- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #249.701
Midenimi üşüttün cnm yoksa stresmi yaptınİyi geceler hanımlar hafta sonundan beri inanılmaz enerjim düşük bu herseye yansıyor sanirim hergün birsey çıkıyor aksamdan beri ne yediysem çıkarıyorumminigimde uyumak istemedi zor uyuttum kuzumu. Midem hala berbat menumu yazayım aslında çıktı ama olsun
Saat 10.00 kahvaltı
1 kase sebezeli ciğer kavurması
Yeşillik
Yarım dilim tb ekmek
Saat 15.00
1 kase mercimek çorbası
Saat 18.30 akşam
Izgara tavuk
Salata
Su 2 litre spor yok
maydonozla y.çay eksikmiş :))Şu saatte aklıma düşünce kalkıp ödem çayı yapıyorum ya Allah in bu defa olacak inşallah
Zuhal ablanın tarifi bulamadım ama
3minik elma
Baş parmağın ilk bölümü kadar taze zencefil
6-7 tane karabiber
4-5 karanfil
1limon
İki orta boy çubuk tarçın
3lt su
Sabahtan başlayıp gün boyu tuketecegim
Hiç beklemeHerkese büsbüyük günaydınlar
Sütümü ve muzumu yedim, karnım doysun diye bekliyorum
Valla öyle oldu cnmSende bu hafta iyi yoğundun kaptanim
İyi atlatmışsın günü:)
Dünürler derken???kim bunlar.
İrem 16 kg civarı gitmiş senden eee ne dediler günde zayıflamışsın falan hi anlat bakem
Yapabildiğin başka bişey yaparsın cnmBen de sezeryanlıyım.
Quarkmı acabaMayonez deyil, o zararlı olduğu için tüketmiyorum, ekşi krema yağlı ama yağlılık oranı azaltılmışları da satılıyo. Nasıl söylesem daha katı yoğurda benziyo sanki, bildiğim kadarıyla Türkiyede çok kullanıl
Sonradan okudumki asayiş berkamelmişGünaydın kızlar
Dün nerede nasıl uyuduğumu hatırlamıyorumen son hatırladığım üzerimi değiştirirken oğlan uyandı altıma pijama giymeden emzireyim gözü açılmasın dedim gerisi yok ben de gözünü açtığım zaman oğlum benimle birlikte yatakta ben yorganın altında ve donsuz idim hala gece uyandı mi emdi mi ben ne yaptık hiç birsey yok ama o kadar güzel uyumuşum ki aylar aylar sonra çok mutlu ve dinç uyandım. Namaz kaçtı yatsiyi kilacaktim tam bi ona üzüldüm
Süzme yoğurt olabilir :)Hoşbuldum, memnun oldum , canım
Ben İlahe, üniversite öğrencisiyim, mimarlık okuyorum, Allah nasip ederse bu sene mezun olucam
Mayonez deyil, o zararlı olduğu için tüketmiyorum, ekşi krema yağlı ama yağlılık oranı azaltılmışları da satılıyo. Nasıl söylesem daha katı yoğurda benziyo sanki, bildiğim kadarıyla Türkiyede çok kullanılmıyo
Günaydın kızlar
Dün nerede nasıl uyuduğumu hatırlamıyorumen son hatırladığım üzerimi değiştirirken oğlan uyandı altıma pijama giymeden emzireyim gözü açılmasın dedim gerisi yok ben de gözünü açtığım zaman oğlum benimle birlikte yatakta ben yorganın altında ve donsuz idim hala gece uyandı mi emdi mi ben ne yaptık hiç birsey yok ama o kadar güzel uyumuşum ki aylar aylar sonra çok mutlu ve dinç uyandım. Namaz kaçtı yatsiyi kilacaktim tam bi ona üzüldüm
Listeye giremezsen görürsün merakıDünkü menü
Sabah 08:00
1 hurma
Kahvaltı 09:00
2 yumurta ile suyu karıştırıp krep gibi yaptım yağsız arasına peynir koyup katladim
Öğle 14:30
1 servis kaşığı patates salatası soğuktu (g.i. düşük olduğu için belirtiyorum )
Baş parmak kadar incecik börek. Kıyma ve Yeşil mercimekli idi meraktan yedim sırf.
Akşam
Tavuk sote
Yoğurt
Yarım kepçe pirinç çorbası
Su 2.5 kesin fazlası vardır
maydonoz atma sen2 ay öncesine kadar vardı yanma.şimdi geçti ama.mekik çekmeye korkarım yine de.
Emziriyorum maydonoz suyu zarar verir mi ki bebişe
Kimse bişey yemediği için şişmez canikom
Aksine yeseydin o eksilere veda ederdin :))
Niye ayakta yapılmıyor ben yaptığımda hep ayakta yapıyodum
Alt tarafını oynatmadıktan sonra farkedermide
Oklavası yada sopası olmayan vileda sopasıyla yapabilir yada plates lastiğiyle
Evett abla ayri yapalim. Eger kabul edersenin yatmadan once 1 sey listesi yapalim. O listedekilerin hepsine ayri ekleyelim puanlarini olur mu?Kızlar bu mekikleri ayrı puanlama mı yapsak acaba
Ne dersiniz
Önerileri alayım
Cuma karar veririz
O zaman hadi baslayalimmm :))Allah şifa versin , canım , kaç aylık bebeğin ?
Ayy ne güzel olur, spor yapamasam da hiç olmazsa mekik çekerim
Midenimi üşüttün cnm yoksa stresmi yaptın
Bu hafta pek görünmedin neler yaptın
Dün kilo bildirimide yapmadın inş.kötü bi süprizle karşılaşmayız
maydonozla y.çay eksikmiş :))
Hiç bekleme
Bu arada ablana geçmiş olsun cnm inş.çabuk toparlar
Valla öyle oldu cnm
Yapabildiğin başka bişey yaparsın cnm
Quarkmı acaba
Sonradan okudumki asayiş berkamelmiş
Günaydın kızlar
Ayilamayan bir ben
Günaydinlarr
Tşk ederim hoş buldum adım Fatoşİnşallah canım.
Sen de hoşgeldin.senin adını da bilmiyorum
Sağol, ablacım. Sabah bir şeyler yiyip içtim artık ama çayımı hazırladım, kaynasın soğutub içmeye başlayacağımSabah aç karna maydonoz limon soda kürü var cnm o etkili oluyor
Bide ödem çayımız var bulup atayım
Tabi Bide bol su
O da değilMidenimi üşüttün cnm yoksa stresmi yaptın
Bu hafta pek görünmedin neler yaptın
Dün kilo bildirimide yapmadın inş.kötü bi süprizle karşılaşmayız
maydonozla y.çay eksikmiş :))
Hiç bekleme
Bu arada ablana geçmiş olsun cnm inş.çabuk toparlar
Valla öyle oldu cnm
Yapabildiğin başka bişey yaparsın cnm
Quarkmı acaba
Sonradan okudumki asayiş berkamelmiş
Süzme yoğurt da değil, o ekşi oluyor, bu daha tatlı. Şimdi resim bulup atacağımSüzme yoğurt olabilir :)
Listeye giremezsen görürsün merakı
maydonoz atma sen
Ortak hareket belirleyip yapılması güzel fikir cnmEvett abla ayri yapalim. Eger kabul edersenin yatmadan once 1 sey listesi yapalim. O listedekilerin hepsine ayri ekleyelim puanlarini olur mu?
Sen daha zorlarınıda yapmışın tuğçem bitanemHala bekliyorum :)
Yoğunluğun içinde karnım açım diye bağırıyor
Zorladı beni, itiraf ediyorum
eee kahvaltını yapsana cnmGunaydindeli gibi acim
Bugün cıss olmazsa eksi gelir bebeğimBugün sonunda geçen haftaki kilomu yakaladım 81 i gördüm cumartesi gördüğüm 82 beni baya bir uğraştırdı
Artık bugün ne giderse yada sabıt mi kalacak bakalım yarın gorucez
Sabit kalsan bile olur .hamile kaldıktan sonra kaç kilo aldın canimBugün sonunda geçen haftaki kilomu yakaladım 81 i gördüm cumartesi gördüğüm 82 beni baya bir uğraştırdı
Artık bugün ne giderse yada sabıt mi kalacak bakalım yarın gorucez
Isim mi degistirsek ki.ben degistireyim abla evet ben bile karistiryorum
Azimli sıçan seciyorum seni bacım:)Gubaydinnnn. Soyle bir baktim lakin isin var cikmam lazim. Bgn saf protein ve spor yapicam bide cay hazirladim odem tutmiyim dite spir sonrasi yarin ins guzel olcakk.
Herkese büsbüyük günaydınlar
Sütümü ve muzumu yedim, karnım doysun diye bekliyorum
Çorbasınida icebilirim aslında olmazsa öyle yapiyim
Kendim ses çıakrıyorum, sesim düseliyor ya özlemişim sesimi :)))))
Amin canım inşallah, ablam bel ve boyun fıtığından lazerle ameliyat olacak yarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?