- Konu Sahibi Handandandan
-
- #249.681
Fitangel sana hoşgeldin silememiştim.
Ben canan
33 yaşında 2 çocuklu bir anneyim.doğum kiloları gitsin diye uğraşıyorum .
Öğretmenim
Şu ara vaktim eskisi gibi olmuyor.fazla paylaşalım yapamıyorum. Yeni başladım çalışmaya.tam adapte olamadım.
Adın neydi.
Mayonez deyil, o zararlı olduğu için tüketmiyorum, ekşi krema yağlı ama yağlılık oranı azaltılmışları da satılıyo. Nasıl söylesem daha katı yoğurda benziyo sanki, bildiğim kadarıyla Türkiyede çok kullanılmıyoHiiihii bende kaydınızı Yeşilçay eksik artık yesilcayi demler karıştırırken
Sende mi bacım
Günaydın
Günaydın
Ekşi krema krema yada mayaniz mı acaba merak ettim yağlı bir krema degilse sorun yok
İnsallh gider canan
Bende uyku yok canım zırt pırt uyanıyorum kaçtık da gelmiyor işte
ihh 6 ay geçmişse ve denerihinizde acı vs yoksa sorun yok
Kuzum sana da ablana da çok geçmiş olsunKendim ses çıakrıyorum, sesim düseliyor ya özlemişim sesimi :)))))
Amin canım inşallah, ablam bel ve boyun fıtığından lazerle ameliyat olacak yarın.
Ben kahveyi çok severim çok içerim ayrıca uyku deme bana dediğinde uyurum hiç etkilemez :))Bacim bu kadar kahweye uykun geliyor mu
Gerçekten bilemiyorum yanma yapar mı ama ben ac karnına içtiğinde mide bulantısı yapıyor. Ama diyetisyen verdi die mecbur içiyorum yoksa ac karnına içmeyi sevmemCay kahwe bitki caylari herseyi sekersiz iciyorum ama bu hafta asiri mide yanmam war sanki aci kahwe iyi gelmiyor mideme yanma oldu hem sormus olayim sizede ya yapar mi aci kahwe yanma falan
Bence güzel olmuş bazen ufak ufak tat sak birşey olmaz diye düşünüyorum ben ama tabi bazen:))Dünkü menü
Sabah 08:00
1 hurma
Kahvaltı 09:00
2 yumurta ile suyu karıştırıp krep gibi yaptım yağsız arasına peynir koyup katladim
Öğle 14:30
1 servis kaşığı patates salatası soğuktu (g.i. düşük olduğu için belirtiyorum )
Baş parmak kadar incecik börek. Kıyma ve Yeşil mercimekli idi meraktan yedim sırf.
Akşam
Tavuk sote
Yoğurt
Yarım kepçe pirinç çorbası
Su 2.5 kesin fazlası vardır
Bakalım böyle devam biraz ins eksilere inerimBöylede güzel olmuş cnm
Çok beğendim güzel menü olmuşSelamlarrr
O kadar yorgunum ki her yerim agriyir bide yemek yedim keske yemedeb uyusaymisim
Sabah(8.00)
2 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
4 adet zeytin
Oglen(12.00)
100 gr izgara tavuk
1 kase salata
1 kase yogurt
1 adet kivi
Aksam
100 gr izgara tavuk( bitmedi yaptigim tavuk)
1 kase yogurt
2 top brokoli yine
Spor : 40 dk tempolu turuyus 40*2 = 80
Sivi: 3 lt su
Haklısın poni bu cuma günü güncelleyeceğimGüncel kilonu güncelle istersn ablaa
2 ay öncesine kadar vardı yanma.şimdi geçti ama.mekik çekmeye korkarım yine de.Hiiihii bende kaydınızı Yeşilçay eksik artık yesilcayi demler karıştırırken
Sende mi bacım
Günaydın
Günaydın
Ekşi krema krema yada mayaniz mı acaba merak ettim yağlı bir krema degilse sorun yok
İnsallh gider canan
Bende uyku yok canım zırt pırt uyanıyorum kaçtık da gelmiyor işte
ihh 6 ay geçmişse ve denerihinizde acı vs yoksa sorun yok
Emziriyorum maydonoz suyu zarar verir mi ki bebişeBen de artık zorlanıyorum ama eksi tatmin etmediği için direniyorum. Yaşlanmışım ben, eskiden ne detokslar yapardım
Rica ederim
Günaydın canan, suyu biraz daha arttır, ödem çayı detoks suyu olmadı maydanozu kaynat iç suyunu bakalım ne olacak.
Teşekkür ederim canım. Tekrar ailemin yanına döndüğümden beri ben de sevmiyorum yalnızlığı. Ama yapacak birşey yok. Hafta sonu evde kudurmayı planlıyorum
Ay çok sakıncalı bir durum .seni kimsenin uyandırmadıına emin mısın fatmaGünaydın kızlar
Dün nerede nasıl uyuduğumu hatırlamıyorumen son hatırladığım üzerimi değiştirirken oğlan uyandı altıma pijama giymeden emzireyim gözü açılmasın dedim gerisi yok ben de gözünü açtığım zaman oğlum benimle birlikte yatakta ben yorganın altında ve donsuz idim hala gece uyandı mi emdi mi ben ne yaptık hiç birsey yok ama o kadar güzel uyumuşum ki aylar aylar sonra çok mutlu ve dinç uyandım. Namaz kaçtı yatsiyi kilacaktim tam bi ona üzüldüm
Güzel menü :)Dünkü menü
Sabah 08:00
1 hurma
Kahvaltı 09:00
2 yumurta ile suyu karıştırıp krep gibi yaptım yağsız arasına peynir koyup katladim
Öğle 14:30
1 servis kaşığı patates salatası soğuktu (g.i. düşük olduğu için belirtiyorum )
Baş parmak kadar incecik börek. Kıyma ve Yeşil mercimekli idi meraktan yedim sırf.
Akşam
Tavuk sote
Yoğurt
Yarım kepçe pirinç çorbası
Su 2.5 kesin fazlası vardır
İnşallah canım.Gününüz aydın neseniz bol olsun bol eksili günlerimiz olsun insallahhh
Canancim zaten uyanır uyanmaz kocamın yanına gittim salonda uyudu o da dün sen gece ne yaptın uyandın mi diye sorguya çektim resmen üçümüzde sızmışiz gece o da hiç uyanmamisAy çok sakıncalı bir durum .seni kimsenin uyandırmadıına emin mısın fatma
Ben de halıda uyuyup kalmıştım geçen gün .çocuk dalsın da yerine alayım dedim uzandım.gerisini hatırlamıyorum.
Sabah aç karna maydonoz limon soda kürü var cnm o etkili oluyorMefkurem ablacım senin bi tavsiyen var mı ödem atmak için? Mesela çay ya da ödem suları gibi. Araştırdım, bi kaç bişey buldum ama etkili olurmu olmazmı bilmiyorum
Gunaydin canim gorumcemin kayinvalidesigil gelicekler ailecek 1 gibi bizde olurlar aksama da kaliyolar baya kalabalik olcazİyi atlatmışsın günü:)
Dünürler derken???kim bunlar.
İrem 16 kg civarı gitmiş senden eee ne dediler günde zayıflamışsın falan hi anlat bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?