Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İçinde ananas, tavuk göğsü, ceviz ve ekşi krema ( türkçeye çevirdiğimde bunu verdi ) var. Bunu ablam çoğu zaman diyet yaptığında yer, o yüzden ben de çekinmeden yedim

Kendim ses çıakrıyorum, sesim düseliyor ya özlemişim sesimi :)))))
Amin canım inşallah, ablam bel ve boyun fıtığından lazerle ameliyat olacak yarın.

Günaydın hanımlaaar
Fitangel sana hoşgeldin silememiştim.
Ben canan
33 yaşında 2 çocuklu bir anneyim.doğum kiloları gitsin diye uğraşıyorum .
Öğretmenim
Şu ara vaktim eskisi gibi olmuyor.fazla paylaşalım yapamıyorum. Yeni başladım çalışmaya.tam adapte olamadım.
Adın neydi.

İyi atlatmışsın günü:)
Dünürler derken???kim bunlar.
İrem 16 kg civarı gitmiş senden eee ne dediler günde zayıflamışsın falan hi anlat bakem

Ben o saatte ıhlamur yapıyordum büyük oğlanın öksürüğü kabardı.
Akşam yapaydın ya bahar o güzel uykuyu miye böldün.aah ben uyamıyorum siz iyiyim bacılar.

Gunaydin 9.takimin güzel kızları
Çocukları gönderdim okula ama bugün 3 ders oyuzden spora öğleden sonra gidiyim diyorum ortalığı toparliyim kahvaltimi yapiyim bende
Ohh ne güzel
Ben hiç spor yapamıyorum artık.biraz da öksürüyorum o yüzden canım istemiyor.ama vaktimi de yetiremiyorum.

@mefkurem in ödem çayı tarifi
Bulamayanlar için paylaşıyorum.

Eki Görüntüle 2108073
Hiiihii bende kaydınızı Yeşilçay eksik artık yesilcayi demler karıştırırken
Herkese büsbüyük günaydınlar

Sütümü ve muzumu yedim, karnım doysun diye bekliyorum

Sende mi bacım
Gunaydin 9.takimin güzel kızları
Çocukları gönderdim okula ama bugün 3 ders oyuzden spora öğleden sonra gidiyim diyorum ortalığı toparliyim kahvaltimi yapiyim bende
Günaydın
Günaydın hanımlaaar
Günaydın
İçinde ananas, tavuk göğsü, ceviz ve ekşi krema ( türkçeye çevirdiğimde bunu verdi ) var. Bunu ablam çoğu zaman diyet yaptığında yer, o yüzden ben de çekinmeden yedim
Ekşi krema krema yada mayaniz mı acaba merak ettim yağlı bir krema degilse sorun yok
Günaydın kızlar. :)

Hâlâ ödemim gitmemiş .yarın 100 gr bile eksi olsam göbek atacam.
İnsallh gider canan
Ben o saatte ıhlamur yapıyordum büyük oğlanın öksürüğü kabardı.
Akşam yapaydın ya bahar o güzel uykuyu miye böldün.aah ben uyamıyorum siz iyiyim bacılar.
Bende uyku yok canım zırt pırt uyanıyorum kaçtık da gelmiyor işte
Ben de sezeryanlıyım.
ihh 6 ay geçmişse ve denerihinizde acı vs yoksa sorun yok

Kahvaltı siz ben hiç ayilamiyorum oyuzden detoks yapmam çok zor benim

Ben de artık zorlanıyorum ama eksi tatmin etmediği için direniyorum. Yaşlanmışım ben, eskiden ne detokslar yapardım

Çoook teşekkürler

Rica ederim

Günaydın kızlar. :)

Hâlâ ödemim gitmemiş .yarın 100 gr bile eksi olsam göbek atacam.

Günaydın canan, suyu biraz daha arttır, ödem çayı detoks suyu olmadı maydanozu kaynat iç suyunu bakalım ne olacak.

Geçmiş olsun tuğçe.tek kalmak da zordur.hiç sevmem :)

Teşekkür ederim canım. Tekrar ailemin yanına döndüğümden beri ben de sevmiyorum yalnızlığı. Ama yapacak birşey yok. Hafta sonu evde kudurmayı planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…