- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #24.981
Kayınvalidenle aynı apartmandamı oturuyosunuz??
ben olsam diyemezdim giyineceğim biz evde masa hazırlıcaz diye :)))
ama kaynanamda düşünüp size geliyim demezdi Allah için :))
sinirlenme nasıl olsa demişsin oda tabak veririm demiş daha gelmez hehraldeee
Cnm sınırlerıne hakım ol netıcede derdını anlatmıssın bı cesıt daha yemek geldı ıste mantıdan cok yeme haa :)))
Maalesef üst katta..
Heheh valla ne yalan söyleyeyim normalde bende söylemezdim ama inadıma yaptığını biliyorum..Şimdiye kadar kimse kimseye pasta bile almaz iken evlendikten sonra özel günlerde birlikte olma merakı sardı kadını..Çok kıskançtır da..
Bize gelmek istemedi bizi çağırdı..Kızdığım şey çok seviyor mantıyı madem öyle dün getirse idin ya da dün çağırsaydın..Bile bile yapıyor..
Çok meraklıdır..Şu zamana kadar ooo özel bölgeni ne ile alıyorsun die bile sordu hemde yeni evliydim..
Benim k.v. çok kıskançtır kayınpederim yani babam bile eşime demiş annen büşra'yı çok kıskanıyor paylaşamıyor..2 yıl olacak evleneli şubatta ve çocuğumuz var kadın hala kabullenemiyor..Şİmdi de oğluma sardı annesinin bitanesi die seviyor..Tatil dönüşünde aa paşam kime gelmiş annesine gelmiş diyor..Artık sinirime dokunuyor
=)))
Tatlım sorun ne biliyor musun biz bunu çok sık yaşıyoruz..Geçende yine özel bir gündü masa hazırladım giyindim..Ayy bütün aile topandı..HEMEN üstüme hırka felan aldım..Ama k.v. ters ters bakıyor daha sinir oldum üstüne de böyle olunca giyineceğim dedim..Ahhh benim eski fizik olsa yemin ediyorum mini elbise giyerim inadına kapıyı da ben açarım heheheo zaman kesin kudurur
Ailenın ılk torunuysa ondan cok sevıyodur da ole sevıyodur...Yanlıs tabı kım olsa takılır ama sakın ol bole ufak tefek seylerden esınle gerılme sımdı o annesıne laf soyletmek ıstemez yuksek ıhtımal...Bence hemen rahatla ve aksama hazırlan bole ozel bı gunu kımsenın maf etmesıne ıızn verme bence...Gergınlıgın esınede yansır...Bu arada allah kolaylık versın :)))
Cnm sınırlerıne hakım ol netıcede derdını anlatmıssın bı cesıt daha yemek geldı ıste mantıdan cok yeme haa :)))
Ayy edda sorma yarım tavuk gogusu kavurdum yarım bardakta pırıncten lapa yaptım :) Yaparken gozume az gorunmustu ama suanda patlamak uzereyım...Hıc yag koymadıgım ıcın tadı az yerıne gelsın dıe salcasını bılerekten cok koydum yoksa saman gıbı yenmez valla :)))
iLK AMA sorun torunu değil oğlu sanması..Yok eşim bişey demez..Aradım zaten böyle böyle dedim istersen yukarı çıkarsın..Yok dedi biz başbaşa yeriz ya dedi..Bak bugün de beni üzdü yine yine uğraşmak için yapıyor dedim..Sakin ol ya boşver biz başbaşa yiyeceğiz inş. sıkma canını dedi..Eşim de annesinin gerçek yüzünü bildiği için pek sorun olmuyor benim konuşmam =)) ilk 6 ay çok sıkıntı oldu ama çok şükür eşim de babam da sonunda gördü gerçeği..
Maalesef üst katta..
Heheh valla ne yalan söyleyeyim normalde bende söylemezdim ama inadıma yaptığını biliyorum..Şimdiye kadar kimse kimseye pasta bile almaz iken evlendikten sonra özel günlerde birlikte olma merakı sardı kadını..Çok kıskançtır da..
Bize gelmek istemedi bizi çağırdı..Kızdığım şey çok seviyor mantıyı madem öyle dün getirse idin ya da dün çağırsaydın..Bile bile yapıyor..
Çok meraklıdır..Şu zamana kadar ooo özel bölgeni ne ile alıyorsun die bile sordu hemde yeni evliydim..
Benim k.v. çok kıskançtır kayınpederim yani babam bile eşime demiş annen büşra'yı çok kıskanıyor paylaşamıyor..2 yıl olacak evleneli şubatta ve çocuğumuz var kadın hala kabullenemiyor..Şİmdi de oğluma sardı annesinin bitanesi die seviyor..Tatil dönüşünde aa paşam kime gelmiş annesine gelmiş diyor..Artık sinirime dokunuyor
O gunlerde gelır cnm ıns mınılerı straplezlerı daracık kotları gıyecegımız gunler yakın ...Tabı anlayıslı olmalılar ama herkeste aynı olamaz cnm yaa bazı ınsanlar cok dusuncelıdır bazılarıda dusuncesız sana bıraz dusuncesız bı kaynana denk gelmıs bosver takma kafanı :)) Sizin oturdugunuz ev kendınızınmı cnm ? Neden aynı apt oturmak zorundasınız kı ?
Ahh cnm yaa baya sıkıntı cekmıssın sen ...Çıkarkendemı boyleydı ? Neyse sonuc onemlı olan sen kazanmıssın essınde anlayıslıymıs bazı erkekler ne olursa olsun annelerıne toz kondurmuyorlar...Gercegı gorselerde gormeselerde...
Eeee aksam menude ne var ?
anaaaa kıskanç kaynana sendromu
ayy evlenmeden önce bende kaynanalar kötüdür diye evlendimm
öyle sanıyodum hep..
Ama Allahtan melek gibi bir kaynanam var çok seviyorum.. Allahıma şükürler olsun..
yoksa ben iyiyimdir ama edepsizlik ruhumda vardırrr kesin kavga gürüldü saç baş olurdum senin yerinde olsam
eger öyleysee sende yarın inme aşagı evde kutlayın kocanlaa mantınızıda yiyin ohhh
ay bu arada ona neymiş neyle aldıgın ,kayınvaliden sordugunda şey deseydin yok annecim ben almıyorum uzatıp örüyorum onları
anaaaa kıskanç kaynana sendromu
ayy evlenmeden önce bende kaynanalar kötüdür diye evlendimm
öyle sanıyodum hep..
Ama Allahtan melek gibi bir kaynanam var çok seviyorum.. Allahıma şükürler olsun..
yoksa ben iyiyimdir ama edepsizlik ruhumda vardırrr kesin kavga gürüldü saç baş olurdum senin yerinde olsam
eger öyleysee sende yarın inme aşagı evde kutlayın kocanlaa mantınızıda yiyin ohhh
ay bu arada ona neymiş neyle aldıgın ,kayınvaliden sordugunda şey deseydin yok annecim ben almıyorum uzatıp örüyorum onları
ayyyy inş. inş. =)))
Keşke biraz düşüncesiz olsa sadece
Kendi binaları..Maalesef ya konuştum çıkalım kira gideriz ne olacak die ama eşim de kendi evim nie çıkayım zor olur diyor..Çok ciddi bir sorun olmadığı sürece çıkmaz..
Evet..Hayır canım o günlerde hergün arıyordu k.validem beni..Ne zaman söyleceksin ailene gelelim artık die söylüyordu..Haftada 3/4 defa kesin aradı..
Valla 3 defa boşanmaya kalkınca ister istemez görmek zorunda oluyor canım..Kötü günlerdi gerçekten..
patlıcan musakka çok sever eşim =)) pilav salata yoğurtlu bir meze hazırlayayım diyorum bir de taze fasülye yapim diyorum mmilföy bir de tatlıve ben hala pc deyim
Ayyy maaşallahçok sevindim canım senin adına =)) tü tüü maaşallah =))
heheh ben de kuaför gidiyorum dedim aaa nasıl açıyorsun ya dedi bende ne yapayım bir kere amelyatta açınca alıştım dedim kudurdu bekar iken çikolata ksitinden amelyat olmuştum nişanlıydım o zaman..
Ayyy edda sen benı oldureceksın yaaaaÖrgü haaaa tutum bunu ıyıymıs :90::90::90::90::90:
Walla evde ugrasılmaz kız kuaforler hem yontemını bılıyorlar hemde 5 dk besıktas ohh mıs gıbı :))) Gecmıs olsun cnm bu arada
edda doktora git tatlım ne olur olmaz..
Kızlar ben mutfaktağa geçtim yazamıyorum desteğiniz için çooooooook teşekkür ederim sizi seviyorummmmmmmm
Gidecem canım mecburr kokruyorumda
bu sene hep hastalıklıklarla geçtiii zaten
Eddacım ıhmal etme mutlaka dr gorun allah sakınsın erken teshıs onemlı bılıyorsun...
Yaaa Kızlar kafayı yıycem yaa bır ınsan 1 ayda 7 8 kılo verebılırmı yaa...Bizim iş yerındekıler verdıler bız neden beceremıyoz bu ısı anlamadım((
Ben yarından ıtıbaren gene sıkı bı sekılde elma sırkesıne baslıycam(( Off yaaa ooofff sıkıldım walla artık...Gıcık insanlar...
Eddacım ıhmal etme mutlaka dr gorun allah sakınsın erken teshıs onemlı bılıyorsun...
Yaaa Kızlar kafayı yıycem yaa bır ınsan 1 ayda 7 8 kılo verebılırmı yaa...Bizim iş yerındekıler verdıler bız neden beceremıyoz bu ısı anlamadım((
Ben yarından ıtıbaren gene sıkı bı sekılde elma sırkesıne baslıycam(( Off yaaa ooofff sıkıldım walla artık...Gıcık insanlar...
Allah'ın izni ile bişey çıkmaz canım..İçin Rahat etmiş olur en azından..Rabbim esirgesin inş. cümlemizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?