- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #249.581
Patlıcan kültürüm yok pek közlyp yoğurtla severim. Çok yağ çekiyo malum kızartmadan patlıcanı nasıl yapıyosn canmEMZIREN ANNE MENUSU
Kahvalti yok gec uyandim.
Ogle. 11.30
1 adet karniyarik
1 kase yogurt
1 dilim tb ekmegi
Ara ogun 15.00
Yarim cay bardagi kuruyemis
1 adet isaret parmagi boyutlarinda havuc
Aksam yemegi:19.00
1 adet karniyarik (kizartmadan yaptim)
1 kase yogurt
Bol salata
Su. 2.5 lt arasi
Spor 60 dk eliptik 60*4=240 puan
Pnrrr-12
Ne zayıflama hikayeleri var internette ameliyatsız. Ki ben de ameliyatsız 43 kilo verdim. Sarkma, çatlama yok üstelik. Sadece göğüslerim yumuşadı, ona da çözüm bulacam ama daha sırası gelmedi bir türlü.
O yüzden bir insan sadece isteyip yapabileceğine inanacak. Ameliyat hikaye
Merhaba canım. Tuğçe ben 33 yaşındayım. 163 boy, 59 kiloyum. Tabi bu kiloya 103lerden geldim. Bol eksilerin olsun
Aaaa ilk defa duydum, dikkat edeyim ben o zaman.
Az önce de bir müşterimin diyetisyeni kahveyi yasaklamış. Kilo aldırıyor diye de açıklama yapmış. Detay istedim, tabii yok detay.
Kocis mesai de suan aksam yemegimi sizinle yiorum
Ewet ekmek arasi yaninada elma falan olabilir yumurta inanilmaz tok tutuyor ama cok sewmiyerek yiorum....keskem foto atabilsem suan ki karnabahar salatami zie
______SPOR LİSTESİ ______
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Pnrr-20 205 + 45 + 140 + 90 + 244 + 249 + --
K-Nartanesi 185 + -- + -- + -- + 275 + -- + --
Eyledi -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Nanekekik 200 + 308 + 150 + 135 + -- + -- + --
Mer_4260 -- + 135 + 210 + -- + -- + -- + --
MelegimveBen -- + -- + 210 + -- + -- + -- + --
Mefkurem -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Ponibon -- + -- + -- + -- + --+ -- + --
Asfarovski -- + -- + -- + -- + 120 + -- + --
Tugcekrblt -- + 190 + -- + 280 + 280 + -- + --
Canan456 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Warriorinside -- + -- + -- + 180 + 295 + -- + --
Nilyannn -- + 360 + -- + 240 + 335 + -- + --
Kyezdn -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Degistirk.. 135 + 135 + 135 + -- + 135+ -- + --
Ikra -- + -- + -- + -- + 132 + -- + --
Habinar 180 + -- + -- + -- + -- + -- + --Beyazpapatyam -- + -- + 135 + -- + 135 + -- + --
BesteKız -- + -- + -- + -- + 80 + -- + --
Hadin Kizlar geri sayim basladi artikk yarin son gün, son Sporlar yapilsinnn sonrada bi bakmisiz ay sonu gelmiss
hedefler tutucakmi netcez napcaz dememek icin simdiden önlemimizi alalimm
Sporlar yapilsinnn
Ödem sularimiz hazirmii
Kacamaklara yan gözle bakmak bile yok artik
Haydinn güzel eksiler gelsinn
Mide sorunun varsa olabilir canim. Benimde bazi kahvelere karsi var aromali kahvede oluyor turk kahveleribdenCay kahwe bitki caylari herseyi sekersiz iciyorum ama bu hafta asiri mide yanmam war sanki aci kahwe iyi gelmiyor mideme yanma oldu hem sormus olayim sizede ya yapar mi aci kahwe yanma falan
Hiç aç değilim ve portakalı da henüz yemedim:) . Ama bu kadar yoruma bişeyler yemek zorunda hissettim nedense:) 1 portakal mı biraz kuru yemiş mi yesem?karar veremedim
Bugün hem regl başladı, hem de moralim çok yok o yüzden canım hiç bişey çekmiyor sanırım.
Ben de senin tersin evlenip geldim buraya. Sen uyum sağlayabildin demekki ne güzel. Benim tanıdığım birkaç kişi de öyle evlenip gitti, ama Uyum sağlayamadılar, bu sebeple huzurları kaçtı ve boşanıp geri döndüler.
Ben olmazdim ya o riski göze alamazdim gerçekten bı çok kişi kilo vermeyi başarmış biz niye basaramiyalimHava çok soğuk, kızları okula yolladım, panjurları topladım ama donuyorumUfaklık uyanana kadar atladım yatağa sizi takip ediyorum.
Kızlar eşimin kuzeni ani bi karar verip mide by-pass ı listesine yazılmış. Bu ay sonuna doğru olacak ameliyatı. Ben de yakın zamana kadar düşünüyordum. İnşallah bu defa bu azimle başarırım da ona gerek kalmaz.
Siz ne düşünüyorsunuz ameliyat hakkında? Mesela olur muydunuz ihtiyaç olsa?
Gidaklayan bu seferde sen olmussun ablayorgunluk kötu oluyor ya toparlan da spor da yaparsn insallah :)
Ohh su iyidir tugce ic kana kana bende cok seviyorm su icmeyi aslinda ama yinede 3 litre anca iciyorm
Cok güzel gidiyorsun masallah canim
Hosgeldin kamile bende pinar insallah vericez bu kilolari
Menüm:
11:45 1hurma, 1yk zeytinyag
12:15 1 kase lahana corbasi (4kepce), yarim greyfurt, 1kk peynir
15:30 1kahve az sütlü, yarim greyfurt, ceyrek yesil elma, 1kuru kayisi
18:00 1 kase lahana corbasi (5kepce), yesillik, 2yk yogurt
2 fincan hibiskus yesilcay karisimi
2,5 lt Su
5mil leslie = 204puan
30dk n.t.yürüyüs = 30puan
300 hoplama =15p Toplam= 249puan
Selam kızlar , herkesler iyi mi bakalım?
Ben bugün çok üşüyorum ya, ayaklarım donacak. Çorap üstü patik ve yerden ısıtmalı oturma odam bile ısıtamadı bugün beni.
Menüm
Sabah 9:30 tiroid ilacı ve 750ml su
10:30. Şekersiz Türk kahvesi, 1 tane günkurusu kayısı
11:00. 2 yumurta, 1kk kadar beyaz peynir, domates, salatalık, biber,2 tane ceviz içi
16:00. 1 tabak salata, iki çatal spagetti
17:15 yeşil çay
18:30 gibi bir portakal yiycem (Almanya saati:) )
Suyun hesap karıştı yine ama 4 lt ye yaklaştı sanırım, uyuyana kadar içmeye devam:).
Spor şimdilik yok
Yapalim yapalim. Gelsin sporlar gitsin kilolar.yarin sabah erkenden spor yapicam ben ya cok heycanliyim. Yavas yavas acicam nefesimi tugce ana tekrar kosabildigim gunlere donmeknistiyorum
Ne guzel yaaa ben zirt pirt wc gidilmesi durumu oldugu icin kaciyorun sudan resmen. 1 bardak iciyosun 1 saat sonra wc cok yorucu
Aynı ben bende susuz asla yapamam hele yazın çok fazla tüketiyorum elimde değil ramazanda açlık hiç aklıma gelmez ama susuz asla yapamamHerkeseee günaydınnnn,
Yine yoğun bir günden kahvemi yudumlarken, burada olmanın mutluluğunu yaşıyorum.
Alıntılarımın bir kısmı gitmiş,
4 litre su bana çok gelmiyor, hem susuzluğa dayanamıyorum, hem de ben terlemiyorum, idrar yoluyla atıyorum. Bir de sürekli boğazım kuruyor, ıslatmanın tek yolu su. Şu an su içmemek için zor tutuyorum mesela kendimi
Kahve iki çay üç bardak verirdi banada diyetisyenler kahve ve çay diüretik canım açıklaması bu çok WC ama vücuttaki su emilimini etkiliyor işteNe zayıflama hikayeleri var internette ameliyatsız. Ki ben de ameliyatsız 43 kilo verdim. Sarkma, çatlama yok üstelik. Sadece göğüslerim yumuşadı, ona da çözüm bulacam ama daha sırası gelmedi bir türlü.
O yüzden bir insan sadece isteyip yapabileceğine inanacak. Ameliyat hikaye
Merhaba canım. Tuğçe ben 33 yaşındayım. 163 boy, 59 kiloyum. Tabi bu kiloya 103lerden geldim. Bol eksilerin olsun
Aaaa ilk defa duydum, dikkat edeyim ben o zaman.
Az önce de bir müşterimin diyetisyeni kahveyi yasaklamış. Kilo aldırıyor diye de açıklama yapmış. Detay istedim, tabii yok detay.
Aclik kafası diyet kafasına bu defa olacakBen illdefa okuyorm sanitm rüyaydi
Kiz ne yiyon ne iciyon kafan bi dünya
sağlıklı bı sandviç yapabilirsinHoyyy mobilden gecmis okumakta zormus
Butun gece ateslidi kizim sabahta gec uyandik kahwalti ogle kristi offf allahim saglik nekadar onemli yarjn da kuzenime ew tasimaya yardima gidicem yumurta mi haslasam soguyunca da yiyemiyorum
Hadi inşallah eksi gelirMenüm:
2,5 lt Su
5mil leslie = 204puan
Az olmuş ama doyduysan sıkıntı yokSelam kızlar , herkesler iyi mi bakalım?
Ben bugün çok üşüyorum ya, ayaklarım donacak. Çorap üstü patik ve yerden ısıtmalı oturma odam bile ısıtamadı bugün beni.
Menüm
11:00. 2 yumurta, 1kk kadar beyaz peynir, domates, salatalık, biber,2 tane ceviz içi
Suyun hesap karıştı yine ama 4 lt ye yaklaştı sanırım, uyuyana kadar içmeye devam:).
Spor şimdilik yok
Aşkolsun insan bir iki ısırık tadına bakar
Korku yok korku ödem yaparEvet bakınca az ama çok tokum, sabahki yumurtalardan kaynaklanıyor sanırım:).
Bi de cuma yaklaştı ya:)) korku sardı galiba...
Senin tartı güzel galibaIyi aksamlar kızlar mutfaklar kapatıldı. Kilolara bugün bakıldı ve tartiya iki gün kala moraller güzel dimi @mefkurem Benim tartı durumum ehhh işte bildirimi bu şekilde kabul et cuma günü bakalim ne olacak
Canım bugün az yemiş evet ama marifet az yemek değil ki doğru yemekIki yumurta ve salata disinda nerdeyse hepsi benim icin ara ögunben mi hic doymuyorum acaba diye dusundum hic acikmiyor musun
GüzelMenüm
Saat 10.00
Kahve
Saat 10.30
Mucize içecek
Öğle 12.00
2 yumurta
Salata
Ara 16.00
Kahve
Ara 17.00
Sütlü kahve
Akşam 18.30
6 kofte
Salata
2 lt su
40 dk yürüyüş
Şimdi uyumaya karar verdim biraz erken ama:)))
Karni yarık günü olmuşEMZIREN ANNE MENUSU
Ogle. 11.30
1 adet karniyarik
1 kase yogurt
1 dilim tb ekmegi
Ara ogun 15.00
1 kase yogurt
Bol salata
Su. 2.5 lt arasi
Pnrrr-12
Gayet güzelSen anlat karadeniz baslicak
O yuzden mutfak toplanip butki cayimi elime alip koltuga yerlestim .
Bugun ki menum
Sabah
Ögle saat 12;10
2 haslanmis yumurta
Marul domates salatalik dere otu maydonoz koca bir salata tabagi
Ara orta turk kahwesi 3 er tane fistik badem findik
Aksam 18;30
Salata olarak Karnabahar haslamasi uzerine az limon z.yag 1 yemek tabagi ici kadar
2 tane tawuk butu ( once az hasladim sonrada kapakli teflon da yagsiz falan kizarttim tam mangal tadi ve kokusu oldu )
Ara bitki cayim elim de
2 km tempolu yuruyus @pnrr
2.5 litre su
Bugun hic ekmek yemedigime inanamiyorum bu bir ilk
Yemek zorunda değilsinHiç aç değilim ve portakalı da henüz yemedim:) . Ama bu kadar yoruma bişeyler yemek zorunda hissettim nedense:) 1 portakal mı biraz kuru yemiş mi yesem?karar veremedim
Bugün hem regl başladı, hem de moralim çok yok o yüzden canım hiç bişey çekmiyor sanırım.
Ben de senin tersin evlenip geldim buraya. Sen uyum sağlayabildin demekki ne güzel. Benim tanıdığım birkaç kişi de öyle evlenip gitti, ama Uyum sağlayamadılar, bu sebeple huzurları kaçtı ve boşanıp geri döndüler.
Selamlarrr
O kadar yorgunum ki her yerim agriyir bide yemek yedim keske yemedeb uyusaymisim
Sabah(8.00)
2 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
4 adet zeytin
Oglen(12.00)
100 gr izgara tavuk
1 kase salata
1 kase yogurt
1 adet kivi
Aksam
100 gr izgara tavuk( bitmedi yaptigim tavuk)
1 kase yogurt
2 top brokoli yine
Spor : 40 dk tempolu turuyus 40*2 = 80
Sivi: 3 lt su
gayette pro olmuşMerhabalar, menümü yazıp geçmişe dalayım.
Üzerimde bir miskinlik, karnımda bir boşluk var anlatılmaz yaşanır... Kan şekerimi dengelemeyi başaramadım, ondan olduğunu düşünüyorum ama bahar yorgunluğu diyenler de var. Malum Adana’da mevsim ufaktan değişmeye başladı.
Annemle ablamı çok özledim, ev onlarsız çok sessiz. Allah yokluklarını göstermesin. Bir değişiğim ben ya, yeni farkettim
Sesciğim bugün daha iyi, arada gidiyor ama beğendim sesimi
Ayy menümü yazacaktım, içimi döktüm
07:15 1 haşlanmış yumurta, bir dilim peynir, 1 bardak süt
12:40 haşlanmış tavuk ve yoğurt
16:00 1 çaybardağı tarçınlı süt
19:15 haşlanmış tavuk ve yoğurt
3 litre su içtim, detoks suyu dahil ama yatana kadar daha içerim ama
Spor maalesef yok, eve gelmem gerekti
İçmem mi su candır candur hemen bir bardak daha içiyorum
Lahana çorbası ne kadar etki etti canım? Bir ara ben de yapıyordum ama tek öğün, iki öğün gözüm kesmez))
Aman hasta olma sakın, dikkat et kendine. Bir leğene sıcak su doldur ayakların 5-10 dk içinde kalsın ısınırsın :)
Hiçbir şey yememişsin ama sen
Çok hızlı dönüş yapamadım ben de spora, yoruldum çok çabuk, bugün es verip yarın devam edecem. Dönersin merak etme uzun zaman sürmez, sen dikkat et spor yaparken. Bir gün beraber koşarız hem belki
Ayy sorma olur olmaz zamanlarda geliyor o wc durumu. Basen müşterilere ‘çok acil hemen geliyorum’ diyorum
Ama duramıyorum işte içmeden
Sen bide calisiyosun ve yinede iciyosun ya helal olsun. Tebrik ettim cok hatta esinlebdim bende bi bardak ictim eldim.3.5 lt oldu benim suİçmem mi su candır candur hemen bir bardak daha içiyorum
Lahana çorbası ne kadar etki etti canım? Bir ara ben de yapıyordum ama tek öğün, iki öğün gözüm kesmez))
Aman hasta olma sakın, dikkat et kendine. Bir leğene sıcak su doldur ayakların 5-10 dk içinde kalsın ısınırsın :)
Hiçbir şey yememişsin ama sen
Çok hızlı dönüş yapamadım ben de spora, yoruldum çok çabuk, bugün es verip yarın devam edecem. Dönersin merak etme uzun zaman sürmez, sen dikkat et spor yaparken. Bir gün beraber koşarız hem belki
Ayy sorma olur olmaz zamanlarda geliyor o wc durumu. Basen müşterilere ‘çok acil hemen geliyorum’ diyorum
Ama duramıyorum işte içmeden
Menüm
Saat 10.00
Kahve
Saat 10.30
Mucize içecek
Öğle 12.00
2 yumurta
Salata
Ara 16.00
Kahve
Ara 17.00
Sütlü kahve
Akşam 18.30
6 kofte
Salata
2 lt su
40 dk yürüyüş
Şimdi uyumaya karar verdim biraz erken ama:)))
EMZIREN ANNE MENUSU
Ogle. 11.30
1 adet karniyarik
1 kase yogurt
1 dilim tb ekmegi
Ara ogun 15.00
1 kase yogurt
Bol salata
Su. 2.5 lt arasi
Pnrrr-12
Hiç aç değilim ve portakalı da henüz yemedim:) . Ama bu kadar yoruma bişeyler yemek zorunda hissettim nedense:) 1 portakal mı biraz kuru yemiş mi yesem?karar veremedim
11:00
1 yumurtadan omlet
7 zeytin
1 dilim tereyağlı ekmek
2dilim kaşar peyniri
16:00
2 dilim mandalina
1 kivi
1 muz
avuç içi kadar ekmek arası domates peynir
20:00
1 kepçe tarhana çorbası
1 fırında palamut
salata(marul,havuç, pancar, pırasa, maydanoz,dereotlu)
su: 2 lt
Selamlarrr
O kadar yorgunum ki her yerim agriyir bide yemek yedim keske yemedeb uyusaymisim
Sabah(8.00)
2 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
4 adet zeytin
Oglen(12.00)
100 gr izgara tavuk
1 kase salata
1 kase yogurt
1 adet kivi
Aksam
100 gr izgara tavuk( bitmedi yaptigim tavuk)
1 kase yogurt
2 top brokoli yine
Spor : 40 dk tempolu turuyus 40*2 = 80
Sivi: 3 lt su
Merhabalar, menümü yazıp geçmişe dalayım.
Üzerimde bir miskinlik, karnımda bir boşluk var anlatılmaz yaşanır... Kan şekerimi dengelemeyi başaramadım, ondan olduğunu düşünüyorum ama bahar yorgunluğu diyenler de var. Malum Adana’da mevsim ufaktan değişmeye başladı.
Annemle ablamı çok özledim, ev onlarsız çok sessiz. Allah yokluklarını göstermesin. Bir değişiğim ben ya, yeni farkettim
Sesciğim bugün daha iyi, arada gidiyor ama beğendim sesimi
Ayy menümü yazacaktım, içimi döktüm
07:15 1 haşlanmış yumurta, bir dilim peynir, 1 bardak süt
12:40 haşlanmış tavuk ve yoğurt
16:00 1 çaybardağı tarçınlı süt
19:15 haşlanmış tavuk ve yoğurt
3 litre su içtim, detoks suyu dahil ama yatana kadar daha içerim ama
Spor maalesef yok, eve gelmem gerekti
Canm ben bu hafta katılamadım ama cuma bomba gibi spor lstesindeyimm
Annen evlenip mi gitmiş canm
Sabah(10:30)
1yumurta
1dlm peynir
Domates salatalık
Akşam (17:00)
Salata
5kofte
Şu:3lt spor :yarım saat bölgesel 90 puanPnrrr-12
5 tane fıstık , 5 tane beyaz leblebi ve 1 tane gün kurusu yedim:Bence biraz kuru yemis ama ne yicegin onemli tabi. Cunku meyve gece gece sekerini yukselticek yarina yazik olur diye dusunuyorum. Ben bi ara hazir yemek soyluyordun hicbir zaman bana 12 den sonraya meyve gondermedi sonra bazi diyetisyeblerdede bu durum dikkatimi cekti. Hatta igle aksam arasindaki ara ogunumde hamur isi oluyordu ama ne taze ne kuru meyve hic olmadi. Tabi diyetisyene gidenler daha iyi bilir
ben bayilirim patlicana ama yagsizz olacak o yuzden heryerde yemem. Firina vrriyorum canim ici yumusaysna kadar oturtmayi da oyle yaparim dilimler firina atarim denr bak cok guzel oluyorPatlıcan kültürüm yok pek közlyp yoğurtla severim. Çok yağ çekiyo malum kızartmadan patlıcanı nasıl yapıyosn canm
33yaşımdayım canım ben.Aman Allah ağzının tadını bozmasın, memleketim gibisi var mı. Bülbülü altın kafese koymuşlar illede vatan demiş. Bugün eşim gelse hiç düşünmeden gelirim:).Hmm regl dende üsüme olur cnm cok üsüyordun ya :) benim Annemde evlenip gitmis almanyaya. Sen kac yasindasn cnaim?
Kötu olmus bosanip dönmüsler ya üzüldm, cok sükür ben huzurlu mutluyum burda.
Cumaya sonucu merak ediyorum cnm, yarunda lahanami yineMenüm:
2,5 lt Su
5mil leslie = 204puan
Bana cok az geldi cnm , bu kadar az yemeye alistirma vucudunuSelam kızlar , herkesler iyi mi bakalım?
Menüm
Spor şimdilik yok
selamlarrrr
Menum
Sabah
1 yumurta,1 dlm ekmek
ogle
1 kase yogurt
cig krreviz
Ara
4 badem
Aksam
salata
tavuk sis
az tursu
2.5 lt su, 30 dk yuruyusPnrrr-12
33yaşımdayım canım ben.Aman Allah ağzının tadını bozmasın, memleketim gibisi var mı. Bülbülü altın kafese koymuşlar illede vatan demiş. Bugün eşim gelse hiç düşünmeden gelirim:).
Cumaya sonucu merak ediyorum cnm, yarunda lahanami yine
Afiyet olsun bebise yarasin11:00
1 yumurtadan omlet
7 zeytin
1 dilim tereyağlı ekmek
2dilim kaşar peyniri
16:00
2 dilim mandalina
1 kivi
1 muz
avuç içi kadar ekmek arası domates peynir
20:00
1 kepçe tarhana çorbası
1 fırında palamut
salata(marul,havuç, pancar, pırasa, maydanoz,dereotlu)
su: 2 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?