- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #249.541
Ben menümü yazmamışım
10.30
3 h.yumurta
1 greyfurt
14.30
2 h.yumurta
1.25 wasa
Bir parça peynir
19.00
2 yumultalı yeşil salata
Su 3 lt
Bu hafta spor hiç yapamadım
Ama 3 gündür çok yoruldum bugün hertarafım ağrıyodu
Herkeseee günaydınnnn,
Yine yoğun bir günden kahvemi yudumlarken, burada olmanın mutluluğunu yaşıyorum.
Alıntılarımın bir kısmı gitmiş,
4 litre su bana çok gelmiyor, hem susuzluğa dayanamıyorum, hem de ben terlemiyorum, idrar yoluyla atıyorum. Bir de sürekli boğazım kuruyor, ıslatmanın tek yolu su. Şu an su içmemek için zor tutuyorum mesela kendimi
Tartildim ne mutlu etti ne mutsuz dün ile aynıyım cumaya göre hala +200 gramım
81,2
Gunaydinlrlar bayanlar ben kamile belki hatirlayanlar vardir kkkmevsim5 ti eski nickim 33yasindayim boy 158kilo 81.5 burada daha once 86 lardan 72lere inmisligim var ama tabi burdan ayrilip bogaxida tutamayinca geri 81leri gorduk ins tekrardan ayni kilolari gorebilir hatta 6 li sayilarida gorebilirim tek amacim bu evliyim sinif ogretmeniyim bi kiz bi oglan iki cocugum var ve buyuk bi azime kilo vermek istiyorum ins birbirimize destek oluruz ve kurtuluruz bu dertten ben cok yavas ilerledigimi hatta hic ilerlwmedigimi dusunuyordum burdan ayrilmadan once ama simdi giderkenki halimden on kilo fazla olunca demekki burada cok ilerlemesemde gerilemiyormusumda dedm artik buyuk donusum baslasin zaten mefkusum herzaman hepimize destektir ins onun vede sizin desteginizle bu kilo illettinden kurtulacagiz
Hoyyy mobilden gecmis okumakta zormus
Butun gece ateslidi kizim sabahta gec uyandik kahwalti ogle kristi offf allahim saglik nekadar onemli yarjn da kuzenime ew tasimaya yardima gidicem yumurta mi haslasam soguyunca da yiyemiyorum
Sağol tatlım gönül daha çoğunu istiyorda bu bile başarı benim içinGidaklayan bu seferde sen olmussun ablayorgunluk kötu oluyor ya toparlan da spor da yaparsn insallah :)
Ohh su iyidir tugce ic kana kana bende cok seviyorm su icmeyi aslinda ama yinede 3 litre anca iciyorm
Cok güzel gidiyorsun masallah canim
Hosgeldin kamile bende pinar insallah vericez bu kilolari
lahana şişirmesin canım bana hiç yaramıyor o lahana çorbasıMenüm:
11:45 1hurma, 1yk zeytinyag
12:15 1 kase lahana corbasi (4kepce), yarim greyfurt, 1kk peynir
15:30 1kahve az sütlü, yarim greyfurt, ceyrek yesil elma, 1kuru kayisi
18:00 1 kase lahana corbasi (5kepce), yesillik, 2yk yogurt
2 fincan hibiskus yesilcay karisimi
2,5 lt Su
5mil leslie = 204puan
30dk n.t.yürüyüs = 30puan
300 hoplama =15p Toplam= 249puan
Gecmis olsn cnm saglik cok önemli haklisin Allah sifa versin..
Yumurta iyi fikir ama sogukken sevmiyorsan baska bisilerde olabillir mesela tonbaligi 2 dilim tb ekmek veya ekmek arasi peynir falan veya orda belki corba icme imkanin olur
Aşkolsun insan bir iki ısırık tadına bakarGelelim bugüne sabah hızlı başladı eltim aradı gelirken gebelik testi al diye geçen ay espirisini yapmıştık seni bekliyorum sen kal peşine kalacağım buyugumsun demişti hiç niyetim yok sıranın sana verdim dedi oda yok ya kısa doğru diyordu ki Rabbim planları sevmez tabi ki şok oldu sonucu görünceeşi daha da şok
Kahvalti da bı suru cis vardı börek vs yemedim ekmek bile bana uygun değildi yemedim ama işler vs eve geç dönünce öldüm açlıktan sandım hemen köfte salata yaptım
Eşim diyor ki ben aç değilim masa örtüsünü de yiyecektin sigmadi ben senin gibi mi yedim dedim
Ben de günün özeti budur yemek işi bitti artık sadece sıvı alırım
canım bana az geldiSelam kızlar , herkesler iyi mi bakalım?
Ben bugün çok üşüyorum ya, ayaklarım donacak. Çorap üstü patik ve yerden ısıtmalı oturma odam bile ısıtamadı bugün beni.
Menüm
Sabah 9:30 tiroid ilacı ve 750ml su
10:30. Şekersiz Türk kahvesi, 1 tane günkurusu kayısı
11:00. 2 yumurta, 1kk kadar beyaz peynir, domates, salatalık, biber,2 tane ceviz içi
16:00. 1 tabak salata, iki çatal spagetti
17:15 yeşil çay
18:30 gibi bir portakal yiycem (Almanya saati:) )
Suyun hesap karıştı yine ama 4 lt ye yaklaştı sanırım, uyuyana kadar içmeye devam:).
Spor şimdilik yok
benim değil canım bebeğimin alerjisi var süt ve süt ürünleri yumurta kuru yemiş kuru meyve ceviz gibi gıdalara onun için diyet yapıyorumAslında biraz öyle oldu, ama 2 gün bayağa kaçırmıştım, telafi olsun diye böyle yaptım
Sağol canım, doğru söylüyosun, uyudum, uyanınca bir şey kalmamıştı
Sağol canım, derslerim var, onun için erken kalkmak zorundayım. Uyuyunca geçti, şükür
Çok güzel gidiyosun canım, Maşallah, insan sana bakınca spor yapası geliyo
Ablacım, Allah şifa versin, neye alerjin vardı ki senin? ( galiba yine türkçeyi birazcık bozdum)
Ben de senin gibiyim, canım, bazın şeylerin kokusuna tahammül edemiyorum, seni çok iyi anlıyorum
Evet bakınca az ama çok tokum, sabahki yumurtalardan kaynaklanıyor sanırım:).canım bana az geldi
afiyet olsun canım az geldi bana menun :)Selam kızlar , herkesler iyi mi bakalım?
Ben bugün çok üşüyorum ya, ayaklarım donacak. Çorap üstü patik ve yerden ısıtmalı oturma odam bile ısıtamadı bugün beni.
Menüm
11:00. 2 yumurta, 1kk kadar beyaz peynir, domates, salatalık, biber,2 tane ceviz içi
Suyun hesap karıştı yine ama 4 lt ye yaklaştı sanırım, uyuyana kadar içmeye devam:).
Spor şimdilik yok
Selam kızlar , herkesler iyi mi bakalım?
Menüm
Spor şimdilik yok
Büyük basari bence cnm seni örnek aliyorm ilerde hamileligmde insallah hic salmiycam kendimi hep dikkat edicem :)Sağol tatlım gönül daha çoğunu istiyorda bu bile başarı benim için
lahana şişirmesin canım bana hiç yaramıyor o lahana çorbası
Kocis mesai de suan aksam yemegimi sizinle yiorum
Ewet ekmek arasi yaninada elma falan olabilir yumurta inanilmaz tok tutuyor ama cok sewmiyerek yiorum....keskem foto atabilsem suan ki karnabahar salatami zie
Iyi aksamlar kızlar mutfaklar kapatıldı. Kilolara bugün bakıldı ve tartiya iki gün kala moraller güzel dimiMefkurem Benim tartı durumum ehhh işte bildirimi bu şekilde kabul et cuma günü bakalim ne olacak
Ay üzüldüm ablam ya senin de alıştığın insan sonuçta Allah rahmet eylesin ablamSlm millet
Ben biraz önce eve geldim eşime kahvaltı hazırladım
Birazdanda çocuklar gelecek
Yine küçüğün çok sancısı varmış durmuyomuş
O sırada hiç gelemem
Arada hemen size bakayım dedim
asfarovski fatma cenaze kimin diye sormuşun cnm
Akşamları gittiğim kadın vardı ya
O geçen hafta vefat etti
Bunlarda önce kilisede tören yapılıyor
Sonra mezarlığa gidiliyor
Ordanda aile yakınlarını kafe gibi bi yere davet ediyolar
Orda kahvaltı pasta kahve vs.ikramı var
Bende kahvemi içip geldim
Selam kızlar , herkesler iyi mi bakalım?
Menüm
Spor şimdilik yok
afiyet olsun canım az geldi bana menun :)
Evet bugün daha da soğuk, kesin dönüş mü yaptınız?Havalar orda cok soguk dimi, zor valla ben kactm geldm trye kurtuldum o soguklardan
Canim menü olmamis sanki ya öncelikle kahvalti icin cok fazla beklemissin kalktikdan sonra cok beklemesen daha iyi sanki, aksam cok yetersiz sadece salata ve 2catal spagetti cok gereksiz bosa kalori olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?