Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende sevmiyorum karnim ecis bucus oluyor. Zaten sonra yiyincede hooppp son hizla geliyor hersey
Tok tutan kolorisi az yiyecekleri yiyerek kilo vermek daha yormuyor sanki bu yolda insanı
Protein uzellikle bana çok iyi geliyor bu yonden

Yada soyle yapalim hanimlar 2-3 sey belirleyelim bu seyden hangisini severse onu yapsin. Ama kolay ve 5-10 dklik seyler olsun.
Cokda hareketli bişey olmasın zati yoruluyom tüm gün yattığım yerden yapılacak egzersizleri yapalım:)

Tok tutan kolorisi az yiyecekleri yiyerek kilo vermek daha yormuyor sanki bu yolda insanı
Protein uzellikle bana çok iyi geliyor bu yonden
Kesinlikle haklisin gecen bir diyetisyen ile onu konusuyorduk senin yakabilecegin koleri bellidir bu kaloriden az alirsab elbet zayiflarsin ama bu sana kastan gitmede olabilir yagdanda secim senin icerigi zengin ayni kolorili yiyecek mi yoksa 1 parca cikolotami dedi. Yani cikolata ilede zatiflarsin ama bu sagliksiz olur ve depo yapindan gitnez dedi. Bide cesitlik saglaman onemli dedi sabah ogle aksam yogurt olmaz sabah peyniribi oglen sutunu aksam yogurdunu koy dedi. Cesitlilik sagla ki hem diyetin keyufli olsun hemde herseyden beslen ayni grup yiyecekleri olsa bile. Hatta ogrendigim baska bir bilgi daha var onusa aktarayim kilo ile orantili su icer insanlar minde bu dogru sayilir. Ama senin suyun genellikle yaptigin kolori ile orantili olmali dedi mesela sen bgn 4000 cal yapktin aaa benim kiloma 2 lt su tamm demicekmissin 4 lt su icmen gerekiyormus.

Canim sisirmedi beni. Sanirm tuz olmadigindan, bu tarifle ödem bile attim yani. Kapuska güzel tabi ama tuzlu olcagi icin corbayla ayni etkiyi göstercegni sanmiyorm ama bende severm kiymali kapuska :))

40 dk tempolu yürümüş, hıh kıskanmadım

Canm ben bu hafta katılamadım ama cuma bomba gibi spor lstesindeyimm

Hadi bakalım , bekliyoruz ter dökeceğin günleri

Ya sanırım beslenmeyle ilgili çok okumamak da gerekiyor. Birbiriyle çelişen çok bilgi var piyasada. Diüretik etkisindense çözümü bet öncesi ve sonrasında su içeceksin, başka sebebi varsa ki kahvenin yağ yakıcı etkisi bilimsel olarak kanıtlanmış açık açık söyle. Dediğin gibi halkımızın yanlış anlama olasılığı da çok yüksek. Elimde okunmayı bekleyen bir sürü kitap var beslenmeyle ilgili. Psikolojim bozulmasın daha beter diye bekletip duruyorum. Canan Karatay bile kendisiyle çelişen biri, en iyisi kahveye ve maden suyuna devam, fazlası zarar :))))

Aynı ben bende susuz asla yapamam hele yazın çok fazla tüketiyorum elimde değil ramazanda açlık hiç aklıma gelmez ama susuz asla yapamam

Yalnız ben bu kadar su içmeme rağmen çok ödem tutuyorum. İçerde birşeyler yanlış işliyor bende
Böbrek kumu döktüğümde doktor en az 3 litre su içeceksin demişti, boğaz kuruluğu için de doktor susuz kalıyorsun sen dedi. Damacana gibiyim 3-4 litre su içiyorjm ben dedi , ay bahsederken de susadım:))) Su içmenin en kötü yanı gece yarısı gelen wc ihtiyacı, uykumu bölüyor ya deliriyorum.

Su içeriz diüretik etkisini ortadan kaldırırız. Ben öncesinde ve sonrasında mutlaka su içiyorum kahvenin.
Bugün saf pro yapayım dedi , yarın da süt-muz
Hafta sonu planım yok, haftaya da karabuğday-haşlanmış sebze ve pro karışımı birşey yapacam. Zannımca haftaya mezun olurum

Pazartesi aksam basladm cnm o gün -500 geldi dün butun gün yaptm -600. Bakalm bugn nekadar gitcek ama ödemde vardi cok cnkü bu gitmelere ragmen hala +300 deyim ama cumaya güzel eksi gelicek insallah :)

Hadi bakalım, Allah emeklerini boşa vermesin güzel eksiler gelsin

Sen bide calisiyosun ve yinede iciyosun ya helal olsun. Tebrik ettim cok hatta esinlebdim bende bi bardak ictim eldim.3.5 lt oldu benim su

Herkesi bol su içmeye de alıştıracaz sanırım :)

Sabah bakacam eksi durumuna, son kozdayım artık günlerce artıda kaldım, korktum. Aynen ev o kadar sessizki sinirlerim bozuluyor. Tv izlemem ben o yüzden hiç açmıyorum, evde seslenen yok, atıştığım kimse yok, ocakta pişen tencere yok ev terkedilmiş gibi. 17 sinde dönmeyi düşünüyorlar ama belli değil, ablamın durumuna bağlı

Menüm
Sabah 1 elm ekmek 2 ceviz 5 dal maydonoz 1 kuru incir. (Geç uyandım bunları poşette okula götürüp orada kendime tenha bir köşe bulup yedim :) )

Öğlen 1 kase yayla çorbası 1 tavuk baget yeşillik

Ara yarım elma 15 kadar fıstık

Akşam 1 tabak bamya 1 çatal makarna 1 dlm ekmek salata

2 kupa rezene çayı

Şu 2 lt
Spor yok

Ayyy o zaman baska bisi yapariz oklava cevirme? O yasak mi
O nasil birsey ki gozumde bile canlandiramadim
Yada soyle yapalim hanimlar 2-3 sey belirleyelim bu seyden hangisini severse onu yapsin. Ama kolay ve 5-10 dklik seyler olsun. Hatta soyle yapariz 7 gunun 5 gunu vucut calistirici 2 gunu esnetme hareketi koyariz
olur bana uyar yapabildugim seyleei yaparim bende

İnşallah canım
ben bayilirim patlicana ama yagsizz olacak o yuzden heryerde yemem. Firina vrriyorum canim ici yumusaysna kadar oturtmayi da oyle yaparim dilimler firina atarim denr bak cok guzel oluyor
Aynen kişliklari da fırında yapıp atıyorum dondurucuya
Afieyt olsun kuzucuk ne kadar az yemissn
Çarşamba perşembe böyle canım aç değilim pro tok tuttu
İşte herşeyin fazlası zarar kahve çok tuketilince vücuttaki calsiyumi emiyor idrarla atıyor yani su içerken birazda peynir yiyeceksin yada sütlü kahve içeceksin çayın yanında da ıspanak demiri eksiltiuor
Ha ben uyuyor muyum hayır ikisininde çok seviyorum
Bence güzel olmuş
Ben geldimmm :))
Çocuklsr yeni çıktı kapıdan
Çok yoruldum sırtım ağrıyor

Kahvemle burdayım

Herşey yolundamı
Yarına hazırmıyız
hoşgeldin abla

Ben geldimmm :))
Çocuklsr yeni çıktı kapıdan
Çok yoruldum sırtım ağrıyor

Kahvemle burdayım

Herşey yolundamı
Yarına hazırmıyız
Ben cok hazirim. Bgn tolda yururken dondurma yiyen kadin gordum canim bir cekti bir cekti ki anlatamam ama almadim yemedim. Ama ins biyerim sisipte tartida arti olmaz

O nasil birsey ki gozumde bile canlandiramadim
olur bana uyar yapabildugim seyleei yaparim bende
Sopa gb bisi aliyosun omzuna koyup iki ucundan tutuyorsub koltoga oturuyorsun saga sola donuyorsun boylece bel bolgen calisiyor popo sabit ya bel inceliyir. Ayakta yapmak yok ama.

Ben cok hazirim. Bgn tolda yururken dondurma yiyen kadin gordum canim bir cekti bir cekti ki anlatamam ama almadim yemedim. Ama ins biyerim sisipte tartida arti olmaz
Kimse bişey yemediği için şişmez canikom
Aksine yeseydin o eksilere veda ederdin :))

Sopa gb bisi aliyosun omzuna koyup iki ucundan tutuyorsub koltoga oturuyorsun saga sola donuyorsun boylece bel bolgen calisiyor popo sabit ya bel inceliyir. Ayakta yapmak yok ama.
Niye ayakta yapılmıyor ben yaptığımda hep ayakta yapıyodum
Alt tarafını oynatmadıktan sonra farkedermide

Oklavası yada sopası olmayan vileda sopasıyla yapabilir yada plates lastiğiyle

Ben suyu düzenli içtiğim zaman çok daha kolay zayifliyayim böbrek kumu da ödem yapıyor diye biliyorum şişkinlik falan belki yine vardır

Bende çok içerim duyu wc gece gündüz belki 50 kere giderim ama olsun ya su hayattır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…