Warriorinside
B.75,6**G.72.8**H.62 9 .TAKIM, AŞKIN DİĞER ADI;)
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 28 Aralık 2017
- 774
- 1.435
- 28
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #249.621
Tok tutan kolorisi az yiyecekleri yiyerek kilo vermek daha yormuyor sanki bu yolda insanıBende sevmiyorum karnim ecis bucus oluyor. Zaten sonra yiyincede hooppp son hizla geliyor hersey
Cokda hareketli bişey olmasın zati yoruluyom tüm gün yattığım yerden yapılacak egzersizleri yapalım:)Yada soyle yapalim hanimlar 2-3 sey belirleyelim bu seyden hangisini severse onu yapsin. Ama kolay ve 5-10 dklik seyler olsun.
Kesinlikle haklisin gecen bir diyetisyen ile onu konusuyorduk senin yakabilecegin koleri bellidir bu kaloriden az alirsab elbet zayiflarsin ama bu sana kastan gitmede olabilir yagdanda secim senin icerigi zengin ayni kolorili yiyecek mi yoksa 1 parca cikolotami dedi. Yani cikolata ilede zatiflarsin ama bu sagliksiz olur ve depo yapindan gitnez dedi. Bide cesitlik saglaman onemli dedi sabah ogle aksam yogurt olmaz sabah peyniribi oglen sutunu aksam yogurdunu koy dedi. Cesitlilik sagla ki hem diyetin keyufli olsun hemde herseyden beslen ayni grup yiyecekleri olsa bile. Hatta ogrendigim baska bir bilgi daha var onusa aktarayim kilo ile orantili su icer insanlar minde bu dogru sayilir. Ama senin suyun genellikle yaptigin kolori ile orantili olmali dedi mesela sen bgn 4000 cal yapktin aaa benim kiloma 2 lt su tamm demicekmissin 4 lt su icmen gerekiyormus.Tok tutan kolorisi az yiyecekleri yiyerek kilo vermek daha yormuyor sanki bu yolda insanı
Protein uzellikle bana çok iyi geliyor bu yonden
bende eşim cocuklar oldukça her yere gidebilir yasayabilirim gibi geliyor
Tabi uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş böyle konuştuğum gibi olmuyormu:)
ya şişirirse riske atmasanmiki
bende aldım lahana haftasonu yapiyim diyorum ama ben kabuskayi çok severim o şekilde yapıp yesem hatta içine kıyma koyunca da tok tutar öyle yapiyim diyorum
Selamlarrr
O kadar yorgunum ki her yerim agriyir bide yemek yedim keske yemedeb uyusaymisim
Sabah(8.00)
2 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
4 adet zeytin
Oglen(12.00)
100 gr izgara tavuk
1 kase salata
1 kase yogurt
1 adet kivi
Aksam
100 gr izgara tavuk( bitmedi yaptigim tavuk)
1 kase yogurt
2 top brokoli yine
Spor : 40 dk tempolu turuyus 40*2 = 80
Sivi: 3 lt su
Canm ben bu hafta katılamadım ama cuma bomba gibi spor lstesindeyimm
Piyasada o kadar kalitesiz diyetisyen var internet arastirnalarini insanlara sunuyorlar. Bu meslegi para ocin yapiyorlar taa unv puanim oraya yetti diye yapiyorlar. Oncelikle gercekteb inanlir bi diyetisyenden geldigine guvenmek gerek bu bilgiler cok degerli kahve neden aldirimis kilo sut tozu vs mi detay gerek. Yada maden suyu neden odem yaparmis su su yiceklerden sonra yada gece su saaten sonra mi detay gerek. Tabi bazende diyetisyen guzel seyler diyorda bizim halk yanlis abliyor kafasindaki gb algilayip yapiyor o da var simdi
Atabilsen keskede bizde esinlensek
Bu haftada spor yapan cok az kisi varmis bende cok yapmadim ama kassam 1. Lik tahtina otururum gb duruyor. Hadin millet sporaaa. Gitsin yaglar
Mide sorunun varsa olabilir canim. Benimde bazi kahvelere karsi var aromali kahvede oluyor turk kahveleribden
Bence biraz kuru yemis ama ne yicegin onemli tabi. Cunku meyve gece gece sekerini yukselticek yarina yazik olur diye dusunuyorum. Ben bi ara hazir yemek soyluyordun hicbir zaman bana 12 den sonraya meyve gondermedi sonra bazi diyetisyeblerdede bu durum dikkatimi cekti. Hatta igle aksam arasindaki ara ogunumde hamur isi oluyordu ama ne taze ne kuru meyve hic olmadi. Tabi diyetisyene gidenler daha iyi bilir
Aynı ben bende susuz asla yapamam hele yazın çok fazla tüketiyorum elimde değil ramazanda açlık hiç aklıma gelmez ama susuz asla yapamam
Kahve iki çay üç bardak verirdi banada diyetisyenler kahve ve çay diüretik canım açıklaması bu çok WC ama vücuttaki su emilimini etkiliyor işte
Aclik kafası diyet kafasına bu defa olacak
sağlıklı bı sandviç yapabilirsin
Hadi inşallah eksi gelir
Az olmuş ama doyduysan sıkıntı yok
Korku yok korku ödem yapar
Senin tartı güzel galiba
Canım bugün az yemiş evet ama marifet az yemek değil ki doğru yemek
Güzel
Karni yarık günü olmuş
Gayet güzel
Yemek zorunda değilsin
gayette pro olmuş
Pazartesi aksam basladm cnm o gün -500 geldi dün butun gün yaptm -600. Bakalm bugn nekadar gitcek ama ödemde vardi cok cnkü bu gitmelere ragmen hala +300 deyim ama cumaya güzel eksi gelicek insallah :)
Sen bide calisiyosun ve yinede iciyosun ya helal olsun. Tebrik ettim cok hatta esinlebdim bende bi bardak ictim eldim.3.5 lt oldu benim su
Güzel olmus cnm ama cok fazla kahve olmus nasil uyucaksin merak ettim :))
Spor da menüde güzel afiyet olsun canim
Hmm regl dende üsüme olur cnm cok üsüyordun ya :) benim Annemde evlenip gitmis almanyaya. Sen kac yasindasn cnaim?
Kötu olmus bosanip dönmüsler ya üzüldm, cok sükür ben huzurlu mutluyum burda.
Cok güzel olmus afiyet olsun cnm yarasin annesinede bebisede :)
Cocuklar kücükken balik yediginde daha akilli oluyormus diye duydum bu Anne karnindada gecerlidir :)
Afiyez olsun güzel menü canim
Güzel menü canim afiyet olsun eksi getirir bence :)
Bu arada sesinde iyilesme varmis hadi gözün aydin. Ev sessiz olunca ne kötu oluyor dmi bende bikere annemler tr gittignde yanliz kalmistm evde cok kötu ve zordunezaman dönuyorlar ?
Hadi insallah ponicimm senin puanlari ariyor gözümm
Aynen cnm evlenip almanyaya gitmis, o yüzden orda yanliz zor olmus ilkbaslarda
Cok sade tam eksilik menü canim afiyet olsun
O nasil birsey ki gozumde bile canlandiramadimAyyy o zaman baska bisi yapariz oklava cevirme? O yasak mi
olur bana uyar yapabildugim seyleei yaparim bendeYada soyle yapalim hanimlar 2-3 sey belirleyelim bu seyden hangisini severse onu yapsin. Ama kolay ve 5-10 dklik seyler olsun. Hatta soyle yapariz 7 gunun 5 gunu vucut calistirici 2 gunu esnetme hareketi koyariz
İnşallah canımGüzel olmus cnm ama cok fazla kahve olmus nasil uyucaksin merak ettim :))
Spor da menüde güzel afiyet olsun canim
Hmm regl dende üsüme olur cnm cok üsüyordun ya :) benim Annemde evlenip gitmis almanyaya. Sen kac yasindasn cnaim?
Kötu olmus bosanip dönmüsler ya üzüldm, cok sükür ben huzurlu mutluyum burda.
Cok güzel olmus afiyet olsun cnm yarasin annesinede bebisede :)
Cocuklar kücükken balik yediginde daha akilli oluyormus diye duydum bu Anne karnindada gecerlidir :)
Afiyez olsun güzel menü canim
Güzel menü canim afiyet olsun eksi getirir bence :)
Bu arada sesinde iyilesme varmis hadi gözün aydin. Ev sessiz olunca ne kötu oluyor dmi bende bikere annemler tr gittignde yanliz kalmistm evde cok kötu ve zordunezaman dönuyorlar ?
Hadi insallah ponicimm senin puanlari ariyor gözümm
Aynen cnm evlenip almanyaya gitmis, o yüzden orda yanliz zor olmus ilkbaslarda
Cok sade tam eksilik menü canim afiyet olsun
Aynen kişliklari da fırında yapıp atıyorum dondurucuyaben bayilirim patlicana ama yagsizz olacak o yuzden heryerde yemem. Firina vrriyorum canim ici yumusaysna kadar oturtmayi da oyle yaparim dilimler firina atarim denr bak cok guzel oluyor
Çarşamba perşembe böyle canım aç değilim pro tok tuttuAfieyt olsun kuzucuk ne kadar az yemissn
İşte herşeyin fazlası zarar kahve çok tuketilince vücuttaki calsiyumi emiyor idrarla atıyor yani su içerken birazda peynir yiyeceksin yada sütlü kahve içeceksin çayın yanında da ıspanak40 dk tempolu yürümüş, hıh kıskanmadım
Hadi bakalım , bekliyoruz ter dökeceğin günleri
Ya sanırım beslenmeyle ilgili çok okumamak da gerekiyor. Birbiriyle çelişen çok bilgi var piyasada. Diüretik etkisindense çözümü bet öncesi ve sonrasında su içeceksin, başka sebebi varsa ki kahvenin yağ yakıcı etkisi bilimsel olarak kanıtlanmış açık açık söyle. Dediğin gibi halkımızın yanlış anlama olasılığı da çok yüksek. Elimde okunmayı bekleyen bir sürü kitap var beslenmeyle ilgili. Psikolojim bozulmasın daha beter diye bekletip duruyorum. Canan Karatay bile kendisiyle çelişen biri, en iyisi kahveye ve maden suyuna devam, fazlası zarar :))))
Yalnız ben bu kadar su içmeme rağmen çok ödem tutuyorum. İçerde birşeyler yanlış işliyor bende
Böbrek kumu döktüğümde doktor en az 3 litre su içeceksin demişti, boğaz kuruluğu için de doktor susuz kalıyorsun sen dedi. Damacana gibiyim 3-4 litre su içiyorjm ben dedi , ay bahsederken de susadım:))) Su içmenin en kötü yanı gece yarısı gelen wc ihtiyacı, uykumu bölüyor ya deliriyorum.
Su içeriz diüretik etkisini ortadan kaldırırız. Ben öncesinde ve sonrasında mutlaka su içiyorum kahvenin.
Bugün saf pro yapayım dedi , yarın da süt-muz
Hafta sonu planım yok, haftaya da karabuğday-haşlanmış sebze ve pro karışımı birşey yapacam. Zannımca haftaya mezun olurum
Hadi bakalım, Allah emeklerini boşa vermesin güzel eksiler gelsin
Herkesi bol su içmeye de alıştıracaz sanırım :)
Sabah bakacam eksi durumuna, son kozdayım artık günlerce artıda kaldım, korktum. Aynen ev o kadar sessizki sinirlerim bozuluyor. Tv izlemem ben o yüzden hiç açmıyorum, evde seslenen yok, atıştığım kimse yok, ocakta pişen tencere yokev terkedilmiş gibi. 17 sinde dönmeyi düşünüyorlar ama belli değil, ablamın durumuna bağlı
Bence güzel olmuşMenüm
Sabah 1 elm ekmek 2 ceviz 5 dal maydonoz 1 kuru incir. (Geç uyandım bunları poşette okula götürüp orada kendime tenha bir köşe bulup yedim :) )
Öğlen 1 kase yayla çorbası 1 tavuk baget yeşillik
Ara yarım elma 15 kadar fıstık
Akşam 1 tabak bamya 1 çatal makarna 1 dlm ekmek salata
2 kupa rezene çayı
Şu 2 lt
Spor yok
hoşgeldin ablaBen geldimmm :))
Çocuklsr yeni çıktı kapıdan
Çok yoruldum sırtım ağrıyor
Kahvemle burdayım
Herşey yolundamı
Yarına hazırmıyız
Ben cok hazirim. Bgn tolda yururken dondurma yiyen kadin gordum canim bir cekti bir cekti ki anlatamam ama almadim yemedim. Ama ins biyerim sisipte tartida arti olmazBen geldimmm :))
Kahvemle burdayım
Herşey yolundamı
Yarına hazırmıyız
Sopa gb bisi aliyosun omzuna koyup iki ucundan tutuyorsub koltoga oturuyorsun saga sola donuyorsun boylece bel bolgen calisiyor popo sabit ya bel inceliyir. Ayakta yapmak yok ama.O nasil birsey ki gozumde bile canlandiramadim
olur bana uyar yapabildugim seyleei yaparim bende
Sabahtan beri ne deniyorsun kız[photo=medium]1057475[/photo]
Deneme
Ben geldimmm :))
Kahvemle burdayım
Herşey yolundamı
Yarına hazırmıyız
Kimse bişey yemediği için şişmez canikom
Ben cok hazirim. Bgn tolda yururken dondurma yiyen kadin gordum canim bir cekti bir cekti ki anlatamam ama almadim yemedim. Ama ins biyerim sisipte tartida arti olmaz
Niye ayakta yapılmıyor ben yaptığımda hep ayakta yapıyodumSopa gb bisi aliyosun omzuna koyup iki ucundan tutuyorsub koltoga oturuyorsun saga sola donuyorsun boylece bel bolgen calisiyor popo sabit ya bel inceliyir. Ayakta yapmak yok ama.
Ben suyu düzenli içtiğim zaman çok daha kolay zayifliyayim böbrek kumu da ödem yapıyor diye biliyorum şişkinlik falan belki yine vardır40 dk tempolu yürümüş, hıh kıskanmadım
Hadi bakalım , bekliyoruz ter dökeceğin günleri
Ya sanırım beslenmeyle ilgili çok okumamak da gerekiyor. Birbiriyle çelişen çok bilgi var piyasada. Diüretik etkisindense çözümü bet öncesi ve sonrasında su içeceksin, başka sebebi varsa ki kahvenin yağ yakıcı etkisi bilimsel olarak kanıtlanmış açık açık söyle. Dediğin gibi halkımızın yanlış anlama olasılığı da çok yüksek. Elimde okunmayı bekleyen bir sürü kitap var beslenmeyle ilgili. Psikolojim bozulmasın daha beter diye bekletip duruyorum. Canan Karatay bile kendisiyle çelişen biri, en iyisi kahveye ve maden suyuna devam, fazlası zarar :))))
Yalnız ben bu kadar su içmeme rağmen çok ödem tutuyorum. İçerde birşeyler yanlış işliyor bende
Böbrek kumu döktüğümde doktor en az 3 litre su içeceksin demişti, boğaz kuruluğu için de doktor susuz kalıyorsun sen dedi. Damacana gibiyim 3-4 litre su içiyorjm ben dedi , ay bahsederken de susadım:))) Su içmenin en kötü yanı gece yarısı gelen wc ihtiyacı, uykumu bölüyor ya deliriyorum.
Su içeriz diüretik etkisini ortadan kaldırırız. Ben öncesinde ve sonrasında mutlaka su içiyorum kahvenin.
Bugün saf pro yapayım dedi , yarın da süt-muz
Hafta sonu planım yok, haftaya da karabuğday-haşlanmış sebze ve pro karışımı birşey yapacam. Zannımca haftaya mezun olurum
Hadi bakalım, Allah emeklerini boşa vermesin güzel eksiler gelsin
Herkesi bol su içmeye de alıştıracaz sanırım :)
Sabah bakacam eksi durumuna, son kozdayım artık günlerce artıda kaldım, korktum. Aynen ev o kadar sessizki sinirlerim bozuluyor. Tv izlemem ben o yüzden hiç açmıyorum, evde seslenen yok, atıştığım kimse yok, ocakta pişen tencere yokev terkedilmiş gibi. 17 sinde dönmeyi düşünüyorlar ama belli değil, ablamın durumuna bağlı
Pınsr uyumadığına göre öbür taraftan yazabilirim dimi :))Hazirizzz tabiki abla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?