- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #249.641
Sabah bakacam eksi durumuna, son kozdayım artık günlerce artıda kaldım, korktum. Aynen ev o kadar sessizki sinirlerim bozuluyor. Tv izlemem ben o yüzden hiç açmıyorum, evde seslenen yok, atıştığım kimse yok, ocakta pişen tencere yokev terkedilmiş gibi. 17 sinde dönmeyi düşünüyorlar ama belli değil, ablamın durumuna bağlı
Canim bilmiyorm valla onu öle hesaplamiyoruz dk tutsaydn keske yada tahminen kac dk sürmüsdür öle carp :)
Tabikide ablaPınsr uyumadığına göre öbür taraftan yazabilirim dimi :))
Böylede güzel olmuş cnmİyi gecelere menumu paylasayim
Sabah 11 gibi
3 zeytin
10 adet fındık
4 tane çeri
Bir dilim peynir
Bir yumurta
Öğlen 14 gibi
bir yumurtalı menemen
Bir kase cacık
Akşam 18.30
Yarım kase yoğurt
6 kaşık pırasa
Şu 4 lt yı buldu
Spor leslie 3 yapıldı
3*45=135 @Pnrrr-20
Ya sabah geç kahvaltı ediyoruz 10.30 gibi o yüzden ara öğünlerimi kaldırdım 10 ve akşam 6 arasında 3 öğün yapiyorum
Kızlar bu mekikleri ayrı puanlama mı yapsak acaba
Ne dersiniz
Önerileri alayım
Cuma karar veririz
Allah şifa versin , canım , kaç aylık bebeğin ?benim değil canım bebeğimin alerjisi var süt ve süt ürünleri yumurta kuru yemiş kuru meyve ceviz gibi gıdalara onun için diyet yapıyorum
Ayy ne güzel olur, spor yapamasam da hiç olmazsa mekik çekerimYaaaa bisi dicem kizlar bu gun hep birlikte herkesle yatmadan once 50 mekik ceksek mi? Hatta boyle hergun yatmadan once seysi belirleyelim yatmadan once yapalim yaptik diye bildirim yapip oyle yatalim ne dersiniz
Abla şimdi bu bi fulya olacak ya mesela oklava da bence yine dk tutup bolgeselle çarpmak en iyisiKızlar bu mekikleri ayrı puanlama mı yapsak acaba
Ne dersiniz
Önerileri alayım
Cuma karar veririz
bize bize bize kar yolla tanıyoruz abla bizde kış gelmedi kombi en düşükte hepimiz yangın Ayşe gibi geziyoruz evdeBuraya kış yeni geldi heralde
Şimdiye kadar hava eksiye düşmemişti
Bu hafta düştü
Dün karda yağdı, halâ kalkmadı
Bizde donuyoruzzz ikra :))
Sizin oraya kar yağdımı
ananas salatası nasıl birde kuruyemişleri adetle ye canım 10taneyi geçme fındıktaHer kese iyi geceler , herhalde hepiniz uyumuşsunuzdur
Çarşamba menüm:
Kahvaltı - 10:00 : 2 adet yumurtalı omlet, 20-30 gr kadar beyaz peynir, salatalık, domates
Ara öğün - 16:00 : 1 avuç fındık
Akşam - 18:00 : 2 parça kemikli şiş kebap ( et olan kısmı az oluyo ) , fırında tavuk 60-70 gr kadar, ananas salatası, yeşillik salatası
Ara öğün - 22:00 : 1 fincan türk kahvesi
2 lt kadar su
geçmiş olsun canım acaba sabahki ciğer mı dokundu kiİyi geceler hanımlar hafta sonundan beri inanılmaz enerjim düşük bu herseye yansıyor sanirim hergün birsey çıkıyor aksamdan beri ne yediysem çıkarıyorumminigimde uyumak istemedi zor uyuttum kuzumu. Midem hala berbat menumu yazayım aslında çıktı ama olsun
Saat 10.00 kahvaltı
1 kase sebezeli ciğer kavurması
Yeşillik
Yarım dilim tb ekmek
Saat 15.00
1 kase mercimek çorbası
Saat 18.30 akşam
Izgara tavuk
Salata
Su 2 litre spor yok
Çorbasınida icebilirim aslında olmazsa öyle yapiyimCanim sisirmedi beni. Sanirm tuz olmadigindan, bu tarifle ödem bile attim yani. Kapuska güzel tabi ama tuzlu olcagi icin corbayla ayni etkiyi göstercegni sanmiyorm ama bende severm kiymali kapuska :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?