Warriorinside
B.75,6**G.72.8**H.62 9 .TAKIM, AŞKIN DİĞER ADI;)
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 28 Aralık 2017
- 774
- 1.435
- 28
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #249.661
Kahvaltı siz ben hiç ayilamiyorum oyuzden detoks yapmam çok zor benimHerkese büsbüyük günaydınlar
Sütümü ve muzumu yedim, karnım doysun diye bekliyorum
Çokta kolaymışSopa gb bisi aliyosun omzuna koyup iki ucundan tutuyorsub koltoga oturuyorsun saga sola donuyorsun boylece bel bolgen calisiyor popo sabit ya bel inceliyir. Ayakta yapmak yok ama.
:) Deli :))
Ben cok hazirim. Bgn tolda yururken dondurma yiyen kadin gordum canim bir cekti bir cekti ki anlatamam ama almadim yemedim. Ama ins biyerim sisipte tartida arti olmaz
Sende bu hafta iyi yoğundun kaptanimBen geldimmm :))
Çocuklsr yeni çıktı kapıdan
Çok yoruldum sırtım ağrıyor
Kahvemle burdayım
Herşey yolundamı
Yarına hazırmıyız
Çoook teşekkürler
İçinde ananas, tavuk göğsü, ceviz ve ekşi krema ( türkçeye çevirdiğimde bunu verdi ) var. Bunu ablam çoğu zaman diyet yaptığında yer, o yüzden ben de çekinmeden yedimAbla şimdi bu bi fulya olacak ya mesela oklava da bence yine dk tutup bolgeselle çarpmak en iyisi
bize bize bize kar yolla tanıyoruz abla bizde kış gelmedi kombi en düşükte hepimiz yangın Ayşe gibi geziyoruz evde
ananas salatası nasıl birde kuruyemişleri adetle ye canım 10taneyi geçme fındıkta
geçmiş olsun canım acaba sabahki ciğer mı dokundu ki
Ah ah ne zor oluyodur smdi sana bari tv ac bi ses olsun canim :)
Bayada uzunmus hadi insallah kavusursunuz yakin zamanda :)
Ablanin neyi vardi
Canim bilmiyorm valla onu öle hesaplamiyoruz dk tutsaydn keske yada tahminen kac dk sürmüsdür öle carp :)
Fitangel sana hoşgeldin silememiştim.Günaydın hanımlaaar
Geçmiş olsun tuğçe.tek kalmak da zordur.hiç sevmem :)Kendim ses çıakrıyorum, sesim düseliyor ya özlemişim sesimi :)))))
Amin canım inşallah, ablam bel ve boyun fıtığından lazerle ameliyat olacak yarın.
İyi atlatmışsın günü:)Merhaba kizlar cok yorgunum bugun hic yazamsdim buraya da kusura bakmayin günümuz vardi hanim annemle suslendik puslendik kosa kosa gittik tabi ben gordugum herseyi yemis saydim kendimi ama sadece brokoli salatasi ve 2 parmak kadar tuzlu corek mini cupta yulaf biskuvili puding yedim bol bol cay ictim 4 tanede yaprak sarmasi(14.30)
Eve yuruyerek geldim 25 dk templou 50p @Pnrrr-20
aksam 1 kase mercimek corbasi 4 kasik yesil fasulye kurusu 2 kasik yogurt 2 lt su (19.30)
Yarinda sevgili dunurlerimiz gelicekonlara pogaca tuzlu kurabiye ve havuc toplari hazirladim odami duzenledim geberiyorum yorgunluktan yarinda yogun birgun olacak evin kapisina kilit vurmayi falan dusunuyorum suan benim kafa gidik haydin hayirli sabahlar guzellikler opuldunuz kusuruma da bakmayin gari byyyyy
Ben o saatte ıhlamur yapıyordum büyük oğlanın öksürüğü kabardı.Şu saatte aklıma düşünce kalkıp ödem çayı yapıyorum ya Allah in bu defa olacak inşallah
Zuhal ablanın tarifi bulamadım ama
3minik elma
Baş parmağın ilk bölümü kadar taze zencefil
6-7 tane karabiber
4-5 karanfil
1limon
İki orta boy çubuk tarçın
3lt su
Sabahtan başlayıp gün boyu tuketecegim
Ohh ne güzelGunaydin 9.takimin güzel kızları
Çocukları gönderdim okula ama bugün 3 ders oyuzden spora öğleden sonra gidiyim diyorum ortalığı toparliyim kahvaltimi yapiyim bende
Ben de sezeryanlıyım.Kızlar bu mekikleri ayrı puanlama mı yapsak acaba
Ne dersiniz
Önerileri alayım
Cuma karar veririz
Hiiihii bende kaydınızı Yeşilçay eksik artık yesilcayi demler karıştırırken
Sende mi bacımHerkese büsbüyük günaydınlar
Sütümü ve muzumu yedim, karnım doysun diye bekliyorum
GünaydınGunaydin 9.takimin güzel kızları
Çocukları gönderdim okula ama bugün 3 ders oyuzden spora öğleden sonra gidiyim diyorum ortalığı toparliyim kahvaltimi yapiyim bende
GünaydınGünaydın hanımlaaar
Ekşi krema krema yada mayaniz mı acaba merak ettim yağlı bir krema degilse sorun yokİçinde ananas, tavuk göğsü, ceviz ve ekşi krema ( türkçeye çevirdiğimde bunu verdi ) var. Bunu ablam çoğu zaman diyet yaptığında yer, o yüzden ben de çekinmeden yedim
İnsallh gider cananGünaydın kızlar. :)
Hâlâ ödemim gitmemiş .yarın 100 gr bile eksi olsam göbek atacam.
Bende uyku yok canım zırt pırt uyanıyorum kaçtık da gelmiyor işteBen o saatte ıhlamur yapıyordum büyük oğlanın öksürüğü kabardı.
Akşam yapaydın ya bahar o güzel uykuyu miye böldün.aah ben uyamıyorum siz iyiyim bacılar.
ihh 6 ay geçmişse ve denerihinizde acı vs yoksa sorun yokBen de sezeryanlıyım.
Kahvaltı siz ben hiç ayilamiyorum oyuzden detoks yapmam çok zor benim
Çoook teşekkürler
Günaydın kızlar. :)
Hâlâ ödemim gitmemiş .yarın 100 gr bile eksi olsam göbek atacam.
Geçmiş olsun tuğçe.tek kalmak da zordur.hiç sevmem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?