Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eminim çok guzel görüneceksin canım

Ahh benin kuzeninde takmis ameliyat diye. Benim annemde senin kilo covarindaydi simdi nerdeyse benimle ayni kiloda olcak. Asiri obez degilse ameliyat bence yapilmamali.hatta ben bunu oneren doktorlarada kiziyorum saglikli hastalar icin. Bu ameliyatlar hastanin sagliginida etkiliyor midemi kucukttum bitti degil olay. Mide HCl salgilaniyor mideyi kucultunce dogal sureci disinda vucudun beklemedigi ve alismadigi surec disinda HCl salgisi azaliyor. Bu salgi azalinca demir emilimi azaliyir boylece demir eksikligi anemisi irtaya cikiyor. Protein sindirimi bizuyir. B12 vitaminim emilimi azaliyor. B12 vitamini emilimi azalinca kan hucreleri tam olgunlasamiyor buda baska cesit anemiye yol aciyor. Bu ameliyatlar gerekmedigi surece yapilmamali ve yapilincada bariatrik diyetisyenlerin gozetiminde diyet uygulanmali ki turkiyede bu diyetisyenlerdeb maesef cok yok. Doktor yapiyor ameliyati yinlendiriyor hastanenin diyetisyeni diyetisyen bu konuda uzmanlasmamissa zayiflatmasina zayiflatiyorda hastayi ama sonra gelsin hastaliklar. Bizde bilmiyoruz tabi bu hastaliklarin sebebi aslinda mide kucultme ameliyaari. Ayrica insanlar duzenli beslenerek saglikli yiyecekler tuketerek gercekten ac kalmadan haftada 1 kilo verebiliyorlar buda 1 yilda 48 kilo demek. Yapilabilir hemde saglik bozulmadan yapilabilir. Benim annem o yasinda yaptiysa yasi genc olan hormaonel salgilari iyi olan herkes yapabilir. O yuzden benim nacizane fikrim goturusu getirisinden fazla bu islerin cok cok mecburi kalinmadikca ben cok karsiyim bu tur ameliyatlara.

Selam kızlar gunduz gelinler akşamda kaynım vardı oyuzden anca gelebildim

Menumu yazayım hemen

Kahvaltı 8:30
1 tam yumurta 1 beyazı ile yeşillikli omlet
1 dilim t.e
Lor peyniri
Domates

1:00
1 bardak süt

3:00
1 tabak kiniolu yoğurt

7:00
Tavuklu salata
Yoğurtlu kereviz

2,5 lt su
1 bardak beyaz çay
1 bardak form çayı
3 mil leslie
Puan 135 Pnrrr-12

Nasil yapmistin cnm corbayi su internettekiler gibimi

Ewt cnm 1 haftalik Tarif:
1 orta boy lahana
6sogan
2 domates
2 yesil biber
1 demet Maydonoz
(Ben tarifin 1/3 yaptm 2 günlük olsun diye)

Bol nane biraz karabiber pulbiber ekledm icerken anca öyle gitti :))

Herkes soylemis zaten az olmus diye bende tekrat etmis gb olucam canm ama bu sekilde kisarsan menunu yakinda vucudun kitler kendini korur yaglarini kitlik var diye. Bir arkadasim var uzun zamandir kilo yapiyor yediklerine dikkat ediyor. Kizdan kilolar gr gr gidiyor. Kiza yalvardim etme boyle tek kahve 1 kayisi ile kahvalti olmaz diye. Simdi bende yanimda goturuyorum yiceklerimi yada resin atiyorum ne yedigimi goruyor bana bu hafta dedi ki bu kadar cok yiyorsun ki 100 - 200 anca gider senden o da sporunun hatrina. Bgn -1 kilodayim. Hic ac kalmadimda tum hafta. Menuleri gordun elsin kara bugdaylar gitsin karnibahar brokoli tavuklar cokta guzel doydum.

ben bayilirim patlicana ama yagsizz olacak o yuzden heryerde yemem. Firina vrriyorum canim ici yumusaysna kadar oturtmayi da oyle yaparim dilimler firina atarim denr bak cok guzel oluyor
Bende çok severim patlıcanı
Fırında yağsız yapiyim dedim bir gün ama görüntü olarak pek iç açıcı gelmemişti
Ben beceremedim galiba

Aç kalarak kilo veremem bende açlık hissini hiç sevmiyorum

Yaaaa bisi dicem kizlar bu gun hep birlikte herkesle yatmadan once 50 mekik ceksek mi? Hatta boyle hergun yatmadan once seysi belirleyelim yatmadan once yapalim yaptik diye bildirim yapip oyle yatalim ne dersiniz
Bana uyar bacisi

Bende çok severim patlıcanı
Fırında yağsız yapiyim dedim bir gün ama görüntü olarak pek iç açıcı gelmemişti
Ben beceremedim galiba
Ben siyah kabuk kismini komple soyuyorum esim midesinden rahatsiz dokunuyor ona birazda yemekleri yagsiz yapma isi ordan basladi. Belkiondan olabilir birde firin alt ust turbo calisiyor ayari da etkiliyor tabi birde patlicsnlar ince uzun seciliyor ay ne cok puf nokta varmis

Yaaaa bisi dicem kizlar bu gun hep birlikte herkesle yatmadan once 50 mekik ceksek mi? Hatta boyle hergun yatmadan once seysi belirleyelim yatmadan once yapalim yaptik diye bildirim yapip oyle yatalim ne dersiniz
hmm guzel olurdu aslinda ama ben sezaryenli oldugum icin bir sene mekik yasak

33yaşımdayım canım ben.Aman Allah ağzının tadını bozmasın, memleketim gibisi var mı. Bülbülü altın kafese koymuşlar illede vatan demiş. Bugün eşim gelse hiç düşünmeden gelirim:).
bende eşim cocuklar oldukça her yere gidebilir yasayabilirim gibi geliyor
Tabi uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş böyle konuştuğum gibi olmuyormu:)

Yok yarn farkli bsi düsünüyirm ama 1 ögünlük lahana corbam var yarnki tartiya göre belki aksamina icerim
ya şişirirse riske atmasanmiki

Ewt cnm 1 haftalik Tarif:
1 orta boy lahana
6sogan
2 domates
2 yesil biber
1 demet Maydonoz
(Ben tarifin 1/3 yaptm 2 günlük olsun diye)

Bol nane biraz karabiber pulbiber ekledm icerken anca öyle gitti :))
bende aldım lahana haftasonu yapiyim diyorum ama ben kabuskayi çok severim o şekilde yapıp yesem hatta içine kıyma koyunca da tok tutar öyle yapiyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…