Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Anladm cnm tabi haklisin bazen bisiler oluyor uzuyor :) ama aksamlari enazindna daha doyurucu ye kiz ilerde nerden kiscan.

Ben evlendm tr geldm cnm, basta Annem cok karsiydi istemedi ama ben memnunum iyiki gelmisim diyorum :)

EMZIREN ANNE MENUSU

Kahvalti yok gec uyandim.

Ogle. 11.30
1 adet karniyarik
1 kase yogurt
1 dilim tb ekmegi

Ara ogun 15.00
Yarim cay bardagi kuruyemis
1 adet isaret parmagi boyutlarinda havuc

Aksam yemegi:19.00
1 adet karniyarik (kizartmadan yaptim)
1 kase yogurt
Bol salata

Su. 2.5 lt arasi

Spor 60 dk eliptik 60*4=240 puan
Pnrrr-12

Sen anlat karadeniz baslicak

O yuzden mutfak toplanip butki cayimi elime alip koltuga yerlestim .

Bugun ki menum

Sabah
Ögle saat 12;10
2 haslanmis yumurta
Marul domates salatalik dere otu maydonoz koca bir salata tabagi
Ara orta turk kahwesi 3 er tane fistik badem findik
Aksam 18;30
Salata olarak Karnabahar haslamasi uzerine az limon z.yag 1 yemek tabagi ici kadar
2 tane tawuk butu ( once az hasladim sonrada kapakli teflon da yagsiz falan kizarttim tam mangal tadi ve kokusu oldu )
Ara bitki cayim elim de

2 km tempolu yuruyus P pnrr
2.5 litre su

Türk kahvesini de şekersiz içersen hem metobolizman hızlanır hem kalori almazsın dene alisirsin. Diğer menün çok iyi bence afiyet olsun

Menüm
Saat 10.00
Kahve
Saat 10.30
Mucize içecek
Öğle 12.00
2 yumurta
Salata
Ara 16.00
Kahve
Ara 17.00
Sütlü kahve
Akşam 18.30
6 kofte
Salata
2 lt su
40 dk yürüyüş
Şimdi uyumaya karar verdim biraz erken ama:)))

Bacim bu kadar kahweye uykun geliyor mu

Türk kahvesini de şekersiz içersen hem metobolizman hızlanır hem kalori almazsın dene alisirsin. Diğer menün çok iyi bence afiyet olsun
Cay kahwe bitki caylari herseyi sekersiz iciyorum ama bu hafta asiri mide yanmam war sanki aci kahwe iyi gelmiyor mideme yanma oldu hem sormus olayim sizede ya yapar mi aci kahwe yanma falan

Iki yumurta ve salata disinda nerdeyse hepsi benim icin ara ögun ben mi hic doymuyorum acaba diye dusundum hic acikmiyor musun
Hiç aç değilim ve portakalı da henüz yemedim:) . Ama bu kadar yoruma bişeyler yemek zorunda hissettim nedense:) 1 portakal mı biraz kuru yemiş mi yesem?karar veremedim

Anladm cnm tabi haklisin bazen bisiler oluyor uzuyor :) ama aksamlari enazindna daha doyurucu ye kiz ilerde nerden kiscan.

Ben evlendm tr geldm cnm, basta Annem cok karsiydi istemedi ama ben memnunum iyiki gelmisim diyorum :)
Bugün hem regl başladı, hem de moralim çok yok o yüzden canım hiç bişey çekmiyor sanırım.
Ben de senin tersin evlenip geldim buraya. Sen uyum sağlayabildin demekki ne güzel. Benim tanıdığım birkaç kişi de öyle evlenip gitti, ama Uyum sağlayamadılar, bu sebeple huzurları kaçtı ve boşanıp geri döndüler.

ozman kulaklari tika bacikom sen saglikli olsun da sen doyuyorsan no problem.

Evet bakınca az ama çok tokum, sabahki yumurtalardan kaynaklanıyor sanırım:).
Bi de cuma yaklaştı ya:)) korku sardı galiba...
Canım daha yolun başındasin bu kadar azaltma persembeleri belki izin verir @ mefkurem
daha önce yaptıysan iyi geldiyse sorun olmaz zaten tatlım ne mutlu bana canım eğer birşey basarabildiysem

Yapalim yapalim. Gelsin sporlar gitsin kilolar.yarin sabah erkenden spor yapicam ben ya cok heycanliyim. Yavas yavas acicam nefesimi tugce ana tekrar kosabildigim gunlere donmeknistiyorum

Ne guzel yaaa ben zirt pirt wc gidilmesi durumu oldugu icin kaciyorun sudan resmen. 1 bardak iciyosun 1 saat sonra wc cok yorucu

Selamlarrr
O kadar yorgunum ki her yerim agriyir bide yemek yedim keske yemedeb uyusaymisim

Sabah(8.00)
2 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
4 adet zeytin

Oglen(12.00)
100 gr izgara tavuk
1 kase salata
1 kase yogurt
1 adet kivi

Aksam
100 gr izgara tavuk( bitmedi yaptigim tavuk)
1 kase yogurt
2 top brokoli yine

Spor : 40 dk tempolu turuyus 40*2 = 80
Sivi: 3 lt su

Merhabalar, menümü yazıp geçmişe dalayım.
Üzerimde bir miskinlik, karnımda bir boşluk var anlatılmaz yaşanır... Kan şekerimi dengelemeyi başaramadım, ondan olduğunu düşünüyorum ama bahar yorgunluğu diyenler de var. Malum Adana’da mevsim ufaktan değişmeye başladı.

Annemle ablamı çok özledim, ev onlarsız çok sessiz. Allah yokluklarını göstermesin. Bir değişiğim ben ya, yeni farkettim
Sesciğim bugün daha iyi, arada gidiyor ama beğendim sesimi

Ayy menümü yazacaktım, içimi döktüm
07:15 1 haşlanmış yumurta, bir dilim peynir, 1 bardak süt
12:40 haşlanmış tavuk ve yoğurt
16:00 1 çaybardağı tarçınlı süt
19:15 haşlanmış tavuk ve yoğurt

3 litre su içtim, detoks suyu dahil ama yatana kadar daha içerim ama
Spor maalesef yok, eve gelmem gerekti

Canm ben bu hafta katılamadım ama cuma bomba gibi spor lstesindeyimm

Hosgeldin kamile malesef o hatayi yaptim bende burdan ayrildim 67 lerdeb 83 lere geldimde aklim basima geldi geri geldim bende. O zamanda togubluktan ayrilmistim ama keske free liste kalip gitmeseydim diyorum simdi kaplumbag gibinde olsa 65 olur kas sikilasmis olurdum. Bende ayca 30 yasindayjn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…