünü saf protein yapıyorum ama nasıl geçecek bilmiyorum
regldendir düşer canım ödem suyu içAy kızlar tartı sabah kalleşlik yaptı, fazla çıktım bugün. Reglim başladı ondan sanırım. Sabaha kadar açtım gitmesi gerekirken böyle olunca tahmin ettim.
Cuma’ya kadar düşüşe geçer demiii!!!!
Kurunun yanında hem ekmek hem pilav olmamı s kuzu
Ooo baya canlı bı bildirim
Heyttt ulenbiz sana liste diyoruz sen gitmeye kalkarsanız diyorsun
Hoşgeldin Kamile kilo Alman iyi olmamış tabiama dönmem iyi oldu
Kuzu geçen dilim sismisti takımları gezdim 5.takimda birinin diyetisyeni maden suyu ödem yapar diye vermemiş aklında olsun çok tüketme
regldendir düşer canım ödem suyu iç
Canim ondada irade lazim benim halam tup mide oldu basta 25 kilo verdi sonra dikkat etmedi eski halini aldi,kilo vermek kolay degil surda 15-20 kiloyu verirken bile irade zorlaniyo,Pelin oztekine bak bambaska kadin oldu ameliyatsizda olurdu tabi ama zor
Gunaydinlrlar bayanlar ben kamile belki hatirlayanlar vardir kkkmevsim5 ti eski nickim 33yasindayim boy 158kilo 81.5 burada daha once 86 lardan 72lere inmisligim var ama tabi burdan ayrilip bogaxida tutamayinca geri 81leri gorduk ins tekrardan ayni kilolari gorebilir hatta 6 li sayilarida gorebilirim tek amacim bu evliyim sinif ogretmeniyim bi kiz bi oglan iki cocugum var ve buyuk bi azime kilo vermek istiyorum ins birbirimize destek oluruz ve kurtuluruz bu dertten ben cok yavas ilerledigimi hatta hic ilerlwmedigimi dusunuyordum burdan ayrilmadan once ama simdi giderkenki halimden on kilo fazla olunca demekki burada cok ilerlemesemde gerilemiyormusumda dedm artik buyuk donusum baslasin zaten mefkusum herzaman hepimize destektir ins onun vede sizin desteginizle bu kilo illettinden kurtulacagiz
Kurunun yanında hem ekmek hem pilav olmamı s kuzu
Ooo baya canlı bı bildirim
Heyttt ulenbiz sana liste diyoruz sen gitmeye kalkarsanız diyorsun
Hoşgeldin Kamile kilo Alman iyi olmamış tabiama dönmem iyi oldu
Kuzu geçen dilim sismisti takımları gezdim 5.takimda birinin diyetisyeni maden suyu ödem yapar diye vermemiş aklında olsun çok tüketme
regldendir düşer canım ödem suyu iç
Biri zihnimi açsın ben bu olayı burda mı konuştum yoksa ruyamiydi
"Salataya sadece sirke koyalım boşuna kalori almayalım hem sirke selülitleri yok ediyor "
Valla rüyanın gerçekmi hatırlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?