- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #249.561
Evet bugün daha da soğuk, kesin dönüş mü yaptınız?
Kahvaltıyı geç etme sebebim kızımla önce banyo filan yaptık, sonra kahvaltımızı hazırladık. Ama önce onu doyurduğum için sıra bana gelene kadar geç oluyor:)
Pınar bakalim pazartesi artıdaydım bugün daha iyi ama hala antibiyotik kullanıyorum.Iyi aksamlar cnm hadi bakalm sevindim tarti iyi durumda sanirim :)
Türk kahvesini de şekersiz içersen hem metobolizman hızlanır hem kalori almazsın dene alisirsin. Diğer menün çok iyi bence afiyet olsunSen anlat karadeniz baslicak
O yuzden mutfak toplanip butki cayimi elime alip koltuga yerlestim .
Bugun ki menum
Sabah
Ögle saat 12;10
2 haslanmis yumurta
Marul domates salatalik dere otu maydonoz koca bir salata tabagi
Ara orta turk kahwesi 3 er tane fistik badem findik
Aksam 18;30
Salata olarak Karnabahar haslamasi uzerine az limon z.yag 1 yemek tabagi ici kadar
2 tane tawuk butu ( once az hasladim sonrada kapakli teflon da yagsiz falan kizarttim tam mangal tadi ve kokusu oldu )
Ara bitki cayim elim de
2 km tempolu yuruyus
2.5 litre su
Menüm
Saat 10.00
Kahve
Saat 10.30
Mucize içecek
Öğle 12.00
2 yumurta
Salata
Ara 16.00
Kahve
Ara 17.00
Sütlü kahve
Akşam 18.30
6 kofte
Salata
2 lt su
40 dk yürüyüş
Şimdi uyumaya karar verdim biraz erken ama:)))
Cay kahwe bitki caylari herseyi sekersiz iciyorum ama bu hafta asiri mide yanmam war sanki aci kahwe iyi gelmiyor mideme yanma oldu hem sormus olayim sizede ya yapar mi aci kahwe yanma falanTürk kahvesini de şekersiz içersen hem metobolizman hızlanır hem kalori almazsın dene alisirsin. Diğer menün çok iyi bence afiyet olsun
Hiç aç değilim ve portakalı da henüz yemedim:) . Ama bu kadar yoruma bişeyler yemek zorunda hissettim nedense:) 1 portakal mı biraz kuru yemiş mi yesem?karar veremedimIki yumurta ve salata disinda nerdeyse hepsi benim icin ara ögunben mi hic doymuyorum acaba diye dusundum hic acikmiyor musun
Bugün hem regl başladı, hem de moralim çok yok o yüzden canım hiç bişey çekmiyor sanırımAnladm cnm tabi haklisin bazen bisiler oluyor uzuyor :) ama aksamlari enazindna daha doyurucu ye kiz ilerde nerden kiscan.
Ben evlendm tr geldm cnm, basta Annem cok karsiydi istemedi ama ben memnunum iyiki gelmisim diyorum :)
Hiç aç değilim ve portakalı da henüz yemedim:) . Ama bu kadar yoruma bişeyler yemek zorunda hissettim nedense:) 1 portakal mı biraz kuru yemiş mi yesem?karar veremedim
Bugün hem regl başladı, hem de moralim çok yok o yüzden canım hiç bişey çekmiyor sanırım.
Ben de senin tersin evlenip geldim buraya. Sen uyum sağlayabildin demekki ne güzel. Benim tanıdığım birkaç kişi de öyle evlenip gitti, ama Uyum sağlayamadılar, bu sebeple huzurları kaçtı ve boşanıp geri döndüler.
Canım daha yolun başındasin bu kadar azaltma persembeleri belki izin verir @ mefkuremEvet bakınca az ama çok tokum, sabahki yumurtalardan kaynaklanıyor sanırım:).
Bi de cuma yaklaştı ya:)) korku sardı galiba...
daha önce yaptıysan iyi geldiyse sorun olmaz zaten tatlım ne mutlu bana canım eğer birşey basarabildiysemBüyük basari bence cnm seni örnek aliyorm ilerde hamileligmde insallah hic salmiycam kendimi hep dikkat edicem :)
Bana dün - 600getrdi bakalm yarkna ne olucak eskiden yapmistm iyi gelmisdi ona güvendm. Ama persembeye baska bsi düsünüyorm
Dernek başkanı olabilirsin tabii ki, senden iyi başkan mı bulacam ben
Son raddeye gelene kadar farketmiyorum ben, sorunum orda işte, düzenli olarak tüketmem gerekiyor saati saatine.
Spordan sonra geç oluyor ya, 22:10 gibi eve geliyorum o saatte su dışında bir şey yiyip içmek istemiyorum.
Bu aralar tatsız şeyleri yapamıyorum ben ya , gözüm yemiyor açıkçası. Demekki zamanında çok zorlamışım kendimi. Evet biz zevk için yemek yiyenlerdeniz. Allah bizi böyle yaratmış yapacak bir şey yok
Suyumda tarçın, zencefil ve limon dilimleri var bugün. Yeşil çayıma da kabuk tarçın atayım da toparlanayım. Hala düşük kan şekerim, bildiğin direniyorum
Kilodaki artıya ben de bozuktum bayağı, çok şükür bugün eksiyi gördüm:) Kendimi geçtim, takımın yüzdesini düşünüp dertlendim. Ama neyse normale döndüm, kısmetse hedef tamamdır bu hafta.
Karabuğdaycı eksi devam mı :) Şu spora bak ya 335 puan yapmış , kıskandım
Brokoli yemiş ne güzel, en sevdiğim. Ben de hafta sonu alayım da yapayım kendime, annem evde olmayınca fırsat bulamıyorum hiçbir şeye.
Birden yüklenme sakın gaza gelip de, ben bile 2 hafta aradan sonra spora dönünce , 2 harekette nefes nefese kalıyorum.
Düşüncen çok mantıklı, sıkılıp pes etme olasılığı ortadan da kalkar. Ben yoğun, sen benden yoğun. :)
Kapışalım haftaya hatta ondan sonraki hafta da rövanşına
Yaparsın, şu an kilona göre spor yapmaya devam et. Sağlık önemli, özellikle uzuv sağlığımız daha önemli. Sakat biri olaraktan konuşuyorum
Herkeseee günaydınnnn,
Yine yoğun bir günden kahvemi yudumlarken, burada olmanın mutluluğunu yaşıyorum.
Alıntılarımın bir kısmı gitmiş,
4 litre su bana çok gelmiyor, hem susuzluğa dayanamıyorum, hem de ben terlemiyorum, idrar yoluyla atıyorum. Bir de sürekli boğazım kuruyor, ıslatmanın tek yolu su. Şu an su içmemek için zor tutuyorum mesela kendimi
Canm ben bu hafta katılamadım ama cuma bomba gibi spor lstesindeyimm______SPOR LİSTESİ ______
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Pnrr-20 205 + 45 + 140 + 90 + 244 + 249 + --
K-Nartanesi 185 + -- + -- + -- + 275 + -- + --
Eyledi -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Nanekekik 200 + 308 + 150 + 135 + -- + -- + --
Mer_4260 -- + 135 + 210 + -- + -- + -- + --
MelegimveBen -- + -- + 210 + -- + -- + -- + --
Mefkurem -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Ponibon -- + -- + -- + -- + --+ -- + --
Asfarovski -- + -- + -- + -- + 120 + -- + --
Tugcekrblt -- + 190 + -- + 280 + 280 + -- + --
Canan456 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Warriorinside -- + -- + -- + 180 + 295 + -- + --
Nilyannn -- + 360 + -- + 240 + 335 + -- + --
Kyezdn -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Degistirk.. 135 + 135 + 135 + -- + 135+ -- + --
Ikra -- + -- + -- + -- + 132 + -- + --
Habinar 180 + -- + -- + -- + -- + -- + --Beyazpapatyam -- + -- + 135 + -- + 135 + -- + --
BesteKız -- + -- + -- + -- + 80 + -- + --
Hadin Kizlar geri sayim basladi artikk yarin son gün, son Sporlar yapilsinnn sonrada bi bakmisiz ay sonu gelmiss
hedefler tutucakmi netcez napcaz dememek icin simdiden önlemimizi alalimm
Sporlar yapilsinnn
Ödem sularimiz hazirmii
Kacamaklara yan gözle bakmak bile yok artik
Haydinn güzel eksiler gelsinn
Hosgeldin kamile malesef o hatayi yaptim bende burdan ayrildim 67 lerdeb 83 lere geldimde aklim basima geldi geri geldim bende. O zamanda togubluktan ayrilmistim ama keske free liste kalip gitmeseydim diyorum simdi kaplumbag gibinde olsa 65 olur kas sikilasmis olurdum. Bende ayca 30 yasindayjnGunaydinlrlar bayanlar ben kamile belki hatirlayanlar vardir kkkmevsim5 ti eski nickim 33yasindayim boy 158kilo 81.5 burada daha once 86 lardan 72lere inmisligim var ama tabi burdan ayrilip bogaxida tutamayinca geri 81leri gorduk ins tekrardan ayni kilolari gorebilir hatta 6 li sayilarida gorebilirim tek amacim bu evliyim sinif ogretmeniyim bi kiz bi oglan iki cocugum var ve buyuk bi azime kilo vermek istiyorum ins birbirimize destek oluruz ve kurtuluruz bu dertten ben cok yavas ilerledigimi hatta hic ilerlwmedigimi dusunuyordum burdan ayrilmadan once ama simdi giderkenki halimden on kilo fazla olunca demekki burada cok ilerlemesemde gerilemiyormusumda dedm artik buyuk donusum baslasin zaten mefkusum herzaman hepimize destektir ins onun vede sizin desteginizle bu kilo illettinden kurtulacagiz
Güncel kilonu güncelle istersn ablaaMenüm
Saat 10.00
Kahve
Saat 10.30
Mucize içecek
Öğle 12.00
2 yumurta
Salata
Ara 16.00
Kahve
Ara 17.00
Sütlü kahve
Akşam 18.30
6 kofte
Salata
2 lt su
40 dk yürüyüş
Şimdi uyumaya karar verdim biraz erken ama:)))
Annen evlenip mi gitmiş canmAnladm cnm tabi haklisin bazen bisiler oluyor uzuyor :) ama aksamlari enazindna daha doyurucu ye kiz ilerde nerden kiscan.
Ben evlendm tr geldm cnm, basta Annem cok karsiydi istemedi ama ben memnunum iyiki gelmisim diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?