Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Patlıcan kültürüm yok pek közlyp yoğurtla severim. Çok yağ çekiyo malum kızartmadan patlıcanı nasıl yapıyosn canm

Piyasada o kadar kalitesiz diyetisyen var internet arastirnalarini insanlara sunuyorlar. Bu meslegi para ocin yapiyorlar taa unv puanim oraya yetti diye yapiyorlar. Oncelikle gercekteb inanlir bi diyetisyenden geldigine guvenmek gerek bu bilgiler cok degerli kahve neden aldirimis kilo sut tozu vs mi detay gerek. Yada maden suyu neden odem yaparmis su su yiceklerden sonra yada gece su saaten sonra mi detay gerek. Tabi bazende diyetisyen guzel seyler diyorda bizim halk yanlis abliyor kafasindaki gb algilayip yapiyor o da var simdi

Kocis mesai de suan aksam yemegimi sizinle yiorum

Ewet ekmek arasi yaninada elma falan olabilir yumurta inanilmaz tok tutuyor ama cok sewmiyerek yiorum....keskem foto atabilsem suan ki karnabahar salatami zie

Atabilsen keskede bizde esinlensek

Bu haftada spor yapan cok az kisi varmis bende cok yapmadim ama kassam 1. Lik tahtina otururum gb duruyor. Hadin millet sporaaa. Gitsin yaglar

Cay kahwe bitki caylari herseyi sekersiz iciyorum ama bu hafta asiri mide yanmam war sanki aci kahwe iyi gelmiyor mideme yanma oldu hem sormus olayim sizede ya yapar mi aci kahwe yanma falan
Mide sorunun varsa olabilir canim. Benimde bazi kahvelere karsi var aromali kahvede oluyor turk kahveleribden

Bence biraz kuru yemis ama ne yicegin onemli tabi. Cunku meyve gece gece sekerini yukselticek yarina yazik olur diye dusunuyorum. Ben bi ara hazir yemek soyluyordun hicbir zaman bana 12 den sonraya meyve gondermedi sonra bazi diyetisyeblerdede bu durum dikkatimi cekti. Hatta igle aksam arasindaki ara ogunumde hamur isi oluyordu ama ne taze ne kuru meyve hic olmadi. Tabi diyetisyene gidenler daha iyi bilir

Ben olmazdim ya o riski göze alamazdim gerçekten bı çok kişi kilo vermeyi başarmış biz niye basaramiyalim

İçmem mi su candır can dur hemen bir bardak daha içiyorum

Lahana çorbası ne kadar etki etti canım? Bir ara ben de yapıyordum ama tek öğün, iki öğün gözüm kesmez))

Aman hasta olma sakın, dikkat et kendine. Bir leğene sıcak su doldur ayakların 5-10 dk içinde kalsın ısınırsın :)
Hiçbir şey yememişsin ama sen

Çok hızlı dönüş yapamadım ben de spora, yoruldum çok çabuk, bugün es verip yarın devam edecem. Dönersin merak etme uzun zaman sürmez, sen dikkat et spor yaparken. Bir gün beraber koşarız hem belki
Ayy sorma olur olmaz zamanlarda geliyor o wc durumu. Basen müşterilere ‘çok acil hemen geliyorum’ diyorum
Ama duramıyorum işte içmeden

Aynı ben bende susuz asla yapamam hele yazın çok fazla tüketiyorum elimde değil ramazanda açlık hiç aklıma gelmez ama susuz asla yapamam

Kahve iki çay üç bardak verirdi banada diyetisyenler kahve ve çay diüretik canım açıklaması bu çok WC ama vücuttaki su emilimini etkiliyor işte
Ben illdefa okuyorm sanitm rüyaydi
Kiz ne yiyon ne iciyon kafan bi dünya
Aclik kafası diyet kafasına bu defa olacak
Hoyyy mobilden gecmis okumakta zormus
Butun gece ateslidi kizim sabahta gec uyandik kahwalti ogle kristi offf allahim saglik nekadar onemli yarjn da kuzenime ew tasimaya yardima gidicem yumurta mi haslasam soguyunca da yiyemiyorum
sağlıklı bı sandviç yapabilirsin

Hadi inşallah eksi gelir
Az olmuş ama doyduysan sıkıntı yok
Aşkolsun insan bir iki ısırık tadına bakar

Evet bakınca az ama çok tokum, sabahki yumurtalardan kaynaklanıyor sanırım:).
Bi de cuma yaklaştı ya:)) korku sardı galiba...
Korku yok korku ödem yapar
Iyi aksamlar kızlar mutfaklar kapatıldı. Kilolara bugün bakıldı ve tartiya iki gün kala moraller güzel dimi @mefkurem Benim tartı durumum ehhh işte bildirimi bu şekilde kabul et cuma günü bakalim ne olacak
Senin tartı güzel galiba
Iki yumurta ve salata disinda nerdeyse hepsi benim icin ara ögun ben mi hic doymuyorum acaba diye dusundum hic acikmiyor musun
Canım bugün az yemiş evet ama marifet az yemek değil ki doğru yemek
Menüm
Saat 10.00
Kahve
Saat 10.30
Mucize içecek
Öğle 12.00
2 yumurta
Salata
Ara 16.00
Kahve
Ara 17.00
Sütlü kahve
Akşam 18.30
6 kofte
Salata
2 lt su
40 dk yürüyüş
Şimdi uyumaya karar verdim biraz erken ama:)))
Güzel
Karni yarık günü olmuş
Gayet güzel
Bugun hic ekmek yemedigime inanamiyorum bu bir ilk

Yemek zorunda değilsin

gayette pro olmuş

Pazartesi aksam basladm cnm o gün -500 geldi dün butun gün yaptm -600. Bakalm bugn nekadar gitcek ama ödemde vardi cok cnkü bu gitmelere ragmen hala +300 deyim ama cumaya güzel eksi gelicek insallah :)

Sen bide calisiyosun ve yinede iciyosun ya helal olsun. Tebrik ettim cok hatta esinlebdim bende bi bardak ictim eldim.3.5 lt oldu benim su

Menüm
Saat 10.00
Kahve
Saat 10.30
Mucize içecek
Öğle 12.00
2 yumurta
Salata
Ara 16.00
Kahve
Ara 17.00
Sütlü kahve
Akşam 18.30
6 kofte
Salata
2 lt su
40 dk yürüyüş
Şimdi uyumaya karar verdim biraz erken ama:)))

Güzel olmus cnm ama cok fazla kahve olmus nasil uyucaksin merak ettim :))

Spor da menüde güzel afiyet olsun canim

Hmm regl dende üsüme olur cnm cok üsüyordun ya :) benim Annemde evlenip gitmis almanyaya. Sen kac yasindasn cnaim?

Kötu olmus bosanip dönmüsler ya üzüldm, cok sükür ben huzurlu mutluyum burda.

Cok güzel olmus afiyet olsun cnm yarasin annesinede bebisede :)

Cocuklar kücükken balik yediginde daha akilli oluyormus diye duydum bu Anne karnindada gecerlidir :)

Afiyez olsun güzel menü canim

Güzel menü canim afiyet olsun eksi getirir bence :)
Bu arada sesinde iyilesme varmis hadi gözün aydin. Ev sessiz olunca ne kötu oluyor dmi bende bikere annemler tr gittignde yanliz kalmistm evde cok kötu ve zordu nezaman dönuyorlar ?

Canm ben bu hafta katılamadım ama cuma bomba gibi spor lstesindeyimm

Hadi insallah ponicimm senin puanlari ariyor gözümm

Annen evlenip mi gitmiş canm

Aynen cnm evlenip almanyaya gitmis, o yüzden orda yanliz zor olmus ilkbaslarda

Sabah(10:30)
1yumurta
1dlm peynir
Domates salatalık

Akşam (17:00)
Salata
5kofte

Şu:3lt spor :yarım saat bölgesel 90 puan Pnrrr-12

Cok sade tam eksilik menü canim afiyet olsun

5 tane fıstık , 5 tane beyaz leblebi ve 1 tane gün kurusu yedim:

Patlıcan kültürüm yok pek közlyp yoğurtla severim. Çok yağ çekiyo malum kızartmadan patlıcanı nasıl yapıyosn canm
ben bayilirim patlicana ama yagsizz olacak o yuzden heryerde yemem. Firina vrriyorum canim ici yumusaysna kadar oturtmayi da oyle yaparim dilimler firina atarim denr bak cok guzel oluyor

Hmm regl dende üsüme olur cnm cok üsüyordun ya :) benim Annemde evlenip gitmis almanyaya. Sen kac yasindasn cnaim?

Kötu olmus bosanip dönmüsler ya üzüldm, cok sükür ben huzurlu mutluyum burda.
33yaşımdayım canım ben.Aman Allah ağzının tadını bozmasın, memleketim gibisi var mı. Bülbülü altın kafese koymuşlar illede vatan demiş. Bugün eşim gelse hiç düşünmeden gelirim:).

Cumaya sonucu merak ediyorum cnm, yarunda lahanami yine

Bana cok az geldi cnm , bu kadar az yemeye alistirma vucudunu

selamlarrrr

Menum

Sabah
1 yumurta,1 dlm ekmek

ogle
1 kase yogurt
cig krreviz

Ara
4 badem

Aksam
salata
tavuk sis
az tursu

2.5 lt su, 30 dk yuruyus Pnrrr-12

Tursu ödem yapar cnm aman dikkat. Porsiyon yazmamissin hic ama abarti olmadigni düsünüyorm. Güzel menü afiyet olsun. 30dk yürüyüs tempolumu twmposuzmu ona göre ilk sayfadna hesaplayp puanini yaz bidhakine cnm

33yaşımdayım canım ben.Aman Allah ağzının tadını bozmasın, memleketim gibisi var mı. Bülbülü altın kafese koymuşlar illede vatan demiş. Bugün eşim gelse hiç düşünmeden gelirim:).

:) sagol canim amin.
Valla canim dünya varmis dedigin gbi aynen memleketim gibisi yok :)
Almanyada hep bi gurbetci olarak oraya ait hissedemedim hic kendimi.

Afiyet olsun bebise yarasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…