Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hoşbuldum, memnun oldum , canım
Ben İlahe, üniversite öğrencisiyim, mimarlık okuyorum, Allah nasip ederse bu sene mezun olucam
Mayonez deyil, o zararlı olduğu için tüketmiyorum, ekşi krema yağlı ama yağlılık oranı azaltılmışları da satılıyo. Nasıl söylesem daha katı yoğurda benziyo sanki, bildiğim kadarıyla Türkiyede çok kullanılmıyo

Günaydın kızlar

Dün nerede nasıl uyuduğumu hatırlamıyorum en son hatırladığım üzerimi değiştirirken oğlan uyandı altıma pijama giymeden emzireyim gözü açılmasın dedim gerisi yok ben de gözünü açtığım zaman oğlum benimle birlikte yatakta ben yorganın altında ve donsuz idim hala gece uyandı mi emdi mi ben ne yaptık hiç birsey yok ama o kadar güzel uyumuşum ki aylar aylar sonra çok mutlu ve dinç uyandım. Namaz kaçtı yatsiyi kilacaktim tam bi ona üzüldüm

Dünkü menü

Sabah 08:00
1 hurma

Kahvaltı 09:00
2 yumurta ile suyu karıştırıp krep gibi yaptım yağsız arasına peynir koyup katladim

Öğle 14:30
1 servis kaşığı patates salatası soğuktu (g.i. düşük olduğu için belirtiyorum )
Baş parmak kadar incecik börek. Kıyma ve Yeşil mercimekli idi meraktan yedim sırf.

Akşam
Tavuk sote
Yoğurt
Yarım kepçe pirinç çorbası

Su 2.5 kesin fazlası vardır

Cay kahwe bitki caylari herseyi sekersiz iciyorum ama bu hafta asiri mide yanmam war sanki aci kahwe iyi gelmiyor mideme yanma oldu hem sormus olayim sizede ya yapar mi aci kahwe yanma falan
Gerçekten bilemiyorum yanma yapar mı ama ben ac karnına içtiğinde mide bulantısı yapıyor. Ama diyetisyen verdi die mecbur içiyorum yoksa ac karnına içmeyi sevmem

Bence güzel olmuş bazen ufak ufak tat sak birşey olmaz diye düşünüyorum ben ama tabi bazen:))

Çok beğendim güzel menü olmuş

2 ay öncesine kadar vardı yanma.şimdi geçti ama.mekik çekmeye korkarım yine de.

Emziriyorum maydonoz suyu zarar verir mi ki bebişe

Ay çok sakıncalı bir durum .seni kimsenin uyandırmadıına emin mısın fatma
Ben de halıda uyuyup kalmıştım geçen gün .çocuk dalsın da yerine alayım dedim uzandım.gerisini hatırlamıyorum.

Güzel menü :)

Ay çok sakıncalı bir durum .seni kimsenin uyandırmadıına emin mısın fatma
Ben de halıda uyuyup kalmıştım geçen gün .çocuk dalsın da yerine alayım dedim uzandım.gerisini hatırlamıyorum.
Canancim zaten uyanır uyanmaz kocamın yanına gittim salonda uyudu o da dün sen gece ne yaptın uyandın mi diye sorguya çektim resmen üçümüzde sızmışiz gece o da hiç uyanmamis

Mefkurem ablacım senin bi tavsiyen var mı ödem atmak için? Mesela çay ya da ödem suları gibi. Araştırdım, bi kaç bişey buldum ama etkili olurmu olmazmı bilmiyorum
Sabah aç karna maydonoz limon soda kürü var cnm o etkili oluyor
Bide ödem çayımız var bulup atayım
Tabi Bide bol su

İyi atlatmışsın günü:)
Dünürler derken???kim bunlar.
İrem 16 kg civarı gitmiş senden eee ne dediler günde zayıflamışsın falan hi anlat bakem
Gunaydin canim gorumcemin kayinvalidesigil gelicekler ailecek 1 gibi bizde olurlar aksama da kaliyolar baya kalabalik olcaz bugun gecen ay gordugum gundeki ablalarda dedi zayifladin mi incelmissim sen diye bu aralar veremedim ama yavas yavas gidiyor dedim napiyosun dediler falan sohbet uzadi.bu dunurlerde cok uzakta degiller yarim saatlik yerdeler kendi kendilerini davet ettirdiler zaten sevimsizler gorumcemde her hafta geliyo falan.ben bi de aniden vermedim ya kiloyu azar azar gecen seneden beri gidiyo o yuzden her goren diyor bana zayiflamissin cok guzel olmus diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…