Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ah ah ne zor oluyodur smdi sana bari tv ac bi ses olsun canim :)
Bayada uzunmus hadi insallah kavusursunuz yakin zamanda :)
Ablanin neyi vardi

Pnrrr-12 50 mekik cektim ama puan bulamadim 1 puan 1 puandir :) nasil hesaplicam
Bunu?
Canim bilmiyorm valla onu öle hesaplamiyoruz dk tutsaydn keske yada tahminen kac dk sürmüsdür öle carp :)

İyi gecelere menumu paylasayim

Sabah 11 gibi
3 zeytin
10 adet fındık
4 tane çeri
Bir dilim peynir
Bir yumurta

Öğlen 14 gibi
bir yumurtalı menemen
Bir kase cacık

Akşam 18.30
Yarım kase yoğurt
6 kaşık pırasa

Şu 4 lt yı buldu

Spor leslie 3 yapıldı
3*45=135 @Pnrrr-20

Ya sabah geç kahvaltı ediyoruz 10.30 gibi o yüzden ara öğünlerimi kaldırdım 10 ve akşam 6 arasında 3 öğün yapiyorum

Böylede güzel olmuş cnm

Her kese iyi geceler , herhalde hepiniz uyumuşsunuzdur
Çarşamba menüm:
Kahvaltı - 10:00 : 2 adet yumurtalı omlet, 20-30 gr kadar beyaz peynir, salatalık, domates
Ara öğün - 16:00 : 1 avuç fındık
Akşam - 18:00 : 2 parça kemikli şiş kebap ( et olan kısmı az oluyo ) , fırında tavuk 60-70 gr kadar, ananas salatası, yeşillik salatası
Ara öğün - 22:00 : 1 fincan türk kahvesi
2 lt kadar su

benim değil canım bebeğimin alerjisi var süt ve süt ürünleri yumurta kuru yemiş kuru meyve ceviz gibi gıdalara onun için diyet yapıyorum
Allah şifa versin , canım , kaç aylık bebeğin ?

Yaaaa bisi dicem kizlar bu gun hep birlikte herkesle yatmadan once 50 mekik ceksek mi? Hatta boyle hergun yatmadan once seysi belirleyelim yatmadan once yapalim yaptik diye bildirim yapip oyle yatalim ne dersiniz
Ayy ne güzel olur, spor yapamasam da hiç olmazsa mekik çekerim

İyi geceler hanımlar hafta sonundan beri inanılmaz enerjim düşük bu herseye yansıyor sanirim hergün birsey çıkıyor aksamdan beri ne yediysem çıkarıyorum minigimde uyumak istemedi zor uyuttum kuzumu. Midem hala berbat menumu yazayım aslında çıktı ama olsun
Saat 10.00 kahvaltı
1 kase sebezeli ciğer kavurması
Yeşillik
Yarım dilim tb ekmek
Saat 15.00
1 kase mercimek çorbası
Saat 18.30 akşam
Izgara tavuk
Salata
Su 2 litre spor yok

Merhaba kizlar cok yorgunum bugun hic yazamsdim buraya da kusura bakmayin günümuz vardi hanim annemle suslendik puslendik kosa kosa gittik tabi ben gordugum herseyi yemis saydim kendimi ama sadece brokoli salatasi ve 2 parmak kadar tuzlu corek mini cupta yulaf biskuvili puding yedim bol bol cay ictim 4 tanede yaprak sarmasi (14.30)
Eve yuruyerek geldim 25 dk templou 50p Pnrrr-12
aksam 1 kase mercimek corbasi 4 kasik yesil fasulye kurusu 2 kasik yogurt 2 lt su (19.30)

Yarinda sevgili dunurlerimiz gelicek onlara pogaca tuzlu kurabiye ve havuc toplari hazirladim odami duzenledim geberiyorum yorgunluktan yarinda yogun birgun olacak evin kapisina kilit vurmayi falan dusunuyorum suan benim kafa gidik haydin hayirli sabahlar guzellikler opuldunuz kusuruma da bakmayin garibyyyyy

***9.TAKIM 556. Etap***

Pnrrr-20(69,8/
melegimve ben (81,7/
Mefkurem(813/
mer_4260(62,2/
eyledi (88/
tugcekrblt(59,3/

Nilyyyaaannn(78,6/
nanekekik (73,4/

Warriorinside (73,8/

9.Takım ortalama :%

ADAY LİSTESİ

Kyezdn (76,0/Yeni üye baş. tar. 11/01/18 b. kilo 78.2 hdf: 59
_ikra_(119,8/Yeni üye baş. tar. 25/01/18 b. kilo:121,6 hdf:75

Fitangel(60,9/Yeni üye baş. tar. 30/01/18 b. kilo 62,5 hdf: 52
Beyazpapatyammm(96,8/)Yeni üye baş. tar. 30/01/18 b. kilo 96,8 hdf: 70

fattofit(///)05/02/18 b.kilo:77.7 hdf:54
BESTEKIZ(///)29/01/18 b.kilo :72 hdf:55

____FREE LİSTE_____

Ekim2009(89,/)bildirim yapmadı
askrhpozitif (81/hamile

KocasininNarTanesi (105,9///)
canan456 (74,3/)

____mezun çıtırlar_____

Poni bon (77,7/mezun üye
Swettyy83 (63,3/mezun üye

İzinde olup liste için uğraşan tosbikler
Degistir Kendini(79,9/504.Etapta bildirimsiz izine ayrilan üye döndü kilosu x'e bölündü extrem durum a/2
asfarovski (67,5553.izine ayrılan üye geri döndü kilosu x'e bölündü(68,2)
Habinar(72,4/528,Etapta izine ayrilan üye döndü kilosu x'e bölündü extrem durum a/2(67)
Fittek(///)

Son düzenleme:
Kızlar bu mekikleri ayrı puanlama mı yapsak acaba
Ne dersiniz
Önerileri alayım
Cuma karar veririz
Abla şimdi bu bi fulya olacak ya mesela oklava da bence yine dk tutup bolgeselle çarpmak en iyisi
Buraya kış yeni geldi heralde
Şimdiye kadar hava eksiye düşmemişti
Bu hafta düştü
Dün karda yağdı, halâ kalkmadı
Bizde donuyoruzzz ikra :))
Sizin oraya kar yağdımı
bize bize bize kar yolla tanıyoruz abla bizde kış gelmedi kombi en düşükte hepimiz yangın Ayşe gibi geziyoruz evde

ananas salatası nasıl birde kuruyemişleri adetle ye canım 10taneyi geçme fındıkta

geçmiş olsun canım acaba sabahki ciğer mı dokundu ki

Şu saatte aklıma düşünce kalkıp ödem çayı yapıyorum ya Allah in bu defa olacak inşallah

Zuhal ablanın tarifi bulamadım ama
3minik elma
Baş parmağın ilk bölümü kadar taze zencefil
6-7 tane karabiber
4-5 karanfil
1limon
İki orta boy çubuk tarçın
3lt su

Sabahtan başlayıp gün boyu tuketecegim

Canim sisirmedi beni. Sanirm tuz olmadigindan, bu tarifle ödem bile attim yani. Kapuska güzel tabi ama tuzlu olcagi icin corbayla ayni etkiyi göstercegni sanmiyorm ama bende severm kiymali kapuska :))
Çorbasınida icebilirim aslında olmazsa öyle yapiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…