- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #249.721
Bencede isimler değişirse daha iyi olurIsim mi degistirsek ki.ben degistireyim abla evet ben bile karistiryorum
Kıyamam nasıl yorulduyasan artıkAy çok sakıncalı bir durum .seni kimsenin uyandırmadıına emin mısın fatma
Ben de halıda uyuyup kalmıştım geçen gün .çocuk dalsın da yerine alayım dedim uzandım.gerisini hatırlamıyorum.
Tamam kendime isim dusunuyorum fittofit nasil yada fatfatfat fitfitfitBencede isimler değişirse daha iyi olur
Sen bilirsin cnmIsim mi degistirsek ki.ben degistireyim abla evet ben bile karistiryorum
Yok ben yeni girdim buraya ablaSen bilirsin cnm
Daha listeye girmedin değiştirebilirsin
Daha önce başka takımda yarıştınmı Sen
Herkrsin duygularına tercüman olmuşum demekki :))Cok iyi dedn abla bende cok karisdiriyorm
Niye bu takıma geldin peki :)))Yok ben yeni girdim buraya abla
Fitli fatli bişey olmasa iyi olurTamam kendime isim dusunuyorum fittofit nasil yada fatfatfat fitfitfit
Uye olmadan once bir sure takimlari takip ettim.Niye bu takıma geldin peki :)))
Bisürü takım var daha
Önceden takip ediyomuydun takımları
Buldum ben fitifitifit:)Tamam kendime isim dusunuyorum fittofit nasil yada fatfatfat fitfitfit
Ortak hareket belirleyip yapılması güzel fikir cnm
Ama her hareketi adet olarak puanlarsak işin içinden çıkamayız.
Mekik daha zor olduğu için demiştim
Gerçi onunda çeşitleri var
Aslında bölgesel hareketlere bi başlandımı 15- 20 dk.sürüyor
Yapan hepsini yapsana :))
Sen daha zorlarınıda yapmışın tuğçem bitanem
Hem muz tok tutar beynini öyle şartlandır :))
Nedense seninle ayçayı çok benzetiyorum ben :))
eee kahvaltını yapsana cnm
Günaydin canim. Süt muz detoksumu yapiyorsn hadi insallah iyi gelir. Beni pek aciktirmamisdi tok tutmusdu
Sen billirsn cnm corbasi detoks gbi oluyor tabi kilo vermede daha etkili olur
Cok gecmis olsun cnm insallah cabuk toparlar. Hadi sesinede kavusdun darisi Annenlere kavusmana
Sadece takipmi ettinUye olmadan once bir sure takimlari takip ettim.
Elma yoğurt kahve konusunda benzeşiyoruz :)Muz yumurta tok tutmaz, elma çok acıktırır, kahve uykumu kaçırmaz, yoğurt uykumu geçirmez
Aman günün yarısı geçti , diğer yarısı da geçer illaki.
:)) Buda sana bı kaç ay gider ozamanGünaydın kızlar
Dün nerede nasıl uyuduğumu hatırlamıyorumen son hatırladığım üzerimi değiştirirken oğlan uyandı altıma pijama giymeden emzireyim gözü açılmasın dedim gerisi yok ben de gözünü açtığım zaman oğlum benimle birlikte yatakta ben yorganın altında ve donsuz idim hala gece uyandı mi emdi mi ben ne yaptık hiç birsey yok ama o kadar güzel uyumuşum ki aylar aylar sonra çok mutlu ve dinç uyandım. Namaz kaçtı yatsiyi kilacaktim tam bi ona üzüldüm
Bende sevmem iki üç lokma aticam ağzıma en azındanGerçekten bilemiyorum yanma yapar mı ama ben ac karnına içtiğinde mide bulantısı yapıyor. Ama diyetisyen verdi die mecbur içiyorum yoksa ac karnına içmeyi sevmem
Elma yoğurt kahve konusunda benzeşiyoruz :)
Muz yumurta da biz öyle olduğuna inanalım
Soğuk olunca g.e düşükmu oluyor patatesin ilk defa duydum aklımda bulunsunDünkü menü
Sabah 08:00
1 hurma
Kahvaltı 09:00
2 yumurta ile suyu karıştırıp krep gibi yaptım yağsız arasına peynir koyup katladim
Öğle 14:30
1 servis kaşığı patates salatası soğuktu (g.i. düşük olduğu için belirtiyorum )
Baş parmak kadar incecik börek. Kıyma ve Yeşil mercimekli idi meraktan yedim sırf.
Akşam
Tavuk sote
Yoğurt
Yarım kepçe pirinç çorbası
Su 2.5 kesin fazlası vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?