- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #24.961
..çok geeeeçççç...günaydın hopiş kızına geçmiş olsun maşallah hamarat hatun döktürmüşsün çok yeme cumayı düşün
kimyonda vardı, acıda..poşetede hiç yapışmıyo..dene bak..ilk defa duydum poşet işini bari yapışmıyomu poşette...
Mercimek köfteyi çok severim bidea içinde kimyon ,acı varsaa yeme yanında yatt
hmmm..o yüzden yoksun yani..tamam o zaman bundan sonra burdasın, afiyetle ye kışlıkları..ihopiş kışlık sebzelerimi aldım onları dondurucuya hazırladım barbunya fasulye patlıcan melemenlik .sonra turşu yaptım kış gelince sebzem bol olsunki kilo vermem daha rahat olsun dolabı agzına kadar doldurdum 17 kg bezelye daha önce koymuştum
...vallahi ben anadolu yakasını buyur ettim zaten...gelmek isteyene kapım açık..
Resmini göstermekle olmaz adı ne güzel mi =))) ımmm olsa da yesek =))
..o içindeki kahvaltılık sos, yada çemende diyebiliriz.YUFkayı sen açmışsınn becerikli hatunsunnn anladıkta o içnideki ne salçalı bişeye benziyo kırmızı ??
gel bacım, öğretirim tabiihopiş şu yufka açmayı ögrenemedim gitti çok merak ettigim halde yakın olsaydın ögretirdin bana
ya bende oktay ustadan aldım tarifi..harika bişeeee..amanım one ya offfffffff o börekten cumartesi yapıp yicem görürsün hopiş sen varya insanı yoldan çıkarırsın:84::84:
ALLAH SENİ NE ETMESİNNN ZİLLİİİİ SENİİİİ
canımm o salatadan çektiii tavuk gogsunden çektii mercimek köfteden çektiiii börekten çektiiiii ayy canımın çekmediği kaldımııııı
vallahi hepsi midemde..ellerine sağlık hoppidicik...çok güzel gözükğyır hepsi de ama cısssssssssss
bencede bişeyler yapalım yaaa...hadi kızlarrrr kendimize bayram hedefiii koyalım ve canla başla bayrama kadar sıkalım kendimizi...ben su an 82 kusurlardayım v hedefim 77.....
bende kendime 4 kilo vermeyi hedefliyorum murçum..Evet bayanlar nur arkadasımınız önerisi üzerine bayrama kadar kendimize hedef belirleyip bu hedefe ulaşmaya çalışıcaz...
Mekanizma ;
Üyeler kendi yöntemleriyle 6 KASIM'a kadar hedefledikleri kiloya ulaşırlar.
Amaç ;
Her üye kendinden sorumludur...Kişi kendine uygun sistemi belirleyerek hedeflediği kilosuna ulaşır.
Liste;
Asya27:
Edda1985: 2 kilo
Ene2004:
Fadime02:
Hoppidicik :
Gulseker:
Mursh: 4 kilo
Nurkelebek: 5 kilo
taçsız prenses :
merwecik_20 :
lionesse :
.canım bende doğuma 103 kilo ile girmiştiminşaalah hedeflediğim kiloya gelicem kızlar bayrama kadar...ramazan bayramında nolmuş biliyomusunuz...ben bayramda 89..90 arası idim...ananem çok üzülmüş arkamdan..kafasına takmış beni...çocugum gittikçe şişmanlıyor 120..130 kilo olan insanlara benzememden korkmuş..2 gün önce kahvaltıya geldiler bana ve beni zayıflamış görünce çok sevindi ve duygularını itiraff etti...78 yasındaki ananem bile kendini önemsiyr ve 73 kiloo....
irde yine ramazan bayramı alışverişinde annemle yasadıgım bir olayı anlatmak istiyorum sizlere...ben leopar desenini çok seviyorum bu aralar diye annem ben pantolon deniycem diye cebelleşirken bana leopar bir bluz bulup gelmiş ..ve bluzu görmeliydiniz..deseni çok güzeldi ama modeliii resmen 40,,45 yasın modeliydi ve o zaman hissettim durumumun ne kdar vahim oldugunu..anneme ddim bu çok güzel bunu sana alalım hadi dedim ve annem bu bana çokk bol gelir dedii:84::84::84:
kızlar ben yokkan ne muhabbetler etmişsiniz ya...bende şimdi deli kızlar gibi yazıp duruyorummaalesef o gördüğünüz tabağın hepsini yedim ve cuma günü ne olacağını hakkaten bilmiyorum..bu hafta sporda hakgetire..yalnız topikçe aldığınız karara bende uyuyorum ve bayrama kadar inşallah bi 4 kilo vericem diyorum canlarım..yarın sabah kızları dişçiye götürücem....görüşmek üzereeee..
Edda bızım ıs yerıne yenı 2 eleman alındı cocuklar benle yasıt bana 2 3 gun ABLA ABLA die seslendıler bır moralım bozuldu demekkı 30 yasında abla gıbı gosterıyorum bende agızlarının paylarını verdım ...Bılmıyorum ben cok yaslı gosterıyorum bılmıyorum onların gorgusuzlugu senın arkadasında oyle gorgusuzluk yapmıs ıste...
Ayy sorma edda o yelekler daha sısman gosterıyor ama ben vazgecemıyorum onlardan cok tatlılar
Edda ısın zor benımde dal gıbı bı kardesım olsa bende catlardım heralde ortadan ıkıye
Edda duyyy duyyy bak kılo vercem dıe beklemıs ama veremeden hamıle kalmıs bak goruyormusun..
Günaydın kızlar..Çok yorgunum oğlum hala düzelmedi bugün ilaçların son günü yarın kontrol götüreyim diyorum paşazadem mahvoldu öksürük fena
Buraya da çok gelemiyorum..
nasılsınız ben yorgunluktan ölüyorum öncekı gun aksam dedemız agırlasmıs apartopar yanına gıttık öncekı gece 22 saat uyanık kaldım rekor valla benım ıcın dedenın basındaydım sureklı ev kalabalık herkes ölmesını beklıyo dusnunu cok hastanelere tasıyıp eve getırdık doktorda tasımayın artık demıs.adam ölcek dıe beklıoz basında okuyolar zemzem suyu verıyolar benım elımse hep nabzındaydı.gece buyukler uyudu babam ıkı torunu 2 yenge bıde ben uyanıktık yengeler dıger yaslıyı wcye götururken dede bır kalktı yataktan tuvaketı gelmıs hepımız şoklardayız yanı 2 saatt fekan oturdu öglen doktoru geldı öncekı durumundan ıyı görmus dırenıyor dedemız dedı hastaneye kaldırttı dun aksam eve geldım ama dırek uyumusum sımdı kalktım kalkarkalkmaz yazım dedım sımdı dede yoğun bakımda eger bı aksılık olurda cuma gunu gıremezsem gecen haftakı kılomda yazarsan sevınırım murshcum bayrama hedef kılom 4 lg yazalım 2lı rakamları görsem yeter sımdılık.ne yıyıp ne yemedıgımı aklımda bıle tutamadım ama toplasanız 2 gundr 1 tabak yemegı anca yemısımdr sımdı banyo yapıp ıs görusmesıne gıdıcem ordanda gebzeye öpyorum sızı cok.
günaydın kızlar ...
Herkese süper bir perşembe diliyorum...
Eddacım yeşil çayla ilgili bilgi için tşkler unutmustum bugun ıcıcem bı demlık mutlaka :)))
dünkü menü ;
sabah ;
1 domates
2 ufak salatalık
3 dılım peynır
yarım sımıt
öğle;
2 kepce salcalı makarna (yagsız)
1 bardak şeftalı suyu
akşam;
2 yumurtadan yogutlu omlet
Eki Görüntüle 268708
öğle yemeğim ;
sebzeli pirinç lapa
tavuk sote
yourt
(sıfır yag kullanıldı :)))) )
ayyy amma çok yapmışım haa patlıycam şimdi :))))
Kızlar samimiyetinize dayanarak bişey paylaşmak istiyorum..Moralim bozuk sinirliyim küp gibi..
Bugün eşimin doğum günü..Akşama güzel bir yemek masa hazırlayacağım inş. kayınvalidem geldi az önce büşra şey diyorum ben mantı yaptım akşama birlikte yiyelim..Mustafa çok seviyor ya ondan diyorum dün yaptım..ayyy geldiler bana dün yaptın madem dün gönder çok seviyor biliyorsun..Ama yok doğum günü ya biz başbaşa kalmayalım die nasıl sinirim bozuldu..Ben masa hazırlayacağım dedim dışarı mı gideceksiniz hayır dedim evde hazırlayacağım..Giyineceğim babamın yanında giyenemeyeceğime göre dedim..İYİ bir tabak veririrm aşağıda yersiniz dedi sinir oldum ya 10 dk önce de arkadaşım ile konuşluyorum kesin akşama yemeğe çağırır başbaşa kutlamayalım die dedim..sİNİR OLDUM SİNİRRR
Kızlar samimiyetinize dayanarak bişey paylaşmak istiyorum..Moralim bozuk sinirliyim küp gibi..
Bugün eşimin doğum günü..Akşama güzel bir yemek masa hazırlayacağım inş. kayınvalidem geldi az önce büşra şey diyorum ben mantı yaptım akşama birlikte yiyelim..Mustafa çok seviyor ya ondan diyorum dün yaptım..ayyy geldiler bana dün yaptın madem dün gönder çok seviyor biliyorsun..Ama yok doğum günü ya biz başbaşa kalmayalım die nasıl sinirim bozuldu..Ben masa hazırlayacağım dedim dışarı mı gideceksiniz hayır dedim evde hazırlayacağım..Giyineceğim babamın yanında giyenemeyeceğime göre dedim..İYİ bir tabak veririrm aşağıda yersiniz dedi sinir oldum ya 10 dk önce de arkadaşım ile konuşluyorum kesin akşama yemeğe çağırır başbaşa kutlamayalım die dedim..sİNİR OLDUM SİNİRRR
kızım buu neeee
biraz abartmışsın sankiimmm
Murchhh bide salçası fazla olmuş sankiiii ama lezzetli görünüyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?